Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday diary

Direkt efter jobbet svängde jag in på gymmet och tog en 5km tur på löpbandet vilket gick otroligt bra! Musik i öronen gör väldigt mycket har jag märkt! Just nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar och sedan är det soffan som hägrar resten av kvällen! Ska se över packningen inför helgen också. Åh nu är det verkligen nära! Ska bli så himla kul!

Black and red


Sofi Fahrman är riktigt snygg i de röda byxorna i skinnimitation från Bubbleroom! Tycker dessutom att den röda färgen ser snyggare ut också på hennes bild. Är riktigt sugen på att klicka hem men frågan är om jag ska våga rött eller fega och köra ett säkert kort med svart?

Bubbleroom / 499kr

Tuesday diary

Resan till Sthlm är äntligen bokad nu, kanske var i sista stund men som tur var fanns biljetter kvar den tiden jag vill åka. Nu sitter jag och filar på en liten shoppinglista och såhär långt har jag kommit hittills. Ansiktstvätten är bland det bästa jag någonsin använt så den är ett måste. Sedan vill jag gärna haffa de snygga silvriga heelsen från Zara och slutligen går jakten vidare efter den perfekta jackan!

//My shopping list for the trip to Sthlm on friday!
Annonsera här »