Powered by Jasper Roberts - Blog

JohannaN & Swedish Beauty Factory event

Johannan - KUGG & SKOG s/s 2011

Swedish Beauty Factory

Fastnade för detta halsband

...och denna underbara ring

Ikväll har jag varit på ett jättetrevligt event tillsammans med Anna och Sandra där vi fick se JohannaN senaste kollektion SKOG och KUGG. Mina favoriter utan tvekan kommer från SKOG kollektionen och ni kan se dem på bilderna här ovan. Swedish Beauty Factory fanns också på plats och visade ekologiska produkter och jag fastnade för de lyxiga Brun-utan-sol produkterna som doftade underbart och som dessutom inte skulle få den där typiska lukten efteråt.

Tusen tack för en jättetrevlig kväll!

//Tonight, I have been on a nice event. JohannaN showed her latest collection FOREST and KUGG and I loved the ring and necklace in the pictures above. Fantastic! Swedish Beauty Factory, was also there and showed luxury organic products!
1 Travel and fashion:

skriven

Hej!



Hur länge har du studerat? Hade för mig tandhygienist var tre år. Men började inte du studera ht 09? Verkar vara en kul utbildning med allt praktiskt:-)

2 Therez:

skriven

♥ *Travel & Fashion*

Just nu har jag studerat 2år och erhåller min yrkesexamen och legitimation som Tandhygienist. :) Jag kommer dock att läsa ett tredje år för att ta kandidatexamen som än så länge är frivilligt. Men inom något år kommer det tredje året vara obligatoriskt.

3 Annawii:

skriven

Tack för igår gumman! Hoppas vi kan ses nåt i veckan!!



Kram

4 Therez:

skriven

♥ Annawii

Tack själv gumman! Det hoppas jag verkligen vi kan göra! :) Kram

5 Nicki:

skriven

ringen var underbart fin

Kommentera här:

Annonsera här »