Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling - Vinn en maxad guldneccisär


Då var det åter dags för en trevlig fredagtävling. Och denna gången kan du vinna en maxad guldneccisär med skönhetsprodukter som Hollywood fashiontape, parfym, rouge, make out mints, ansiktskräm, mascara och mycket mycket mer.

För att delta i tävlingen lämnar ni en kommentar eller två med tips och idéer på hur min blogg kan bli bättre! Jag vill gärna höra era synpunkter vad ni gillar/ogillar när ni läser en blogg, vill se mer av/mindre av här i min o.s.v. Den personen som lämnar det bästa tipset belönas med den maxade neccisären. Tävlingen pågår fram t.om 2/7 kl 23:59. Glöm inte att lämna din e-mailadress i fältet för detta som endast är synlig för mig. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
1 Pernilla:

skriven

Jag älskar din blogg som den är men skulle faktiskt vilja se lite mer "Hemma hos Therez" inlägg eftersom jag fullkomligt älskar inredning, och eftersom jag själv ska flytta hem snart tycker jag om att få inspiration :) Annars gillar jag verkligen fliken "Mina tankar"

2 Emelie Lydig:

skriven

Hejsan! Det jag skulle vilja se mer av i din blogg är inredningstips! Jag älskar verkligen din smak när det gäller både kläder och inredning. Dagens outfit och dina mixar är helt underbara! Mer mixar ;) Sen skulle det vara roligt att veta mer om Dig! För jag vet egentligen inte så mycket om just dig trots att jag följt din blogg ett antal månader :) Men du har en underbar blogg!

Och ja, jag är med och tävlar! Helt underbart pris :) Ha en bra dag & helg, puss!

3 Sophie<3:

skriven

Hej bästaste Bloggerskan i Alla kategorier!!! Dock så vill jag ha mer Inredningstips..typ vad du har på din "önskelista" till hemmet! Men sluta aldrig med dina dagens outfit,kanske lite mer sånt ändå! Lite mer recept,å vad du drömmer om resor,filmer... MEN GLÖM INTE ATT DU REDAN ÄR BÄST!!!!

4 Agnes:

skriven

Hej, jag har börjat läsa din blogg väldigt nyligen..(har dock hunnit plöja igenom nästan hela arkivet, haha) Jag har fullkomligt njutit av allt från "get the style & trends"-inlägg, dina outfits of the day och dina blogginlägg om allt mellan himmel och jord! det har varit superintessant att läsa, jag skulle vilja ha mer recept (matvrak som jag är), made by therez(jättefina prylar) och mer inredning!! Tack för en ljuvlig blogg - don't ever stop! :)

5 Fattygirl:

skriven

Jag tycker att det hade varit roligt med ett inlägg om hur du fixar dig inför någon fest. Massa bilder och steg-för-steg på hår och smink hade varit kul att se!

6 R y d b e r g:

skriven

Åh vad kul tävling ! Jag måste nog erkänna att du har de mesta i din blogg som vi gärna läser -outfits, mode, skönhet, underkläder, skor, inredning.



Något jag själv saknar är med hårvård, skulle vaar kul att få följa. Nu vet inte jag om de är något som intresserar dig? Men mer hårvård :) Behöve rinte just handla om dit eget hår men om just produkter eller liknande.

7 Anonym:

skriven

jag skulle jättegärna vilja se hissa & dissa eller någonting sånt, tips om filmer och allt möjligt :d

8 Erika:

skriven

Det som är toppen med din blogg är alla fina bilder, många tips, dina outfits och att du bjuder på dig själv och visar en del av din personlighet. Jag gillar verkligen "en bild i timmen" oxå och skulle gärna se mer av den även på vanliga dagar då det inte händer något speciellt.

Men det jag vill se mer av är "hemma hos therez" och inredningstips :)

Kram kram

9 Anna:

skriven

Jag skulle vilja se lite mer kändisbilder och genom de se vars du finner all inspiration till dina kollage och din stil. Jag är barnsligt förtjust i din inrednings- och klädstil. Sen är det alltid roligt att läsa folks åsikter och tankar, inre funderingar måste inte alltid vara för privata för att skriva ut. :) Kramar från ett SOLIGT Piteå

10 denise:

skriven

Vad tycker du om årets sommarplåga Promoe - Svennebanan? :D

11 Ida:

skriven

Jag tycker mest om dina mixar och bilderna på hur du ser ut för dagen.. Även inredningen du gör! Jag vill se mer att din lägenhet (hus?). Älskar hur du inreder

12 Johanna:

skriven

Jag vill gärna få lite rea tips och tips på kläder för olika figurer, kan bero på att jag kroppsligt är din motsats ;-) ogillar inget med din blogg och gillar kategorin inspiration och tips allra bäst.

Ha en super trevlig sommar!

13 Anki:

skriven

Tycker att din blogg är helt toppen redan nu, men får jag önska så kanske lite mer bilder från härliga Luleå:)Samt mer träning, recept på nyttiga (och även onyttiga hihi) läckerheter. Ha det bra!

14 Linda:

skriven

Det jag gillar mest med bloggen nu är att se vad du har på dig så att jag själv kan få lite inspiration! Dock tycker jag det är roligt med de olika tips på shopping du ger, har börjat handla på Twilfit igen tack vare dig ;-)!

Tack för en bra blogg!!!

15 Beatrice:

skriven

Hej!

Det jag ogillar på många bloggar är

att när det kommer något "nytt" så

har alla skrivit och lagt in bild

på exakt samma plagg eller skor och

det oftast samtidigt samma dag.



Jag undrar i mitt stilla sinne om

man inte har funnit sin egna stil

ännu, eller......



Men det upplever jag inte alls på

din blogg Therez, du har verkligen

din egna stil och den är mycket

inspirerande.



Så det jag vill ge dig ros för, är

just dina outfits som du bjuder på

och som jag ofta återkommer för att

titta på.



Ha en skön sommar!

Kram

16 Beatrice:

skriven

Vill bara tillägga!

Osäker på om det kom fram i

mitt tidigare inlägg.



Att det är just dina outfits

bilder som jag tycker är mest

givande och även din shopping.



Så lite mer av det isåfall.



Kram

17 zarah:

skriven

*hejhej! Var gärna med i min veckans blogg tävling! Lycka till :)*



http://zlundin.blogg.se

18 suz:

skriven

hej! Jag gillar verkligen din blogg. Något som jag tycker skulle vara roligt att läsa är tex "therez just nu" och med det menar jag tex vad du har i din handväska, bok du läser just nu, favvo i din ipod just nu.

Kram

19 Anna:

skriven

Jag gillar dina outfites inlägg och dagboksinläggen, de är liksom kul att du är lite personlig ibland annars blir de lätt lite ytligt.



Jag skulle däremot tyckte de var roligare när du göra mix kollagen om de var lite mera vardagskläder, känns inte som man blir så inspirerad annars.

20 Anna:

skriven

Ha! Din blogg ligger ju överst på listan av de bloggar jag gillar att läsa. Finns inte mycket som behöver förbättras tycker jag. Någonting som jag tror du kanske kan skriva om är blommor som inredningsdetalj. (om jag inte minns fel, har väl du jobbat i blomsteraffär) Jag gillar att samplantera en låg och en högre blomma i stor snygg kruka men det är svårt att veta vilka som trivs tillsammans. Ja, det är väl kanske ett väldigt specifikt tips men lite om blommar över huvud taget skulle jag gilla. Speciellt nu i sommartider.

Tack för en kanonblogg!

21 Daniela:

skriven

Mer dagens outfit, roligt med inspiration! Gärna mer mat/bak också, du verkar duktig! Annars tycker jag om spara eller slösa, där brukar man ofta hitta fint :) Tack för en bra blogg!

22 Lova:

skriven

Det var inte länge sedan jag började läsa din blogg, men jag älskar den redan! dagens outfit, inspriration..de är så intressant att läsa om.Men något jag önskar fanns mer av är tips. Om kläder,smink,inredning.



tak för en otroligt bra blogg!

23 Elina:

skriven

Jag tycker att du sminkar dig riktigt fint! så när du har nå speciella festligheter så brukar du vara jätte fin!

Hade varit roligt med inlägg där du visar hur du sminkar dig :D typ med den där lila ögonskuggan hihi :P fast du kanske inte vill ha en sminkblogg precis :P men ett sådant inlägg skulle vara kul :P eller kanske pyssel typ när du gör om grejer det tycker jag är jätte kul när du piffat till en hylla så istället för att köpa en ny så gör du om den sådant gillar jag! :D det var min idé!

24 Angelica:

skriven

Jag tycker du kan skriva lite om snyggast klädstilen på en kändis en gång i veckan, skulle vara roligt att se villka du drar insperation ifrån. Annars tycker jag att du ska fortsätta blanda om det olika du skriver om det är det som gör din blogg så bra, man slipper läsa samma sak 1000 gånger.

25 Malin:

skriven

Gärna flera inlägg som önskeoutfit fast mer olika plagg, skor, väskor, smycken med mera :) Sådant är alltid roligt att läsa om! :D

26 M08:

skriven

Hmm.. Mer klädtips typ budget/lyx som är snyggt, älskar din stil. Du är bra på att ta outfit bilder också :D men alltså, hmm.. Det är ingeting du ska skriva mindre om iaf för det e jätteintressant som det är. Kanske mer sminktips?

27 evamar - tävlingsblogg:

skriven

Jag har klurat på det här i flera dagar för jag tycker ju redan att du är bra. Jag gillar särskilt dina bilder - både de fotade och de som är "hopklippta". Kul att du skriver var kläderna kommer ifrån också. Det enda jag kan ge som tips är att du också skulle skriva vad de kostar...



Annars är det en bra blandning av allmänt och annat. Jag tycker att du är jättebra på att vara personlig utan att vara så privat att det blir närgånget och pinsamt.



PS. Jag länkar i tävlingsbloggen:



http://evamar.blogg.se/2009/june/valfylld-necessar-2-juli.html

28 Liz:

skriven

Jag skulle vilja se om du precis som jag och säkert många, många fler har köpt kläder, eller kanska nån sak som du sedan tänkte,

-Vad tänkte jag igentligen...

Jag har nåt sånt plagg och en enstaka souvenir (semestrar inte så mycket)och även om jag aldrig skulle ha på eller ha framme saken så kan jag bara inte göra mig av med det.

Det visar ju bara att man är människa och inte alltid vid sina sinnens fulla bruk :)



En länk hittar du så klart i min "lite annorlunda tävlingsblogg"

http://chiclady.blogg.se/2009/june/-therez-garderob-lottar-ut-en-maxad-neccisar.html



Kram från Liz i Malmberget :)

29 suss:

skriven

Hej.

Det vore kul att läsa om hur du fixar din inredning hemma. Varför du gör si eller så, vad som får dig att välja just de detaljer som du tycker "gör det hela"

30 Frida:

skriven

Hej! Måste bara börja med att berömma din blogg. Har blivit en riktig favvo som jag gärna klickar in på minst en gång om dagen. Jag tycker du har en mycket bra mix på dina inlägg, men skulle vilja se mer av ert hem. Tycker du har grymt snygg stil på din inredning så jag önskar få se mer av ert hem. Skulle vilja ha mer tips på rabattkoder, reor etc. Fortsätt med din härliga mix och personlighet så kommer jag och säkerligen många andra stanna kvar hos dig.

31 V I L J A ♡:

skriven

Hejsan! Självklart så vill jag vara med i din fina tävling! :)



Tycker faktiskt att din blogg har en härlig blandning av det mesta. Men eftersom jag (som så många andra) är lite kär i inredning så skulle du kunna skriva lite mer om det, kanske mer bilder hemifrån dig. Även före och efter bilder är roligt då man ser skillnaden.



Vill även passa på att säga att din design är fin, inte för rörig utan stilren och låter inlägg och bilder få prata för sig själva, det är bra! :)



Keep up the good work! ^^ Kram

32 Josefine:

skriven

Åh, inte en dum vinst :) Nu hoppas jag bara att min kommentar lyser lite extra. Dina tävlingar är ju egentligen omöjliga att vinna eftersom du får så många kommentarer men :)



Jag tänkte börja med att berätta varför jag läser din blogg & vad jag tycker är bäst med den: Jag älskar dina kollage och välgjorda inlägg. Man ser att du faktiskt lägger ner tid på dina inlägg och tar dig tid för att det ska se snyggt ut! Så välgjorda inlägg, mycket uppdatering och intressanta inlägg gör dig till en 10-poängare!



Det jag skulle vilja se mer av är lite mer tips inom kost/hälsa. Jag har till exempel inspirerats av din morgondrink och drinker den varje morgon :) Såna tips tycker jag är super kul! Du har ju en helt perfekt kropp så därför har du nog många tips på maträtter, träning osv :) Jag har läst din blogg väldigt länge & vet att du har gott ner i vikt men det ser ut som du gjort det på ett sunt sätt! Ingen hetsbatning här utan sunda och bra recept. Det önskar jag mer av! :)



Puss & Kram / Josefine

33 Erika:

skriven

skulle jätte gärna vilja vara med i den här tävlingen :)



för att göra bloggen bättre kan du ju t ex göra ett krav på att vara med i tävlingen om att länka till din tävling så att fler hittar dig och din blogg blir större :)



sen finns det väl inte så mycket mer jag kan komma på.. tycker den är super!

34 jeanette lexonius:

skriven

jag tycker din blogg är jätte fin och stilren den tar opp det mesta så jag måste skriva att din blogg blir intressant. Jag började läsa i den idag pga att jag hittade denna tävling och jag kan dock inte se något fel i den kanske att det skulle vara lite råd och tips om hårvård och olika sminkmärken du skulle tipsa till dom med känslig hud och även ögon"passande mascara" osv men somsagt jag kan inte hitta så mycket mer men jag kommer givetvis meddela dig om jag kommer på något mer. sÅ NU HOPPAS JAG PÅ TUR I DENNA HELT OTROLIGA TÄVLING



Med vänliga hälsningar jeanette lexonius:)

35 Amanda:

skriven

Jag gillar verkligen din blogg som den är. Men om jag ska komma med något tips eller önskemål så skulle det väl vara lite mer hemms hos-inlägg kanske. Det är alltid intressant. Tips på andra läsvärda bloggar kanske. Och tävlingar är ju alltid uppskattat.

Annars har jag bara en sak att säga - Keep up the good work! ♥

36 Linda - She with the colors:

skriven

Jag är med ^^

Är ganska så ny här, har inte läst din blogg tidigare, men efter att jag har kollat runt lite så gillar jag verkligen kategorin "Slösa eller spara?" && "Made by Therez". Det jag skulle vilja se mer av är resept av olika slag xD Såsom bakelser till mat! :D



LÄNK; http://lindadoostavlings.blogg.se/2009/june/maxad-guldneccisar.html#comment

37 isabella.l:

skriven

Jag gillar DIN stil av blogg,bilderna och att du bjuder på dig själv.Skulle kanske vilja ha med lite mer om smink,gärna nåt som du själv provat för att sen berätta vad du tyckte,tänk på att sånt tar vi läsare till oss väldigt mycket,så mer skönhetstips och lite tävlingar så kommer fler upptäcka det speciella med just DIN logg,det gäller ju att sticka ut och ärligt så gör din blogg det redan men detta är mina tips till dig.Hoppas du har nytta av dessa och kram på dig och alla andra läsare.

38 Louise:

skriven

Jag tycker att din blogg är väldigt bra och personlig, sånt som man vill läsa. men det jag skulle vilja önska är lite mer hemma hos repotage, för att se hur din speciella stil går igen hemma hos dig lite mer än vad du visar nu. sedan så skulle jag vilja se lite mer av dina små tips om olika saker, kan vara allt från skönhetstips till mattips. för det är sånt som lyfter det hela till en ny sötare personlig nivå.

kram!

39 LindaH:

skriven

ojoj så svårt. din blogg är ju redan såå bra! men lite skönhets tips skulle sitta fint. gillar att läsa om andras trix och kluriga tips. man lär sig en helt del av andra!



annars får jag tacka för en redan underbar blogg!

40 Julia:

skriven

Vilken kul blogg! Tittade just in och göra det även i fortsättningen :)Jag föreslår mer "mina topp 5" tex klänningar, väskor, platser etc" Gärna underkläder - tips med tanke på vart du jobbar.

41 Erika-foto-mode-pyssel:

skriven

Jag tycker du har en bra blogg. Kul inlägg med bilder och annat .intressant läsning! Go girl!

Lite sminktips/skönhetstips vore kul!

42 Jessica:

skriven

Jag tycker det är roligt med inrednings inläggen du gör. Men annars kanske du nån gång kan göra ett inlägg där du gör budget eller lyx av en dagens du har. HA sett att du gjort av bara plagg men vpre skoj om du nån gång gjorde det av dina egna kläder ... Sen tycker ja du annars ha en bra blogg och inläggen om ditt jobb och deras utbud tycker ja är skoj då detta alltid är ett problem vad man ska ha. Ja en ide iaf.. NU få jag hålla tummarna..

43 malin:

skriven

Jag har läst din blogg länge, och gillade när du visade med inredning och tips på möbler och textiler som du gjorde mer i bloggen innan du flyttade. Så lite mera sånt. Annars gillar jag dina outfitbilder och bakbilder!

44 Lina:

skriven

Fler utlottningar likt denna hade varit roligt. Sen är tester av produkter alltid roligt att läsa, exempelvis bästa handkrämen m.m.

45 Debbie:

skriven

Det jag gillar med bloggen är att det alltid märks att du är glad och positiv, ser allt från den ljusa sida och njuter av livets goda;) Jag skulle vilja att du skrev fler recept på efterrätter för ananaskakan du skrev om verkar smarrig! Jag tycker det är bra att du mixar dyrt och billigt och visar kläder/accessoarer som är lika varandra. Du visar att man inte behöver sukta efter den där drömväskan hela livet, utan att man låter det ta sin tid att få något man verkligen vill ha och inte ger upp på vägen!

46 Sofie:

skriven

Jag tycker din blogg är superbra som den är, jag riktigt väntar tills jag får läsa den. Allra bäst med din blogg är dina outfits inlägg, men jag tycker det är rolit att läsa om allt :)

Jag skulle vilja se lite mera recept i din blogg, inte så att det blir en matblogg, men ändå lite mera recept!!

47 Sofie:

skriven

Jag tycker din blogg är superbra som den är, jag riktigt väntar tills jag får läsa den. Allra bäst med din blogg är dina outfits inlägg, men jag tycker det är rolit att läsa om allt :)

Jag skulle vilja se lite mera recept i din blogg, inte så att det blir en matblogg, men ändå lite mera recept!!

48 Ulrica:

skriven

Jag vill gärna vara med och tävla.

49 Kashaya:

skriven

Jag älskar kategorin, made by Therez så den skulle jag gärna se mer av.=)

50 emma:

skriven

Jag är gärna med och tävlar!



Du är en person som är glad och positiv och förmedlar känslan till mig också. Läser jag din blogg blir jag glad :)



Jag skulle vilja se videoinlägg av dig, skulle vara himla roligt!



Ha det bra!

51 Martina:

skriven

Jag har läst din blogg läääänge nu. Jag kollar av den flera ggr varje dag och jag gillar den gör att du verkar vara en så naturlig tjej. Du viker av från alla andra modebloggare i samma ålder. Du känns ärlig och verkar ha fötterna på jorden. Jag gillar mkt med din blogg. Jag skulle gärna se mer tips på hur du sminkar dig, som du gjorde med ngr ögonskuggor. det var roligt att se. Gärna mer kosmetika/parfym överlag. Kanske också lite tips på underkläder och vad man ska tänka på vad det gäller olika bh/trosor osv. Du kan ju sånt! tack för en mysig blogg som jag har haft mkt nöje av.Kram!

52 Malin:

skriven

Jag gillar din blogg och du bjuder verkligen in en i ditt liv. Det känns som om du är en person med fötterna på jorden och det blir en titt in på din blogg minst en gång om dagen. Däremot kan jag tycka att det finns lite för mycket olika kategorier, men orkar inte riktigt knappa sig in för att kolla uppdateringen överallt. Samla det på lite färre kategorier istället.



Kram

53 Alice:

skriven

Mer inredning.

Ha det gott i solen!

54 getpalmd:

skriven

Haha jaaaa.. bilden i sidobaren kanske kunde bytas ut ;-) Det måste finnas sötare bilder på dig! Eller det finns, jag ser ju den i headern! Jag får lite Kissie vibes av den andra ;-)

55 martina h:

skriven

hejsan. vill gärna vara med och tävla. ett tips är att ALLTID ha med minst en bild på ett nytt blogginlägg, blir roligare att läsa då. o gärna att bilden sammanfattar texten. I alla fall något av det.

56 Annas tävlingsblogg:

skriven

Jag har tipsat om din tävling här



http://molnboanna.blogg.se/2009/june/necessar-med-grejer.html

57 bitte:

skriven

Det viktigaste har du redan än snygg design. Men gillar mycket bilder och inslag av mode

58 vintageretroprinsessa:

skriven

det bästa med en blogg är alltid att man ska gå sin egen väg vara sig själv och skriva om det som just tilltalar en själv.

Bloggen mer mer intresant om den är personlig och personen bakom skriver från hjärtat :)



/ Kääärlek mamam Jessica

59 catta:

skriven

Hejhej.



Är gärna med.



Du borde skriva mer om vad för kläder som är ute, vad man ska akta sig för. Och lite mer om dig själv kanske.



trevlig sommar

kram Catta

60 Anna:

skriven

Jaa, vad ska jag säga.. Jag tycker du har en jättebra blogg som innehåller det mesta om det mesta, och där du satt din egna personliga prägel så fint. Jag kan inte komma på något som saknas. Så mitt råd är; var stolt över det du lyckats med, fortsätt med att vara dig själv och att göra din egna grej!

Ha en fortsatt skön sommar!

61 Emelie:

skriven

Det jag gillar extra mycket med din blogg är dina outfits och hemma hos-inlägg. Jag tycker att det är superkul när du skriver om inredning och även när du tipsar om bakrecept! Mer inredningstips vore skoj!

62 Stina:

skriven

Något jag tycker du borde ordna är en sån där musik-spelningsfunktion på bloggen med musik som du tycker om..

Du skriver redan underhållande och med bra variation på innehållet. Men vad vore världen utan musik? Så varför inte försöka ordna en spellista så man har lite skoj att lyssna på också? :)

63 Gunnel:

skriven

Du har en snygg blogg med stilren design, arbetade bilder och fina meningar utan felstavning. Jag personligen älskar små tips, som rosettbroschen du skrev om under fliken ”Made by Therez” för snart ett år sedan. Men framförallt skulle jag som läsare vilja komma dig lite närmare, därför är jag väldigt förtjust i ”Ett foto i timmen”. Fler bilder från din vardag hade varit mysigt! Stor sommarkram!

64 Lina:

skriven

Hej

Mitt "tips" kanske känns lite avlägset just nu när solen skiner och det är varmt men jag vill läsa fler tips om hur man kan vara fin trots det bistra klimatet här i norr. När jag hittade din blogg blev jag så glad för de allra flesta bloggarna skrivs av tjejer som bor i söder och vi kan trots allt inte klä oss som de en stor del av året om vi vill behålla alla kroppsdelar intakta :)

Kram Lina ifrån Umeå

65 Linn:

skriven

Först vill jag nämna två saker du inte ska ändra på. Jag tycker det är härligt med din lätta, fräscha och rena design. Har blivit riktigt snyggt under tiden jag läst din blogg. Gillar också det faktum att du har mycket bilder/bildkollage som lättar upp. Bilder tycker jag är viktigt i en blogg då man inte orkar läsa mycket text, så mycket foton och lite text är mitt tips.



Skulle gärna vilja få se lite mer av Luleå i din blogg, lite mer inlägg tagna direkt från din vardag och inte bara outfits, shoppingtips och hemmabilder. Lite natur och omgivning vore trevligt som omväxling ibland :)



I övrigt, tack för en fin blogg!

66 Jenni:

skriven

Jag gillar din blogg jättemycket och läser den varje dag. Jag gillar dina shopping-tips och vill gärna se mer sånt. Gärna budgettips!

Jag skulle även vilja ha lite mer personligt, lite mer om vad du gör, äter och tänker. Du är redan duktig på att skriva om de områdena men lite mer vore kul att läsa. Något annat jag vill se mer av är din talang för att sy, eller har du slutat med det? det var på det sättet jag upptäckte din blogg och var jätteimponerad av de fina kjolarna du sydde!=) Förstår om du inte orkar sälja men det skulle vara jätteroligt att se vad du har gjort för kreationer i dina dagar=)

67 Jenni:

skriven

Ville även säga att min favoritkategori "Dresses and skirts" gärna får uppdateras oftare. Är en äkta kjol och klänning fanatiker=D

Kommentera här:

Annonsera här »