Powered by Jasper Roberts - Blog

My first mother´s day

I morse väcktes jag med frukost på sängen, vita rosor och presenter. Min alldeles första morsdag, magiskt! Lillan och älsklingen hade hunnit smita ut utan att jag märkt något och köpt nybakt bröd och dessutom blandat smoothie och allt här hemma. Jag måste verkligen sovit tungt, hi hi. Mina älsklingar!
 
Jag kan ibland komma på mig själv att bli alldeles överväldigad att jag faktiskt är mamma. Att jag för 9 månaders sedan födde vår underbara dotter. Det är så stort, nästan för stort att ta in. ♥ Hon är så fantastisk och jag är så otroligt tacksam för att jag fick bli hennes mamma. - Juni, jag älskar dig till tidens slut! ♥
 

Tip of the day | 15-20% off

1. | 2. | 3. | 4. | 5.
 
Idag är det stora rabattkodsdagen känns det som! Asos.com erbjuder 20% rabatt på precis ALLT med koden BIGWINS. Så jäkla typiskt att jag gjorde en beställning tidigare i veckan därifrån med saker jag ska ha med utomlands. Nelly.com erbjuder också 20% rabatt med koden JACKPOT20 (dock vissa undantag på märken).
 
Sist men inte minst får man även 15% rabatt hos Boozt.com med koden 15TODAY. (minsta ordervärde 899kr, gäller inte alla märken). Nelly och & Boozt endast giltig idag och Asos giltig även i morgon t.om klockan 09.00! Happy shopping!
 
* Inlägget innehåller affiliatelänkar
 

Inked for life, both on my arm and in my heart <3

Min barndomsvän (aka lattemamma in crime) gjorde en riktig impulsgrej igår (vi är sjukt duktiga på impulsgrejer när vi hamnar tillsammans, hi hi), nämligen detta! Vi båda tatuerade oss!
 
Fick en snapchat i tisdags där hon frågade om jag var med på att göra en impulsgrej och jag sa ja på en gång och så var det igång. Vi spanade inspirationsbilder och skickade fram och tillbaka med placeringar och typsnitt m.m. I torsdags ringde vi en bekant till henne och dagen därpå sitter den på armen så fint. Är så nöjd. Bjussar på en liten mobilbild längst ner men ska visa er en bättre när den läkt klart och inte är röd och svullen. Jag har låtit tatuera min dotters namn på handleden/underarmen och det är tatueringen som betyder mest och kändes liksom så stort att tatuera. Varje gång jag ser på den nu blir jag alldeles varm i hjärtat. Jag trodde inte det var möjligt att känna en sådan stor kärlek som man faktiskt gör till sitt barn. Hon är mitt allt och jag kommer älska henne till tidens slut. ♥
 
Annonsera här »