Powered by Jasper Roberts - Blog

Blogawards i Umeå


Tidigare ikväll var jag på Blog Awards eventet Vecko Revyn anordnade på Bik Bok här i Umeå. Det var riktigt varmt i butiken men de hade ordnat fint med tilltugg, trevliga rabatter, uppträdande, intervju med Isabella om hennes nya bok, skönhetstips och tävling.

Tycker det var kul att de kom till Umeå eftersom jag inte kommer gå på blog awards detta året. Förra året blev helt enkelt för kostsamt med kläder, hotell och resor m.m. Det kostade lika mycket som att åka utomlands och jag värdesätter nog det mer eftersom man mest bara blir en i mängden på en sådan stor gala. Jag tycker det var mysigare förr när det var lite mindre och man verkligen hade möjlighet att träffas och dessutom lära känna andra, nu är det liksom för stort för det. Men inget ont talat om Blog Awards, jag hade grymt roligt förra året men jag gillar lite mindre tillställningar som känns som man får ut mer av det hela.

Nu kastar jag in handduken för ikväll. Försöker vända lite på dygnet nu innan resan. I morgon (lördag) är vi i New York!!!
1 Alexandra:

skriven

Hoppas verkligen ni får en grym resa! glöm nu inte att uppdatera om du kan så jag får lite inspiration :) åker ju dit om två veckor!! :) KRAM

2 HelloNicki:

skriven

Vad tråkigt! Du hade ju kunnat bo hos mig?



Puuss

3 ANNAWII:

skriven

Åh vad roligt! Önskar att jag också hade kunnat gå igår. Jag kommer nog heller inte att gå på Blog awards i år just eftersom det blir så dyrt med flyg/hotell/kläder/taxi och allt sådant. Sen har jag inte fått någon inbjudan heller (!) trots att jag gått alla tre tidigare gånger.



Kram vännen och ha en fantastisk resa!

4 gotteochvi♥:

skriven

vad tråkigt att jag missade dig igår! hade varit trevligt att få hälsa! =)

5 Therez:

skriven

♥ Alexandra

Det skall jag göra! Datorn följer med och vi har trådlöst där vi bor! :D Kram



♥ HelloNicki

Åhh tack sötis, du är då för go! Men jag känner jag behöver spara lite pengar detta året. Hoppas på en utlandsresa i årsskiftet och det värdesätter jag mer. :) Speciellt nu när man är student. :) Kramis



♥ AnnaWii

Ja det var synd att du inte var där! Det är ju så kul när det väl händer något här i norr också! :D Men du, jag tycker vi skall försöka smida våra planer vi hade tidigare. ;) Men shit, fick inte du någon inbjudan!? Det lät ju verkligen hur skumt som helst! Kram



♥ Gotteochvi

Nej är det sant!? Hade verkligen varit så kul att ses! :D Men en annan gång kanske! :D Kram

6 gotteochvi♥:

skriven

sv; ja, det tycker jag absolut att vi skall göra!!

7 Therez:

skriven

♥ gotteochvi

Kul! vi får planera in det när jag kommer tillbaka från min resa! :)

8 ANNAWII:

skriven

Ja jag tycker definitivt att vi ska ta tag i våra planer! Vi får ta en fika när du kommer hem så kan vi nog göra något riktigt bra :).

Innan jag åkte hade jag inte fått någon inbjudan och då hade ju mer eller alla andra fått så jag får nog ingen i år. Väldigt skumt då jag alltid åkt ner på deras tidigare träffar och skött mig exemplariskt men men ;).



Kram

9 Therez:

skriven

♥ AnnaWii

Det tycker jag låter som en toppenidé! :D Vi får höras vid om lite mer än en vecka och se när som passar bäst för oss båda! Kram

10 Louise:

skriven

Jag hade också viljat gå på det där eventet, jag bor i Övik och brukar fara till umeå ibland.

11 hannas blogg:

skriven

riktigt bra förklarat :)

12 FEBBS:

skriven

Förstår det också! Kul att du gick förra året iallafall, jag har aldrig blivit bjuden förens nu så jag går ju, man måste ju gå en gång iallafall! haha :)



Ville bara fråga, vet du hur mycket du skulle få för bikbok saken runt din blogg? Är det samma som nelly's, alltså 500 kr, eller inte alls så mycket? Svara jättegärna om du vet eller kommer ihåg :)

13 Therez:

skriven

♥ Febbs

Hoppas du får en toppenkväll! :)



Jag har ingen aning om reklamen om jag skall vara ärlig. :) Du får maila och kolla upp.

Kommentera här:

Annonsera här »