Powered by Jasper Roberts - Blog

Webshop favorites - Week 43

1*. | 2*. | 3*. | 4*. | 5*.
 
Veckorna går så snabbt och igår missade jag att göra min söndagssummering av webshopsfavoriter så den kommer idag istället. Jag vill ha alla fem, ha ha!
 
* Inlägget innehåller annonslänkar

Smoothie bowl - blåbär

Hej måndag! Jag har verkligen blivit fast gällande smoothie bowls! Så himla gott och lätt att variera sig beroende på vad man har hemma! Har hunnit med en hel del smakkombinationer från det jag började nu och favoriten är nog denna som är laddad med otroliga mängder blåbär. Denna innehåller först en smoothie gjord på youghurt/kvarg, 1/2 lime, bladspenat, 1 banan och massor av frysta blåbär. Sedan toppade jag med chiafrön, granola, hallon, blåbär, rostade kokosflarn och gojibär. Yummy!
 
OMG vilken natt det varit btw. Har knappt sovit något eftersom jag haft så ont i halsen och varit täpt i nästan. Hittade dock åt Juni´s nässpray och som tur var funkade den även på mig samt så tog jag en brusvärkis så halsen inte kändes lika mycket och så kunde jag sova några minuter i alla fall. Idag har vi hunnit med en hel del på morgonen. Juni har varit till tandvården för hennes första besök vilket gick så himla bra. Man kan ju inget annat än att känna sig stolt, hi hi. Sedan handlade vi lite och nu sover barnen innan lunch. Det är verkligen så härligt när de somnar samtidigt! Då får båda två vila ostört vad de behöver utan att den ena väcker den andra. ♥
 

Marc Jacobs recruit bag

Senaste tillskottet i min väsksamling är som ni redan vet (om ni sett min unboxing video på Youtube) denna lilla underbaring från Marc Jacobs. Jag är så otroligt nöjd med den och det känns lite extra roligt att den är just grå! Jag äger ju i stort sett bara svarta väskor och det kan faktiskt vara roligt att variera sig lite även om det inte direkt är wild and crazy med grått. Älskar alla små detaljer på väskan men ändå att den är rätt enkel i modellen. Den rymmer otroligt mycket fast det kanske inte ser så ut och jättebra att det går att välja om man vill bära den i handen eller koppla på axelbandet och bära den över axeln. Är ni också sugen på en så finns den att klicka hem här* (annonslänk). Alltså väskor, det är verkligen min stora last. Ha ha!
 
Det är söndag idag och jag har haft fullt upp med två lite gnälliga barn och så mig själv på det. Ha ha. Börjar bli förkyld med råge på allt vilket inte är sådär superkul. Har haft så ont i halsen hela dagen. Hoppas det inte blir så mycket mer än så. I morgon har vi lite planer och så ska jag ringa min barnmorska och börja där med mitt mående. Btw, i morgon börjar de att lägga grunden till vårt hus!
 
* Inlägget innehåller en annonslänk
Annonsera här »