Powered by Jasper Roberts - Blog

Blog Awards 2009 - Inbjudan


Idag dök min personliga inbjudan ned i brevlådan till årets Blog awards! Det ska bli så otroligt roligt och förutom den stora galan på Café opera blir det även afternoon tea med modevisning och kvällen avslutas med efterfest! Wow, så jag längtar! Har precis bokat resa till och från stockholm nu så det ända som fattas är den fina klänningen! Ses vi där?
1 Emma:

skriven

Gokväll Therez! Åh va glad jag blev att du börjat blogga igen! Din blogg är verkligen en favorit och även om jag följt många olika bloggar genom åren så är din en STOR favvo som jag alltid kommer tlllbaka till!! Trevlig helg!

2 maria:

skriven

hej såg att du börjat blogga igen skönt att pausen inte var så lång kram från stockholm

3 Wysteriia:

skriven

hehe jag bara tänkte att det kommer bli en lååååång dag när jag fick inbjudan, haha ;) Går man festklädd redan på afternoon tea eller ska jag verkligen hinna hem och göra mig iordning emellan? sikka problem ;)

4 Mia ☆:

skriven

Välkommen tillbaka! :) Jag ska dessvärre inte gå på galan, men jag hoppas ni får en underbar upplevelse!

5 H A I D I J A K O B S S O N:

skriven

Jepp vi kommer förmodligen att ses där !:D ska du flyga dit ? i så fall vilken dag? vi kanske åker med samma flyg ;D

6 Hanna:

skriven

Vi ses där i år igen! :-) Beställt en klänning men jag vet inte, känns inte hundra.. Men det är ett litet tag kvar så jag hinner vela lite till! Kramis

7 Stephanie:

skriven

Skönt att du känner dig piggare! Ser fram emot att träffa dig! Jag har tagit semester hela lördagen och tjejerna verkar på en drinky på fredagen :) Puss och kram sötnos!

8 Erika:

skriven

Åh, jag är så avis! Jag hade med velat gå =)

9 gotteochvi:

skriven

KLART VI GÖR! =)

10 Renée:

skriven

vad roligt för dig :)

Kommentera här:

Annonsera här »