Powered by Jasper Roberts - Blog

Mina tatueringar

Mina tatueringar
Det är några som frågat om min tatuering i nacken efter dagens outfit där ni faktiskt fick se en skymt av den. Så därför har jag gjort ett litet kollage på mina tatueringar, jag har nämligen tre stycken. Min första gjorde jag faktiskt för över 10 år sedan och det är min tribal på armen. Sedan kommer min sol i svanken som jag själv målat originalet till. Och sist men inte minst har jag texten ANGEL i nacken. Det är en liten tanke bakom den då jag blivit kallad ängel så länge jag kan minnas och även en annan liten anledning som mest bara är pinsam men rolig. Haha!

Jag kommer att skaffa ännu en tatuering. Men det blir den dagen jag och söt fått barn. Då kommer jag att tatuera in deras namn på handleden eller på ena sidan av ryggraden. Vi får se vilket av dem det blir. Har ni någon tatuering eller är ni kanske helt emot det?

Bilder: Privata
1 Karin:

skriven

Jag har symbolen för mitt stjärntecken på ryggen, och ska eventuellt göra en text på vaden om ett tag, har bara inte bestämt mig för vad ännu :)

2 christine:

skriven

Jag gillar inte tatueringar alls faktiskt, så jag har inga och tänker inte skaffa heller. :-) Dessutom hade jag inte klarat av att sitta och bli plågad med nålar, hua! :-P

3 Anna/E-tuna:

skriven

Har inga tatueringar, och vill inte ha :-)

4 Tessie:

skriven

Jag har en ängel tatuerad på ryggen mellan skulderbladen med vingar som går upp över skulderbladen.. iskrivet i hennes hår står min bror och systers namn.. They mean the world to me

5 Josie:

skriven

Tatueringar är underbara, har en själv ganska stor över höften/magen och vill som sagt oxå ha namnen på mina barn (om jag nu får några). Sedan vill jag även ha en på ankeln/foten. Många tycker som sagt att det är "hemskt" att man märker sig för livet, men jag tycker det är otroligt personligt med tatueringar och "märker" en tid av ens liv eller vad man skall säga. Ps. snygga tatueringar, yes indeed! :)

6 Yvonne:

skriven

Jag ska i mitten på mars tatuera in en fjäril mellan skulderbladen....längtar..det kommer att bli min första sen har jag 2 till på gång..men först fjärilen...hihi.

7 Sandra:

skriven

Snygga, speciellt den i nacken! Har själv fyra st, en av dem en på höften som snart ska byggas på :P

8 Shirin:

skriven

har ingen men vill ha :) nere på benet så det syns på sommaren och blir så fint när man har pumps eller sandaler.

9 Nika:

skriven

Jag är inte så förtjust i tatueringar. Men efter att ha sett några avsnitt av Miami Ink på Discovery (tror jag) är jag helt tagen av hur duktiga konstnärerna bakom verken är.

En fråga: gör det ont?

10 Tessan:

skriven

jag har två :)
en hondjävul, streckgubbe, på min högra skuldra..
åh fem svarta små fotspår på vristen/foten..
de värsta e att när man väl börjat tatuera sej så vill man inte sluta ;) jag tänker precis likadant om tatuera mej om jag får barn en dag :)
kram.

11 Tina:

skriven

jag har en tatueringen mellan skuldebladen en sol med 2 st kina tecken i, som betyder Tina. vill även ha en till men har inte bestämt mig riktigt vart och vad för något ännu.

12 nadja:

skriven

jag har precis tattoerat mig på handleden var jätte nöjd älskar tattos =)

13 Sandra:

skriven

Jag älskar katter och har haft katt jämt, de har därför blivit en stor del av mitt liv. Om det någon gång blir en tatuering så kommer det att bli små kattasar som vandrar upp runt höften. Det skulle symbolisera den väg jag vandrar genom livet.

14 Corone:

skriven

Jag har inga tatueringar men jag har länge funderat på att skaffa en men jag kan inte bestämma mig för vad.

En sak som kan vara bra att veta om man tänkt skaffa barn och vill använda sig utav ryggbedövning (epidural) är att inte tatuera sig i just svanken. Man kan nämligen inte sticka nålen genom tatueringar pga infektionsrisken.

15 Emma:

skriven

Snygga :)

Var har du gjort dina?

16 Linnea:

skriven

Nej, men jag tycker att det är sjukt snyggt och jag älskar miami ink osv.

17 Elin:

skriven

Lite moraltant, men tank om du maste fa en epidural/ryggbedovningen nar du ska fa barn, da vill nog narkoslakaren undvika din tatuerade rygg,,, sjalv tycker jag det ser lite 'billigt' ut....

18 sussie:

skriven

har en ängel i färg på höger överarm.. och nästa vecka tatuerar jag in två svalor och körsbärsblommor i ljusrosa på ena sidan av ryggen :)

19 Therez:

skriven

♥ Corone & Elin
Jag talade med två läkare innan jag gjord min och det skulle ABSOLUT inte vara någon fara för mig att ta ryggmärgsbedövning den dagen ifall det behövs. Så jag litar på dem.

20 Emma:

skriven

Jag vill ha en, men ja måste vänta i 2 år (jag är 16)och jag får verkligen inte för mammsen. :( Men det kommer bli det första jag gör när jag fyllt 18, har redan motiv bestämt. :) Kommer även precis som du tatuera in mina barns namn när och om jag får några.

21 Jennica:

skriven

har inga o vill heller inga ha :) men dina va jättefina!!
kram

22 Kia:

skriven

Hej hej! Ja, jag har ju 5 tatueringar redan (eller 6 om man räknar att de kinesiska tecknena är 2) Och jag är på G att göra fler. Både barnens namn som antagligen blir precis som du säger. Kring handleden! Och så en jättefin ängel som jag ska ha på min arm, där jag har kinesiska tecknet ÄNGEL, just för Oscar då... Kram kram

23 Elin:

skriven

Jag har två. En drake på skuldran och en stor phoenix fågel på sidan av magen =)

24 Malin Inspiration & design:

skriven

Superfina tatueringar & du passar utmärkt i dom! :) Nu blir jag sugen på att göra en. Har dessvärre en gammal som jag itne trivs med (gammalt tråkmotiv) så kanske jag får fundera på att fixa något över den först?! :)

Jag skulle gärna vilja ha något litet sött framma på högersidan vid troskanten, tycker det är så sött. Sen skulle jag vilja ha något hjärta lr så på handleden. :)
Typ som Gynning har, om du har sett den? Sen rä jag faktiskt sugen på något i svanken med hehe. ;)

Ha det bra gumman!

25 Therez:

skriven

♥ Malin Inspiration & design'
Åh det låter jättefint. Jag gillar Gynnings tatuering, lagomt söt men ändå stilren! :) Hoppas du får en underbar dag! Kramis

26 Elin:

skriven

Jag tycker det är synd att folk hänger kvar med att man inte kan få bedövning i svanken när man ska föda barn. Men men..
Fina tatueringar.
Själv har jag två, en tribal i svanken och en fjäril vid fotknölen. Sen är jag precis som dig sugen på att den dagen jag får barn tatuera in deras namn på handleden...eller i nacken. :)

27 Sawen:

skriven

Jag har en knytrosett på fotleden. Jättesöt.
Funderar på att göra en tredimesionell diamant också, men jag vet inte ritkigt var jag ska ha den i så fall ..

28 Pernilla:

skriven

Jag fullkomligt älskar tatueringar. Jag gjorde en för ett halvår sen i nacken:

http://pernillas.webblogg.se/images/foto00_1204554991.jpg

Men jag vill verkligen ha flera. Har lite problem med vad jag ska ha och vart. Vill skriva mina namn (förnamn+mellannamn) men kan inte bestämma mig vart. Och sen mina barns i framtiden. Men vi får se. Man blir ju lite smått beroende!

29 Dessi:

skriven

i stort sätt helt emot - på mig själv! men på andra kan det vara väldigt snyggt och helt ok :)

30 Linn:

skriven

jag har en tatuiering men ska göra en till, till hösten tror jag.

31 lou:

skriven

tkr om den i nacken.

32 caroline:

skriven

jag har två tatueringar som jag gjorde för lite mer än en vecka sedan. Först i naceken har jag skrivgt 19.50 med romerska siffror för jag och min två år äldre bror är födda den tiden så han ska med göra det. Och sedan har jag skrivigt familia ante omnia (familjen före allt på latin) på handleden :) Är sjukt nöjd med dem, ska också tatuera in mina barns namn när jag får några ;)

33 Sääni:

skriven

jag har också tatuerat angel, fast på höften! blivit kallad för ängel, förut då jag var blond såg jag ut som en liten ängel haha :) även en annan orsak med hehe:)

34 e:

skriven

jag ska tatuera mig i nacken nu ivår, gör det jätte ont ?

förresten dina var skapligt snygga !

35 Kasparsimone:

skriven

Big tnks for interesting and useful site!

36 myyy!:

skriven

gud vilka snygga tatueringar!:D JAg funderar också på att tatuera mig när jag fyller 18 nästa vecka, men kan inte bestämma mig riktigt vart för jag har hört att gör man på höften kan man inte göra kejsarsnitt och i svanken kan man inte få någon bedövning om man skall föda barn, vet du om detta stämmer? Tänker på att du faktiskt har en i svanken :) Skulle vara tacksam om du kunde svara i min blogg då jag inte brukar gå tillbaka till gamla inlägg, rena slumpen dessutom att jag hittade dig då jag faktiskt googlade tatueringar hihi :) kram

37 Rebeccas bloppis:

skriven

Elin: Nu är du korkad, nu för tiden finns det så bra epidural"grejer" man sticker in i ryggen, så det gör inget att man har en tatuering där. Knäppa tjej, ta reda på fakta innan du fösöker skrämma upp stackars Therez.

38 emma:

skriven

själv har jag 3 st & fler ska det bli, jag tycker att det är okej med tatueringar, det är fint att ha de men inte för många, men det är upp till var och en om man vill ha eller inte. :)

39 Sandra Herself:

skriven

Jag har ingen tatuering än, men jag har varit sugen i flera år och det stället jag mest varit sugen på är i svanken, som du har, fast kanske en tribal. Men jag blir galen på alla som säger att "det är så vanligt" och "alla har ju det", men jag känner mest för att trotsa alla och göra den ändå, bara för jag ha velat ha den i 1-2 år. Du har inte lust att ge lite råd, eller tips eller vad som helst...? :/

Om du inte har tid eller lust, så tack ändå. Du har skitsnygga tatueringar måste jag säga! Fint med flera, men det är ändå inte för mkt.

40 Tatueringstjejen:

skriven

Jättefina! Funderar på att skaffa mig en på länden också, får se om jag hittar något snygg motiv!

41 kajsa:

skriven

jättefina tatueringar!

jag har inga tatueringar sen tidigare men ska snart göra en. kommer bara inte på vad, några förslag?

42 Denise:

skriven

Hej! Jag måste bara fråga, gjorde de ont att tatuera sig i nacken? Hur kändes det?!

/ Denise

43 linnea:

skriven

hejsan! jag undrar vad tatueringen du har i nacken gick på? fin blogg.

44 Therez:

skriven

♥ Linnea

Jag tror det var 500kr den kostade.

Kommentera här:

Annonsera här »