Powered by Jasper Roberts - Blog

Tonight!


Just nu håller jag på att göra mig i ordning inför kvällens examensmiddag! Jihoo! Redovisningen idag gick jättebra och dessutom fick jag ett glädjande mail på morgonen att jag ska komma på arbetsintervju till en privatklinik! Oj så spännande!

Nu ska jag fortsätta piffandet! Har bjudit hem mina kursare innan själva middagen på ett glas och det är bara 1,5 timma till dess! Hoppas ni får en underbar kväll allesammans!

//Right now I prepare for tonight's graduation dinner with my class.

Monday diary

Det har varit underbar väder här idag och jag har suttit inne på universitetet och lyssnat på patientredovisningar. Jag kommer att redovisa mitt i morgon eftermiddag och efter det har vi examensmiddag på REX planerad! Ska bli så sjukt roligt! Ser verkligen fram emot det! Testade min gula Lanvin klänning igår och jag tror jag kommer köra på den tillsammans med höga klackar på middagen!

Summer sale


H&M

Idag har H&M startat sin sommarrea och jag passade på att klicka hem två plagg jag varit intresserad av, båda från Conscious Collection. Förutom att det mesta är nedsatt till halva priset så verkade det även som det drogs bort ytterligare 10% i kassan. Inte helt fel!

//H&M started their summer sale today!
Annonsera här »