Powered by Jasper Roberts - Blog

Ground Zero

Hej alla dar hemma! Just nu sitter jag och alsklingen pa Burger King vid ground zero. Jag har precis inkopt en rosa resvaska pa Century21 och igar inhandlade stora Redken shampo och balsam och underklader pa Victorias's secret. Vadret ar helt fantastiskt och strumpbyxor ar inget altenativ! Vi trivs toppenbra men hotellet ar ingen hojdare. Men men det fungerar! Nu ska vi ta subway till hotellet och dumpa vaskan och darefter bege oss till Bronx. Alsklingen ska inhandla bowlingklot! Ha en alldeles underbar dag! Kram fran ett soligt New York!

Upp med tuppen!

Nu är vi påväg till flygplatsen! Hoppas ni alla får en underbar helg! Jag ska försöka blogga någon gång under vistelsen i New York, annars hörs vi såklart när jag kommer hem! Kram hela dan!

Bombnedslag

Usch det är kaos här hemma nu! Det ligger verkligen saker överallt och vi håller på att packa. Eller älsklingen har packat klart och spelar Guitar hero just nu. Han gjorde bort sitt på typ 5 minuter. Typiskt killar!

Jag har iallafall målat tossingarna, shavat benen och b.u.s:at till mig lite bränna så nu känner jag mig redo! Dock är inte packningen helt klar, men jag försöker att inte ta med mig så mycket och planerar outfitsen noga. Det måste ju finnas plats för nya saker också! ;) Vi ska försöka gå och lägga oss innan 22.00 så vi får sova lite. Sedan upp 04.00 i morgon! Gosh jag har sådan resfeber! Fjärilar i hela magen!

Nej, åter till packningen!
Annonsera här »