Powered by Jasper Roberts - Blog

Bröllopstårtan

När vi gifte oss i helgen så hade vi en vit bröllopstårta med vita rosor gjord i fondant. Jag bakade tårtan själv och gjorde även rosorna själv. Älskar att baka och testa nya saker och jag blev så nöjd med tårtan. Enkel men ändå fin. Tårtdekorationen med texten Love beställde jag från bästa webshopen med bröllopssaker - www.brollopsdekorationer.com. Planerar ni bröllop eller fest så måste ni besöka den sidan. Det finns galet mycket fint där! Gick typ bananas själv där och kommer visa er mer av det sedan.
 
Tårtan var gjord av äggfri sockerkaka och sedan hade jag ett lager med hallongrädde och ett lager med dumlefluff. Yummy säger jag bara! Den blev verkligen supergod så jag kommer utan tvekan att göra den kombinationen igen. På tårtan hade jag gjort marshmallowsfondant (istället för marsipan).
 
Bilder: Jag & Annawii

Torsdagen efter bröllopet

Det är torsdag och solen lyser. Jag har precis kommit in från en barnvagnspromenad och nu ligger Victor ute i vagnen och sover på bron. Älskar verkligen allt med att ha hus! Ja, jag tyckte t.om att det var roligt förut när det snöade och jag fick skotta varje morgon, ha ha! Det är en sådan frihet helt enkelt och jag längtar till sommaren så mycket när vi ska måla huset och fixa till tomten lite. Vi kommer att börja lite smått med framsidan och sedan tar vi allt pö om pö. Ingen stress alls utan det är viktigt att man känner att det är roligt och inget måste på en viss tid.
 
Dagens planer är inte så många. Jag passar på att sitta lite vid datorn medan Victor sover och sedan ska vi äta lunch innan vi hämtar hem älskade Juni från förskolan. Btw, bilden här ovan... Fick VÄRLDENS finaste presenter i morgongåva av min man! Har redan visat en på min insta story men jag ska visa båda sakerna i ett eget inlägg senare. ♥ Vad gör ni idag?
 
Annonsera här »