Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday - Kenzo tee

Den här torsdagen börjar lida mot sitt slut och just nu sitter jag och dricker lite gott te medan jag slösurfar. Planerna ikväll var att ta en härlig promenad och hämta ut paket men jag råkade visst somna och vaknade till för en liten stund sedan. Ha ha. Tidigare i veckan fick jag hem denna snygga tee från KENZO som jag lyckades haffa av Therese på hennes bloppis. Har lagt ett vitt linne i den för att visa trycket eftersom det är genomskinligt. Så snyggt! I morgon är det jobb som gäller och såklart fredagssushi och sedan väntar en lång och härlig helg i ledighetens tecken! Åh vad jag ska njuta!
//Got something new for my closet earlier this week! A tee from KENZO! I love the transparent print (I´ve put a white t-shirt under so you can see it better). What do you think abot it?

Black grey and white

Tre fina just nu från Sheinside.com i svart, grått och vitt. Får många frågor om just Sheinside och tänkte jag skulle försöka svara på dem här. Storlekarna är jättesmå så därför brukar jag typ oftast ta L på mina kläder men ibland blir det mindre också men jag brukar vara noga att kolla deras size chart och mäta (köper alltid Small eller 36 här i sverige). Frakten är gratis och det brukar aldrig tillkomma tullavgifter, antagligen för att de skickar via något annat land först, leveranstiden brukar ligga på runt 2 veckor eller ibland mer.

Glossybox - Fall into beauty

Senaste Glossyboxen har anlänt och den här gången blev jag så glad, tycker att den förra var lite lam men det kompenserades upp denna gång tycker jag! Lovely! Såg förresten att Glossybox har en halloweenkampanj som startar idag och avslutas i morgon (31/10) där man får hela 20% på alla Glossyboxprodukter med koden: AFFHAL31. Grymt bra och lite tråkigt att jag har preumeration som fortlöper, hade ju inte varit dumt att få dra bort 20%. He he. Vad fick ni i er Glossybox? Jag fick detta:
Kérastase sprat á porter | Garnier 5 second perfect blur primer | Elizabeth Arden Optimizing skin serum | Océane Make up remover pen | Sheer cover Lip to lip highlighter
Annonsera här »