Powered by Jasper Roberts - Blog

Gott Nytt År finaste!

 


Jag vill passa på att önska er alla underbara läsare ett Gott Nytt År innan ni hinner sticka iväg på alla festligheter! Hoppas ni alla får en fantastisk kväll och var rädda om er! Vill även tacka föra detta året och hoppas ni kommer att följa mig och min blogg även nästa. Tiden går så otroligt snabbt och i mars firar bloggen hela 5år! Jisses! Jag ser fram emot 2011 och hoppas det har mycket spännande att bringa! Vi ses igen 2011!

Tory Burch


Shopbop / ca 1.300kr

Sitter hemma i lägenheten och surar lite. Det mesta på stan var ju stängt idag så det blev inget jackspan. Ja ja. Sitter istället och längtar lite till sommaren och ballerinas. Ett par Tory Burch skulle inte sitta fel. Testade ett par i Woodbury när jag var till New york i höstas som satt som ett smäck! Dock fanns det inga bra färger där så det blev inget köp. Men i vår kommer jag nog slå till med ett par.

Mina tidigare favorier fick ju sätta livet till i New York så jag behöver nya. Slängde allt gammalt jag hade med mig tillsammans med handduk m.m för att inte åka på övervikt på vägen hem. Ha ha!

Friday diary

God morgon fina ni! Befinner mig i kära Umeå och väntar spänt på att älsklingen skall komma hem från Norge/Oslo, men han kommer nog inte förrän i eftermiddag skulle jag tro. Ska snart slänga på mig lite kläder och bege mig på en liten shoppingtur. Måste handla lite skumpa för kvällen och så skall jag spana läget på en vinterjacka, dock tror jag det kommer vara ganska svårt. Det mesta lär vara slut redan, men kanske... ;) Tänk att 2010 snart är slut och vi kliver in i 2011! Hur kommer ni att fira in det nya året?
Annonsera här »