Powered by Jasper Roberts - Blog

Filippa K shopping

Igår shoppade jag loss lite Filippa K plagg på Carizma här i stan. Den randiga tröjan är höstnyhet och de glittriga leggingsen och den ursnygga korta kavajen haffade jag på superrean. Måsta spana in där en annan dag också för jag såg att det kommit in en massa grymma blusar och klänningar från samma märke som fångade min uppmärksamhet och jag hann inte riktigt kolla då eftersom det var vid stängning. Den randiga tröjan invigde jag redan idag och jag är helt kär. Så mjuk och snygg! Den här typen av tröja känns som ett säkert kort

Saturday diary - Annawii

Härligt med lördag! Jag håller på att göra mig iordning för en dag på jobbet och det ska bli så kul! Hoppas det kommer många shoppingsugna kunder eftersom vi har 25% rabatt på alla behåar (sista dagen idag). Igår efter jobbet tog jag mig en riktigt spontanshoppingtur på stan och jag kom hem med en påse full med fina saker. Ska fota och visa er sedan, jag är så nöjd! Modet på hösten är ju underbart och man blir så inspirerad.
Måste ju tipsa er alla om att min fina fina vän Anna har lämnat blogg.se STIL och bloggar nu istället på Glossfashion så missa inte att uppdatera hennes bloggadress. Kommer verkligen sakna henne här på Stil men tror hon kommer göra succé på Glossfashion! Det bästa med en bloggflytt är ju att jag ändå har henne kvar fysiskt bara gatan ovanför mig här i Umeå, hi hi. Så jag kan ju träffa henne när jag vill ändå. Lycka till min fina vän!
Annonsera här »