Powered by Jasper Roberts - Blog

Hur var det nu igen?

Idag har jag känt på samma känsla som jag hade varje timma, minut och sekund tidigare. Nämligen längtan. Älsklingen har varit borta hela dagen och kommer inte förrän någon gång i morgon, och jag längtar allvarligt talat i massor efter honom redan!

Nu när jag ska lägga mig och sova själv känns det egentligen som mest. Att inte få ligga i hans famn känns jobbigt, men då tänker jag tillbaka på tiden när vi började ses. Då bodde han i Ronneby och vi sågs ungefär 1 gång i månaden innan han flyttade upp till Luleå och vi kunde ses på helgerna. Men det var ändå fruktansvärt jobbigt att vara tvungen att säga hej då varje söndag och sedan inte ses på hela veckan, ibland två. Men jag tror det var en nyttig tid på sitt sätt, man lärde sig helt enkelt att ta tillvara på tiden och visst är det nyttigt att få längta lite efter varandra också. I en viss mån. ;) Vill dock aldrig mer uppleva den tiden med bara ett konstant längtande, utan nu räcker det med en dag eller två. Nej nu ska jag sova och istället längta till morgondagen då vi får kramas igen! Sov så sött!

Musse Pigg


För någon månad sedan var toppar med musse pigg tryck riktigt, riktigt hett. Gärna skulle de vara en lite mer sliten modell och nu har Lindex.se fått in en perfekt för er som fortfarande letar. Jag tycker dessa var riktigt söta och den grå skulle gärna få flytta in i min garderob. Kan vara riktigt snyggt att "tuffa ner" en outfit med t.ex skinnjacka och stuprörsjenas med snygga skoletter. Dessa kostar 199kr/st.

Bilder: Lindex.se

En sommardröm


Jag kan nog räkna på min högra hand hur många gånger jag handlat second hand tidigare, och det är ju dumt eftersom man verkligen kan hitta underbara guldkorn som troligen inte resten av sverige också springer omkring i. Idag hittade jag denna ursöta klänning med blommigt mönster, fickor och vidd i kjoldelen för ynka 50kr hos Röda korset. Det flätade läderskärpet hittade jag också där och det kostade 5kr! En söt sommaroutfit för 55kr! Som hittat! Har ni fyndat något på second hand?

Bilder: Privat
Annonsera här »