Powered by Jasper Roberts - Blog

Första advent


Ikväll har vi städat här hemma och fått upp våra nya fina ljusstakar i köket och vardagsrummet. Vi är verkligen supernöjda med dem och de lyser så fint och passar riktigt bra hos oss.

Har just sett ett avsnitt av Gossip Girl och ska fortsätta mysa i soffan med älsklingen och sappa lite på tv:n. Glöggen är varm och godisskålen fylld med skumtomtar, vilken härlig kväll!

Bilder: Privat

Veckan som varitEn vecka går så snabbt och här ser ni veckans alla outfits som jag lagt upp. Min personliga favorit är tredje bilden, men kvalitén på klänningen var tydligen inte allt för bra då den helt tappade formen efter en dag. Jättetrist! Vilken gillar ni mest?

Åter i lager


Gjorde just ett besök på H&M.se och såg att det mesta fanns inne igen från Comme des Garçon samarbetet. Parfymen och alla accessoarer finns och dessutom står det inte lika mycket sold out på damkläderna. Det verkar helt enkelt inte som samarbetet slagit så stort ändå. Denna söta prickiga väska gillar jag, men det blir ingen beställning. Jag spar ju till mina drömväskor. Men någon av er kanske suktat efter den.

Bild: H&M.se
Annonsera här »