Powered by Jasper Roberts - Blog

Vad i hela friden?

Ja ni funderar säker vad i hela friden jag gör uppe vid den här tiden, och det ska jag berätta. Min hals tar kol på mig! (VARNING, känsliga läsare - äcklig text på intågande). Min klump i halsen som nu ser ut som en jätteböld är full av blåsor och vita prickar, japp jag har nog helt enkelt halsfluss. Ska till läkaren idag och ta lite prover. Shit, jag har haft halsfluss tidigare men då hade jag verkligen inte såhär ont. Jag har säkert tvingat i min 7 koppar te inatt trots att det gör ont, för att få 10 minuter då det känns liiiite bättre. Inte ens halstabletterna hjälper.

Idag är jag ynklig, och längtar efter mina föräldrar. Det var ju så bra när man var liten och sjuk. Mamma & Pappa tog alltid hand om en då. Hallå?! Jag har inte valt att bli vuxen, ta mig genast tillbaka! ;)
1 Beccus:

skriven

Har du testat att ta ett par Ipren och Alvedon? Kan hjälpa bra i ihop, så det blir lite drägligare och tills du ska till doktorn. Jag har en tendens att få så förkylningarna sätter sig i halsen och tycker detta brukar funka.

Mvh, Beccus

2 Tessan:

skriven

åh krya på dej !!

jag har halsfluss 5-10 gånger om året, vet va du går igenom :( hoppas de blir bättre snart !!

3 Kia:

skriven

Men stackare! jag vet hur det känns med halsfluss! Fy! Har ju haft de många gånger tyvärr. Bra att du går till läkaren idag å får penicillin. Men det låter nästan som du fått halsböld? Själv har jag oxå åkt på ont i halsen och sov väldigt dåligt inatt! Men jag har även ont i öronen. Så de är nog en flunsa...=( Lillan är snorig oxå! Krya på dej tjejen! Kram

4 Tess Style | www.tess-style.se:

skriven

krya på dig.

5 Therez:

skriven

♥ Alla

Tack raringar!

6 Emelie:

skriven

Usch vad hemskt. Jag hoppas att du mår lite bättre idag och att det går bra hos doktorn.



Krya på sig kram

7 Linn:

skriven

Låter inte kul alls. Det vara halsböld också, det hade jag när jag var yngre. Och det är inte kul alls kan jag meddela. så hoppas du slipper det

8 Nelly:

skriven

bra att du får komma till läkaren, låter ju inte alls kul det där. stackare! du kommer att bli bra snart. : ) kramkram

9 Sanna:

skriven

Ush det låter inge vidare, Halsfluss är inget kul det gör så fruktansvärt ont. Hoppas att du får bra medicin så det onda försvinner.

Ha en bra dag!

10 Ia Darling:

skriven

Vad galet, jag var också uppe vid den tiden just på grund utav att MIN hals tar kol på MIG! Jag har ätit Echinagard, Naproxen, druckit massvis med kanelte och hade tänkt gå ned till vårdcentralen men mina ben bär mig knappt :( Bara att krypa till kojs igen med andra ord.



Krya på dig, söta du!

11 Therez:

skriven

♥ Alla

Tack raringar! :)



♥ Ia Darling

Men fy då, jag lider med dig! Hoppas du också snart blir bättre! Stora krya-på-dig kram!

12 Cecilia:

skriven

STackars dig!! Det är så obehagligt att ha så ont i halsen. Jag hoppas du har alvedon eller ipren hemma.

Krya på dig!

13 Sara - Dagens Positiva:

skriven

Hoppas det går bra hos läkaren. Det där låter inte roligt alls.

14 Jonna:

skriven

Ajaj då, det låter inte alls bra det du! Hoppas proverna visar nåt så du får bli av med det så fort som möjligt! Krya på dig! Vi ses!

Kram Jonna

15 Elish:

skriven

Hoppas verkligen det är halsfluss och inte en såndär halsböld, för de är verkligen inte trevligt.. En kompis till mig hade såna som kom tillbaka konstant i 4 måndader, starka peniciliner fick han äta hela tiden och mådde skräp.. Tillslut fick han operera bort halsmandlarna för att slippa de. Så ja håller tummarna för dig! :)

16 Stephanie:

skriven

Åh sötnos jag hoppas du kryar på dig snart! Massa kramar!

Kommentera här:

Annonsera här »