Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - 99kr deal

1*. | 2*. | 3*.
 
Dagens tips är att Nelly.com kör en 99kr deal på massor av klänningar i 48h! Riktigt bra och här är mina tre favoriter! Älskar ribbat och polo/halvpolo! Beställer man dem alla så blir det alltså totalt 297kr och frakten blir då även gratis, KAP! Här* hittar ni alla klänningar som finns med på erbjudandet!
 
* Inlägget innehåller annonslänkar

One month

Idag är det precis en månad sedan vi var på förlossningen här i Umeå och myste på "vårt rum" med vår nya lilla skatt. Klockan 15.24 den 29/5 kom vår älskade son till oss och det var en fantastisk förlossning och underbart att få uppleva den så lugn och stillsam. Det var endast en barnmorska och en sköterska förutom oss i rummet och mellan värkarna så skämtade och skrattade vi en massa. (När vi skulle få Juni var hela rummet fullt av personal och jag var så slut). Barnmorskan sa t.om till mig att hon aldrig varit med om att någon varit så glad och skrattat så mycket trots värkar. Jag var i ett sådant erfori av lycka och jag kände mig så otroligt stark och pigg. Jag önskar verkligen att alla fick uppleva en sådan förlossning. Solen sken hela den dagen och gav mig ännu mer energi och likaså gör den det idag, dagen till ära. ♥
 
Dock har både jag och mini blivit förkylda så vi har i stort sett bara varit inomhus hela dagen och hoppas inerligt att den går över snabbt! Att det alltid kommer så olägligt! Har ju så mycket att göra just nu! Juni var dålig i måndags och igår men idag är hon på topp så jag hoppas det blir likadant för oss. Nu ska jag sätta ihop några fler flyttlådor och försöka packa lite mer när lillan gått och lagt sig för kvällen.
 

YSL and Wang

 
På måndag fyller jag år och jag kan ju säga att jag inte direkt hade gråtit om jag fick ett paket som innehöll någon av dessa godingar. Vet egentligen inte vilken jag gillar mest utan det är nog hugget som stucket! Vill ha dem båda lika mycket, hi hi! Vilken tycker ni mest om?
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
Annonsera här »