Powered by Jasper Roberts - Blog

e.l.f

 



Idag fick jag hem ett trevligt paket med produkter från e.l.f att testa. (gratis) Jag fick välja färger själv och jag satsade på rosa. Mitt favvorouge från MUS var slut så jag försökte få ett så likt som möjligt härifrån och det blev helt perfekt! Färgen jag valde var fushia fusion vilken ger en riktigt härlig nyans! Läppstiftet jag valde är nicely nude och även det gillas i massor!

e.l.f är ett amerikanskt budgetsminkmärke med betoning på budget då de flesta produkter kostar långt under 100kr. Rouget som jag valde kostar t.ex bara 35kr och efter en hel dag på kinden sitter det fortfarande lika bra. Jag är mycket positivt överraskad! Är lite sugen att klicka hem deras Mineral starter kit senare och Plumping lip glaze! Någon som testat dessa?

Uppdaterat - Fri frakt & ett Glossy lipshine på köpet med rabattkoden FREEGLSHIPEU. Giltigt t.om lördag 16/4 kl: 13.00.
1 Anonym:

skriven

Har funderat flera gånger på att beställa men har inte gjort det då jag inte visste om produkterna var bra. Men nu vet jag :)

2 Louise B:

skriven

Mitt namn föll bort! Kram

3 Therez:

skriven

♥ Louise B

Ja dessa produkter är jag supernöjd med! Perfekt när det är så sjukt billigt! Hoppas mineralkiten är bra också, är jättesugen på att klicka hem ett!

4 Lisa:

skriven

Jag brukar köpa smink från elf, det mesta är riktigt bra! Bäst är eyelid primer (essestials-linjen) - skuggan sitter som berget hela dagen! Även nagellacken (krävs två lager), mineral booster och mineralskuggorna är riktigt, riktigt bra! Och snabb leverans är det också, allting tycker jag funkar jättebra med dem. :)

5 Emma says style, love & rock and roll.:

skriven

OCH OCH OCH de testar INTE på djur. Viktigt viktigt, särskilt när det knappt finns märken som gör det att få tag på! Det är därför jag älskar elf :D

6 Emma says style, love & rock and roll.:

skriven

och ja, jag har både nästan allt deras mineralsmink och jag har deras lipglaze, helt okej båda. Särskilt för priset. Jag hade ID innan och det är ju lite hårt att konkurrera med - men å andra sidan; när det är så billigt så går det! :D

7 Therez:

skriven

♥ Lisa

Vad kul att höra! Då kanske jag får göra en liten beställning senare. :)



♥ Emma

Vad härligt att höra. Jag har ju inte testat ID tidigare så detta kanske blir hur bra som helst för mig som inte har några förhoppningar. :)

8 Anna:

skriven

Wow så fin du är Therez, supersnyggt! Kollade nyss på deras hemsida, stämmer det verkligen med 15 kronor för lösögonfransar? Helt galet om jag inte ser fel :O

9 Therez:

skriven

♥ Anna

Tusen tack, vad gullig du är! Ja det stämmer! Åhh jag hade missat att de fanns sånna också! Det MÅSTE jag beställa! :D

10 jenny:

skriven

Dom är verkligen super!!

11 Annawii:

skriven

Åh jag måste testa att beställa därifrån för det är ju så löjligt billigt!!



Kram finis

12 Therez:

skriven

♥ Annawii

Säg gärna till då så kanske vi kan beställa tillsammans! :D Kram

13 Jessica:

skriven

Läppstiftet ser verkligen kanon ut! Har kikat på deras hemsida många gånger tidigare men inte kommit mig för att beställa :p Att dom inte testar på djur är ju bara så viktigt och BRA!

14 camilla:

skriven

Hej!

Var har du köpt halsbandet?

Fint :)

15 Rebecca:

skriven

Hej

Är läppstiftet mjukt eller tort??? klumpar den?? Har den bra med fukt?? kan man jämföra den med en dyr läppstift...typ fån Dior??

Tacksam för svar :)))



Färgen är jätteeee finnnn på dig :))))

16 Therez:

skriven

♥ Rebecca

Läppstiftet känns mjukt och lent på läpparna och det klumpar inte. Jag är supernöjd! :)

17 Elle:

skriven

Hej!



Tycker att det är helt fel att ta emot produkter för att sedan "recensera" de. Vill man recensera får man allt köpa sina egna produkter tycker jag.



Läs underbaraClaras inlägg som heter "Sånt man får på posten" som hon skrev den 10:e april. Där hon bl.a. berättar att det till och med är olagligt att göra så. Mycket klok kvinna den där Clara! www.underbaraclara.nu/191140/2011/04/03/sant-man-far-pa-posten/

18 Therez:

skriven

♥ Elle

Jag tror att många skriver att de köpt produkterna själva men i själva verket får de dem hemskickat. Jag väljer bara att skriva om det jag känner för och jag tar aldrig på mig något när företag kräver att jag ska skriva om dem eller ber mig att skriva att jag själv köpt dem. Precis som även Clara skrivit i sitt inlägg. "Däremot tar jag aldrig emot produkter med löfte att skriva om dem då det bryter mot svensk pressetik och marknadsföringslagen."



Så om du läser hennes inlägg helt så är det precis det jag gör. Jag är ärlig och berättar att det är någt jag fått och inte något ett företag ber mig "att lite diskret skriva om", precis som Clara också skrivit...

19 Josefin:

skriven

Väldigt bra svar Therez! Du har alltid varit tydlig när du fått något att testa. Och så länge man är tydlig är det inget fel. Tycker att det är kul att läsa när du testar olika saker, man kan ju få bra tips. Aldrig att jag skulle störa mig på att du testar saker gratis, du är ju öppen med det. Annat är det med bloggare (typ Engla) som brukar undanhålla det. Då är det en helt annan sak.



Kram



20 Lena:

skriven

Hej! Mineralsminket är bra, men tyvärr inte så drygt, fast jämför man med de dyrare produkterna så sparar man iaf pengar på E.L.F. Värt det anser jag! Mineralögonskuggorna är toppen!

21 Therez:

skriven

♥ Josefin

Tack rara du, vad glad jag blev av din kommentar! Jag är jättemån om min trovärdighet och därför skriver jag alltid när jag fått en produkt jag tipsar om. :) Ha en fin dag!



♥ Lena

Vad kul att höra att du är nöjd! Jag tror allt jag ska testa det! Undrar dock bara vad man ska ta för färg! Jättesvårt ju!

22 AB PW:

skriven

riktigt fin sminkning. Verkligen jättefin :)

23 Josefin:

skriven

Skrev bara som jag tyckte :-) Jag tror att dina läsare som hängt med länge inte skulle tveka en sekund på att du är ärlig. Så du behöver inte vara orolig för din trovärdighet :-)



Kramar

24 Lena:

skriven

Vet att den här tjejen http://nyheter24.se/modette/lindahallberg använder fair.

25 Sofi:

skriven

Tillkommer det ngn tull om man beställer? Jag har noll koll :)

26 Therez:

skriven

♥ Sofia

Nej ingen tull. :) De skickar från europa så härligt nog slipper man det! :D

Kommentera här:

Annonsera här »