Powered by Jasper Roberts - Blog

Ett löppass senare


Okej, jag dog visst! Det här var fasen det värsta jag varit med om på länge! Idag tog jag verkligen i gärnet och detta resulterade i ett lite ömt vänsterknä och en mindre svimattack innanför dörren! Men fasen vad härligt det känns nu! Well, jag vet... Jag gillar rosa. ;)

Löpbrallor från H&M, Topp från Puma, strumpor från Twilfit, iPhonehållare till armen köpt på Ebay och slutligen skor från New Balance

Tonight

Dagen på jobbet har gått snabbt och det var rätt skönt att få gå hem 17.00 idag! Nu ska jag iväg och posta ett paket och sedan blir det troligen en löprunda. Känner mig inte taggat för fem öre men det känns ju så bra när man väl varit ute! Ciao!

Acne - A/W 09


Det har kommit in lite trevliga höstnyheter hos Acne.se. Eller egentligen är det väl inte bara nya nyheter, en sak känner vi igen sedan tidigare och det är de otroligt snygga "Pistolerna". Jag drömmer lika mycket om de raringarna även detta året så vi får se om det kanske blir ett köp lite längre fram. Förutom stövlarna tilltalade även denna bikerjackan mig! Grymt snygg!

Bilder: Acne.se
Annonsera här »