Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday diary

Det är måndag och just nu sitter jag på en odontologiföreläsning. Eftersom jag själv haft tandställning i många många år känns det mesta ganska bekant och därför blir det lite trist att sitta och lyssa. Perfekt att man har med sig datorn då och kan gå igenom mailen lite. Älsklingen är nu hemma och jag är så lycklig! Längtar till jag slutar idag så jag får gå hem och krama sönder honom. Hi hi. ♥

Veckans planer är: Tentaplugg, möte med fina Anna (planering inför bloggfesten), möte med MyDoctor och slutligen avslutar vi veckan med vår BLOGGFEST! Oj vad nära det är nu!
1 ida:

skriven

kul det skall bli!

2 Sandra:

skriven

Funderar på om det är normalt att känna så starkt för/sakna så mycket när man varit ihop med någon i massamånga år. Om du är ärlig är det himla fint i alla fall.

3 Therez:

skriven

♥ Ida

Jaaaa, det kommer bli en toppenkväll! :D



♥ Sandra

Är det normalt att inte göra det? Vad är normalt egentligen? För mig känns detta i allafall normalt. :) Jag är upp över öronen kär i min sambo fortfarande trots att det snart gått 4år sedan vi blev två, så det jag skriver är av hela mitt hjärta. Jag är verkligen otroligt lycklig och kär! :D

4 Malin:

skriven

Det är bra att man längtar efter varandra, jag skulle snarare fundera lite om man inte längtade efter sin sambo om man är ifrån varandra flera dagar. Jag har varit ihop med min sambo i över 6 år och saknar honom jämt bara det gäller en natt. Man blir både bästa vän och käresta efter så många år, och hur kan man inte sakna sin bästa vän och kärlek i ett?!=)

5 Therez:

skriven

♥ Malin

Jag håller med dig! :D

Kommentera här:

Annonsera här »