Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary

God morgon mina underbara läsare. Det är torsdag och ännu en dag närmare helgen. Jobb står på schemat och därefter blir det after work. Ska bli kul med lite aktivitet på kvällen. Ha ha. Annars sitter jag ju mest bara hemma lägenheten och ugglar när jag är här i Sundsvall.

 

Sitter och figulerar på en ny mobil och är lite sugen att slå till på en nyare iPhone. Har haft min i över 2,5 år och jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa någon ny förrän denna gått sönder, men den verkar ju ha 100 liv. Ha ha. Tänkte först på 4:an men det är ju inte länge kvar till släppet av 5:an. Svårt!
1 Nicki:

skriven

hoppas att du får en fin torsdag!

2 Therez:

skriven

♥ Nicki

Tack detsamma rara du!

3 Hanna:

skriven

När släpps 5:an? Det jag hörde var att femman kommer släppas nästa år men att en uppdatering av 4:an kommer ske detta år. Men jag vet ej när. =/ Dela gärna med dig av vad du vet. För jag sitter också och funderar på att köpa en iphone. =)

4 Therez:

skriven

♥ Hanna

Det står lite olika saker på olika sidor, men i början av oktober verkar de ska landa i butik. Men man vet ju aldrig. Håller dock tummarna för det så man kan kolla vad priset blir. :)

5 Hanna:

skriven

Köp en samsung i stället! Galaxy S 2 är såååååååå bra. Dessutom är de skitsnygg i vitt!

6 Jojjs:

skriven

Du kan ju alltid vänta på femman och sen om man gillar fyran bättre köper man den ändå som borde vara lite billigare då med :) Så tänker jag göra!

7 Sara:

skriven

Jag köpte 4:an förra helgen och då visste då inte ens Telia när, som han kallade den, den sk 5:an skulle komma. Så jag slog till, den är kanon :) Kram <3

8 jempa:

skriven

Jag har en vit iPhone 4 och är jättenöjd med den! Snygg är den ju också :) Men om jag var dig skulle jag vänta tills 5an kommer, det sägs att den sa komma till sverige i början på nästa år.. men dvs till sommaren, haha, brukar alltid bli senare :)



Ha en fin torsdagkväll här i staden! :)

9 Frida:

skriven

Apple ska ha ett event den 4 okt där 5:an antagligen kommer introduceras, och sen släpps den isåfall här i Sverige om nån månad eller två :) så jag skulle väntat på den om jag var du!! Dock är jag sjuuukt nöjd med fyran som jag haft i snart ett år :D

10 Sofia:

skriven

Jag har en 4a som har fungerat mkt bra men sitter ändå och väntar på att 5an. Har som ovanstående hört att den ska komma i början av oktober och då är det inte helt otroligt att det blir ett byte ^^

Jag tycker du ska vänta och se om den kommer :)

11 Anonym:

skriven

12 Therez:

skriven

♥ Alla

Tack för era kommentarer. Jag tror allt jag kommer vänta ett litet tag till och se om 5:Sn dyker upp eller blir ytterligare försenad och därefter bestämma mig hur jag vill göra. :)

Kommentera här:

Annonsera här »