Powered by Jasper Roberts - Blog

The globe

Vi fick så många fina och bra födelsedagspresenter när vi fyllde år att det inte är sant! Måste visa er en av dem, nämligen denna underbara jordglod i svart och silver! Passar verkligen hur bra som helst i vårt hem och just nu har den fått en plats på byrån i vår gigantiska hall tillsammans med Chaneltavlan jag gjort och lite ljusstakar.

A piece that´s missing

Jag tittar redan på höstskor och har hittat de perfekta. Självklart kommer de från Alexander Wang - min favoritdesigner utan tvekan just nu tillsammans med Acne. Skorna är gjorda i skinn och har två detaljer jag gillar extra mycket. Klacken som ser ut att vara uthuggen samt sömmarna på skaftet som ger det där lilla extra. Slutligen ser de dessutom otroligt sköna ut! Me want!
//Shoelove from Alexander Wang - My big time favorite designer next to Acne. I like specially two details on these shoes - the heel that looks like someone cut a piece from and the decorative seams on the shaft. Me want!
Alexander Wang / 525$

Tuesday diary - dip dye

God morgon allesammans! Det blev en tidig morgon för mig eftersom DHL ringde på dörren med världens största paket. Var så nyvaken att jag först inte förstog att det var dem eftersom det var en man som frågade om jag hade någon stor karl hemma som kunde vara bärhjälp. Hi hi, paketet som jag beställt var nämligen så stort så han kunde inte ta det själv upp för trappen, men tur att jag hann stoppa honom så han bara ställde den utanför. Min nya, fina och vita cykel har kommit! Nu ska jag använda dubbla lås så kanske den får vara kvar.
Dagens planer är jobb i vanlig ordning och klockan 10.00 måste jag ringa och fixa en sak som är materialistisk lycka. Ha ha! Senare ikväll tänkte jag även titta förbi Anna som fyller år idag! Föresten så blev jag lite less på håret för några dagar sedan och körde dip dye, jag måste ändå toppa dessa slitna toppar så jag slet lite extra på dem med lite blekning. Ha ha. Syns lite dåligt på bilden här ovan men jag tycker det blev riktigt bra. Inte för mycket.
//My new, white bicycle has arrived! Yey! I also dip dyed my hair a little bit a couple days ago.
Annonsera här »