Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Ocean

Torsdag är här vilket innebär att vi nu gått in i vecka 38. Yey! Vädret är lite snällare för ett litet preggo som mig så idag ska vi ut till havet och fira min fina vän Anna på hennes födelsedag. Efter det ska jag hämta ut lite paket och sedan tror jag att vi packar bilen för en liten tur till inlandet. Både BB-väska och babyskyddet åker såklart med för nu vet man ju aldrig. Det är så spännande nu! Längtar så himla mycket efter vår lilla skatt!

Spend or Save - Black and white bags

1. | 2. | 3. | 4.
Det finns väl inga tvivel om var Gina Tricot hämtat sin inspiration bland de nyinkomna väskorna i webshopen? Jag tycker de klarat sig med att säga "hämtat inspiration" och tycker de faktisktiskt att det är ett helt ok budgetalternativ till By Malene Birgers hypade väskor/mönster. Själv väljer jag ändå slösa eftersom dem tilltalar mig med både med mönster och detaljer. Vilken väljer ni? Spara eller slösa?

Alexander Wang Eugene satchel

Jag kunde inte släppa tanken på denna lilla skönhet så för två veckor sedan klickade jag hem ännu en Alexander Wangväska till samlingen. Denna är verkligen helt perfekt och fungerar riktigt bra som skötväska också. Fick ju tips av er läsare att det finns "insatser" man kunde köpa med olika fack så man lätt kan organisera en skötväska så det är hemklickat från Ebay och hoppas det hinner anlända innan lillan dyker upp. Hittade en med helt perfekta mått till väskan så det ska bli spännande att se hur det blir.
//I got a new Alexander Wang bag in my collection! This one is called Eugene satchel and I really love it! Perfect size and perfect with the zipper details. I think we would get along just fine.
Annonsera här »