Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling - Vinn nagelprylar från Xtreme Beauty


Nu var det åter dags för en trevlig fredagstävling och denna gången är det Xtreme Beauty webshop som sponsrar med fina önskevinster!


Tävlingsregler:
För att delta i tävlingen behöver ni svara på frågan nedan (svaret finns någonstans här OBS, två orter). Därefter går ni in på Xtreme Beauty webshop och väljer ut en sak som ni skulle vilja vinna. (Bortse från fliken manikyr) Därefter postar ni en kommentar här nedan med svaret, önskan om vinsten tillsammans med en kort motivering till vilket tillfälle ni skulle använda vinsten om ni vann.Tävlingen pågår fram t.om 12/6 kl: 23.59 och de tre vinnarna kommer att utses av mig och Maria från Xtreme Beauty. Beslutet går inte att överklagas. Glöm inte att lämna mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner! (Detta är endast synligt för mig).  Lycka till!

Ett litet förtydligande: Tre vinnare får varsin önskepryl från webshopen.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
1 JennieS:

skriven

Luleå! Luleå såklart :)

Åh jag skulle vilja vinna:

China Glaze lack- evening seduction

Mango Hand & Body lotion

Ridge Free underlackTycker att alla ljusa samt alla lack i korall är så vackra men...Jag skulle välja detta då jag är rödhårig och väldigt ljus och aldrig blir brun, därför passar detta mörka lack bra. Underlacker lät så bra för mina spåriga naglar som alltid ser randiga ut annars o såklart vill man dofta gott alla sommarkvällar :)Kram

2 Anonym:

skriven

Hej!

Xtreame beauty utbildar dig till nagelterapuet i LULEÅ!

Om vinner, så skulle jag vilja vinna:

China glaze french-Ooh la la Pink pearl

China glaze lacker-Golden merinque/I wanna be lei yaDessa skulle ja använda under midommmarhelgen, till min underbart fina midsommarklänning. Jag kommer känna mig som en vacker midsommartjej!

Alla mina nagellack jag har nu har nog fått sitt utgångsdatum, så det skulle passa perfekt med ett fräscht nytt lack till sommaren!Hoppas att jag vinner! Jag skulle bli så lycklig.

3 Fred:

skriven

jag biter på naglarna. höhö.

4 Frida:

skriven

I luleå!China Glaze: Love Letters

China Glaze: Outrageous

INMs Premium oil ½0z Kundflaska

Om jag vann skulle jag vårda mina naglar ännu bättre än jag gör idag! torra och spruckna nagelband... suck. Sedan skulle jag glänsa på de bröllop vi skall gå på i sommar! :)

5 Nelly:

skriven

Hej hallå!Du kan utbilda dig både i Luleå och Göteborg.Jag skulle verkligen behöva dessa tre produkter 1.Protech Nagelförstärkning 15 ml 2. Light Elegance kundolja ½oz 3. Opal heart hoops aprikos 3310.Vill nämligen få fina naglar till i höst då jag ska på en massa arbetsintervjuer tänkte jag. : DKramkram

6 Anna:

skriven

Det går att utbilda sig i Luleå och Gbg.

Jag skulle vilja vinna INMs Premium oil kula 2.5oz, Ooh la la Peach pearl,Ooh la la Peach.

Jag ska få åka till Paris i slutet av Juni och vara där några veckor. Tänkte att det är väl värt att testa på fransk manikyr så man ser fräch ut! Även nageloljan skulle göra susen för mina naglar och få nagglarna att se helt gudomliga ut. Tack Therez som tipsade om oljan! Merci!

7 evamar - tävlingsblogg:

skriven

Du kan utbilda dig i Luleå och i Gbg.Jag vet inte riktigt om jag ska välja en eller tre saker men om jag får välja ut en måste det bli Soleil 15ml Stärkande lack. Mina naglar är så sköra så jag skulle använda den hela sommaren och hela hösten så jag får bra resultat. Om jag får välja två till blir det China Glaze Awakening och Supersonic solspray. Då skulle jag vara supersnygg på det bröllop jag är bjuden på i juli! Ska jobba större delen av sommaren och kommer att se blek och eländig ut annars eftersom jag inte kommer att hinna sola.

8 sara:

skriven

Utbilda mig skulle jag gärna göra i Luleå eller Göteborg. Jaq ska ju gifta mig snart så jag har för första gången förlängt mina naglar och det blev så snyggt! Att jag inte har gjort det tidigare och nu är jag som såld!! Piercing 10 hjärta skulle passa perfekt på mina bröllopsnaglar!!Kram från Sara

9 johanna:

skriven

Kul!

10 kickan:

skriven

Xtreme Beauty har utbilningar i både Luleå och Göteborg!Om jag vann skulle jag vilja ha hjärtdekorationerna som du har på bilden i detta inlägg.

Jag hade haft dessa på mina naglar i sommar på ett augustibröllop för vad hade passat bättre en dag som den än kärlekens eget tecken på naglarna :)

11 Jeanette:

skriven

Svar: Göteborg och Luleå.

Jag vill gärna vinna China Glaze i vit färg. Jag vill gärna vinna för min vanliga nagellack är slut och jag vill gärna prova en ny färg.

12 Anna:

skriven

Svar: Luleå & Göteborg.

Lite nagelgodis i form av INMs Premium oil vore inte dumt att vinna.

Trevlig helg!

13 Christina:

skriven

I Göteborg och Luleå kan man utbilda sig till nagelterapeut. :)

Protech nagelförstärkning skulle jag gärna vinna eftersom jag tidigare har haft den fula ovanan att bita på mina naglar. Nu har jag vänjt mig av med det men naglarna är inte i toppskick precis. en självförtroende skulle öka om även mina händer var lika fina som resten av jag. :)

14 Therese:

skriven

Man kan utbilda sig till nagelterapeut i Luleå och Göteborg.Jag skulle gärna vinna Protech Nagelförstärkning. Jag har tidigare bitit på naglarna i många år, men har lyckats sluta. Men naglarna har självklart tagit stryk av detta och är svåra att få någon längd på när de alltid är mjuka, skivar sig och går av. Att jag sedan jobbar inom restaurangbranchen gör ju inte saken bättre. Och det är ju alltid roligt att ha snygga naglar när händerna syns väldigt mycket i denna branch.

15 Erika-foto-mode-pyssel:

skriven

Soleil 15ml vill jag vinna. Det skulle jag använda när jag ska ut på äventyr. = )

Scoutläger i sommar. Bra att förbereda naglarna på lite hårdare tag.Man kan utbilda sig till nagelterapeut i Luleå och Göteborg.

16 Jonna:

skriven

Utbildningen finns i Göteborg och Luleå.Om jag vann skulle jag vilja ge en present till en kär vän, och jag tror att hon skulle bli jätteglad för att få lite fina dekorationer att sätta på sina naglar! Hon tycker verkligen om att fixa med sina naglar, och har tilloch med kikat lite på er utbildning... Lite bling tror jag skulle passa henne perfekt!Jag skulle vilja ge henne: Jewel07

17 Malin:

skriven

Man kan utbilda sig i Luleå och Göteborg!

Jag skulle vilja vinna Light Elegance olja med dropp pip just för att mina nagelband alltid är spruckna pga mitt nagelbitande. Jag har jätte svårt att sluta, men de gånger jag har använt lösnaglar eller gjort naglar på salong har jag hållit mig ifrån det! Dock har jag inte tillräckligt med pengar för att gå till en salong regelbundet och på så sätt kunna få hjälp att sluta på det sättet. Ett steg närmare det vore alltså att investera i en bra olja så att jag inte får spruckna nagelband och kanske även kan förstärka det och inse att jag kan sluta utan att ha långa fina naglar från början!

18 clea:

skriven

hejhej!xtreme beauty nagelteraput blir man i Luleå och Göteborg!jag skulle vilja vinna MANGO - HAND & BODY LOTION 250 ML.

jag är verkligen jättedålig på att smörja in mina händer fingrar och naglar!

att lotionen är mjukgörnade låter super - behövs verkligen! och att den inte kladdar är ett stort + jag är så otålig annars!

mango doftar underbart så jag skulle nog använda den så ofta som möjligt! Spceiellt när man ska träffa folk, då kan fimsarna få lukta lite extra! :)jag skrev även en rad om tävlingen här,

http://cleaclea.blogg.se/2009/june/utkast-nu-var.html

19 Stina:

skriven

Luleå i norr och Göteborg i Söder kan man utbilda sig. :)

Om det är min tur att vinna denna gång så skulle jag välja ett paket: Ooh la la Peach, China Glaze French, art.nr: CGFBK5.

20 Linda - She with the colors:

skriven

Jag är med! :DLuleå eller Göteborg ^^'

Skulle vilja vinna Ooh la la Pink pearl för att den är otroligt snygg färg! Biter inte alls på naglarna, men mina naglar är så sköra nu, har ingen aning om varför :S Men med denna rosa snygga nagelack skulle mina naglar stärka, alla fall lite. Dessutom sätter det färg på vardagen!!LÄNK; http://lindadoosbloggtavlingar.blogg.se/2009/june/tavling-nagelprylar.html#comment

21 anna:

skriven

Xtreme Beauty utbildar nagelterapeuter i Luleå och Göteborg.Om man jag vann skulle jag vilja ha China Glaze lacker i färgen Vermillion.I veckan passade jag en liten sprallig tvååring då insåg jag att jag borde göra mina naglar sommarfina. För han tog med sitt finger på min stortånagel och utropade aj för att i nästa sekund upprepa förfarandet gång på gång samtidigt som han skrattade.

22 lisette lexonius:

skriven

Xtreme Beauty utbildar i södra sverige så som Luleå och Göteborg.Ja skulle vilja vinna det fina nagellacksettet för att det är otroligt vackert!Jag tycker att det är otroligt roligt att det är otroligt roligt att hålla på med manikyr även om ja bara är 13år:)

23 Katta:

skriven

Du kan utbilda dig i Luleå och Göteborg..

Om jag vinner vill jag ha en stor flaska med nagelolja. Jag bygger ju redan upp mina naglar hos en nagelteknolog här i Stockholm, men olja är ju alltid en förbrukningsvara hos mig, man måste ju smörja in sina naglar ordentligt.

Ha en bra dag.. Kram

24 frida ,läs om mode ,tips ,skönhet och min vardag:

skriven

Hej! ,jag har en fråga .Hur gör du när olika företag sponsrar dig med olika produkter til tävlingar ? , frågar du dem isånnafall hur ? .Får du själv ngn produkt ?:)

Hoppas pås svar :)

25 LindaH:

skriven

svaret på frågan är: Luleå och Göteborg

jag skulle vilja vinna Opal heart hoops rosa 3301super snyggt jag som älskar att dekorera naglarna.skulle i så fall ha det bla på ett bröllop i sommar som jag är bjuden på!

26 Lena:

skriven

Hejsan!

Du kan utbilda dej i både Luleå och Göteborg.

Jag skulle vilja vinna Beauty and the beach fr China Glaze Lacker.

Eftersom jag arb som idrottslärare kan jag inte ha långa naglar.

Till sommaren ska jag däremot göra långa fina naglar och vad passar bättre en solig dag på stranden än beauty and the beach? Matchar även till nya bikinin :)

Kram!

27 M08:

skriven

Tror det är i Luleå även gbg :DOm jag vinner skulle jag dö för: Ooh la la Peach China Glaze French art nr CGFBK5

28 tofva:

skriven

luleå & Göteborg såklart! En rosa prinsessa har koll på läget :D

Trist att sverige inte vann fotbollen.. men det var iaf en fin nationaldag. Kram tofva.rosa prinsessa.

29 K:

skriven

Rätt svar är Luleå & Göteborg!

Jag skulle gärna vilja vinna Mango hand & Bodylotion!! Jag letar efter den perfekta handkrämen o denna verkar riktigt go´!

Ha en toppen fin söndag!

/K

30 anna:

skriven

Xtreme Beauty utbildar mig till nagelterapeut i Luleå och Göteborg.Jag skulle vilja vinna Opal heart hoops lila eller silver, eftersom jag gifter mig den 27 juni och mitt färgtema är lila och silver.

31 helene Ljungberg:

skriven

Thataway är det jag önskas vinna pga behöver något uppiggande då jag återinsjuknat i min sjukdom.Jag har inte råd att köpa något alls till mig själv.

svar Luleå och Göteborg

32 Annika:

skriven

Rätt svar på frågan är i Göteborg och Luleå!Åh jag skulle vilja vinna ett lack från China Glaze! Gärna i färgen "go crazy red". Det skulle passa utmärkt till sommarens alla festligheter!

33 Lina:

skriven

Luleå & Göteborg

34 Emelie:

skriven

Göteborg & Luleå :-D.

INMs Premium oil kula 2.5oz skulle jag vilja vinna.

Kram!

35 Annas tävlingsblogg:

skriven

Svar: GBG och LuleåJag har så mjuka naglar att de ibland böjer sig åt fel håll, behöver någon slags nagelförstärkning så det skulle jag köpa protech nagelförstärkningLänkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2009/june/nagelkit.html

36 Kajsa:

skriven

Jag tycker att jag skulle få vinna eftersom jag lackar om mina naglar 2-3 gånger i veckan. Det tar rätt så lång tid att vänta på att alla lager ska bli torra. Därför behöver INM Out the door (½ oz Kund Storlek), det skulle verkligen underlätta!

Man kan utbilda sig i Göteborg och i Luleå!

37 Malin:

skriven

Är med och tävlar:)man kan utbilda sig i Luleå och Göteborg.Det här fina nagellacket vill jag vinna

I wanna be lei ya

China Glaze lacker 98.00 :-

art nr 70623

38 Astrid:

skriven

Svaret på frågan är Göteborg och Luleå.Om jag vann då skulle jag vilja ha "MANGO - HAND & BODY LOTION 250 ML". Därför att jag skulle verkligen använda det ofta. Mina händer behöver det. Jag skulle med andra ord använda det dagligen.

39 Anita:

skriven

Jag vill gärna vara med och tävla!

Utbildningen finns i Göteborg och Luleå.

OM jag har turen att vinna skulle jag vilja ha "MANGO - HAND & BODY LOTION". Den verkar bra och doften av mango är ju oslagbar... :D

40 Carola L:

skriven

Jag är med och tävlar och har länkat till tävlingen i min tävlingsblogg http://mammamuh.blogg.se/tavlaTävlingsbloggen med tävlingar i datumordningLuleå och Göteborg!Soleil 15ml Stärkande lack skulle jag behöva till mina naglar!

41 Andrea:

skriven

Svar: Luleå och Göteborg.Jag skulle vilja vinna solsprayet "Supersonic spray 150 ml". Det skulle jag använda innan jag åker till Spanien med min sambo och en kompis eftersom jag har väldigt svårt att få färg medans de andra får vad för mig är en bra sommarbränna på bara några timmar. Skulle va kul att inte behöva känna sig jätte blek när jag går bredvid dom. :)

42 Sofie:

skriven

Man kan utbilda sig i luleå och i göteborg.

Om jag vinner vill jag vinna överlack "INM out the door ½ oz Kund Storlek" eftersom jag inte hittar några bra överlack!! Jag hoppas verkligen att jag vinner en gång!!

43 Emelie L:

skriven

Svar : Man utbildar sig i Luleå eller Göteborg !

jag skulle vilja vinna Soleil 15ml Stärkande lack :) Jag skulle andvända lacket regelbundet till vardags.

44 Sandra:

skriven

Svar: Luleå och GöteborgMin bästa väninna gifter sig i sommar så det skulle vara trevligt med ett fint och bra nagellack. Jag ska vara brudtärna. Jag är inte speciellt traditionell av mig så jag skulle vilja ha det fina nagellacketUp all night

China Glaze lacker

art nr cgs557att ha på naglarna när jag skrider fram bakom bruden :)

45 catta:

skriven

Hejhej:DJag är gärna med. Svaret är i Luleå och i göteborg.Om jag vann skulle jag gärna vilja ha: Kristalldekorationer - crys 13.Ett tillfälle jag skulle andvända de på är när jag åker iväg på semester och vill se någorlunda fin/fräsh ut. Eller kanske när jag ska gå ut någon dag under sommarlovet och vill ha fina naglar ^^Min mail: Chatarina_12@hotmail.comHa en trevlig sommar / Catta

46 angelica:

skriven

Det går att utbilda sig i Luleå och göteborg.

Om jag vann skulle jag vilja vinna "Protech Nagelförstärkning 15 ml" för att det skulle ge mian naglar som nu är ganska sköra mer kraft och jag skulle använda det varje dag för att förbättre min egen självkänsla då man känner sig finare med snygga naglar =)

47 Jennifer:

skriven

Luleå & Göteborg...Jag vill vinna massor av nageldekorationer för jag tycker det är så kul att pyssla med naglarna. Om jag vann skulle jag göra mina naglar fina till midsommar :)

48 Madelene Abrahamsson:

skriven

Jag tror det rätta svaret är:Luleå och Göteborg. Jag önskar mig Mango - hand & body lotion 250 ml om jag har turen att vinna.Är arbetslös och skulle verkligen behöva en bra handkräm då jag oftast bara har råd att köpa billiga krämer.Har jättetorra händer så denna skulle användas flitigt varje dag. Håller tummarna att jag nu har turen med mig! Ha en fin dag. Kram Madelene

49 Rolf:

skriven

Rätt svar är Göteborg och Luleå. Om jag vinner så vill jag ge min älskade hustru Magical Manicure handcreme i efterskott på hennes födelsedag. Hon har så torra händer och skulle använda cremen dagligen. Hon skulle bli så glad. Hoppas på lite tur nu.Mvh Rolf

50 Birgitta:

skriven

Tror att rätt svar är Luleå och Göteborg. Hoppas på tur nu och skulle då välja Save your nail. Jag lider av just nagelsvamp så det skulle vara så roligt om jag fick vinna nu. Jag skulle använda preparatet dagligen för att få bort nagelsvampen som är så besvärande. Håller tummarna.Kram Birgitta

51 Robert:

skriven

Svaret är: Göteborg och Luleå. Om jag vinner nu, så vill jag ha Magical Manicure handcreme. Min underbara flickvän skulle då få den bara för att jag ÄLSKAR henne så himla mycket. Hon besväras av torra händer så hon skulle bli sååå glad över den. Hoppas!!!Hälsningar Robert

52 Lala:

skriven

svar: Luleå & Göteborg.vill vinna ridge free underlack.skulle använda det dagligen. mina naglar är fulla av ränder, jätte fult. så behöver verkligen ett lack som fyller ut/ jämnat ut mina fula naglar.

mvh

53 rebecca:

skriven

Du kan utbilda personer både i Luleå och Göteborg.Vinner jag vill jag vinna något av detta:

- Supersonic spray 150 ml

- Australian alabasteLänkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/june/126-onskevinst.html#comment

54 Lisa:

skriven

Svar: I Luleå och Göteborg.

Efter att ha sett dina naglar här i bloggen blev jag så sugen på att testa så förra veckan fixade jag mina naglar för första gången. Jag älskar mina nya naglar och har insett att jag aldrig kommer att kunna vara utan nu. Därför skulle det inte sitta fel med lite nagelolja eller en handkräm så att mina naglar håller sig fina länge.

Ha en trevlig dag!!!

55 Pernilla:

skriven

Man utbildar sig i Luleå och Göteborg!

Om jag skulle vinna skulle jag helt klart vilja ha Protech Nagelförstärkning.

Mina naglar har alltid alltid alltid varit så himla svaga och sköra och går ständigt av.

När jag ska vara tärna på mitt systers bröllop i augusti skulle jag gärna vilja ha längre och fina naglar och som det står i beskrivningen: skam den som ger sig!

56 Jessica:

skriven

Utbildning finns i lulea och göteborg.Skulle jag vinna skulle du få välja ut produkt som du tycker är bra.För skulle behöva fixa båda händer och fötter till min stora dag i augusti då jag ska gifta mig och bli fru. Håller tummarna.

57 Jessica:

skriven

luleå mena jag ju

58 Josefin:

skriven

Gissar på Luleå och Göteborg!

Om jag vinner skulle jag vilja ha INMs Premium oil som du tipsade om för ett tag sedan. Detta eftersom jag ska gifta mig i augusti och vill hinna få fina naglar till dess :) Ha en bra dag!

59 elin:

skriven

I göteborg och i Luleå kan man utbilda sig.Jag skulle vilja vinna en nagel olja för jag har väldigt fula naglar och dåliga naglar, de brytssönder ofta.

60 elin:

skriven

jag glömde skriva e-post

61 Lolo:

skriven

I Göteborg och Luleå!Jag skulle vilja ha:

"Go crazy red" Artnr: CGX003Detta vackra röda nagellack skulle jag använda varje dag i sommar på både fötter och händer. Finns inget mer kvinnligt och vackert än ett par perfekt lackade blodröda naglar!62 Jessie:

skriven

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! =)

Om jag vinner så skulle jag vilja vinna: China Glaze lacker i färgen: An affair to remember, Art nr: cgx253.Jag skulle använda den här vinsten vid speciella tillfällen som när jag ska gå ut eller träffa någon speciell =PSvaret på frågan är: I Luleå och Göteborg!Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://therez.se/2009/june/tavling-vinn-nagelprylar-fran-xtreme-beauty.html#commentOch här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.comHa det så bra! =)

63 josefine:

skriven

Hej, jag är ute i sista minuten men bättre sent än aldrig :). Man kan utbilda sig i luleå och göteborg.Jag skulle gärna vilja vinna Ooh la la Soft pink pearl från China Glaze. Jag har länge försökt få mina egna naglar att bli långa, och nu har jag lyckats, genom mycket återfuktning och filande är dem äntligen långa och fina. Det vore en rolig belöning till mina naglar med lite fransk manikyr. Det är verkligen superfint och tidlöst.Ha det bra )

64 Cecilia:

skriven

Xtreame beauty utbildar dig till nagelterapuet i Luleå :)

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja mellan dessa:

♥ INMs Premium oil kula 2.5oz

♥ Protech Nagelförstärkning

♥ MANGO - HAND & BODY LOTION 250 ML.Som ni kanske ser så är det mest för att vårda naglarna. Jag har alltid haft svaga naglar, är även en känd nagelbitare. Dock har jag verkligen försökt att bygga upp naglarna nu under de senaster månaderna, använder olja och smörjer nagelbanden osv varje dag. Dock mest med billiga produkter :/Thereze har ju skrivit om oljan och det skulle vara så kul om man fick vara en av dem som hade starka och friska naglar så att de inte kan böjas hur som helst som de svaga naglar de är idag :) Naglarna ger en ju en kvinnlig känsla, det finns inget som ger än bättre självkänsla är att vara fin om naglarna :)Så skulle verkligen uppskatta vinsten som i sin tur skulle ge en ännu ihärdigare Cecilia som vill nå sitt mål med starka naglar, för tro mig, som jag jobbar och sliter. De får sin vård varje dag :) Det kan man se om i bloggen ;PHa en supertrevlig dag! KRAM!

65 Cecilia:

skriven

Oj, kom nyss på vad jag skulle komma ihåg innan jag skickade, att ändra att Göteborg också skulle stå med, det var ju två orter :P vimsiga jag! Jobba sista dagen innan helgen är aldrig lätt :P Alltså Luleå OCH Göteborg :)haha!Mvh Cecilia

66 T:

skriven

Svaret är Göteborg och Luleå.Jag skulle vilja vinna Epibronze lotion och jag skulle använda den innan jag tävlar EM om några veckor, så jag slipper se ut som ett spöke på mattan.=)Sen skulle den nog hänga med hela sommaren, eftersom vädret ser ut som det gör och jag gärna undviker att steka mig i solen.

67 Cilla:

skriven

Svar: I Luleå och i Göteborg. (Åh, vad sugen jag är på att gå utbildningen!)Motivering: Jag skulle vilja vinna en vit "Nail Art Pen". Jag blev alldeles tagen av alla fina bilder i Marias blogg och på hemsidan så nu skulle jag också vilja göra söta små blommor på mina och dotterns naglar. Eftersom jag, precis som du Therez, är barnsligt förtjust i rosa tänkte jag först välja "Hot pink" men vitt går trots allt till allting. Även mitt & sambons sommarbröllop!Kram!

68 marlen wikström:

skriven

heji Luleå och Gbg...vinner jag så önskar jag mig china glaze oh la la pink pearl ja när jag har tid att göra mig fin o inte har fullt upp med tre barn o hem o make så behöver jag glamour i mitt liv...snyggan naglar...hihiii

69 Sara:

skriven

Du kan utbilda dig i Luleå och Göteborg!Om jag vinner så önskar jag mig: Lacket Bare it if you dare.Jag har varit nagelbitare i hela mitt liv...men, i November 2007 bestämde jag mig för att sluta upp med detta och har nu lyckats spara ut mina naglar så de är långa och fina. Nu fattas bara ett grymt nagellack.Kram

Kommentera här:

Annonsera här »