Powered by Jasper Roberts - Blog

Sweets from Calvin Klein

Jag har skaffat ett nytt sov- mysset från Calvin Klein. Det kommer från mitt jobb Helens under och jag älskar det! Linnet är ju dessutom perfekt att ha synligt under kavajen för att det är så snyggt! Håll utkik i helgen för det blir något riktigt fint i min första lucka i adventskalendern.
Härligt med fredag föresten! Jag jobbar min sista dag här i inlandet och det är blandade känslor. Det känns otroligt skönt att få komma hem till Umeå och vara där på heltid, men jag kommer ju självklart att sakna alla mina underbara arbetskollegor här! De är så himla fina och det har varit många skratt i fikarummet under det här året som jag hunnit vara här.Tänk vad tiden går snabbt ändå! Lite läskigt faktiskt!

Stockholm shopping

Lyckades med lite shopping i Stockholm i helgen. Jag kom hem med en kornblå angoratopp, en grå sweater med paljettstjärnor, en vit stickad topp och ett riktigt bling blinghalsband. Förutom detta blev det även svart julte från NK och en ring från Cocoo som inte är med på bilderna. Nöjd tjej!
//This is what I bought when I was in Stockholm last weekend. A blue angora top, grey sweater with sequin stars and a lovely necklace. I also bought some christmas tea and a ring that is not on this pictures! 
Annonsera här »