Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Helens under

Första advent är här och det är dags för min lilla adventskalender. Först ut är Helens under som är en härlig underklädesbutik i Umeå som har allt som en kvinna behöver och kan önska sig i underklädesväg, natt- och mysplagg. Förutom detta finner man även ett stort utbud pyjamas, underkläder och sockar till barn och herr. Under 2013 kommer även Helens under att finnas som webbutik, och detta får ni inte missa. Vinsten i den här giveawayen är ett helt fantastiskt och lyxigt linne- & shortsset och en svart supermjuk morgonrock från Calvin Klein. För att delta behöver ni bara:
1. Lämna en kommentar i detta inlägg tillsammans med en kort motivering varför just du ska vinna detta set tillsammans med din storlek (S,M el L)
2. Öka dina vinstchanser genom att gilla Helens under på facebook [LÄNK]
Tävlingen pågår t.om nästa söndag den 9:e december kl: 23.59 och vinnaren koras i ett eget inlägg. Glöm inte att lämna din mailadress i fältet för detta (bara jag som kan se den) så jag kan kontakta dig om du vinner. Lycka till!
 
TÄVLINGEN AVSLUTAD!
1 thisstyle.se:

skriven

Vilken fin blogg du har :D ! Besök gärna thisstyle.se eller blogg.thisstyle.se för att se hur du gör för att delta i vår smyckestävling! :)

2 Shoppingandfashion.se:

skriven

Jag är världens mest frusna människa och är därför i stort behov av en varm och gosig morgonrock att värma mig med. Att den är snygg, signerad CK och att man får sovkläder till gör ju att man ska bli världens lyckligaste om man vann.. Jag önskar mig storlek S. kram fina du och tack för en underbar tävling <3

3 Rebecka:

skriven

Jag skulle så jättegärna vilja vinna av den enkla anledningen att jag skulle vilja ha någonting fint att ha mig för min sambo.

Jag träffar honom så sällan då vi jobbar om varandra och när vi väl ses skulle jag vilja ha någonting fint att ha på mig. Just nu är de så lätt att jag tar av mig mina tränga jeans och slänger på ett par gamla mjukisbyxor bara för att jag inte har något skönt OCH fint!

Om jag skulle få denna tidigare julklapp så skulle jag vilja ha M i både setet och mogonrocken :)

4 Heidi :

skriven

Jag skulle vilja vinna detta set pga att jag tycker att jag förtjänar lite lyx i vardagen. Kämpar på ensam med två små barn så det mesta, både pengar och energi, läggs på dem för tillfället. Om jag vinner vill jag ha storlek S :-).

5 Ullis:

skriven

Jag skulle gärna byta ut mina solkiga sov t-shirts och överraska min sambo med detta sett (i storlek S) Han skulle bli SÅ förvånad, hihi ;)
Gillar på Facebook
Puss!

6 regina:

skriven

Hade varit fint med en kombinerad födelsedagspresent (6dec) samt fin julklapp.

7 Maja J:

skriven

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna detta underbara sett för det är sånt man vill köpa men aldrig lägger pengarna på, så det vore perfekt med att vinna detta här. Tänk bara att vakna upp med detta på julafton och gå ner framför brasan och julgranen och öppna paket, komplett. :) Vinner jag så vill jag ha storlek Small! Jag har även gillat Helens under på Facebook!

8 Rebecca:

skriven

Å! Jag sover i min pojkväns gamla t-shirts... Behöver nog inte skriva nått mer

9 Hilda:

skriven

Jag skulle vilja vinna setet i M ifall jag vann. Detta set skulle byta ut de sunkiga gamla t-shirtarna och mina hemmagjorda shorts jag annars går runt i hemma.

10 Sofia:

skriven

Jag vill så gärna vinna det här setet, och inte för att göra mig snygg för någon annan, utan för att få känna mig fin för min egen skull.
Efter att ha avslutat ett 4 år långt förhållande där fokus legat på min pojkvän och vad han tycker om, är det dags för mig att ta hand om mig själv och klä mig i det som jag känner mig vacker i.

Storlek: S

11 cecilia:

skriven

Hej, jo det är så att jag nyligen har flyttat från Stockholm och hälften av mina kläder och andra ägodelar är kvar på ett lager där och jag kommer inte att få de förrän om några månader. Skulle vara trevligt att ha någonting mysigt att ta på sig en kylig kväll. :3

12 Hanna:

skriven

Tar på mig morgonrock direkt på morgonen, efter duschen och innan jag ska sova, vilket resulterat i en väldigt sliten morgonrock:) Skulle vara trevligt att vinna en ny fräsch, samt lite annat fint under! Har storlek S.

13 cecilia:

skriven

Glömde på min kommentar skriva storlek så här kommer storleken. Om jag nu skulle vinna så skulle storlek S vara trevligt. :3

14 Louise:

skriven

Det skulle göra både mig och min sambo väldigt glada, med en 1-åring i huset har det varit brist på fina och lyxiga underkläder ett bra tag nu.

15 Sofi:

skriven

Gillat på fb!

Vi längtar efter att få en liten, och är just nu inne på åttonde försöket. Vi hoppas varje månad, men blir bara besvikna... Att få lite fina under skulle inte bara leda till att det blir roligare under försöken, utan även vara en liten peppande present så att vi orkar fortsätta försöka.

16 Jessica :

skriven

Jag har letat efter ett snyggt set hela hösten.. och här är det :) jag vill väldigt gärna vinna ett i stl. S!

17 Michaela:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har några fina sovkläder, sover i gratis-tshirtar. Och för att det är några av de snyggaste sovset jag har sett! Gärna i storlek L. :)

18 Malin:

skriven

Jag är med i tävlingen! Jag vill vinna för att jag precis rensat ut hela garderoben och fått göra mig av med massor av fint då jag vuxit ur massor och även slitit ut en hel del. Just sovplagg är en av de saker som fått åka ut genom dörren och jag skulle så gärna vilja vinna nya mysiga och setet på bilden ser verkligen fint ut! Att jag sedan alltid sitter i morgonrock när jag är hemma gör ju att man gärna vill byta av och använda olika, så den kommer jag också få mycket användning av! Jag vill vinna de i storlek M. Jag har även gillat på facebook under namnet Malin Lundell.

19 Sandra:

skriven

En tvåbarnsmamma som de senaste 2 åren bara gått runt med amningsbh:ar, vill gärna vinna så man kan va lite fin för mannen ;)

Stl S

20 Sophie:

skriven

Ett sovplagg som passar mig perfekt! Att få klä upp sig vid varje givet tillfälle tillsammans med pojkvännen. Vi firar 1 år vid utgången av detta år och året har kantats av både bra och dåliga saker, men han har verkligen ställt upp i vått och torrt så att få klä upp sig lite extra inför nyårsnatten hade detta set varit perfekt för mig och kunna överraska honom lite grann.

21 Erila:

skriven

Om jag vann det här skulle jag ge linne o shortsen till min syster i julklapp och rocken till min fina mamma i julklapp. Jag har väldigt begränsat ekonomi och kommer inte kunna köpa några fina julklappar till familje, blir nig mest leksaker till barnen. Men min mamma o syster är verkligen värda något fint och det här skulle bli så perfekt Therez.

22 Sophie:

skriven

Jag skulle gärna vilja ha det i storlek S. glömde det i förra kommentaren.

23 Erila:

skriven

Glömde skriva storlek, det ska vara S.

24 A.T:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att kunna ha detta set på mig över nyår då jag ska hälsa på min pojkvän. Vi har inte setts på 3 månader, vi har ett distansförhållande och det har varit kämpigt att inte kunna ses. Vore så kul att få ha något sött/sexigt och fint när vi ses och lyxa till det lite =) Storlek M

25 Sandy Le:

skriven

Motivering: Min syster har hela sitt liv varit lite av en tomboy, men hon har nu sakta men säkert börjat intressera sig för skönhet, mode och andra intressen som folk skulle se som "tjejiga". Skulle vara kul att kunna ge detta set i jul och veta att hon genuint skulle uppskatta det. Hon har storlek S.

26 alexandra:

skriven

Det hade verkligen varit en lyxig julklapp till en fattig student som går runt i en morgonrock som absolut sett sina bättre dagar :-) Jag läser just nu 150% vilket är otroligt stressigt och hade jag vunnit hade jag sett det som en belöning till mig själv att jag kämpar på :-)

Storlek L

27 Julia K:

skriven

Jag hade velat vinna ett set i storlek S att ge till min fina mamma. Pappa spelar professionell innebandy utomlands medan hon pluggar så det blir aldrig att hon köper något fint till sig själv utan pengarna lägger hon alltid på mig och mina yngre systrar!

28 Therez:

skriven

Hej Therez!

Kul att vi inte bara har samma namn utan även stavar det likadant. Hur som helst så hade det varit väldigt kul att få vinna detta fina underklädssett. För det första så är det väldigt fina plagg, och för det andra är det ju december och det hade varit riktigt skönt att mysa runt i en härlig morgonrock!

Storlek M

Trevlig första advent!

29 Cissi:

skriven

Skulle vilja vinna det här setet! Har nyss blivit singel och flyttat från mitt (vårt) älskade hus. Det var inte frivilligt och julstämningen vill definitivt inte infinna sig. Bland annat försvann min älskade morgonrock i flytten och det hade ju passat så himla bra att vinna en ny och få lite guldkant i vardagen och glädje i livet :-).
Kram

30 Therese:

skriven

Åh! Gud så sött!
Jag hade precis en diskussion med min sambo ang underkläder och liknande och det visade sig att han gillade exakt samma stil som mig - lite löst åtsittande, lätta tyger och spets. Och så dyker den här tävlingen upp! Som gjort för mig ju! Tänk att få överraska honom någon dag när han kommer hem från jobbet med lite tända ljus och mig sittandes i soffan i den här outfiten :D
Om jag vann så skulle jag vilja ha storlek S.

31 Josefin:

skriven

Vilken rolig vinst. Nu tycker jag att det är på tiden att jag får vinna nåt också, därför är jag mer och tävlar om detta fina pris. Jag skulle välja L i storleken.

Kramar

32 Mita:

skriven

Min motivering att vinna är att jag har gått upp i vikt och nu måste ha större storlek.
Är nu "lagom" med strl.M

Kram

33 Sandra:

skriven

Som fattig student så sover jag i sovkläder som har sett sina bättre dagar. Detta skulle defenitivt ge min vardag en guldkant! Jag vill ha strl M.

34 Lisa:

skriven

Innan graviditeten hade jag flera vackra sovset att glida runt i men jag tippar på att det tar något år innan jag kommer i dem igen (nyss fött). Har inte råd med nytt men är sååå trött på mammamjukisarna! Jag önskar mig storlek L, för att få känna mig som mig själv igen :) ❤❤

35 Theres:

skriven

När det nalkas mysiga stunder,
vid underbara butiken Helens Under
vill jag vara en av alla stamkunder.
Med ett stort och härligt sortiment
av de mjukaste tyger jag känt
är affären det bästa som Umeå hänt.
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna
och få klä mig i det som är värdigt en kvinna.


36 Theres:

skriven

och ja, jag gillar Helens Under på FB (redan innan tävlingen)

37 Nathalie:

skriven

Hej Therez!

Vilken finfin tävling! Hela livet vändes upp och ner i somras då jag var med om ett övergrepp från en kollega. Jag har varit sjukskriven sen händelsen, tvingats byta jobb och allt har varit kaos. Nu skulle jag verkligen behöva rå om mig själv, börja på ny kula. En hemmaspakväll med den här fina vinsten skulle jag verkligen inte tacka nej till då ekonomin såklart tagit en stor smäll av flera månaders sjukskrivning.

Nu är det dags att jag tar hand om mig själv på ett bra sätt och vänder det här!

38 Nathalie:

skriven

Glömde säga att jag har gillat sidan på FB också :)

39 Emma says style, love & rock and roll.:

skriven

Åhh så lyxigt! Jag vill vara med såklart. Känns som bra i stundande tider att knalla runt i en lite lyxigare morgonrock ;) (tar nog medium för säkerhets skull, hehe)

har gillat på fejjan!

40 Alexandra:

skriven

Klart jag vill vara med och tävla! ;)

Som fattig student så är tiden innan jul en utmaning då fina julklappar ska köpas... Detta set hade varit en superfin julklapp till min syster som alltid ställer upp för mig.

Så jag håller tummarna hårt! Och har gillat på facebook!

Skulle lyckan le mot mig så önskar jag ett set i strl. M

41 Isabelle:

skriven

Detta set skulle vara perfekt för mig som just nu för tillfället myser runt i en reklam T-shirt (strl xl) och ett par riktigt taskiga pyjamasbyxor. Morgonrocken passa perfekt att mysa i på julaftonsmorgon :) Jag har storlek S

42 Kicki:

skriven

Skulle bli överlycklig om jag vann denna härliga tävling - lyxiga under- och sovkläder lägger man tyvärr inte så mkt pengar på.

43 Anonym:

skriven

Blev fel mailadress på förra inlägget

Skulle bli överlycklig om jag vann denna härliga tävling - lyxiga under- och sovkläder lägger man tyvärr inte så mkt pengar på.

44 Kicki:

skriven

Blev fel mailadress på förra inlägget - här kommer rätt ;-)

Skulle bli överlycklig om jag vann denna härliga tävling - lyxiga under- och sovkläder lägger man tyvärr inte så mkt pengar på.

45 Gravida-ida:

skriven

Jag skulle vilja vinna av flera anledningar.
1. Jag vinner aldrig nåyt(förutom 30kr på triss)
2.sen jag vart gravid har jag inte unnat mig något då slantarna går ner i bebis-kassan.
3. Jag skulle säkert stört böla om jag vann då jag är en tickande hormonbomb. ;) håller tummarna.

46 malin åsenlund:

skriven

Har gillat på facebook and I'm in. Storlek S skulle sitta fint!:)

47 Bella:

skriven

Sköna och vackra sov/mysplagg kan man bara inte ha för mycket av. Synd bara att man oftast måste lägga pengarna på något annat och därför helt enkelt får acceptera att sova i urtvättade gamla t-shirts.
Att få vinna det fina setet skulle förgylla min och förmodligen även min sambos tillvaro. (Storlek M)

48 Jessica:

skriven

Vilken underbar vinst!

Min motivering är att jag för snart fyra månader fick en fantastisk liten dotter som jag ägnar all min tid till. Min garderob har således inte uppdaterats på snart ett halvår med undantag för amningstoppar och leggings. Skulle således bli jätteglad över denna vinst, säkerligen sambon också ;) Önskar isf. setet i storlek Small.

Glad första advent!

49 ALEXANDRA:

skriven

Åh så himla fint! Jag skulle vilja vinna detta lyxiga set (i storlek S) som en morot till mitt nya liv. Sen fyra månader tillbaka är jag numera rökfri (rökt i åtta år ungefär). Då och då kommer det små dippar när man blir väldigt sugen men än så länge har jag lyckats hålla emot och hoppas att jag lyckas hålla emot för resten av mitt liv.

50 ALEXANDRA:

skriven

Ps. Glömde skriva att jag har gillat på fb :)

51 Elin:

skriven


Jag skulle behöva en riktig uppfräschning av mina myskläder, att vinna setet du har i din kalender skulle förgylla mina myskvällar och göra vardagen lite lyxigare. Något både
e min
ökropp(sköna material) och mitt sinne skulle må bra av

52 Elin,igen:

skriven

Komplettering till mitt inlägg nr#51. önskar storlek m om jag lyckas vinna:-)

53 ELIN JACONELLI:

skriven

varför jag ska vinna? för att jag hade blivit gladast av ALLA :D

54 ELIN JACONELLI:

skriven

suck... glömde! storlek S :)

55 Ia:

skriven

Just i denna stressiga månad skulle det sitta fint med lite Extra SNYGGA sovkläder..
Mysa ner sig i soffan med lite glögg,tända ljus OCH se riktigt het ut :)
L

56 Therese -Sockenvägens Söta:

skriven

Detta är något jag skulle vilja ha men liksom aldrig skulle få tummen ur och unna mig själv... Det är alltid nått till barnen som prioriteras istället. Men nu då jag lyckats kapa
över 20 ovälkomna kilon, så skulle jag, eller kanske framförallt min man uppskatta att se mig i något annat än stora nattskjortor och/eller hans avlagda T-shirts *ler*. Så jag
håller tummarna att ett set i M dimper ner som tidig julklapp till oss ;-D (om det är är små i storlek behövs nog trots allt L)

/Therese

57 Madde:

skriven

Åh jag hade verkligen behövt lite nytt i garderoben att sova i! Hade varit så lyxigt att dessutom tassa upp i en ny fin morgonrock i vintermörkret :) Gärna i Stl S, Kram!

58 ana:

skriven

Tänker inte skriva att jag inte har fina sovkläder eller är en fattig student som andra. Jag ska vara ärlig och säga att jag vill vinna för att jag tycker det är ett fint pris och kul med lite vardagslyx helt enkelt :)
Storlek S.

59 Gina:

skriven

Nu har jag gillat Helens under på fb och insåg att jag måste besöka butiken åtminstone bara för att kika när jag är nere på stan nästa gång!
Jag har sökt efter ett par fina sovshorts, eller rättare sagt ett par SNYGGA sovshorts och det finns inte på de vanliga klädkedjorna, det är bara i konstiga material och konstiga passformer. Har sedan tidigare ett par underkläder från CK som jag unnade mig under den tiden jag inte var student och kvaliteten är helt, helt fantastisk! Jag skulle dock aldrig ha råd att unna mig detta set nu så jag hoppas på en tidig julklapp <3 (Storlek M)

60 Karolina:

skriven

Hej Therez.
Efter två långa och ensamma år som singel har jag äntligen vågat öppna upp mig och börjat dejta så smått igen. Var tidigare i en otroligt jobbig relation som har resulterat i att jag knappt velat träffa killar alls.

Men nu så har jag tro det eller ej träffat en kille, som verkar vara helt fantastisk. Jag får ständigt nypa mig i armen för han verkar vara på tok för snäll för att vara sann.

Vi har inte kommit så långt i vår relation så någon övernattning har det inte varit tal om. Men känner på mig att det kommer ske om ett tag och efter att snabbt ögnat igenom min underklädeslåda har jag konstaterat att jag INTE är redo för någon sleepover. Urtvättade, slitna och söndriga underkläder är allt jag har.

Hade varit underbart att vinna. Och i förd detta snygga set är jag övertygad om att jag skulle få tillbaka lite självförtroende!
Kramar
(Gillar på fb)

61 Stephanie :

skriven

Åh vilka fina! Jag har "lite halvt" flyttat in hos min pojkvän (åker bara till min lght för att hämta och byta kläder...). Ett lyxigt sovset och en härlig morgonrock skulle vara pricken över i:t att ha hos min kärlek :)

62 Karin Eriksson :

skriven

Om jag sett vann kanske min särbo till min säng fann. Något att visa upp så han blir stolt som en tupp. Önskar mig strl M som blir lätt att slita av;)

63 Theres Sondell:

skriven

Hej. Vilken bra tävling. Jag skulle gärna vinna i storlek S. Med två små barn var det länge sen jag köpte något till mig själv. Det är alltid mycket lättare att hitta till barnen. Så för min egen skull skulle vinsten betyda mycket och jag tror även min man skulle uppskatta det!

64 Agneta:

skriven

Jag skulle bli mycket glad om jag vann dessa underbara natt/kvällskläder som finns i denna butik som har så mycket snyggt att välja på :)

65 Agneta:

skriven

Glömde skriva att jag drar stl M.

66 Petra Wikström:

skriven

Gillar redan!
Storlek M tack . Både jag och min man skulle bli väldigt glad av en vinst då skulle jag slänga bort dom fula shorts och t shirt jag har. Så då skulle jag få både vara fin och känna mig ego även till sängs.

67 Petra Wikström:

skriven

Glömde mailen

68 Sanna Hedman:

skriven

Jag är en 19 årig tjej, Min nuvarande morgonlock röd, i fleece matrial och går ner till fötterna. Har haft denna sedan jag var 13 och den börjar blir sliten och full med fläckar. Jag ser ut som en 50 årig kvinna och det är inte så kul då man vill se ung och fin ut. Jag sover i en gammal norrmejerier tshirt som har ett antal hål i sig och som inte heller ser så smickrande ut. Få mig att se ung och fin igen!

Storlek: M
Gillat på Fb

69 Kickan :

skriven

Gillar helens under på facebook.

skulle vilja ge denna till mig själv i julklapp i strl L då jag känner mig som en underbar mamma till 2 och jag helt enkelt förtjänar lite extra lyx!

70 Carina C:

skriven

Haft ett härligt år som nyss fyllda 50. Mera tid för mys - här och nu!
Stl L

71 Carina :

skriven

Jag kommer snart vara mammaledig och spendera många långa mornar hemma med en liten så mysplagg är jag i behov av! Å dessutom få känna sig fräsch å snygg!

72 Caroline K:

skriven

Bor själv i Umeå och hade faktiskt inte koll på att denna affär fanns, tack för tipset! Superfint sovset som skulle passa bra oavsett säsong, sen så är ju Calvin Klein mina initialer också!
Storlek M

73 Jessica Andersson:

skriven

Det såg helt underbart ut...det skulle vara så härligt att få vinna detta set det ser så lyxigt och bekvämt ut. Kanske blir det en gåva till mig som skulle behöva något för min egen skull det är ju så sällan man unnar sig något sådant sen man blivit förälder, blir oftast barnsaker man tittar på:) i så fall skulle storlek L passa ypperligt :) ha en underbar jul!

74 Malin:

skriven

Vilken underbar tävling! :)

Detta fina set hade jag velat vinna
för att få känna mej lite extra snygg
och en varm och go morgonrock hade
passat så bra till en frusen tjej som mej.
Skulle önska att vinna storlek L.

Har gillat på Facebook. (Malin Gustafsson)

Tack för en bra och inspirerande blogg,
hoppas du får en fin jul! :)

75 Jessica:

skriven

Jag skulle vilja vinna, därför att detta vore perfekt att mysa runt i på julaftonsmorgonen! :)

76 bella:

skriven

Jag skulle gärna vilja vinna detta fina sett eftersom jag är hemskt dålig på att unna mig underkläder och myskläder. Jag tror både shortsen och morgonrocken hade kunnat komma till användning dagligen hos mig, och linnet tom användas till skinnkjol och kofta! Håller tummarna att jag får möjligheten att testa i af =)

77 bella:

skriven

Jag skulle gärna vilja vinna detta fina set eftersom jag är hemskt dålig på att unna mig underkläder och myskläder och detta känns ju som en underbar tillfälle att förändra detta. Jag tror både linnet, shortsen och morgonrocken hade kunnat komma till användning dagligen hos mig, och linnet tom användas till skinnkjol och kofta! =) om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig storlek S. MVH //Bella

78 Helen:

skriven

Blixtar och dunder vilket under när jag nu ska stå brud kanske du kan förgylla min skrud.Mina fina behag som jag visar varje dag,förhoppningsvis kan jag dem vackert få smycka.När jag inför min blivande man på nyårsdagen skall lova evig lycka.Frågan är nu bara vad du om min motivering ska tycka??
Önskar Storlek M

79 Sara:

skriven

Då vi inte köper julklappar till varandra så provar jag chansen att vinna detta i stl M så jag får mig en fin julklapp :) Följer Heléns under på instagram och gillar såklart på fb :)

80 Kajsa:

skriven

Såg tävlingen på er Facebook-sida.
Åh vad glad jag, framföralltmin sambo skulle bli över att kasta min gamla sovt-shirt!Medium hade nog passat bra:)

81 Sanna T:

skriven

Jag älskar att känna mig fin under, som student finns inte riktigt alltid det utrymmet vilket gör att prioritering på att unna mig lite lyx inte ligger så högt. Därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann! Önskar en storlek L.
Kram!

82 Josefin:

skriven

Skulle jättegärna vilja dra på mig den där morgonrocken efter vad som kommer bli min största prestation hittills - en förlossning! Det skulle kännas lyxigt att gå runt i den på BB :)

83 Fredrika :

skriven

Efter att ha kämpat hårt och torkat tårar, svett och matrester från böcker har jag klarat av min kurs! Är stolt och fattig student som önskar sig en julklapp till sig själv!

Efter allt slit känner jag att jag är värd något fint!

Storlek: S

84 Susanne:

skriven

Tänk att få sitta framför brasan i ett snygg morgonrock istf en orange/vitrandig i utsliten froté. Det är så man skäms fast ingen ser :)
M är nog rätt storlek

85 Josefine:

skriven

Jag skulle behöva byta ut mitt sov-linne till ett snyggt Calvin Klein sett. Men i störst behov är jag nog av en morgonrock, min sambo tycker att det ser ut som att jagsska uppträda på cirkus i min nuvarande morgonrock. Skulle vilja överraska honom med detta snygga!

86 Matilde:

skriven

Hej!
Blev helt förälskad i den här giveawayen så jag är gärna med och tävlar!
Jag är storlek S och skulle vilja ha det här lyxiga sovsetet nu till vinter när man ändå är inomhus så mycket. Tillsammans med ett par fluffiga sockor så blir det extremt tjusigt!

87 Jonna:

skriven

Fina underkläder behövs alltid! S

88 Ida Abrahamsson:

skriven

Att få sova i ett lyxigt pyjamasset skulle jag inte tacka nej till. Skulle vara en perfekt adventspresent då min gamla pyjamas har gjort sitt. (Storlek S)

89 Sophie:

skriven

Vackra underkläder kan inte prioriteras när man är nyutexaminerad.

90 Jonas:

skriven

Siden och spets är snyggt! Jag vet att min sambo (som läser din blogg) har spanat efter detta sovset, och jag personligen är rätt så less på att hon på kvällen går omkring med, och sedan glider ner i sängen med, en gammal sidenpyjamas som har passerat bäst före datum för länge sedan (med nallebjörnar på) - jo hon vet att jag tycker så. Detta set och morris skulle passa utmärkt på henne och det skulle vara kul att få överraska henne med att vinna det till henne. Om jag vinner är nog storlek small på setet och morrisen det rätta.

Jag har gillat Helens under på FB för att öka vinstchansen :-)

Kommentera här:

Annonsera här »