Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary

Resan till Sthlm är äntligen bokad nu, kanske var i sista stund men som tur var fanns biljetter kvar den tiden jag vill åka. Nu sitter jag och filar på en liten shoppinglista och såhär långt har jag kommit hittills. Ansiktstvätten är bland det bästa jag någonsin använt så den är ett måste. Sedan vill jag gärna haffa de snygga silvriga heelsen från Zara och slutligen går jakten vidare efter den perfekta jackan!

//My shopping list for the trip to Sthlm on friday!
1 Jennie:

skriven

Trevlig lista! Hoppas du hittar det du söker!

2 Ingela:

skriven

Shiseidos rengörings- och hudprodukter är de bästa jag någonsin haft, kan verkligen rekommenderas!!

3 Therez:

skriven

♥ Jennie

Tack rara du! :)

4 Therez:

skriven

♥ Ingela

Jag håller med dig! Har bara testat ansiktstvätten än så länge och den är helt fantastiskt och måste därför även göra ett test med deras ansiktskräm. :)

5 Ingela:

skriven

Använder en annan ansiktskräm än den ovan från deras sortiment, The Skincare Day Moisture. Den ger en magisk lyster i hyn som jag inte upplevt med någon annan dagkräm... Lycka till med inköpen :-)

6 Fia:

skriven

Åh jag är verkligen på jakt efter bra rengöringsprodukter, i vilken prisklass ligger dessa? Kan inte lägga allt för mycket pengar på rengöring än så länge tyvärr eftersom jag är fattig student...



Funderade även på en sak, har jag blandat ihop dig eller har inte du ett glittrigt iphone skal? försökte söka i bloggen men fick ingen träff, vart har du köpt det isf? Kram

7 Therez:

skriven

♥ Ingela

Åh låter toppen! Den ska jag absolut ta mig en närmare titt på! :D Tack för tipset!

8 Therez:

skriven

♥ Fia

Jag är lite osäker på prisklassen då jag köpte min rengöring i New York där de var sjukt billiga. Men jag kan återkomma med det när jag köpt en ny. Skulle tippa på att den kostar runt 250-350kr (rengöringen). De är ju en del men den är dryg och jag har haft min i snart 1 år. :)

9 Ingela:

skriven

Finns också rengöring i samma serie som heter The skincare Extra Gentle Cleansing Foam, vilken ger en mycket härlig känsla. Rengöring och ansiktskräm går på totalt ca 750 kr, men som du skriver är produkter dryga och räcker länge.

10 dejtingsajter:

skriven

fina inlägg, tack för att dela med oss.

11 Dejtingsajter:

skriven

Googlade lite på krämer häromdagen, och såg att andra också tyckte Shisheido var bra, nu blev jag övertygad.Den ska införskaffas snarast.

Kommentera här:

Annonsera här »