Powered by Jasper Roberts - Blog

Krispigt vit jul

* Inlägget innehåller annonslänkar
Det är verkligen juligt och fint hemma nu och jag njuter av det krispigt vita och silverdetaljerna. Är så himla nöjd med de nya kuddfodralen som jag köpt på H&M Home som ni ser här ovan! De grå finns med på rean och de vita kan man ju faktiskt använda hela vintern och våren också. De får helt enkelt bli dagens lilla tips!
 
Idag har jag jobbat en massa och nu väntar det en galet fullmatad vecka innan julen. Mellandagarna kommer också att vara hektiska men det känns bara så himla roligt! Jag kommer vara ganska mycket ledig och det har jag löst genom att jobba extra långa dagar istället, he he. Det är så härligt med att vara sin egen chef. Man beställler ju allt själv.
 
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓

En mysig andra advent

* Inlägget är ett samarbete med Hunkemöller
Idag sov vi länge och hela dagen har vi i stort sett bara myst här hemma frånsett att vi åkteiväg och åt lunch ute. Vi har lekt med Lego, eldat en massa i kaminen, hoppat i sängen och bara varit. Så skönt med sådana dagar. Jag har slagit in de sista klapparna nu och när barnen lagt sig senare skall jag städa undan lite och vattna blommorna. Ny vecka väntar i morgon och snart är det jul! Kan inte förstå hur snabbt det gått!
 
I samarbete med Hunkemöller har jag och Victor matchande morgonrockar i fleece som vi myst runt med idag. Här hittar ni den till vuxna och här den till barn Såg dessutom att det just nu är 30% rabatt på dem endast idag så skynda klicka hem om ni vill ha sötaste morgonrockarna i vinter. Hi hi.
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓

My wishlist this christmas

* Inlägget innehåller annonslänkar
Denna jul önskar jag mig dessa fina ting av tomten. Ett par nya sneakers ligger egtnligen högst upp då jag i stort sett lever i mina och de börjar ha sett sina bästa dagar, ha ha. Sedan skulle jag så gärna vilja ha det där superfina doftljuset från Charmed aroma där det ligger en ring i. Jätterolig idé då det i vissa fall visar sig ligga en ring som kan vara värd 5.000$. Så spännande! Tänk om man skulle ha en sådan tur! Förutom det drömmer jag om en fin Kenzoväska* och Chanel catwalk* som jag tänkte skulle göra sig väldigt fin tillsammans med mina andra coffee table books.
 
Kenzo* | Charmed aroma candle | Nike vit* | Nike svart/vit* | Nike svart* | Chanel catwalk*
Annonsera här »