Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling - Kii visning

 


 

Fredagen den 8 april är det dags för Kii´s stora vårmodevisning i Arkitektshögskolans nybyggda och fantastiska lokaler och jag har fått möjligheten att lotta ut en biljett till en av mina läsare! Jag tror det kommer bli en riktigt trevlig och inspirerande kväll så detta får ni bara inte missa!

För att delta i tävlingen behöver ni bara lämna en kommentar i detta inlägg! Tävlingen avslutas 6 april klockan 12.00. Vinnaren kontaktas via mail (så glöm inte att ange den i fältet för detta). Biljetten hämtas sedan i Kii´s butik på Kungsg 49. Lycka till!
1 Julia Lundgren:

skriven

Hej Therez!Jag vill självklart vara med och tävla om att vinna en biljett till modevisningen! Jag har just börjat få upp ögonen för hur roligt det är med mode och hur inspirerande det faktiskt är med exempelvis modebloggar och även magasin med mode- och catwalkbilder. Därför skulle det vara väldigt roligt att som 24-årig moderookie (!) få chansen att gå på min första modevisning, inte minst då det rör sig om Kii som är en butik med så mycket spännande och bra märken!

2 Jessica:

skriven

Jag vill gärna vinna och ta med min kompis som bjöd med mig på MUS klubbkväll, vill gärna gengälda henne:)

3 matilda:

skriven

Men gud så roligt! Klart jag vill vinna detta! Med kii's klädutbud kan det inte bli annat än succé! Vore dessutom sjukt roligt att få chansen träffa lite umeåbrudar igen!

4 matilda:

skriven

Men gud så roligt! Klart jag vill vinna detta! Med kii's klädutbud kan det inte bli annat än succé! Vore dessutom sjukt roligt att få chansen träffa lite umeåbrudar igen!

5 Karolin:

skriven

Jag har aldrig varit på en modevisning och därför hoppas jag så mycket att jag får denna chans=). Hihi!!

6 Anonym:

skriven

Jag vill vinna! :)

7 Linnea:

skriven

Jag har varit en stor favorit av butiken enda sedan starten när den låg intill wow. Under åren har jag hunnit med ett gäng av de visningar de arrangerat och ett av åren var faktisk minn kille med som modell. Jag och mina tjejkompisar har länge pratat om denna trevliga tillställning men med ett återbetalningsbesked från CSN som trillade ner i brevlådan i torsdags, i kombination med att vara student gör att jag förmodligen inte kommer kunna uppleva denna kväll - förutsatt att jag inte får en biljett av dig!

8 LINN:

skriven

Wuhuu våren är här även fast man tyvärr inte märker det i och med det rätt så dystra vädret! Jag skulle vilja kicka igång våren rejält med denna härliga modevisning + att jag verkligen skulle vilja besöka Arkitektshögskolans nybyggda lokaler! Jag är shoppingsugen som bara den och denna modevisning skulle vara så rolig att se! :) Låt mig få vinna!

9 emilie:

skriven

aaa vad kul :D ja självklart vill man ju vinna det!!!

10 Amanda:

skriven

Det skulle vara jättekul att få gå på en sådan tillställning!

Kommentera här:

Annonsera här »