Powered by Jasper Roberts - Blog

Vinn en plats på bloggfesten



Eftersom jag och Anna uppskattar våra läsare/Er enormt mycket vill vi ge er chansen att vinna en plats till lördagens bloggfest. Det kommer att bli en flärdfylld kväll där vi kommer att skämma bort alla gäster med mingelmat & bubbel, god mat med dryck, fina vinster/goodiebags samt trevliga tävlingar och utnämningar.

För att delta i tävlingen behöver du ha en blogg, vara över 18år och kunna ta dig till Umeå på lördag! Lämna en kommentar samt en kort motivering varför du ska vinna! Tävlingen pågår t.om klockan 16.00 i morgon fredag. (4/2) Vinnaren publiceras snabbt därefter! Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVLUTAD! Grattis Micki!
1 Helena:

skriven

Åh vilken lycka för den som vinner! Jag längtar till att höra och se bilder från festen

Lycka till!

Kram Helena

2 micki:

skriven

Jag vill vinna biljetten för att göra en arbetskamrat sällskap (det var hon som tipsade mig om tävlingen) och lära känna både henne och en massa Umeåbor/Norrlänningar lite grann.

3 Jessika James:

skriven

Jag vill vinna biljetter för att få något annat att tänka på och slippa den dystra vardagen. Dock skulle jag väl ändå inte känna någon eller ha någon att gå med så då e det lika bra att Micki vinner.

4 Emma W:

skriven

Jag vill vinna delvis för att få uppleva glamouren och träffa alla fantastiska bloggare som jag beundrar men och samtidigt för att kanske träffa lite nya vänner. Ny inflyttad till lilla hålan Vindeln utanför Umeå och har i princip ingen att umgås med här och det är lite ensamt.. Så jag ska hålla tummarna nu!

5 Helen:

skriven

Skulle ta med mig min syster eftersom att hon flyttar från luleå och jag vill verkligen göra en sissta rolig minnesvärd sak med henne, att få klä upp sig och fixa sig och ha kul på resan dit och känna sig lite extra speciell had varit väldigt fint. att få träffa alla glamorösa människor, att kankse lära känna nytt folk som gillar samma saker som en själv,hoppas verkligen jag vinner har aldrig varit i Umeå eftersom att jag inte bott i norrland så länge, skulle verkligen vare en upplevelse ! hoppas hoppas hoppas ! Kram på dig therez !

6 Sofia:

skriven

Åh det vore ju en dröm att få komma på en bloggfest, mingla med alla som man annars bara känner igen från bloggarna man läser, dansa tills fötterna trillar av och sen gå hem med en spännande goodiebag :) håller tummarna!

Kommentera här:

Annonsera här »