Powered by Jasper Roberts - Blog

Västen


Förra vinterna var jag på jakt efter en fin jacka i fuskpäls, men hittade ingen passande. Jag är glad för det, för ska jag vara riktigt ärlig tror jag inte att jag skulle använt den speciellt mycket. Det är fint på andra men inte på mig.

Däremot tror jag desto mer på en väst. La Redoute.se har en riktigt fin till ett bra pris. 649kr, pch med rabattkoden 81306 kostar den istället bara  454kr. Undrar hur den är på? Någon som testat kanske? Den ser iallafall riktigt varm och go ut.

Bilder: La Redoute.se

Veckan som var


Ännu en vecka lider mot sitt slut och såhär har jag sett ut. Mina egna favoriter är bild nummer 1, 4 och 5. Vilken gillar ni bäst?

Veckans kommentar: "Hur gammal är du om man får fråga? Du ser inte en dag äldre ut än 17!!"

Till er som inte vet så är jag 26år. ;) Jag vet inte om man skall skratta eller gråta av en sådan kommentar. Hi hi.

Garnier - 6.3 Mörk guldblond

Nu har jag äntligen gjort något åt min hårfärg och den hemska utväxten! Det blev mörkare som de flesta tyckte enligt röstningen, fast inte jättemörkt. Färgen jag använde mig av var Garnier - Naturligt resultat, 6.3 Mörk guldblond och jag måste säga att detta är första gången ever mitt hår har blivit exakt som tjejens hårfärg på förpackningen. Gillar också att det liksom skiftar lite grann, det blir ju så mycket naturligare då.


Tidigare när jag färgat mitt hår så har det alltid blivit en till två nyanser mörkare än på förpackningen och det är så himla trist, men nu tror jag att jag hittat den perfekta hårfärgen för mig! Jag rekomenderar varmt att testa den om ni är lika modig som jag och brukar färga håret själva. Jag köpte min på Åhlens för 98kr.

Håret är så grymt mjukt nu och doftar så gott! Älskar nyfärgat hår!


Bilder: Privat
Annonsera här »