Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday diary

God morgon fina ni! Jag fick lite sovmorgon idag men vaknade ändå bara 2o min efter min vanliga tid som jag stiger upp. Irriterande. Härligt att det är onsdag! Bara två dagar kvar till hemfärd och jag längtar så jag håller på att spricka. Funderar på om jag ska baka lite inför min och älsklingens julfest om två helger eller om jag bara ska satsa på lite plockmat och snacks. Tycker det är så kul med sådant.

För övrigt går Dukan dieten ganska bra, jag är inne på min 10:e dag och har faktiskt minskat 3cm på stuss och 3cm i midjan. Har ingen våg så jag kan inte se om det hänt något där, men jag skulle nog tro det. Sötsuget finns fortfarande där men är mycket mycket bättre än tidigare så jag jobbar vidare.
1 Hanna:

skriven

Vad äter du för slags mat?



2 anna:

skriven

Vad är det för diet?

3 Therez:

skriven

♥ Hanna

Jag äter väldigt mycket proteiner så det blir mycket ägg, kallskuren kalkon, kyckling i olika former, fisk, skaldjur, keso, kesella m.m :) Så man går från enbart proteiner till proteiner + grönsaker till proteiner + grönsaker + lite kolhydrater. :) Här kan du läsa mer om det: http://mabra.com/dukan-diets-alla-faser-sa-har-ater-du/

4 Therez:

skriven

♥ Anna

Här kan du läsa lite on den: http://mabra.com/dukan-diets-alla-faser-sa-har-ater-du/

5 Emmy:

skriven

Hoppas du får en fin dag!

6 Rebecca:

skriven

Hej!

Men du är ju så smal Thereze... :))) Du försvinner snart :)))

7 Anna:

skriven

Hur har du tränat under dieten, påverkar dieten träningsorken?

8 Therez:

skriven

♥ Emmy

Tack detsamma! :)

9 Therez:

skriven

♥ Rebecca

Vad gullig du är finis, men dessvärre har det blivit lite för mycket av det goda den senaste tiden så jag vill egentligen bara tillbaka till min goda form. :)

10 Therez:

skriven

♥ Anna

Som jag har förstått ska man inte hårdträna under de första veckorna av dieten utan mest köra powerwalks vilket jag har gjort. Har även använt min rockring och jag har i allafall inte känt mig trött när jag kört det. :)

11 Elin:

skriven

KAn du inte skriva lite mer om din diet vad är det man äter osv? :)

Kommentera här:

Annonsera här »