Tip of the day - Shop more, save more

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Dagens lilla tips är att Nelly.com* kör en "shop more, save more" - kampanj som endast är giltig t.om 25/4-17 klockan 10.00! Genom att använd koden AWSOME i kassan så får du 15% rabatt om nu köper två varor, 20% rabatt om du köper tre varor och hela 25% rabatt om du köper fyra varor! Hur bra?! (Vissa märken är dock exkluderade och vilka det är kan ni läsa här*).
 
Jag har plockat ihop några godingar här ovan som jag gärna skulle klicka hem och två av dem har jag faktiskt redan så jag tänkte tipsa er om dem! Klänning nummer 5 och 6 har jag och de är så himla fina IRL! Här har jag på mig den första som är både snygg och skön, jag gillar den så mycket att jag funderar på att klicka hem den i svart* också! Den andra har jag inte hunnit ta någon bild på ännu men även den är jättefin och sitter rätt likt som den andra.
 
1. Volangtopp* | 2. Volangtopp* | 3. Trench* | 4. Klänning* | 5. Klänning* | 6. Klänning*

"Som en magisk kraft"

Tack för alla kommentarer och tips i mitt förra inlägg gällande bilbarnbstol! Vi har inte riktigt bestämt oss ännu men det känns så bra att få rekommendationer av de som har stolarna redan och det kommer absolut att bli någon av dem! Idag har vi pysslat vidare här hemma och mannen har varit så duktig och fått upp dörrfodren till sovrummen. Själv har jag målat alla skavanker som blivit när man flyttat möbler och lister här hemma så nu känns det tipp topp. Hoppas på att vi hinner såga till alla aluminiumlister och skruva fast dem i golven också innan helgens slut. Det är så skönt med varje steg som blir klart. Förrutom det har jag även tvättat min brudklänning och jag bara log. Kände verkligen pirret och lyckan som genomsyrade vår vigsel bara av att ha den i mina händer. Nästan lite som en magisk kraft. ♥ Tänk att det gått en månad snart!
 
För övrigt längtar jag till helgen nu. Har haft ganska mycket ångest idag till och från och vet inte varför. Blir så ledsen när det blir sådär. Det känns liksom som ett bakslag även om de är otroligt milda. Kanske är man helt enkelt bara lite extra på tå för att man varit så nere förut och är rädd att hamna där igen. Det blir nästan lite som en ond cirkel. Jag är dock glad att jag kommit till insikt att det faktiskt går över och att man kan mildra dem med olika medel. ♥ Är det något ni vill att jag skriver om förresten? Nej nu ska jag hoppa in i duschen, eller man kanske skall ta sig ett bad och lyssna på ljudbok!
 

Att välja bilbarnstol

* Inlägget innehåller annonslänkar
Det är dags att byta ut babyhskyddet mot en bilbarnstol till Victor nu och vi är så otroligt veliga vad vi skall välja. Till Juni köpte vi en BeSafe iZi Plus* som är så himla bra men tyvärr tar den väldigt mycket plats och gör att man nästan inte kan sitta i passagerarsätet fram. Därför måste vi köpa en bilbarnstol som inte tar lika stor plats för annars kommer älsklingen inte att kunna köra vår bil då han är nära 1.90. Självklart får det inte tullas på säkerheten och jag har försökt läsa mig till på div sidor vilka bilbarnstolar som är bra och inte tar allt för stor plats och har hittat dessa två. En Britax Hi-Way II* och Axkid Minikid* som vi funderar på. Är det någon av er som har dem? Vad tycker ni?
 
Annonsera här »