Powered by Jasper Roberts - Blog

Best buy 2014

Här kommer min sammanställning över bästa köpen 2014. Mycket svart och vitt i vanlig ordning, men det är ju jag och vad jag gillar mest. Jag kan liksom inte få nog! Ska även knåpa ihop ett inlägg med mina favoritoutfits och händelser från det gångna året! 
MISSONI - Världens bästa paraply, for real! Värt varenda krona! Det är rejält och stort!
ALEXANDER MCQUEEN - Scarfen jag velat ha så länge slog jag äntligen till på och jisses så fin den är. Nu vill jag ha i fler färger också! En svarf är verkligen en sådan bra accessoar och piffar till!
ALEXANDER WANG - Ännu en Alexander Wang väska har fått flytta in och jag älskar den lika mycket som mina andra väskor från samma märke. Denna funkar även bra som skötväska!
BY MALENE BIRGER - Ännu en underbar scarf som jag använder gärna och ofta!
KARLSSON - Snyggaste retroklockan sitter i köket och visar tiden och datumet!
REBECCA MINKOFF - Att väskor är min stora last är väl inget att fundera på. Denna är fantastisk!
TAMRON - Nytt objektiv som ej är ett fast objektiv. Kunde int ebli mer nöjd! Detta fungerar i alla lägen och det behöver man nu när man har barn och vill fånga alla de där speciella ögonblicken.
VAGABOND - Superfina sandaler som jag gärna spenderar fler somrar i

H&M Home - Black and white

1. | 2. | 3. | 4.
Fyra fina från H&M Home som mer än gärna skulle få flytta in hemma hos oss. Önskar verkligen att påslakansetet fanns med dubbeltäcke för då skulle jag slå till bums till vårt sovrum! För övrigt är jag superlycklig att H&M Home faktiskt kommer till Umeå i mars! Lycka! Jag kommer vara där jämt känns det som.

//Four wanties in black and white from H&M Home right now! I want them all for our home!

Sunday diary - At the hotel

Söndagen och ännu en veckan börjar lida mot sitt slut och just nu befinner jag och lilla familjen oss i Sundsvall på hotellet och har det bra. ♥ I morgon blir det shopping och massa familjemys! Så kul! Jag har dock gått och blivit dunderförkyld igen så jag håller tummarna för att jag orkar i morgon. Det är så jäkla typiskt! Känns som jag har sämst immunförsvar just nu. På shoppinglistan finns massa saker för att babysäkra hemmet och sedan tänkte jag shoppa lite till namngivningskalaset och nya kläder till lillan. Hon växer ju så det knakar! Har jag tur kanske jag även hittar något till mig själv också. ;)
 
Annonsera här »