Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten sneak i vår hall

* Inlägget innehåller annonslänkar
Just nu står mitt loppisfynd i hallen och jag har målat den vit samt sprayat alla beslag i svart. Har dock inte hunnit sätta fast handtagen till lådorna men det är rätt bra just nu känner jag för då kan inte små nyfikna barn dra ut allt, ha ha! Måste dra ett till varv egentligen på den då det inte täcker helt men jag väntar med det till jag bestämt var den skall stå. Något säger mig att jag kommer att vilja måla den en annan färg senare. Funderar ju på att ha den i vårt sovrum på övervåningen när den är klar och då kanske jag inte vill ha den vit, eller så vill jag det. Ha ha! Ja ni hör ju hur velig jag är. Här ser ni förresten bordslampan* jag bloggade om för någon dag sedan. Älskar den! Så himla snygg! Ni hittar den här* på rean om ni också är intresserade. Finns även i vitt.
 
Idag känner jag mig faktiskt riktigt kry vilket känns bra att det går åt rätt håll. Dock börjar mina småkottar att hosta och ha sig så kanske fortsätter sjukstugan här hemma i veckan, suck! Dagens planer är att försöka komma mig iväg på IKEA och shoppa de nya skåpen till tvättstugan och kanske få upp dem där! Skulle vara så skönt att få klart där inne och få lite mer ordning. Vad gör ni denna lördag?

Tip of the day | Paula´s choice

Dagens tips är att Skin City kör 20% rabatt på märket Paula´s Choice*! Jag har blivit helt galen i ansiktsvård sedan jag gjorde min behandling för några veckor sedan. Känner att det är dags att ta hand om huden ordentligt nu när man faktiskt inte är någon ungdom längre och dessa fina linjer uppkommer här och där. Man önskar ju att förbli forever young, inte sant? ;) Ha ha, man kan i allafall försöka.
 
Jag har en kompis som älskar syra i produkter och jag har aldrig testat det så jag passade på att beställa det nu. Låter grymt bra och jag älskar att Skin City oftast har olika storlekar på produkterna så man kan testa en liten först och se om man gillar produkten för att sedan gå på den stora storleken. Idag beställde jag både Skin Perfecting 2% BHA Liquid*, RESIST Omega+ Complex Serum* och lite olika masker samt borste* och hårband*. Ångrar att jag inte testade serum fondationen också, låter ju så himla bra! Har någon av er testat märket tidigare? Vad tycker ni?
 

Rosa velourset | Bubbleroom

* Inlägget är en annons/reklam för Bubbleroom.com* | Innehåller annonslänkar
 
I detta set myser jag i rätt mycket ni för tiden vill jag lova. Älskar färgen och så känns det liksom lite finare då det är slimmade ben eller vad jag skall säga. Det brukar dessutom vara väldigt svårt att hitta sådana här set med just silverdetaljer, hi hi. Matchar rätt bra i soffan där jag piffat med rosa kuddar i olika material och nyanser. Linnet är från samma märke - 77thFLEAH* och är värsta budgetfyndet som är nedsatt med 70%.
 
Äntligen fredag hörrni! Jag känner mig lite bättre just nu från förkylningen och det är så skönt att vakna upp utan feber. Känns som min föda den senaste tiden varit värktabletter, nässpray, halstabletter och hostmedicin. Inte det bästa liksom. Idag ska jag skämma bort mig själv med en fransförlängning och efter det blir det nog att fixa lite här hemma och ikväll mysa i soffan med älsklingen.
Annonsera här »