Powered by Jasper Roberts - Blog

Pyssligheter

Förra helgen pysslade vi lite halloweenpyssel. Köpte ett roligt pysselkit på Flying Tiger och barnen verkligen älskade det! Enkelt men roligt och vi fick till en hel del roliga figurer. På fredag skall vi ha vårt halloweenfirande här hemma då barnen får klä ut sig och vi bjuder in några grannar på kusligt fika. Ska bli trevligt! Barnen har skelettdräkter som de ser fram emot att få använda och jag har en skelettklänning sedan förra året så vi satsar på att vara skelettfamilj, hi hi. Tänkte göra lite cakepops och en härlig fruktsallad i lite roligare och "halloweenigt" utförande och sist men int eminst så måste det ju finnas popcorn också!
 
Ny vecka och nya tag. Jag jobbar ikväll och det ska bli så spännande att göra en uppsättning fransar med nya tekniken jag lärt mig. Denna veckan har jag fullt upp och det är så himla roligt! Ser verkligen fram emot precis hela veckan från början till slut. Massa jobb och sedan avslutas den tillsammans med familjen och en helg där både jag och älsklingen är ledig tillsammans.
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓
1 ANNAWII:

skriven

Åh vad mysigt! Vi ska också ha lite halloweenmys med några familjer i byn så då får lillan ha sin spökdräkt hihi

Svar: <3
therez.se

2 iseedee:

skriven

Vad gulliga Halloween grejer! =))

Svar: <3
therez.se

3 Josanaa:

skriven

Vad fint! Vi har endast gjort pumpalyktor i år, men det pryder trappan hemskt fint :D

Svar: Härligt! :D
therez.se

4 Josephine:

skriven

Kul! Den affären har mycket skoj för bra priser. Verkar som om jag är den enda som aldrig firar halloween. Kanske för att det bara är jag & sambon..😝

Svar: :)
therez.se

5 Hanna Karlsson:

skriven

Vad mysigt att pyssla!

Svar: Ja verkligen! :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »