Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - Grey crop top

Gina Tricot | 149kr
 
Dagens lilla tips kommer här! Magkorta tröjor är så himla fint till rätt nederdel och denna från Gina Tricot är riktigt fin. Älskar att den är ribbstickad och färgen är helt perfekt! Jag skulle matcha den till ett par lite utsvängda jeans med hög midja eller en snävare maxikjol i svart!
 

My autumn coat

Här ser ni min nya, fina höstkappa. Känns lite konstigt att visa upp den just nu eftersom den här helgen verkligen gått all in på sol och sommarvärme! Men men, kappan är i allafall från Rut & Circle (Utopia i Umeå) och jag älskar alla dragkedjedetaljer i silver som ger den det där lilla extra. Modellen är dessuton riktigt fin och klassisk. Härligt! Nu är jag rustad för lite kyligare dagar!
 
Idag har jag och lillan njutit av det fina vädret på en långpromme, hämtat ut paket och skruvat ihop spisen som hon fick i födelsedagspresent igår. Kvällens planer när hon somnat är plugg och annat fix här hemma och att gå och lägga mig i tid är ett måste eftersom jag ligger väldigt mycket back på sömnkontot efter en minst sagt hektisk vecka.
 
Annonsera här »