Powered by Jasper Roberts - Blog

Vinnarna - Nagelprylar från Xtreme Beauty




Här kommer dem, de tre vinnarna av nagelprylar från Xtreme Beauty webshop. Det är lite försenat men den som väntar på något gott... Annika, Andrea & Sara... Stort grattis till er! Skynda er och maila era adressuppgifter till Therez_garderob@hotmail.com snarast så kommer vinsterna med posten inom kort! Här nedan ser ni tjejernas motiveringar:

"Jag skulle vilja vinna solsprayet "Supersonic spray 150 ml". Det skulle jag använda innan jag åker till Spanien med min sambo och kompis eftersom jag har väldigt svårt att få färg medan de andra får vad för mig är en bra sommarbränna på bara några timmar. Skulle va kul att inte behöva känna sig jätteblek när jag går bredvid dom. :)"

"Åh jag skulle vilja vinna ett lack från China Glaze! Gärna i färgen "go crazy red". Det skulle passa utmärkt till sommarens alla festligheter!"

"Om jag vinner så önskar jag mig: Lacket Bare it if you dare. Jag har varit nagelbitare i hela mitt liv...men, i November 2007 bestämde jag mig för att sluta upp med detta och har nu lyckats spara ut mina naglar så de är långa och fina. Nu fattas bara ett grymt nagellack."
1 Sara:

skriven

Å vad roligt, Kram

2 Andrea:

skriven

Åh vad kul! Jag mailar adressen direkt :)

3 Annika:

skriven

Åhh vad glad jag blev! Har mailat adressen nu!

Kommentera här:

Annonsera här »