Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Loréal LUMI Magique kit

Jag har fått den stora äran att tävla ut ett underbart kit till en av er läsare från Loréals nya serie LUMI Magique, vilken är en serie ljusreflekterande  produkter som ger din hy strålande lyster utan att se blank ut. I kitet finns LUMI Magique foundation, LUMI Magique concealer penna och LUMI Magique Primer. Alla framtagna för att ge en lätt känsla och magisk lyster. För att delta i tävlingen ska ni:

Svara på frågan - Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av? (Svaret finns här). Berätta även gärna om ditt roligaste sminkminne

Tävlingen pågår t.om söndag den 4 mars klockan 23.59. Vinnaren publiceras i ett eget inlägg och kontaktas via mail dagen efter, så glöm inte att lämna din mailadress i fältet för detta. Lycka till finisar!




Follow me on Bloglovin, twitter, Facebook & Lookbook

1 Katrin:

skriven

1. Ca. 40 % vatten innehåller LUMI!



2. När detta hände så var det i för sig inte ett dugg roligt, men såhär i efterhand skrattar både jag och mina vänner gott åt det!

För ungefär ett år sedan hade jag tre kompisar på besök i Umeå från min hemstad Stockholm. Jag flyttade hit för cirka 3 år sedan för att plugga och den här helgen hade vi planerat in sedan länge! Hoffmaestro hade spelning på en krog som heter Corona och vi hade bokat biljetter sedan hur länge sedan som helst. När jag sen får veta att jag samma kväll, 18-22 (en fredag) som Hoffmaestro spelar har tenta blir jag galen. Med lite planering försöker jag dock lösa det och lägger fram kläder, smink och allt annat hemma på min säng så att jag snabbt kan hoppa i allt och springa till spelningen. Mitt i paniken när jag ska göra mig i ordning får jag en idé som skulle förstöra absolut hela min make up! Jag är verkligen ingen sminkexpert och borde inte experimentera men får för mig att blanda ut min foundation med en hudvårdsgelé. So far, so good. Nyansen blir lite mörkare än jag tänkt mig, gelén är ju genomskinlig?! Hur som helst, min foundationpensel är borta och i stressen tar jag min kabukiborste. Jag lägger på allt och kan sedan bara stå framför spegeln och få mer och mer panik. Det måste ha blivit någon form av kemisk reaktion för nyansen blir bara mörkare och mörkare medan jag panikslaget ser på och inte riktigt kan något göra! Jag ser inte klok ut och får skrubba hårdare än någonsin för att få bort färgen som ärligt talat fick superbleka mig att se ut som en chokladbrun mulatt i ansiktet. Konserten, ja, den hann jag se halva av!

2 Rebecca:

skriven

Minst 40 % rent vatten innehåller det :) MItt roligaste sminkminne var inte roligt då det hände, men i efterhand är det riktigt roligt. Jag fick en ny ögonfransböjare av mamma en gång som knipsade av alla mina ögonfransar på ena ögat.. den fungerade alltså mer som en ögonfranssax. Lagom roligt då man går i sjuan ;)

3 Therese:

skriven

Minst 40 % vatten!



Jag och mina tjejkompisar skulle ut på stan och vi var hemma hos en av tjejerna innan. Vi tjattrade, drack goda drinkar och gjorde oss party fina. Jag tycker det är jätte kul med make och sminkade några av tjejerna. Detta gjorde att jag aldrig hann sminka mig själv. Utan jag gjorde lite här och lite där. Detta resulterade i (taxin kom ju såklart mitt i allt och det blev stress och spring ner till bilen) att när vi ska gå in på stället kommer jag på att jag bara har sminkat ett öga!! Det hade kanske inte varit någon big deal om inte jag testat en ny lila ögonskugga jag köpt. Så det såg ut som jag hade en blåtira runt vänstra ögat =) Men trevligt det hade jag!

4 Elenore:

skriven

1. Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne var när min storasyster gick med på att sminka mig för första gången, som jag hade tjatat! Jag var väl cirka 9 år och låg och blundade förväntansfull i sängen medans hon sminkade mig. Efter ett tag tyckte jag att det tog otroligt lång tid men jag tänkte att det kanske det tar, vad visste lilla jag? Efter ett bra tag så sa min syster att det var klart och bad mig att titta mig i speglen, sorgligt men sant möts jag av synen av att hon har målat mig som en katt....

5 Elin:

skriven

1. 40%

2. Ett minne, som troligen är roligare för andra än för mig, var då jag använde en foundation från L'Oréal som passade min hy så pass bra att jag glömde sminka panna och näsa (är van att dela upp appliceringen i delar). Det såg bra ut framför spegeln i det snälla badrumsljuset - men inte lika smickrande ute i vanligt dagsljus!

6 felicia:

skriven

den består av ca 40 % vatten!



För ett år sen ungefär skulle jag iväg o shoppa med bästisen då jag kollar på klockan o ser att jag skulle mött henne för 5 min sen så jag sveper snappt på mig det som jag trodde var puder.. Men väl på bussen började min kompis asgarva jag blev lite orolig och tog fram mobilen och försökte se vad hon menade... Hela ansiktet var rosa/rött det som jag trodde var puder var visst rouge! Så där satt jag på bussen med uppsatt hår och en röd skimrande panna o näsa o haka..! <3 :D då var det ju sjukt pinsamt men nu kan jag inget annat än att skratta åt det :)

7 Tin-Tin Hernqvist:

skriven

1. Foundationen innehåller nästan 40% rent vatten!



2. Det var för ett tag sen jag blev riktigt intresserad av smink och skönhet. Då jag älskar att prova nya saker tänkte jag att jag kunde önska mig ett i.d. bare minerals kit i julklapp (för två år sedan var detta). Det var extra roligt eftersom att min syster som är ett år yngre än mig också hade fått ett kit. Dagen efter julafton satt båda spända, kollade igenom dvd:en man fick med med guider om hur man använder allt smink. Det var hur roligt som helst!



Kram!

(Vill bara informera att mitt smink är på gränsen till slut så nu är ju perfekta tillfället att få lite nytt...)

8 Anna:

skriven

1. Ungefär 40% :)

2. Ja, ett jag har är när jag första gången skulle testa en primer från Maybelline. Den satt bra och så, men sen skull jag lägga på mineralfoundation (som var i lite mörkare ton). Ja, eftersom primern är "blöt" blev jag bruuun i ansiktet! Fick panik eftersom vi skulle till en väninna också så visste inte vad jag skulle göra! Men som tur var så "sjönk de in" så det såg inte så mörkt ut som jag trodde :P haha åh, så svårt med foundations i rätt nyans!

9 Floxy:

skriven

Fin blogg du har :)

kolla gärna in på min och släng en fin kommentar :)

Ha det bäst.

10 Mimi:

skriven

1 40% vatten. 2 Detta var mer roligt egentligen i alla fall efteråt, men jag och en kompis hade varit och solat och badat hela dagen. Senare på eftermiddagen skulle vi gå på fest så vi hade förberätt oss genom att packa ner festkläderoch smink. Men ooops, ingen hade tänkt på spegel, det slutade med att vi fick sminka oss i speglingen från solglasögonen - jag körde på lättare sminkning (trodde jag) med lite vit kajal och mascara och läppglans,väl på festen går jag på toa och ser mig i spegeln kritvita ojänämna streck runt ögonen i ett solbränt ansikte är inte snyggt kan jag säga, såg mer ut som en fjortis än festfin...Fick en del skratt efteråt och komentarer som " jaha ja, vi trode du hade kommit över din fjortis-period" inte kul och höra när man var 17!

11 Othilia:

skriven

Så söt blogg du har! Kolla gärna inn på min, Kraam <3

12 Amanda:

skriven

1. Ca 40% vatten



2. Mitt roligaste sminkminne är från min andra förlossning. Vid den första förlossningen var jag helt osminkad vilket gjorde att jag såg riktigt ofräsch och tråkig ut på alla bilder efter förlossningen. Denna gången tänkte jag INTE vara med om det ;) dock blev läget ännu värre då jag varken hade vattenfastmascara eller ordning på resterande vilket slutade med tjusiga emoränder och kolsvart runt ögonen ;) tror att bilderna från första blev BÄTTRE :)

13 J O H A N N A:

skriven

1. Nästan 40% vatten!

2. Det var nog när jag dansade och hade en uppvisning med rock-tema. Efteråt skulle jag direkt till en klassfest och hann bara byta om emellan. När jag väl kom fram tittade alla på mig och jag var tvungen att gå fram till hallspegeln. Hade helt glömt bort att jag hade en stor svart stjärna målad över mitt ena öga/panna/kind och att jag hade svart läppstift! Haha, alla fick sig ett gott skratt i alla fall och jag fick helt enkelt bjuda lite på mig själv och skojade att jag var ett stort KIZZ-fan :D

14 Ebba J:

skriven

Nästan 40% vatten!



Mitt roligast och definitivt pinsammaste sminkminne var när jag och min kompis  skulle sminka varandra. För att göra det lite roligt sminkade vi varandra med vänsterhanden (när vi både var högerhänta). På vägen till sminkborttagningen fastnade vi framför tv i ca 1 timma.

Vi skulle på bio samma kväll och fick plötsligt väldigt bråttom och sprang ut ur huset och hann precis med bussen. Hela kvällen fick vi konstiga blickar, vi förstod ingenting förens vi kollade oss i spegeln på tjejtoaletten. Vi såg helt galna i fult aplicerat knallblå ögonskugga och lättstift som var målat helt utanför läpparna! 

Sedan den dagen kollar jag mig alltid i spegeln innan jag går ut...

15 E L I N F E L I C I A S:

skriven

1. 40%



2. Det var halloween när min kompis sminkade mig - såg misshandlad ut (det var meningen, haha). Dock glömde jag bort detta när jag skulle till stallet på kvällen, så jag åkte buss med den där sminkningen och jisses vad alla stirrade. Jag förstod inte varför förens en man kom och frågade mig om jag hade slagit mig.



Detta var alltså inte den dagen man vanligtvis firade halloween, utan bara på skolan - därför var det lite extra knäppt, haha. :)

16 Maria:

skriven

1.Innehåller 40% vatten

2. Omöjligt att glömma dagen då min mamma hade ett vattenfast rött läppstift som hon hade köpt utomlands ( visste inte att det var vattenfast), jag och en vän som var ca 10 år skulle leka "clowner" och målade utanför hela munnen. Ja, du förstår att jag inte gick ut på ca 2 dagar efter det :D !

17 bea:

skriven

1. Svar: Minst 40% rent vatten !



2. mitt bästa sminkminne ? Det måste nog vara när jag och några kompisar sminkade oss och klädde ut oss till emos, fjortisar och decoras. när vi gjort oss klara gick vi ner till ICA och flummade lite samtidigt som vi köpte godis, alla andra som var där trodde att vi typ var dumma i huvudet och stirrade på oss, haha :)

18 Olivia Hedefalk:

skriven

Den innehåller ca 40 % vatten!



Bästa tipset är att ha en ren och återfuktad hy + bra primer så att din foundation sitter som berget under hela dagen! Och att se till att din hy inte är torr, annars flakar din foundation och det ser bara allmänt sunkigt ut.



e-mail; http://oliviahedefalk.blogg@hotmail.com

19 Li:

skriven

*Nästan 40 % rent vatten.

*Mitt roligaste sminkminne var en gång när jag satt på tunnelbanan på väg till en festkväll med vänner. Hade ingen spegel med mig men tänkte fixa det sista sminket lite snabbt ändå med hjälp av speglningen från tunnelbanans fönster. Tog upp en läpp-penna och svepte runt, klart! När jag sedan kom fram till festen insåg jag att det inte var en läpp-penna jag svept runt med, utan en svart kajal. Note to self, kolla ALLTID sminket en andra gång! :)

20 Julia:

skriven

LUMI innehåller ca 40% rent vatten.



Mitt roligaste/ mest tragiska sminkminne var en morgon när jag hade försovit mig. Jag hade ungefär 10 minuter på mig att äta frukost, klä på mig och sminka mig innan jag skulle hoppa på bussen. Stressigt, minst sagt. Som toppen av isberget råkade jag ha sönder min badrumsspegel. Jag letade febrilt efter någon fickspel, men fann ingen. Jag fick alltså sminka mig utan spegel. Jag smetade på lite foundation och sprang till bussen. Jag tyckte att många stirrade lite väl mycket, men tänkte inte så mycket mer på det. Sedan när jag hade anlänt till skolan gick jag till toaletten där jag såg till min förskräckelse att jag var HELT brunrandig i hela ansiktet. I all stress hade jag hade råkat ta brunkräm istället för foundation. Inte konstigt att alla hade kollat snett på mig, haha. :D

21 Elin:

skriven

Den består av nästan 40% vatten :)

22 Amanda:

skriven

Den består av cirka 40 % vatten!



Mitt roligaste och pinsammaste minne var nog när jag fått foundation av min kompis som var min färg ansåg hon. Jag tog på mig den i badrummet med gult ljus från lamporna tyckte att det var skitsnyggt och åkte till skolan. Jag pluggar som frisör och när jag såg mig själv i våra spelgar så såg jag att jag var helt orange i ansiktet! Sprang in på toan och tvättade bort allt fort och hoppades på att ingen sett det. ;)

23 jessika:

skriven

40% vatten.



Roligaste minnet är väl bakåt i tiden när man var mindre och testade smink för första gången.. det såg ju inte bra ut :)

24 Koshimoshi:

skriven

Svar: 40 % vatten



Mitt roligaste sminkminne var nog när jag hade köpt en ögonfransböjare och skämdes så himla mycket för att berätta för mamma. Det slutade med att jag ropade på mamma gråtandes i sängen och berättade snyftandes att jag hade köpt en ögonfransböjare. Haha mamma tog det inte alls lika farligt utan sa: Men va bra! Jag hade ju tänkt köpa en till dig.

25 Eda S:

skriven

SVAR: Den innehåller nästan 40 procent vatten!



Det smink failet man kan göra är att sminka sig i dåligt ljus. Förr när jag sminkade mig i dåligt ljus och tyckte det såg fint ut, MEN när jag väl kom ut så insåg jag att min rouge var som ett streck på kinderna xD

26 Karin Fröderberg:

skriven

Den innehåller 40% vatten!

Mitt roligaste sminkminne var inte så roligt just då, men i efterhand skrattar jag gott åt det.



Jag brukade använda ett rougestick innan. Jag är tidsoptimist och denna dag var jag extra sen. Jag sprang runt hemma och gjorde massa saker på en och samma gång. Jag sminkade mig jätte snabbt och satte på mitt rouge. Självklart ringde telefonen, det gör den ju alltid när man har bråttom. Till slut kunde jag iaf stirra iväg genom stan och till mitt möte. Efter ett tag går jag in på toaletten och till min förvåning ser jag att jag inte smetat ut rougestiftet, utan gått runt med två rosa streck på kinderna (indianstyle) hela dagen. Big fail.

27 Julia:

skriven

Hej!

Svaret på frågan: Den innehåller nästan 40 procent vatten.



Jag skulle bli såå glad om jag vann..! Har nästan inget smink.



Tack <3

28 saga:

skriven

40 procent vatten;)

Mitt roligaste sminkminne var när jag gick i sean och skulle ha skolfoto. Min mamma hade precis klippt mtt hår så att det stod ut åt alla håll och jag var allmänt missnöjd. Så på morgonenså tänkte jag att jag i alla fall kunde göra något åt mina finnar. Jag tänkte att jag skulle få bli lite "solkysst" men det blev mer apelsin. Jag tog fram borsteni panik och tog ton av puder på mig, det skolkortet blev ändå det bästa någonsin och då kan ni tänka er hur dom andra såg ut.

29 Elina:

skriven

Nästan 40% rent vatten



När ja skulle sminka min kompis och det vart fel vi blandade massa produkter som läppstift på kinderna och så vidare!

30 Viktkamp:

skriven

Jag vill vara med =) 40% vatten och mitt roligaste minne är när jag och min bästa vän skulle fotas på studenten. Vi blev proffssminkade innan fotosessionen =) Grymt snygg sminkning!!

31 Anna:

skriven

Nästa 40% vatten består LUMI Magique foundation av!



Jag har olika minnen! Men det är svårt att komma på något..!

Men med mina kompisar brukar vi klä ut ut oss till olika stilar, göra videor, osv!

Sedan när vi skulle göra en teater i skolan där jag skulle spela en brat, fick jag en helt galen sminkning (tyckte jag..)!

32 Lillknoddan:

skriven

Hejsan!



LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne var när jag var kanske 13 och min lillasyster 8år. Vi skulle leka rockstjärnor och vid det här lagret så sminkade jag mig jämt men inte så mycket. Men vi skulle ge oss på en väldigt svart sotning och jäklar, de va smink överallt!!

33 Linda:

skriven

Hejsan, jag måste bara säga att jag älskar din blogg! Svaret på frågan : 40% vatten.

Min roligaste minne är från avslutningen på sexan. Jag ville lägga till lite rosa i min rockiga outfit och grävde i mammas sminkskåp efter något fint. Jag hittade en rosa läpppenna och den använde jag som kajal! Haha, jag lovar att visa bilder på det om jag vinner :)

34 Jennie:

skriven

1. Den består av nästan 40% vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne var när jag och min kompis skulle iväg, hon sminkade sig och kom ut ur badrummet och sug förjävlig ut.. jag visste inte hur ja skulle säga det till henne men på någotvis gjorde jag det.. eftersom vi var 13 år då så va de inte så roligt då, men nu när vi är 16 skrattar vi alltid åt det!

35 Marianne:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten! Oj! Mitt roligaste sminkminne är ganska gammalt. Gick i sjuan-åttan. Sov över hos min bästa kompis, vi skulle åka till Liseberg dagen efter. Mitt inatten ställer vi oss och sminkar oss, ingen vanlig sminkning, utan indiansminkning! Så mycket som vi skrattade, och som vi såg ut. Tiden bara flöt i väg :)

36 Nathalie - mamma till världens finaste:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne måste nog vara på min 25års dag. Vi var ett gäng tjejer hemma hos mig, vi åt middag, drack & lyssna på musik. Vi blev väldigt onyktra & sen så skulle min kusin sminka mig. Lite glitter där, svart där & rött läppstift som var runt HELA munnen. Såg ut som en clown. Lösögonfransarna hamnade i ögonlocken :P En underbart minne. Det slutade med att vi fick tvätta bort allt & ringa efter en annan kompis som ställde allting till rätta. Vila I frid Stephany som sminkade mig.

37 Lena:

skriven

40 procent rent vatten.

Du borde inte godkänna kommentarerna på en gång för då ser man svaret på direkten ju! :)



Mitt roligaste... Det här är kanske inget roligt utan mer konstigt. Jag har dålig syn så jag använder mig av vanliga, genomskinliga linser. En morgon hade jag väldigt bråttom och tittade inte riktigt hur jag sminkade mig. När jag gick i skolan tittade alla konstigt på mig och min vän frågade vad det var för svarta sträck jag hade på ögonen. Jag blev jätterädd och gick direkt till skolsköterskan. Det visade sig att jag råkade få mascara på linserna...

38 Burcu:D:

skriven

Den innehåller 40 procent rent vatten!

Min roligate sminkminne är att jag och min kusin, vi var i Turkiet så vi köpte lite dålig smink. För att vi ville testa lite Turkiets smink. Vi tog läppglans och tog de på ögonlocket, efter när vi hade sminkat os roligt oså så skulle vi ta bort sminket. Men de gick inte! Tydligen så hade vi köpt vattenfast smink.. Så vi fick gå runt med svart ögonskugga runt ögonen, mascara på ögonbrynen osv.. De va pinsamt och roligt!

39 Johanna:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten!



Har näst intill inget smink så skulle bli superduperglad om jag vann!:)

40 julia:

skriven

Den innehåller cirka 40% vatten!

Mitt roligaste sminkminnemåste vara när jag och min kompis sminkade varandra i väldigt starka färger.. Hennes. sminkning på mig blev helt OK (vi var rätt små) meda ns när hon kollade i spegeln och utbrast " Jag ser ut som en fågel!" vilket hon faktiskt gjorde..

41 Liat:

skriven

svaret är nästan 40 % rent vatten!

skulle VERKLIGEN vilja vinna för att jag behöver smink och har tänkt riktigt länge på att köpa loreal´s grejer men ahr inte riktigt råd ! skulle va såååå himla kul coh bra om jag vann , kram :)

42 Alexandra Blomster:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (om man jämför med i genomsnitt 20%)

jag äger sedan tidigare en L'oréal Paris foundation men när denna tog slut för ett par veckor sedan har jag inte skaffat mig nytt. Min hy är ganska fri från skavanker men efter en längre tid av sjukdom har jag blivit mer olivfärgad i ansiktet men min vanliga färg på kroppen. Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta kit! (jag länkar till tävlingen i min blogg)



Mitt roligaste sminkminne är inte ett dugg roligt om man ser det såhär men vi kunde inte stå upp så mycket skrattade vi.

Jag var hemma hos min kompis och då jag är väldigt fotointresserad så skulle vi sminka varandra och sedan gå ut och fota. Sminket blev jättefint fram tills att vi skulle kolla på bilderna - jag hade bara sminkat ena hennes öga men lösögonfransar och grejer. Nu i efterhand kan jag tycka att bilderna blev rätt tuffa, som om det var meningen att det skulle bli så, men man kan inte låta bli att skratta när man ser dom.. hahaha.

/Alexandra Blomster - closetoyou.webblogg.se

43 Ellen:

skriven

40% vatten



2. När jag var 13 år så skulle jag bli fint sminkad av min syster till min brors student. Jag hade lite av en hudsjukdom som gjorde att jag var otroligt torr i ansiktet, och pudret var heelt för mörkt (jag är väldigt ljus), så det slutade med att jag hade mörkbruna fläckar i hela ansiktet. Jag var ännu 13 och väldigt sårbar så det var inte roligt, ännu värre är att det fortfarande finns foton på mig från den dagen.

44 Lindassphoto - fotoblogg:

skriven

Ungefär 40 % vatten!

Ett sminkminne var då jag och några av mina vänner var på stan och köpte samma foundation och satt på de snabbt på en toa, efter cirka en timme ser alla på varandra och foundationen hade blivit flammiga.. så de var ingen bra foundation och därför vill jag vinna en eftersom att jag inte har så mycket pengar..! :D

45 Lovisa:

skriven

Den innehåller 40% vatten!

Mitt roligaste sminkminne var nog när jag gick i sexan och inte hade börjat sminka mig än. Jag hittade en av mammas ögonskuggor och tog på mig den när jag gick till skolan nästa dag. Den var lila och det såg ut som om jag hade två blåtiror! Alla glodde på mig och frågade varför jag såg ut sådär. Jag sprang in på toan efter 5 minuter och tvättade bort allt. Haha, jag minns det så väl! Väntade ända till åttan innan jag vågade sminka mig igen ;)

46 B R O W N S U G A R:

skriven

Nästan 40% :)



Mitt roligaste sminkminne va nog när vi skulle sminka killa till dragqueens på Makeupskolan jag gick på. Jag fick sminka min bror och han blev riktigt tjusig i glitter och fransar! Haha

47 Kaleido:

skriven

1) Den består av nästan 40% rent vatten



2) Ett av mina roligaste sminkminnen var när jag skulle sminka min mamma, hon insisterade på att jag skulle göra det men jag som inte är så van vid att sminka andra satt bara och skrattade medan jag försökte få på lite eyeshadow. Surprise - sminkning blev rätt snygg :)

48 Elisa:

skriven

En riktigt härlig tävling! :D LUMI Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten =)

Hmm, jag minns kanske inget jätteroligt minne som man skrattar åt sådär förutom att jag som barn (precis som alla andra barn) måste ha sett väldigt rolig ut när jag kletade på mammas smink och knappt fick bort det haha ;) Nej, men jag har alltid tyckt om smink, och mitt lyckligaste minne med smink måste ha varit när jag beställde hem en sminkpalett med 120 färger, nu kan jag experimentera hur mycket jag vill ;D Så här i väntan på våren behöver min hy muntras upp med lite magisk lyster :D

49 Felizia Höök:

skriven

Hej! jag vill vara med.

Den består av nästan 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne var nog när jag precis hade gått från blond till brun i hårfäg. Jag stod på morgonen och tyckte att mina ögonbryn knappt syntes, hittade ingen ögonbrynspenna så jag fick ta min kajal, det var mörkt ute så det såg inte så mörkt ut som jag trodde, men senare i skolan så märkte jag att det såg ut som två bäcksvarta sträck i mitt ansikte! såg inte klokt ut, men kul vare! :)

50 Parcepio:

skriven

Svaret är 40% vatten.



Min motivation är helt enkelt att jag länge har tänkt pröva och införskaffa lovordade concealer och primer, som jag faktiskt aldrig har använt förut. Nu tar jag chansen att vinna dem! :)

51 Erika Lindström:

skriven

Mitt roligaste sminkminne är när jag och min bästa kompis tågluffade i Europa, jag och min kompis hade väldigt lite smink med oss. Vi gick in på en sminkbutik och testade lite av det ena och det andra, i brist på eget smink. Efter en stund kom en rosenrasande expedit och skrek på tyska "das Est Not for testen!" varpå vi rusade hals över huvud ur butiken.

52 Frida:

skriven

Hur många procent vatten består LUMI Magique foundation av? nästan 40 % vatten :)



Ha en trevlig dag

53 patricia:

skriven

1. Det innehåller nästan 40% vatten.



2. Det roligate sminkminnet var när jag skulle sminka min kompis inför balen i 9:an och vi var inne i badrummet på skolan och det var inte så stort. Så jag var tvungen att sätta mig lite på papperskorgen som satt fast på väggen. När jag höll på sminka henne så gick papperskorgen plötsligt sönder och vi var tvungen och göra om sminkning för att det förstördes. Men vi fick iallafall ett gott skratt och ett minne för livet :)

54 Michelle:

skriven

mitt svar blir 40% vatten :)



Jag har sjukt många olika sminkminnen, men det roligaste måste nog ha varit då vi hade två modevisningar, ena va med secondhand kläder och den andra var i sammarbete med butikerna i stan. Att stå där och göra modellerna iordning med både smink hår och kläder pressen och allt det är hur sjukt kul som helst :)!

55 elin:

skriven

Svaret är att den består av nästan 40 % rent vatten!



Min "roligaste" sminkupplevense lär nog vara när jag var ca 12 år och jag och min kompis gick på hockeymatcher ganska ofta. Jag ville gå ha mascara och var ganska blyg, så när alla sa att det var fint och frågade varför jag hade det (jag var ju endå väldigt liten och sminkade mig aldrig annars) så sa jag alltid att jag hade klätt ut mig innan och inte hade hunnit tagit bort det..!



Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa! Ha en bra dag! :)

56 Emma:

skriven

Svaret är 40% vatten! :)

Ojoj, mitt roligaste sminkminne. Det kanske inte är så roligt, men jag skulle just prova en ny skugga som jag hade köpt. Det var en sån där lös, som pulver du vet. Och när jag hade börjat så kände jag att jag behövde nysa. Innan jag hann lägga ner burken hade jag nyst rakt i den och... ja du kan ju gissa hur det såg ut sen? Allt flög ut och halva mitt ansikte blev blått. Som tur var så hamnade det mesta på golvet så det var ganska lätt att städa upp hehe :D Inte så roligt just då, men så här i efterhand är det ju lite lustigt ^^

57 Emelie:

skriven

Den innehåller ca 40% vatten



Det roligaste måste nog ha varit i mellanstadiet. Det var dags för maskerad fest med tävling för bästa utklädnad. Mamma satt och fixade massor av saker åt mig och jag skulle bli en utomjording. Så där satt vi hur länge som hellst och mamma satt och duttade någon kropsfärg i silver över hela mig. vi satt och skrattade åt det hela kvällen. Dessutom kom jag på andra plats i tävlingen.

58 Sawe:

skriven

40% vatten består den av



Jag har en " sminkminne" men den va inte så rolig när den hände men det var för ca 2 år sen när jag var i marocko och hade med mig mig min foundation i badväskan, (vi skulle till stranden) men iaf så hade det varit så varmt så den hade typ smält så det var som en liten brun/ beige fläck på mina badtrosor, jag märkte inte det tills jag kom hem till hotelet, och ja, ni kan ju undra vad som andra trodde det var, haha :D

59 Monalisa:

skriven

God morgon allihopa =)



Foundationen består av nästan 40 % vatten!

Roligaste sminkminne är när jag och min väninna fick för oss (efter att varit instängda mammor med småbarn i 3 år) att vi skulle göra en tjejdag, gå och sminka oss på en ny salong och sedan äta på fin restaurang. Tillhör historian att "sminkningen" blev katastrof och vi tillslut satt som två clowner på McDonalds och skämdes. Riktigt illa var det! Men nu bakefter skrattar vi fruktansvärt mycket åt hur hemska vi såg ut! =)

Ha en bra dag alla!

60 jennie:

skriven

40% vatten :)



Det roligaste var när jag lät min pojkvän sminka mig från grunden, resultatet kanske inte blev det bästa men kul var det. Foundation som inte var jämnt utspritt, olika mycket rouge på kinderna, skakigt läppstift och ögonskuggan ska vi inte ens tala om, skulle lätt fått ett jobb på en cirkus så som jag såg ut!

61 Ronja:

skriven

hej och svaret är att den innehåller : 40 % rent vatten, Och mitt roligaste smink minne var nog när vi skulle ha en basketunering med skolan, och varje klass skulle göra något som gjorde just vårat lag speciellt, och våran klass bestämde oss att vi skulle måla oss helt crazy och det gjorde vi , och när vi kom ut så kollade alla väldigt konstigt på oss, för vi hade målat ihop ögonbrynen svarta , och läppstift i hela ansiktet och mascara lite överallt. De andra flesta hade bara lika dana tröjor. Men det roligaste var nog att vi hade väldigt kul och vi tog det inte på så stort allvar( vi kom sist av alla). ( och det var väldigt pinsamt när vi var tvungna att gå genom hela skolan med sminket på). Men så har jag också många mer roliga smink minnen.

Ha det bra.:)

62 Sofia:

skriven

Den består nästan utav 40% vatten!



Mitt roligaste smink minne: Jag har en lillasyster som är 5 år och alltid ser på när jag och min mamma sminkar oss. Hon frågar alltid om hon också får låna mitt smink och sminka sig, men jag säger alltid nej, eftersom jag är rädd om mitt smink och vill inte att hon ska gå och gräva i det så det förstörs. Men en dag när jag hade sminkat mig och lämnat det framme i mitt rum och sedan gått en stund på stan. Sen när jag kommer hem och går in i mitt rum så stod hon där, helt sönder sminkad. Mascara över hela ögonen, läppstift ända upp till kinderna, rouge lite över allt och ögonskugga över hela ögonlocken. Hon stod och posade i spegeln och var hur nöjd som helst! Trots att sminket blev lite förstört så brydde jag mig inte, hon gjorde min dag! haha

63 Matildha:

skriven

Den innerhåller 40 % Vatten!



Mitt roligaste sminkminne är nog när jag var "emo" när jag gick i 7an och hade kajal och öggonskugga ÖVERALLT. hahha. Och när man trodde det var snyggt, alltså ingen sotning utan bara lagt på massvis med Svart ögonskugga ända väge upp till ögonbrynet, sen slängt på ett stort kajal streck på underfransarna, ingen mascara så det såg bara sjukt ut, nu skrattar jag åt det.. hahah

64 Lovisa:

skriven

Den består av 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne måste ha varit från när jag gick i 5 och vi skulle ha en dag i skolan då vi skulle sitta och berätta spökhistorier. Då hade jag och alla tjejer i klassen kommit överrens om att vi skulle sminka oss som fjortisar. Jag hade ingen foundation hemma men jag fick låna min mammas puder. När jag tog på det såg det bara brunt ut men under dagen så ändrades färgen gradvis mot orange så när jag kom hem så var jag helt orange. Åh vad jag skämdes. Jag hade ju gått sådär en hel dag utan att veta om det. Haha, patetiskt!

65 korven:

skriven

40% vatten



Mitt bästa sminkminne är när jag var 11 år gammal och hade köpt en läppenna. Året var 2001 så det var extremt modernt då. Tyvärr förstod jag inte det var menat att man skulle ha ett matchande läppstift till så jag gick runt i skolan med en "ring" runt läpparna i en mörkröd färg och sen inget mer! Gud vad fröknarna skrattade :D



Hoppas verkligen jag vinner, för DET ÄR JAG VÄRD (och L'oreal verkar hålla med)

66 Lina:

skriven

Svar: Lumi magique

Innehåller40% rent vatten.



Jag kommer ihåg när jag skulle ta läppglans för första gången då trossen jag att man skulle ta det över hela ansiktet ...

67 Lovisa:

skriven

Blev osäker på om jag hade med mail-adressen eller inte.

68 Ida Jääskö:

skriven

1) Den innehåller 40% vatten.



2) Jag vet inte rikigt.. Men det var ett tag sedan nu, vi var några kompisar hemma hos en annan kompis och så sminkade vi varandra och vi plojade ju lite .. Hihi,då blev det jääätte blåa ögon,röda läppar överdrivet mycket utanför;) haha hade inget speciellt sminkminne så..

69 Anna B:

skriven

Svar 40 %

Kommer faktiskt inte på något roligt sminkminne - har väl förträngt alla misstag man gjort genom livet

70 Jenny Eriksson:

skriven

Nästan 40% vatten.

Mitt roligaste smink minne var när jag och en kompis som är tillsammans med min bror, var med honom och min pojkvän.

Och dem ville att vi skulle sminka dem med ögonskugga och allt där till.

Vi skrattade så vi låg dubbelvikta !

71 Izabelle:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.

Anledningen till att jag så hemskt gärna vill vinna det här är för att jag aldrig köper s,mink, jag har inte tid och andra saker står i vägen på min att köpa lista. Och har ganska dålig hy dessutom så känner mig inte direkt vacker när jag går till skolan hah. Och sen om jag faktiskt köper en så ger jag alltid bort det till någon annan som behöver det mer eller har sämre möjlighet än jag att köpa.

Känner lite att jag borde vinna det här because I'm worth it. Om inte, grattis till vinnaren! :)

72 Florina:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %).



Mitt roligaste sminkminne var nog när jag var hos min bästa vän då vi skulle ut o fota lite. Så vi fixade oss med smink och jag lät henne sminka mig men så började mitt öga klia av någon anledning, tror det berodde på mascaran att jag fick lite i ögat eller ngt men så hämtade hon en vatten för ögat, vet inte vad det heter haha men i den flaskan där sånt vatten för ögat var så hade någon lagt i munskölj så mitt öga började svida och massa haha och ja det var verkligen en sjuk dag men rolig :)

73 Nadja:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är när jag var 13 år och skulle använda foundation för första gången. Det blev ju ganska mycket för mörkt skulle man kunna säga, haha.. Jag gick runt och såg helt orange ut i hela ansiktet. Något man verkligen kan skratta åt nu i efterhand!

74 Emily:

skriven

svar: innehållet är ca 40 % vatten!



Mitt roligaste minne är när en kompis lurade mig genom att måla ett mynt med svart kajal på baksidan. Sedan så sa min kompis att jag skulle försöka balansera myntet mellan näsan och munnen. Min kompis la myntet där och jag höll upp huvudet mot taket för att klara av uppgiften. Tror du inte att jag blev nerkletad av svart kajal i ansiktet? haha så dum man ser ut... liknade en viss ond historisk tysk man ^^



Haha det var mitt roligaste sminkminne. Kanske mer av ett smink-bus :P

75 Malin:

skriven

Svar: produkten består av ca 40% rent vatten.



Mitt roligaste sminkminne,

Var nog när jag precis började använda mig utav smink var kanske när jag var 12år eller något . De var första gången jag kände mig söt, det gav mig självförtroende som jag förut saknade.

76 Vilma:

skriven

ca 40 % vatten :)



När jag hade köpt foundation för första gången och den var väldigt mörk så jag så ut som en bajs i ansiktet... :p

77 Ruki:

skriven

1. Innehåller ca. 40 % rent vatten!



2. Det roligaste sminkminnet som jag hade var när jag hade försovt mig till skolan! Jag hade exakt 10 minuter på mig att bortsta tänderna, klä på mig, tvätta ansiktet och sminka mig. Jag hade så brottom att jag sminkade mig helt fel. Det rann mascara påväg till skolan eftersom att det regnade den dagen. Jag hade lagt för mycket puder på ena halvansiktet. Jag glömde att lägga punder på min hals som skulle göra att det inte syntes att jag inte hade nått punder alls! Det slutade med att jag kom 5 minuter sent till So-lektionen och alla gapp-skrattade åt mig eftersom att jag inte hade någon aning. T.o.m so-läraren garvade ihjäll sig. Som tur vad berättade min bänk kamrat och jag kollade mig själv i mobilen och då såg jag allting. Jag skämdes så jävla mycket! Frågade läraren om jag fick gå på toaletten och fixa allting. Tvättade bort all smink och gick naturlig resten av dagen. Det var mitt roligaste sminkminne! :)

78 linn:

skriven

ca. 40 % vatten.



Mitt sminkminne:

Det var nog när jag trodde att man skulle ha den flytande eyelinen på ögonfransarna så jag började helt enkelt pensla på eyeliner på ögonfransarna som masccara och sen näär jag blivit lite äldre var de en kompis som stod och sminkade sig och tog eyelinen ja där man ska vid ögonfrans kanten och jag bara hallå du gör fel man ska göra såhär: och så visade jag ju hur jag gjorde och hela klassen började skratta.. otroligt kul i efterhand må jag säga..

79 Emilia:

skriven

Den består av 40% vatten! Mitt roligaste smink minne är när ja sa till en kompis att jag skulle sminka henne fint ist tog jag massa brun puder så hon såg jätte rolig ut hon gjorde samma sak på mig sen ! Det var

Roligt!

80 Amanda:

skriven

1. Den innehåller ca 40 % vatten!



2. Jag och mina tjejkompisar åkte till stan. Skulle köpa lite nytt smink så jag testade en foundation som såg ut att vara min färg.

La på den och kände mig nöjd och sen gick vi vidare. Sen kollade jag i ett skyltföbster och foundationen var alldeles för mörk och jag såg helt randig ut... Då fattade jag varför alla hade gått och kollat på mig.

Så nu ställer jag alltid mig vid ett bra ljus och kollar NOGRANT mig i spegeln! :)

81 Matilda Tilly (::

skriven

1, Den innehåller nästintill 40% vatten.

2,Mitt roligaste sminkminne måste nästan vara när min syster, 16 år gammal kom hem från Paris med en söt liten dosa med ögonskuggor och läppstift i. Det var mitt absolut första smink och jag var väl 8-9 något sådant. Jag var så totalt överlycklig över denna lilla dosa att jag än idag har den i min sminkväska, men används YTTERST sällan då jag tycker att den börjat bli för gammal nu. Men som 9 år äldre, så är det fortfarande mitt absolut bästa sminkminne.

82 Louise:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten(jämfört med ett genomsnitt på 20%).



Mitt bästa sminkminne är när en killkompis till mig skulle sminka mig. Han är bög och väldigt noga med det han gör men det blev inte så bra när jag blev sminkad=))....jag var helt svart kladdig runt mina ögon och han tyckte att det blev jätte fint men så fort han gått så var jag tvungen att ta bort det och fixa mig själv=).

83 Sanna:

skriven

Ca 40 % rent vatten.



Mitt roligaste sminkminne måste vara när jag och några kompisar var med i en poängjakt och fick i uppgift att sminka någon i gruppen. Så klart valde vi en av killarna, Emanuel, som bytte namn till Emilia och hade rosa på alla ställen man kan ha rosa - läpparna, kinderna, ögonen. Otroligt vackert måste jag säga. Detta följdes åt av en puffkjol och ett frieri till lekledaren.

84 A L I C I A J A S M I N E ♥:

skriven

Jag är med!

Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Hade vart grymt att vinna då jag vill byta ut mitt gamla smink mot något nytt. Detta verkar helt perfekt! :D Hoppas på vinst

85 Alice:

skriven

1. Den inehåller ca 40% vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne var för två år sedan när jag och killen jag var på g med utmanade varandra att gå sminkade som emos i skolan. Så han kom till mig på morgonen och jag sminkade honom och sen mig själv. Han såg jätterolig ut, såklart, eftersom han är kille och annars aldrig går runt i smink. Alla skrattade åt honom och förstod att det var ett skämt, men till mig tittade alla bara snett. Haha de måste ha trott att det var min "nya stil" eller något!

86 Julia:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten!



Ett roligt sminkminne, hmm. Det måste varit när jag var runt sjuårsåldern och satt på mcdonalds där jag blev sminkad som ett fint och ståtligt lejon. Smink har nog aldrig varit så roligt!

87 Hasse:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.

Jag skulle fixa till ögonbrynen för första gången. Ville självklart INTE ha hjälp av någon annan. Kan själv och allt det där..(var kanske 9:e år gammal) Så istället för att noppa så tog jag engångs rakhyveln. Sagt och gjort så var halva mitt ögonbryn borta. Skrik i dåtiden, härligt skratt i nutiden.

88 Blondie:

skriven

Lumi består av 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är nog från när jag var 14 år och jag tyckte att mina ögonbryn var för låga så min kompis nopprade bort dem helt på mig och målade superhöga "fina" bryn. Jag var skitsnygg. Jag lovar ;)

89 Madelen:

skriven

Jag är med och svaret på frågan är att LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % rent vatten.



När jag var liten tog jag och min kompis mitt mammas smink och sminkade oss jätte fint tyckte vi. Det var svart kajal på läpparna och massa ögonskugga och rouge . När vi skulle visa min mamma brast hon i skratt och tog kort på oss med våran fina make up!

90 Frida:

skriven

Den innehåller ca 40 procent vatten :)

Mitt roligaste sminkminne var nog då en killkompis slumrade till på soffan, passade då på att sminka honom och han vart väldigt brydd då han sedan vaknade, haha!

91 Daniella:

skriven

40% vatten i produkten.



Mitt bästa sminkminne är när jag hade ansträngt mig med min sminkning när jag gick i högstadiet en dag, alla sa att jag såg så fin ut och jag kände mig fin =)

92 amanda:

skriven

93 Jasmine N:

skriven

40%

Mitt roligaste sminkminne är när min systers son hade lånat mitt smink. Han var 3år och såg väldigt rolig ut när han var klar :) "Titta, Eo fin?" Han heter Theo.

kramar

94 Charlie:

skriven

Svaret är; Den innehåller nästan 40% vatten.



Jag har ganska många roliga sminkminnen..

Jag älskar att sminka och klippa folk så folk ringer ofta till mig. Det är det roligaste att få göra, göra andra nöjda! :)



Jag har ett lite mindre roligt minne från när jag gick i 5;an. Jag skulle på kalas efter skolan, hade sminkat mig med mascara och lila ögonskugga och blev retad att det såg ut som att jag doppat huvudet ner i "målarfärgsburken"..

95 lina:

skriven

Den innehåller ca 40% rent vatten :)



jag brukar inte vara med och tävla men jag har börjat med det mer och mer nu. Men jag har aldrig vunnit något! Jag tycker att jag ska vinna för att jag är en glad och positiv tjej som älskar smink och att göra sig fin för fester eller bara en enkelt vardags sminkning. Jag vill testa dom här produkterna för att jag har hört gott om dom så skulle vara kul att få testa det. För jag har tyvärr inte pengarna till att köpa det :/ bara att hålla tummarna kram!

96 Ksenia Jernbom:

skriven

Jag är med!



LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten och 20% i genomsnitt.

97 Malin:

skriven

Nästan 40 % vatten!

Mitt roligaste sminkminne var väl när jag på morgonen tänkte testa hur stor skillnad det var när jag hade smink och utan, så jag sminkade bara halva ansiktet. LIka kul var det inte när jag satt på tåget påväg till skolan och glömt bort att sminka andra sidan också!

98 Johanna:

skriven

1. Nästan 40% vatten

2. Oj roligaste smink-minne...det måste vara när jag kl.4 på morgonen står i skolan och sminkar mina klasskompisar inför vår speciella dag då vi gick tredje året i gymnasiet (aka bänkskuddardagen) Jag sminkade en gesiha, en död skolflicka, en ninja, en zombie o många många fler samt mig själv en kanin. Många goda skratt blev det den morgonen.

99 ttova - en blogg om livet:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten (jämnfört med ett genomsnitt på hela 20%!)



Mitt roligaste smink minne är när jag och mina kusiner sminka varandra och sedan fotade oss. Vi hade olika "teman" det var jätte kul! :D

100 Rebecka:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne var nog när jag en gång tänkte att det var ju himla onödigt att plocka ögonbrynen med en pincett när jag lika gärna kunde klippa med en sax i stället. Jag vill påpeka att jag endast var 11 år när detta hände och det tog ett tag tills jag fick tillbaka mitt ögonbryn igen ;)

101 Sandra:

skriven

Svaret är 40% vatten



Mitt roligaste sminkminne var när jag fick en sminkkurs på MUS. Detta ledsagade mig in på vägen "less is more". Innan dess hade jag kämpat med att täcka mina tonårsfinnar med tio lager foundation...

102 sanna:

skriven

det består av nästan 40% rent vatten :)



mitt minne måste nog vara när jag tog fel cremé innan jag skulle sminka mig. jag tog en tvål istället. så jag blev heeelt röd och svullen i ansiktet och jag förstod inte varför först heller. och det var på skolan! sååå himla pinsamt hahah!

103 Josse:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Mitt bästa sminkminne var när jag och min kompis var små och skulle sminka oss. Vi sminkade oss jättemycket och tyckte att vi var jättesnygga, så vi gick till Ica och alla typ tittade på oss. Vi fattade ingenting.. Haha! Vi var typ sju/åtta år. Det var goda tider det! Kram

104 Rebecka:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten!

Hahah detta kan bli kul!

Mitt roligaste sminkminne var i los angeles för ca ett år sen. Jag har studerat make up där i 2 år och i början av kursen så jobbade jag som make up artist hos en frisör. Jag hade ingen erfarenhet alls och helt plödsligt stod jag där med såååå många nyanser av olika make up produkter och massor av olika borstar... Det är mitt roligaste sminkminne, att få ha kallats makeup artist trots att jag knappt visste vad borstarna användes för!

105 Linda:

skriven

1: Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



2: Ett roligt och lite pinsamt minne, jag var inne på Lindex med min kompis och jag kollade på en foundation saken var att när jag skulle trycka ut lite i min hand visade det sig att den var trasig på baksidan och jag fick allt på tröjan. Jag blev sur och ledsen men nu skrattar jag åt fläcken på tröjan !

106 hannah:

skriven

Jag är med och den innehåller ca 40% vatten! :)



Jag vet inte om jag har så många roliga smink minnen, en av få hände på våren förra året. Jag var påväg till skolan när det regnade, det var inget spöregn men det duggade ändå. Jag kom till skolan och alla frågade mig "hallå det är inte hallowen" och saker som "söt du är". Senare fick jag panik och fatta inte vad alla snacka om innan jag kollade mig i spegeln och var svart ner till kinden. Den dagen var ingen bra dag, haha

107 Elina:

skriven

Den består av 40% vatten :)



Oj, har många sminkminnen! De flesta har att göra med att jag sminkat mina vänner och sedan tagit några riktigt fina bilder på dem. Men det roligaste minnet rent humoristiskt måste nog vara när jag lät min kompis lillasyster sminka mig... å herre säger jag bara! Hade bla mascara på ögonbrynen, grön ögonskugga på läpparna och självklart ett lila läppstift på kinderna...

108 jessica:

skriven

1. Ca 40% :)



Det roligaste eller säger nog klockrenaste sminkminnet jag har som jag kommer på nu är när jag skulle ut på fest med 3 av mina kompisar. Vi var 4 stycken i ett och samma badrum och hade lagt fram vårt smink längs handfatet och det där, la mascaror tsm osv. så vi snurrade runt, en vid mascara, en vid plattången en vid foundationen/pudret. Ja du förstår kanske att vi hade bråttom till festen ;)

109 Malin:

skriven

1. Ungefär 40% vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne delar jag faktiskt med min son. Han är 3 år gammal och stod och tittade när jag sminkade mig. Han frågade lite om vad jag gjorde osv. Och jag förklarar att tjejer sminkar sig ibland och så frågar jag honom till slut: "Är du en tjej?", "Nej" svarar han. "Vad är du då?", "Mamma, jag är en kompis!".

110 paula:

skriven

1. Ca 40% !

2. Mitt roligaste sminkminne var nog när jag sminkade mitt ex. Jag körde hela kittet, foundation, mascara, rouge, you name it! Och som grädden på moset hade han kjol och alldeles fööör små kilklackar och även löshår!

111 Alice:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten!



Mitt roligaste sminkminne är nog när jag hade en liten myskväll här hemma, 6st tjejer va vi. Så hade vi mössorna nere för skallen och sminka varandra utan och titta, och jag kan ju lova att ingen av oss var fin efteråt. såg ut som clowner!

Nu håller jag tummarna! Kram

112 Betty Bones:

skriven

Nästan 40% vatten är svaret :)



Mitt minne.. Hohojaja.. Det kan ha varit när har hade köpt en ny concealer, och var sjuk. Jag var hemma hos en kompis, men var alldeles för trött för att sminka mig när jag skulle gå ut tillsammans med henne. Jag tänkte att äsch, jag kan väl i alla fall använda concealer under mina mörka ögon. De behövs.



Väl ute frågade min kompis om jag mådde bra och att jag såg otroligt sjuk ut. När vi kom tillbaka in och jag gick in i badrummet insåg jag att min concealer var ca 3 nyanser mörkare än min hy, jag hade sminkat mig i väldigt mörkt ljus och eftersom att jag har väldigt ljus hy så är det ofta som även de ljusaste nyanserna är för mörka för mig. Men jag förtränger det ibland. Haha, delvis därför jag behöver ta mig i kragen och skaffa mig ordentligt bassmink. ;)

113 Malin Oskarsson:

skriven

Nästan 40% vatten innehåller den! :)

Blev jätte glad när jag såg denna tävling, för min hud är helt fucked up så skulle ju inte bli lite glad om jag vann. Allt detta skulle jag verkligen behöva! HIhih!

malinoskarsson.blogg@hotmail.com

114 Niki:

skriven

Svar: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Ja det som alla andra säger stämmer in på mig väl, mitt ansikte är trött från vintern och helt kaos nu! Haha och nu när våren är här så skulle jag absolut inte tacka nej till ett underbart sminkkit! Annars vet jag väl inte varför just JAG ska vinna, haha.

115 Marine:

skriven

tjatja he e 40% vatten i foundationen.

å he roligaste sminkminne ja ha he e med min halv syrra (som jag tyvärr inte ha nå kontakt ve längre) men vi hade typ barn smink sett å se skulle vi ju fixa varandra å vi va väl kanske 5-7 år. men den andra fick inte se medan den ena sminka så ja börja å sminka hon å ja ja vart väl nöjd å tyckt ja va som duktig. sen skulle ju hon smink ja å hon tyckt som om ett rosa läppstift som ja hadd så han använde inge anne :D hon tag å hedd de där läppstifte på kinderna, å som ögonskugga o så klart på läpparna då haha å sen så for vi ut å kört runt me den där sminkningen på min el moppe runt kvartere ja bo på xD haha

116 Alice (::

skriven

40% vatten :)

117 Pauline:

skriven

Svaret är att den består av nästan 40% vatten!



Mitt roligaste sminkminne är nog när jag och några kompisar var på ett ganska roligt humör, och bestämde oss för att spela in en film! Vi tog på oss otroligt fula kläder och jag fick med hjälp av ögonbrynspennan både unibrow och skägg! Filmen ligger ute på internet (på denna länken: http://paulinejinming.blogspot.com/2010/02/ojojnejnej-har-ar-fimle.html) och jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den!



Är i stort behov av en foundation och hoppas nu på det bästa! Kram

118 Frida:

skriven

Vilken härlig tävling, jag som tycker att det alltid är lika kul att prova på nya produkter. Självklart vill jag vara med och tävla!



Svar: LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne var nog för något år sedan när jag satt på bussen påväg till stan för att möte upp några tjejkompisar och sedan dra vidare på fest. Jag hann inte sminka klart mig hemma för då hade jag missat bussen, så jag fick avsluta sminkningen på bussen. Så först förbättrade jag på mascaran och lite sånt, sen gick jag över till det röda läppstiftet. Men mitt i appliceringen tvärnitar såklart bussen och jag lyckas dra ett rött sträck på mannen som sitter bredvid mig kind. Det kändes verkligen som en typisk filmscen! Först blev jag chockad och tyckte att det var pinsamt, så jag bad om ursäkt och erbjöd honom en servett. Men sedan kunde jag inte hålla mig för skratt så jag började asgarva och då bytte mannen plats, haha!



Just nu skulle det sitta extra perfekt att bli den lyckliga vinnaren av detta sminkkitt från Loreal just för att jag ändå måste införskaffa mig ny foundation, concealer och primer, så det vore ju perfekt att vinna de tre produkterna från Lumi Magique kollektionen.



Hoppas du har en trevlig söndag!

Kram

119 Paula:

skriven

Svaret på frågan är: nästan 40 %.



Mitt roligaste sminkminne är när jag va i cirka 11 års åldern och jag började plocka ögonbrynen och jag plockade av håren mellan dem så att det va ett stort mellanrum mellan dem och fyllde i dem med svart kajalpenna . FAIL! haha :D

120 Sophia:

skriven

Loreals lumi magique innehåller 40% rent vatten!



Mitt roligaste sminkminne är när vi skulle komma på egna uppfinningar i skolan & jag och en kompis bestämde oss för att göra en sminkmask. Alltså skulle man bara kunna trycka på en plastmask mot ansiktet och voila så skulle sminkningen vara klar!

Vi började uppfinna.. Kletade på en massa brunkräm, ögonskugga och läppglans på en plastmapp som vi sedan tryckte i ansiktet på en killkompis..

Alla skrattade galet mycket, såg sjukt kul ut!

121 Jennifer Leandersson:

skriven

Svar: Den består av nästan 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne,

är inte mitt egna sminkminne utan min systers!

Min syster hade köpt nya färgade linser, hon har vanligtvis blåa ögon, men ville testa bruna ögon för skojjs skull. Så hon hade satt på sig dom under dagen, och på kvällen så kom hennes kille hem, och hon frågade honom om han kunde se någon skillnad på henne, och kollade honom i ögonen och fram med ansiktet, varpå han svarade:

" Har du sminkat dig...?"



Så jävla epic. Kanske inte är något direkt sminkminne, men kul var det ;) Dom har ju varit ihop ganska så länge. Skojj att han inte såg skillnaden på ögonfärg xD

122 Anna:

skriven

svar: den innehåller nästan 40% vatten.



Minne och minne, snarare trauma! När jag var liten så hade jag fått tag på min 12 år äldre storasysters kajalpenna. Jag hade antagligen sett att hon använde den i ansiktet så jag ville göra det samma. Så jag gick in i mamma och pappas rum, medans dom satt i vardagsrummet som ligger precis brevid. Då började jag att rita emd den där pennan i hela mitt ansikte, när jag sedan skulle kolla hur jag såg ut i spegeln vart jag så sjukt rädd att jag började skrika och gråta. Trodde jag hade sett ett monster!

123 Josefine:

skriven

Den innehåller ca 40% vatten :)

124 Esther:

skriven

Den innehåller ungefär 40% vatten!!

Håller tummar och tår, i hopp om att ha snyggt smink i vår!



hihi mitt roligaste smink minne... Det är nog när jag och min bästa vän tvingade på min lillebror en brudtärne-klänning sen sminka vi han riktigt med alla rosa nyanser i världen... haha

125 Sofi:

skriven

Hej! :)

Lumi Magique foundation består av nästan 40% vatten. Till skillnad från andra som har brukar ha 20%.



Jag och min kompis brukade sminka oss bara på kul när vi var mindre. Vilket typ var kajal i vattenlinjen och lite ögonskugga. Skulle tvätta bort det då min syster sagt att det såg för jävligt ut. Men när jag tvättat bort det var den en svart prick kvar, den ville inte bort! Går då riktigt nära spegeln och inser att en fästing har satt sig precis mittimellan dom nedersta ögonfransarna och vattenlinjen. Det var så äckligt! Vågade inte sminka mig på ett bra tag efter det xD

126 Johanna:

skriven

Svar: LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Roligaste/pinsamaste sminkminne: Det var ungefär för ett år sen då jag började "sminka" mina ögonbryn med ögonbrynspenna. Det var första gången och jag trodde det bara var så enkelt som att dra pennan efter sina ögonbryn, det såg så snyggt ut här hemma i speglarna men när jag kom till skolan så insåg jag att det såg förjävligt ut! Det såg ut som jag hade målat med en brun kladdkrita, snyggt var det inte. Jag tyckte det var pinsamt då, men nu är det något man skrattar åt! Jag har också lärt mig: tryck inte för hårt med ögonbrynspennan! :)

127 Elin:

skriven

Svaret på fråga 1; Lumi Magique foundation innehåller 40% vatten.



Svar på fråga 2; Jag går på scouter. Så, jag åkte dit en dag med min kompis, och jag tänkte inte så mycket på min sminkning. Vi kommer dit, och träffar min andra kompis i samma gäng. Sitter i våran lilla hörna, och så säger hon;

"Haha, du är orange i ansiktet"

Det var en pinsam upplevelse, sminket var lite orange/brunt, men jag trodde inte att jag hade så mycket på mig, så det blev en lite chock. Försökte typ ta bort det med handen sen, men det blev nog inte så lyckat.



Motivering till varför jag vill vinna detta; När man är tonåring är hyn en viktig del, i allafall för mig. Och med detta smink kan jag täcka det jag inte gillar. Pengarna jag får, räcker inte heller till sådant här, vilket är mycket synd, eftersom jag gillar smink, men oftast så har jag helt enkelt inte råd. Det sminket som jag har nu, täcker inte tillräckligt, och täcker inte det jag vill ordentligt.



Detta smink har jag inte provat heller, och det kan ju vara roligt att prova och variera sminkmärkena man har. Låter lite ego, men jag har aldrig vunnit någon sån här tävling, och skulle bli dunderglad om jag vann denna :) <3

128 fereshteh:

skriven

Den innehåller 40% vatten :)

När jag var jätteliten så bodde vi i ett annat ställe & där hade vi grannar som älskade att sminka mig eftersom jag var 3-7 år.En gång hade deras mamma gått för att handla och de började sminka varan inklusive mig med massa fäger på de roligaste sätten,efter det lekte vi 'indianer' vilket var väldigt intressant för mig som knapp visste vad det var& jag hade jätteroligt:)

129 linnea:

skriven

1. minst 40 % vatten

2. Detta kanske inte är världens roligaste minne , kanske mer pinsamt men min mamma hade fest och då ville jag för en gångs skull vara vacker och då hade jag tagit sjukt mycket mascara så mina ögon skulle vara snygga och sotade mina ögon och det såg väldigt bra ut enligt mig men då va det första gången jag skulle använda foundation och då låg det sminkväskor vid ett bord så lånade lite foundation av ngn tjej och kletade ut det i ansiktet och när jag kommer ut så kollade alla på mig och började undrar lite men sen gick jag mot bålen och hade klackar på mig och självklart så trillade jag och få all bål i ansiktet och fick ju i ögonen och började ta händerna på ögonen och såg förjävlig ut , fick höra det av många :D

oså skulle vi ta kort och såg ut som jag hade gråtit och hade alldeles för mörk foundation på mig :D

så ni kan ju gissa hur det såg ut ?

130 Christine:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40 % vatten.

Mitt roligaste sminkminne är när jag sminkade mig till tant med rynkor och allt inför en maskerad. Det blev otroligt verkligt och folk kände inte igen mig!

131 isabelle:

skriven

Foundationen består av 40% vatten!

jag har ett roligt minne från när jag och min familj var i fjällen.Vi bode i en stuga med väldigt oranget ljus.Första dagen i skid backen skulle jag sminka mig lite, så jag drog på lite puder.mascara och läppglans.När jag sedan såg mig i spegeln på toaletten i värme stugan fick jag en chock, jag var mörkt orange i hela ansiktet förutom på min haka som nästan var vit och läppglanset var utan för läpparnas kanter!!!! gud vad jag skämmdes och skrattade

132 Evelina Mattsson Lundqvist:

skriven

40% vatten är svaret! :) Mitt roligaste smink minne är faktiskt när jag var på sminkkurs på make up store i somras och blev sminkad, fick massa tips och nya kunskaper!

133 Petra Larsson:

skriven

Svar: Den består av ca 40% vatten!

Nu är det bara att hålla tummarna!:)

134 Barbara:

skriven

Hej!

LUMI Magique foundation består av 40% vatten. Mitt roligaste sminkminne är nog när jag fick för mig att jag var så grym på att sminka mina yngre kusiner, eftersom jag var den som var 'klokast och äldst' - men så var inte fallet för det såg inte klokt ut, dessutom hade jag använt mig av vattenbaserat smink och det gick för allt i världen inte bort hur mycket jag än gnuggade. Så de stackarna fick inte enbart åka hem med utsmetat smink i ansiktet, men även väldigt rött och ömt ansikte. Ha en fortsatt bra dag!

135 Malin:

skriven

Foundationen innehåller ca 40% rent vatten.



Mitt roligaste sminkminne var från när man var liten och trodde att man var bäst på att sminka, la på en blå/lila ögonskugga, tyckte det blev jättesnyggt, men i själva värket såg det ut som man hade blivit slagen medvetslös... Inte lätt när man var liten och oerfaren och ville se ut som kändisarna!

136 Linda:

skriven

Svar: nästan 40 %

Sminkminne: Det är egentligen ett "när sminket åker av"-minne. Jag hade ganska nyligen börjat dejta en kille. Han hade gått i samma klass som min storebror en massa år tidigare. När han fick höra att vi var syskon blev han förvånad för han tyckte att vi var så olika. Efter en natt tillsammans då han såg mig utan smink för första gången utbrister han dock (utan att kunna hejda sig): "Gud vad lik du är din bror!" Inte precis den komplimang en tjej vill ha. Tänk vad lite smink kan göra skillnad.

137 Fanny:

skriven

Rätt svar: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag har ända sen jag var liten varit väldigt fascinerad och intresserad av hudvård och smink. Mitt bästa smink-minne är antagligen då jag, som så många andra gånger med ögon stora som klot satt på toa-locket och följde varenda rörelse mamma tog med både foundation dutten, mascara borsten och ögonbrynspennan. Och så plötsligt vänder sig mamma om och säger; vill du prova lite, vi ska ju trots allt iväg på kalas! Jag sprack upp i världens största leende som höll i sig hela, hela kvällen. Och antagligen är det tack vare mamma och mitt tålamod varenda morgon hon sminkade sig, som jag lärde mig sminka mig så snabbt.



Nu håller jag tummar och tår här hemma, kram!

138 Ebba:

skriven

40% rent vatten!



Mitt roligaste sminkminne var när jag köpte produkter på e.l.f för att tag sen. Minns att jag blev så glad när produkterna var så sjukt bra!

139 Felicia:

skriven

1. Den innehåller nästan 40 procent vatten!



2. Mitt roligaste sminkminne var nog när min kompis fick för oss att vi skulle vara lite, hm. Annorlunda.. ;) Vi satte upp håret i galna frisyrer och sminkade oss så fult vi bara kunde & gick ut, haha! Jag tror aldrig jag fått sådär mycket blickar, vi skrattade nästan så mycket att vi kissade på oss :')

140 Malin:

skriven

Svaret: LUMI Magique foundation innehåller ungefär 40% rent vatten



Min hy är nog den sämsta man kan tänka sig. Jag har inte heller pengar till smink som skulle kunna täcka det jag inte gillar. I mitt smink skåp finns det en mascara och en foundation, och den är inget jag rekommenderar.Den täcker inte tillräckligt och luktar verkligen jätte illa. Efter en dag i skolan är min foundation nästan gulaktig vilket har lett till att jag inte använder den längre.

Skulle vara kul att kunna uppdatera mitt smink skåp. Jag är verkligen i behov utav smink.



Mvh Malin Eriksson.

141 Sarah:

skriven

40% vatten



Det roligaste sminkminnet behövs inga ord för, ger dig en länk istället... http://wrengler.blogg.se/2012/february/ett-sminkminne.html#comment

142 Linnéa - idalinneas.blogg.se:

skriven

Svaret på frågan är 40% vatten!



Jag har nog inget ROLIGT sminkminne men jag har alltid använt smink sedan jag var liten, då jag lekte med mammas smink till en början. När jag blev lite äldre följde jag Topmodel på tv, så jag skulle alltid efter varje avsnitt härma deras läckra sminkningar som modellerna hade på fotograferingen, tyvärr blev det aldrig lika bra som makeup-artisterna gjorde på modellerna på Topmodel! haha



Tack för möjligheten att få vara med i tävlingen! Kram

143 Filippa Åstrand:

skriven

Hej hej!

Den består av 40 % vatten.



Detta minne är sorgligt men lite roligt på efterhand faktiskt...

Jag skulle på en fin fest med jobbet och hade varken något snyggt i garderoben eller i sminkväskan, så jag gick dagen innan och köpte en svart långklänning och lite nytt smink. Festen var efter jobbet i fredags och jag hade tagit med mig mina saker i en påse eftersom jag inte han åka hem innan (jag vet, OSMART!!) och hade tänkt byta om i ett omklädningsrum som vi har på jobbet.

Kvällen innan hade jag hällt över lite av min ena foundation till min andra och jag hade antagligen inte skruvat på korken helt, för när jag öppnade påsen hade min foundation läckt och min klänning var försörd! Men som tur var jobbar jag bredvid Kista Galleria och sprang ner dit för att köpa en ny klänning, men när jag kommit fram till kassan märkte jag att jag hade glömt mitt kreditkort uppe på jobbet och fick springa tillbaka!

Tillslut fick jag på mig både klänning och smink och kom till festen och hade väldigt roligt!

Kram



144 Sara:

skriven

Svaret är 40 % vatten. Mitt roligaste och iofs värsta sminkminne var när jag just hade köpt en ny foundation och dagen efter var jag väldigt stressad till jobbet. Så jag sminkade mig snabbt som fan i ett rum där det är väldigt dåligt ljus. Jag kommer till jobbet och ser att mitt ansikte ser grönt ut. Det var nog den värsta foundationen någonsin, och det slutade såklart med att jag gick osminkad den dagen.

145 Johanna:

skriven

den innehåller nästan 40% vatten, vilket är vädigt bra för huden! ju mer vatten ju friskare är huden!



och varför jag deltar i tävlingen är inte för att jag bara vill ha det utan att jag utbildar mig just nu till hår och makeup stylist, går första året på gymnasiet och som stylist gäller det att pröva och utforska så mycket som det bara går, skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna. plus att få chansen att pröva något nytt och att öka mina kunskaper inom smink! Kram (Johanna)

146 Ebba Holmgren:

skriven

Svar : Ungefär 40 %!



Måste vara då jag för första gången skulle använda puder, blev dock fel färg så en tjej frågade om jag solat hela helgen. ( Det var vinter. ) - Ja, jag har legat ute hela helgen!

Sa jag och kom sen på att det varit snöstorm hela helgen....

Jag håller tummarna KRAM

147 Emily:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.

Tack för en trevlig och härlig blogg! Kramisar :)

148 H:

skriven

40 procent vatten är rätt svar :)



det var när vi hade maskeradfoto på skolan och jag och en kompis sminkade oss med en blå ögonskugga så det såg ut som att vi fått en blåtira. när fotot var klart så tvättade vi bort det men vi fick nån allergisk reaktion på sminket så vi blev alldeles röda runt ögonen så det såg ändå ut som att vi hade blåtira! :)

149 Spacegirl:

skriven

1. Ca 40% rent vatten

2. Det kan vara när jag provade mammas kastanjegelé på 1980-talet, man blev väldigt brun av den, nästan gul, även händerna tog naturligtvis färg eftersom jag applicerat gelen med dem.

Inte SÅ kul då men ganska kul nu efteråt :-)

150 Clara:

skriven

den innehåller 40% vatten



Jag var på kryssning med en tjejkompis och en hel hög killkompisar på jullovet. Jag har endå en del koll på smink och fina sminkningar medan min tjejkompis inte borde få kallas tjej. Jag står i badrummet och hon vid spegeln i hytten. Helt plötsligt sticker hon in huvudet i badrummet, skitstolt över att ha lagt på ögonskuggan själv. Enda problemet var att hon hade svart ögonskugga överallt och det var verkligen fult. Nu garvar vi bara åt det och det slutade med att jag var tvungen att sminka om henne totalt

151 Emmi:

skriven

Svar: 40% vatten



Motivering: Jag har aldrig vunnit något och jag har verkligen längtat efter den här. Min hy är inte jätte fin och jag behöver en bra foundation.

152 Niin:

skriven

Mitt svar : Det är nästan 40% i Lumi Magique Foundation.



Mitt roligaste minne var när jag var tillsammans med Jonathan så fick jag lov att sminka honom, då använde jag mitt nya smink för första gången och sminka han till tjej! :D Haha, Han hade så pass långt hår så jag kunde göra flätor på honom!

153 Sandra:

skriven

Den innehåller 40% vatten.



Ojoj mitt roligaste minne måste helt klart vart när min kille kom och helt seriöst ville pröva sminka mig en morgon, så jag står där vid spegeln i badrummet och tänker han kan inte mena det va? Och jag kan tillägga att han är den typ av kille som mekar bilar och bor på bondgård, så du kanske förstår chocken man fick. Men ja som sagt, jag lät han försöka och resultatet går alltid att diskutera, men ett gott skratt fick jag iallafall medans och efter! Ååh sikket minne :')

154 Evelina:

skriven

40 % vatten



När jag var 9 år och tyckte plötsligt att jag blev stor, så tog jag och min kompis och sminkade oss med vit ögonskugga på kinderna, blått runt ögonen och beige på läpparna. Så tyckte vi att vi var jätte snygga, hhahahah :)

155 Golzar:

skriven

Hej! Svaret på frågan: Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten!



Mitt roligaste sminkminne är från när jag var väldigt liten och hade bestämt mig för att utforska min mammas sminklåda. Ingen var hemma så det var fritt fram för mig - jag kletade allt från lila till rött läppstift över hela mitt ansikte och kände mig superfin och var jätteglad! Man kan väl undra om mamma kände samma sak...

156 Julia Jelmbark:

skriven

Hej!



Svaret är att LUMI Magique foundation innehåller ca 40 procent vatten.



Jag var femton år, skulle precis iväg på ett av mina allra första partyn och hade lagt ner mycket tid på min sminkning. Just innan jag skulle ge mig iväg bad mamma mig kolla om ugnen fortfarande var varm efter middagen.



Utan tanke på att den kunde vara FÖR varm öppnar jag luckan och kör in hela huvudet i ugnen. Och ja, jag kunde snabbt konstatera att den fortfarande var varm. Väldigt varm. Förutom att mitt ansikte blir knallrött så fräser det även till strax ovanför mina ögon. Med ett skri drar jag ut huvudet ur ugnen och rusar till spegeln. Inser till min förfäran att båda mina ögonbryn bränts bort.



Tror du jag gick till partyt? Svar: no way.

157 cathy:

skriven

40 % vatten



Mitt roligaste minne måste nog vara eller är när man kollar tillbaka på foton och bara tänker "vad fasiken tänkte jag på här?" likblek i ansiktet med knalligaröda kinder, kolsvart runt ögonen och man kände sig bara så jäkla tuff och snygg. Nej tur man lärt sig lite mer sen dess och med detta kitet kan jag ju lära mig ännu mer :)

158 Annika Bengtsson:

skriven

Det innehåller 40% vatten och det roligaste minnet var på halloween 2011, då sminkade jag mej mer fantasifullt och använde massa olika färger :)

159 Moa:

skriven

svaret är nästan 40% rent vatten!



När jag var mindre så sminkade jag mig som en påskkärring tyckte mamma, det pinsammaste var att jag gick så på skolan!! När det var påsk utklädnig så frågade jag mamma om hon kunde sminka mig som en påskkärring och då sa hon att jag kunde göra det bättre själv! Men det sjukaste var att jag gjorde det och sen på skolan vann jag utklädnigs tävlingen!! ;) kraam från mig♥

160 kajsa:

skriven

1. 40% vatten



2. Ett av mina roligaste smink minnen är när jag ä hos en kompis och hennes lilla syster som är 10 år ska på disco med sina kompisar och då vill dom gärna sminka sig och min kompis blir jätte sur för hon tycker inte att så små tjejer ska sminka sig även om de bara är på skoj för dom är bara barn och de förstör derans barndom sen ser dom ut som fortisar tydligen också. Jag och hennes mamma tycker de är jätte roligt för hon va jätte sur för att hon inte fick smika sig i hennes ålder... Men iallafall hennes syster och hennes kompisar börjar sminka sig och min kompis kille kommer och hälsar på. Senare på kvällen sitter dom på hennes rum och de är dax för hennes syster att åka då sticker hon in huvudet i min kompis rum med maskara i ena handen och läppglansket i högsta hug och säger " Asså gud va snugg jag äääär" gör en släng kyss binkar och går !! De va ganska roligt just då!

161 Kajsa:

skriven

Glömde mailen!

162 maria:

skriven

1. 40% vatten!



2. Jag gick i 5an eller 6an, hade fått en rosa ögonskugga. Hade tagit massor med ögonskugga på fingret och bara kladdat på på ögonlocken, nästan ända upp till ögonbrynen. Mina klasskompisar undrade vad jag hade gjort runt ögonen hah, det kan inte ha sett så fint ut..

163 Frida H:

skriven

Svar: Ungefär 40% rent vatten.



Sminkminnet:

Det var när jag, stressad och trött skulle snabbt iväg och fika med en kille då jag blivit barnledig. Det var hastigt och plötsligt och jag dyker ner med näven i sminkväskan. Får upp en ögonbrynspenna och kör på! Mina ögonbryn är totalt solblekta (allt mitt kroppshår är så blont). Upptäcker halvvägs på ena att det blev hemskt mörkt. JAG HAR TAGIT MIN SVARTA EYE LINER!! Det värsta är att detta är en vattenfast dyr grej som kladdar sig fast på huden ungefär! Jag får inte bort det och när jag snabbt försöker gnugga bort det så smetar det ut. Du vet, man ser nästan smutsig ut.



Katastrof! Jag är blond, ljushyad och fräknig samt blonda ögonbryn. Jag fick göra riktigt mörka ögonbryn för att täcka den nersvärtade hyn bakom ögonbrynet. Jag såg ut som en clown :(

164 Nana:

skriven

40% VATTEN!



I och med att jag är galen i smink så sminkar jag många många människor hela tiden, och hoppas på ett jobb snart som makeupartist men roligaste minnet är nog när min lilla kusin 7 år får chansen att sminka mig, hon sminkar mig på samma sätt som hon ser mig sminka andra och jag älskar hur hon tycker att jag är fin med rosa ögonskugga på hela ANSIKTET rosa kinder och rosa läppar, det känns skönt att man vet att småttingarna vet att det handlar om insidan =) kolla gärna in min sminkblogg och lycka till allihop!

165 Lisa:

skriven

40 % vatten! Jadu, kom ihåg när jag rodnade som en tomat så trodde jag att det hjälpte om jag hade ungefär 4 nummer för mörk foundation, vilket resulterade i pinsamma skolfoton!!

166 Linnea:

skriven

Den består av cirka 40 procent vatten.

Jag skulle vilja vinna för att jag för det första har börjat få en hemsk hud. Sen så köpte jag en foundation från make up store och den var inte bra! Jag har haft Loreal förr och den var suuuper! Så det skulle verkligen behövas med lite nytt! Sen kommer jag bli otroligt glad om jag vinner! :)

167 Carruu:

skriven

Ca 40%. Mitt roligaste sminkminne var nog när min kompis tipsade mig om att man kunde använda handkräm för att ta bort ögonsmink. Jag började kleta in ögonen, självklart var jag korkad nog att kleta in båda samtidigt, och fick lite panik när jag insåg att jag inte såg nånting. När det började svida skyndade jag mig allt vad jag kunde bort till handfatet och hör min kompis skrika "nej men du kan ju inte ta VATTEN!!", och när jag då vänder mig om och börjar fumla efter handduken vrålar hon "nej men du kan ju inte ta HANDDUKEN!!" Att hon har ganska grov göteborska gjorde det omöjligt att inte dö av skratt när jag sprang runt blind och panikslagen och inte hade en aning om hur jag skulle få bort skiten.

168 Isabella:

skriven

Lumi Magique innehåller nästan 40% rent vatten .



Mitt roligaste sminkminne var när jag skulle ut med mina kompisar in på Åhlens och titta på smink produkter så såg vi en tjej vid en sån här smink hörna. Hon frågade om jag hade svårt för att hitta min rätta färg och jag svarade ja. Där satt jag på stolen och trodde att hon skulle bara testa pensla på foundation litegrann vid käken uppåt men så började hon applicera foundationet hela ansiktet . Till en början såg det ganska bra ut - foundationet då. Efter en stund började hon pudra på hela mitt ansikte och eftersom pudret var väldigt ljust så borde man inte se så kakig ut men hon pudrade på och till sist såg jag ut som en kaka. *suck



Mina kompisar höll med mig att jag såg lite kakig ut i ansiktet och vi drog till kicks där jag fick lite make up servetter. För att det inte skulle se mega konstigt ut så tog jag inte bort sminket i kicks butiken utan stack till vero moda och tog bara ett plagg . In i omklädningsrummet och tog bort sminket i lugn och ro.



Det var som sagt kul :) och en minnesvärd dag.



Jag brukar inte vinna på tävlingar, men jag hoppas på det bästa och håller tummarna :) Tack för en bra möjlighet till att vinna dessa produkter och lycka till säger jag till alla som deltar ! :)

169 Alva:

skriven

Svar: Nästan 40 procent.



Jag vill täcka över ett ärr som jag fick i en olycka när jag var 9år. Jag och min syster skulle hämta ved in i huset, Det var fredag den 13:e och när min syster lyfte ett vedträ så föll alla andra bitar och ett plåttak som skulle skydda veden från vatten ner på mig och jag fick 3 djupa sår. jag fick sy. och nu har jag fortfarande röda ärr vid ögat,kinden och hakan. Och dom syns på håll.



Kram

170 Charlotte:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Mitt roligaste sminkminne är ju såklart första gången jag någonsin sminkade mig. Jag var 12 år och lånade mammas foundation, den var bra mycket mörkare än min hy, så jag blev alldeles fläckig. Mamma tvättade bort mitt smink och sa att jag var vacker som jag var:) Men efter ett tag med mycket tjat, så visade mamma hur jag skulle lägga en naturlig sminkning

171 Frida:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.



Ett av mina roligare(inte just då) sminkminnen inträffade när jag var ca 16 år och skulle iväg på en hemmafest tillsammans med min bästa kompisar. Vi hade sminkat oss klart och var precis på väg att åka och jag skulle bara göra sista touchen på min make. Jag brukar alltid spraya ett lager hårspray över hela sminkningen för att det ska hålla bättre. Men i all hast och stress så råkade jag spraya ett lager hårspray men glömde att stänga ögonen. Jag kan lova att det sved och att jag grät oändligt. Och så var hela min makeup helt förstörd..

172 Malin :D:

skriven

Den innehåller 40 % vatten!



Jo, en gång i tiden så var jag så dum så jag tog brun utan sol i huvudet, och lät inte de torka så när jag vaknade var jag brun/orange fläckig i hela huvudet. Skulle då försöka göra så de inte syntes så mycket med hjälp av en foundation. Men den foundationen hade blivit helt konstig då jag inte använt den på ett tag.. Jag blev med andra ord helt grå fläckig i huvudet + de där oranga. Ni kan ju säkert tänka er att de va en lite lustig syn..

173 Johannaaaa♥:

skriven

L'orèals Lumi Magique fundation består av ca 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne måste ha varit när jag och några kompisar skulle sminka varandra. Det blev helt gaaaalet! :D



Jag vill hemskt gärna vinna detta! :D Vore riktigt kul!

Ha en bra kväll!

174 Jennifer:

skriven

Vilken rolig tävling med bra pris!

1, ungefär 40%.

2, Det roligste eller kanske knasigaste sminkminnet jag har var när jag nog var lite för trött på morgonen för att sminka mig..

Det var en morgon då jag försovit mig innan skolan och skulle snabbt slänga på lite smink innan jag missade bussen. Väl anländ till skolan påpekar min kompis att jag bara sminkat ena ögat. Jag har väldigt ljusa ögonfransar i vanliga fall och det såg hyffsat roligt ut med mascara och svart kajal på det ena men ingenting på det andra. Haha, det slutade med att jag fick tvätta sminket från det ena ögat så det inte skulle se helt galet ut.



Ha en fortsatt trevlig kväll!

175 Emelie Eriksson:

skriven

Ungefär 40% vatten



När jag var ungefär 4år så stod jag letade bland mammas smink för att jag skulle sminka mig och hittade nagellack och trodde att de var något annat så det smetade jag i mitt ansiktet. Haha!

176 Kristjana:

skriven

Produkten innehåller hela 40% rent vatten



Jag kollade en dag på en massa sminkvideos och fick för mig att jag blivit skit grym på att sminka efter det... Fick lov att testa på min syster och jag kände mig som värsta stylisten men resultatet tyckte inte desamma... Hon såg ut som en dramaqueen :-) hehe

177 MMEELI.SE / Frisörelev:

skriven

Nästan 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne, hmm.. Det var nog när jag blev sminkad för en modeshow! Fick en extrem scensminkning och kände mig supertuff, haha!

178 mona:

skriven

Loreals lumi magique innehåller 40% rent vatten!



mitt roligaste minne är nog när jag hade bråttom till en skolavslutning och och skulle ta foundation, och jag o mina kompisar skulle fixa oss hos en av mina kompisar tillsammans, och mitt smink log i ett neccesär i min väska och när jag skulle hoppa av bussen när jag va påväg till henne ramlar min väska och det jag inte märker är att mitt solpuder går sönder. Sen när jag är framme har jag ungefär 45 min på mig att locka mitt hår(och att torka det osv.) Och att ta på mig och sminka OCH att gå till skolan. Sen så när det kommer till sminket och jag ska sminka mig med foundation så blir det helt och hållet fel! det hade kommit solpuder åp min foundation-"svamp" och jag blir helt orange i ansiktet och jag märker inte det förrän jag är framme i skolan och tittar på mig själv i en liten spegel vi har i matsalen..piiinsamt! Så jag går helt enkelt därifrån och missar hela skolavslutningen.

nästan helt overkligt att man kan ha sån otur.

179 paulina:

skriven

Hejhej!



Den innehåller nästan 40% rent vatten!



Och mitt roligaste (eller hemskaste) sminkminne måste nog vara på mellanstadiet då jag upptäckte hur roligt det var med smink. Mamma hade köpt en ögonskuggspalett i massa olika färger till mig. Av alla olika färger jag kunde valt så valde jag just röd ögonskugga när jag gick till skolan. Ingen vacker syn, men nog en rolig sådan!

180 Amanda:

skriven

Sminket innehåller så mycket som 40 (Kan du tänka dig?) procent vatten! Fantastiskt tycker jag som gillar hudvänliga produkter.



Roligaste sminkminnet? Måste vara en så banal sak som när jag och min absolut närmaste vän bestämde oss för att göra "blind makeovers" så sagt och gjort. Jag satte på mig en ögonbindel och letade mig fram i våra necessärer i jakt på lämpligt smink och sedan var det full fart på sminkandet på henne. Jag har nog inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Efter ett tag bytte vi plats och resultatet? Nerkladdade med svart mascara i hela ansiktet och ögonskugga på läpparna. Men roligt hade vi, och bildbevis finns än idag för den som vågar sig på att se det! Vågar jag ens nämna hur hemska vi såg ut? Hahaha.



Nu tycker jag att du gjort ett toppenjobb om du läst så långt som till min kommentar, keep up the good work!Kämpa!

181 Maria P:

skriven

LUMI Magique Foundation innehåller närmare 40% rent vatten.



Jag arbetar på förskola. Jag sminkar mig sällan till jobbet, men till Halloween sminkade jag mig till katt, och passade även på att gå in lite för det med bas, mascara, mm. En förälder utbrast:

-Ååååååååh, vad fint sminkad du är! Jobbar du med sånt?



-Eh... Nej... Jag jobbar här med dina barn, om du nu missat det???

182 V:

skriven

1. 40% vatten



vinner aldrig tävlingar men försöker ändå! :)

183 Anonym:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

mitt roligaste smink minne är nog när jag sminkade min bästa vän, han blev så jäkla ful att det inte va sant.

184 Madeleine:

skriven

40% vatten består den av.



Mitt galnaste smink minne, var när jag vart målad till vulkan på en kroppsmålningstävling.

185 Emilia Sjöstrand:

skriven

Den innehåller 40 % vatten :)



Mitt roligaste sminkminne är nog ifrån ett par år sedan när jag och min bästa vän ställde upp på att få låta mig testa många olika sminkningar på henne, viket gick åt en hel dag. Blev mycket fina och fula sminkningar och mycket skratt!

186 Frida:

skriven

Nästan 40% rent vatten :)

Mitt bästa sminkminne, den va svår... men det måste nog vara då jag och mina kompisar sminkade varandra i mörkret, vi fick oss många goda skratt när lampan äntligen tändes igen!

187 mina:

skriven

1:Den innehåller nästan 40% rent vatten.

2:skulle verkligen välja vinna (L'oréal produkterna)eftersom min mamma fyller år om några dagar. Och detta är det bästa presenten man kan ge henne¨.Hon skulle bli jätteglad ifall hon vann sånn present av henne dotter för jag vet att hon gillar att ta hand om hennes hud, kram/mina:D

188 Alexx:

skriven

Produkten innehåller nästan 40 % vatten.



Det roligaste sminkminnet jag har haft var väl när jag bara hade lagt en grund när jag skulle till en klubb för att jag inte hann mer. Jag hade tagit smink för att sätta på mej när vi väl var där. Jag tog på mascara och läppstift på ganska fort för att få det gjort. Inne på toan var ljuset väldigt intensivt och eftersom jag är väldigt känslig mot ljus och nyser konstant när ljuset kommer direkt mot ögonen så hände ju SÅKLART det. Det slutade med att jag hade mascara under hela ögonen och läppstiftet hade ritats ut över hela kinden. Självklart hade jag inget make-up remover så jag fick gå runt med gråa sträck under ögonen och helt röd/rosa på en kinden efter att jag försökt gnugga bort det! Hehe..

189 Zandra Snällman:

skriven

Svar: Den innehåller ca 40% vatten.



Sen jag blev gravid för några månader sedan har min hud blivit mycket torr på sina ställen. Jag är van vid att ha blandhy och har därför inte lyckats hitta bra smink som passar min "nya" hudtyp ännu. 40% vatten låter som nåt för mig just nu och "magisk lyster" med för den delen, som gravid har man ju hört att man ska "stråla" :)

MVH

Zandra

190 Frida -:

skriven

Den innehåller ungefär 40% rent vatten! :)

191 Viktoria:

skriven

Ok, svaret på frågan är följande: den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Och nu till det roliga delen av tävlingen. Det här är kanske ett litet taskigt men samtidigt väldigt roligt sminkminne. När jag var omkring 8 upptäckte jag att mamma hade en massa smink i sitt badrumsskåp - och som vilken annan liten nyfiken tjej som helst bestämde jag mig just där och då (mina föräldrar var bortresta och farfar satt barnvakt åt mig och min bror) att prova detta fenomen vid namn smink. Eftersom jag inte hade en susning om hur man sminkade sig, let alone hur och framför allt VAR man använde sminkgrejerna, applicerade jag lite nonchalant läppstift på ögonlocken, ögonskugga på kinderna (så som jag hade sett mamma göra) etc. Tillslut kom jag på hur grejerna skulle användas (logik är mitt andra namn, ja ;) Men det var ändå svårt att få till den där glamkänslan på sig själv, så jag slet min bror (som då var 6 år) från hans TV-spel, hotade med att tomten absolut inte skulle komma det året om inte han (min bror alltså, inte tomten) gjorde som jag sa. Och eftersom min bror vid flera tillfällen hört från våra föräldrar att han måste lyda mig i egenskap av äldre syster - annars skulle tomten verkligen inte visa sig på julafton, gick han motvilligt med på att sminkas. Ok, för att göra en kort historia ännu kortare, så kletade jag in allt jag kunde hitta i badrumsskåpet i ansiktet på min bror. Efter lite läppstift på tänderna och läppar i from av Jokern i Batman, glitter på kinderna, ögonskugga ända upp i pannan och mascara över hela ögonlocket var min enda tanke "WOW". Men det var ändå någonting som fattades, så rotade runt lite och hittade lite hårspray, gele, mousse, you name it och lite andra andra gulliga håraccessoarer - och så var håret också avklarat. När jag var klar med mitt mästerverk hämtade jag farfar och sa att jag hade en överraskning åt honom. Han tog en enda lång titt på min bror utan att säga något innan han försvann till vardagsrummet där han sedan låg en bra stund och bara stirrade upp i taket, detta kommer jag ihåg klart och tydligt eftersom jag blev rädd att han var sjuk. I alla fall, när han hade kommit över chocken skulle han hjälpa mig att tvätta av min bror. Precis när vi hade satt igång kom mina förädrar hem och helt plötsligt stod de i dörren till badrummet, helt mållösa. Då utropade jag att både jag OCH MIN FARFAR övade på att sminka min bror. Det var andra gången den dagen farfar la sig i soffan och stirrade upp i taket en bra stund. Nu när jag tänker på det, tror jag inte han hade de rätta nerverna för alla mina dumheter :)

Den här historien kan jag utantill eftersom jag minns det som igår och samtidigt fått höra den så många gånger från alla som var inblandade. T.o.m idag när jag står vid spegeln och håller på att sminka mig tänker jag på min brors första och enda sminkupplevelse. Nämnde jag också att han numera har fobi för allt vad smink heter, och darra bara av att se en mascara.

Om vi har foto på Miss Brother?? Jadå, pappa hann klicka till några stycken mellan skrattattackerna. Mamma dessvärre var inte lika road... och jag? Japp, jag fick den perfekta sminkträningen den dagen för länge sedan... men numera applicerar jag sminket på ett lite annorlunda sätt än jag gjorde då ;)

192 Louise:

skriven

ca 40 % vatten !

Ett roligt sminkminne jag har är ifrån balen i 9:an. Min storasyster & hennes bästa vän fick äran att sminka / fixa håret på mig innan, sminket blev lyckat att få anlända till balen och känna sig ganska så vacker kändes väldigt roligt! :)

193 Cookiiie:

skriven

Svar: Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40 % rent vatten. :D



Mitt roligaste sminkminne är att jag inte har något :D

194 En blogg om 5 systrar:

skriven

rätt svar är 40%!



ett sjukt roligt sminkminne som jag aldrig glömmer. När jag gick i sjunde klass så skulle jag sminka min kompis på lektionen. Vi fick förstås inte göra det på lektionstid men man var väl "cool" och inte lyssnade på läraren. Iallafall, jag fixade till henne och när jag skulle sätta på mascara så skrek läraren "SLUTA MED DET DÄR!!!" jag blev såklart jätterädd petar in mascaraborsten i ögat på min kompis så tårarna bara spruta på henne. Jag av någon anledning börjar gapskratta och det hela slutade med att jag och min kompis blev utslängda från lektionen. / IDA

195 Angelika:

skriven

Svaret på frågen är ca 40%



Detta hände en gång när jag skulle till en kompis. jag tog fram en ny foundation som jag hade fått, jag hade aldrig användt den förut men när jag var klar märkte jag att jag hade blivit helt orange av den! men jag han inte att ta bort det så när jag kom dit så började hennes pappa att skratta åt mig!!

då var det väldigt pinsamt då men nu är det bara ett roligt minne!



Mailadress: Angelika.98@hotmail.com

196 Linda:

skriven

1, Den innehåller nästan 40 % rent vatten



2, Jag har flera, men jag minns väl en midsommar när jag och min kompis tog en heldag till att verkligen förbereda allting perfekt. Ansiktsbehandling, färga hår & bryn och ja, allt. Vi skulle verkligen vara snyggast hade vi bestämt. Kort och gott: Min kompis får en allergisk reaktion och hennes huvud är större än två fotbollar, hon var helt svettig och allt smink rann av. Våra lösögonfransar hade vi köpt på ett b-ställe och dom fastnade inte, lim på hela ögonlocken vilket tog bort den fina makeupen vi hade lagt. Vi fick sota sönder ögonen pga ojämnheter med limmet och när vi kom in på festen var det en liiiite pinsam tystnad. Hon ser brutalt misshandlad ut pga reaktionen och pandaögon på det och jag står brevid med mitt nyfärgade knallröda hår och även jag, pandaögon. Det slank ner ganska många drinkar den kvällen. ;-)

197 Kristin:

skriven

Svar: LUMI Magique Foundation består av 40% vatten.



Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta kit då jag verkligen älskar allt som har med make-up att göra och har nyligen börjat experimentera med det mer seriöst. Jag är väldigt sugen på att gå någon slags utbildning inom make-up/skönhet. Problemet är bara att jag inte har några bra produkter alls eftersom det är dyrt att köpa och jag har aldrig råd. Så detta kit skulle vara ett bra startkit för mitt nya, lite mer glammiga jag. :) Mina roligaste sminkminnen är de från barndomen när jag och min syster alltid sminkade upp oss och knäppte modellbilder på vårt hustak. Vi kunde absolut ingenting om smink och såg rent ut sagt ut som två prostituerade. Men vi tyckte att vi var skitsnygga. ;)

198 Maddez ♥:

skriven

- Jag är med !

- De består/innehåller 40 % utav vatten.

- Jag vill vinna för att jag älskar smink, men har så dåligt utav det. & L´oréal är ett himla bra märke !

Kram

199 Eliin:

skriven

Det innehåller 40% vatten.



Jag skulle vilja vinna det här till min syster som för ett tag sen var med i en hemsk olycka och fick ligga på akuten i ett par månader. Hon mår mycket bättre nu men hon kommer alltid att bli påmind om den här hemska olyckan för hon har en massa ärr i ansikte. Så jag skulle ge detta till min lillasyster så att när hon vill kan sminka över sina ärr och känna sig vacker och kanske glömma lite av det som hänt. Skulle betyda jätte mycket för mig att få ge henne sminket.



Skulle testa att sminka mina ögonbryn, vilket såg hemskt ut, verkligen jätte hemskt men han tyvärr inte tvätta bort det för min kompis kom och vi var tvugna att springa till skolan. Så fick gå men mörka ögonbryn hela dagen. Försökte tvätta bort det utan resultat.

200 kim:

skriven

40 %

201 Adilajda:

skriven

svar på frågan är 40% vatten!



Jag behöver verkligen ny make up då jag är så riktigt kass på att hitta rätt produkter som passar just min hy i ton osv, sen har jag inte tid då jag är nybliven mamma, så nu håller jag tummarna stenhårt för lite lycka!

202 Matilda:

skriven

Foundationen innehåller 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne var när jag var mindre och skulle sminka min vän Emma. Hennes absoluta favorit färg var rosa och jag hade en Snobben eyeshadow palette med tre rosa nyanser och jag sminkade henne så det såg helt förskräckligt ut (men vi tyckte ju det var fint på den tiden) sen döpte jag make-upen till "Pink tiger" skrattar än åt det!

203 Frida:

skriven

LUMI Magique foundation består

av nästan 40% rent vatten.



Mitt "roligaste" minne va när jag skulle på skolavslutning och min storasyster skulle sminka mig. Jag sa att jag ville se naturlig ut, men hon sminkade mig som hon brukade sminka sig själv, vilket vart jättesvart runt ögonen. Jag grät och tvättade bort allt och sminkade mig själv, plus att jag kom lite för sent till avslutningen :P

204 Carro:

skriven

Nästan 40% vatten.



Mirr bästa sminkminne är när jag och min kompis skulle klä ut oss till fjortisar men det blev bara massa tjorv och skratt.

Till slut gav vi upp och gick på "festen" som vi var. Och vi såg då inte ut som fjortisar mer som emosar.. hehe, det var lite smått kul att få bli utstirrad av alla andra.. :)

205 Lotta m åtta:

skriven

Svar: Nästan 40% vatten.



I början av mina tonår...för alldeles för länge sedan...var brunkräm väldigt populärt. Jag ville förstås, som alla andra, oxå använda och köpte därför en tup. Smorde in ansiktet o gick till skolan, helnöjd. Alla tittade, fnissade och jag fattade inget alls! Inte förrän en lärare lite roat frågade mig varför jag bara smort in ansiktet o inte halsen o undrade om det var något nytt modernt jag kommit på. Pinsamt då, men roligt efteråt ;)

206 Denise:

skriven

1. Den består av 40% vatten



2. Mitt roligaste sminkminne var för 2 år sen då jag gick modevisning för min egna klädkollektion som var mitt examens arbete på gymnasiet, det var utöver det vanliga med tuffa lösögonfransar, tung make-up man kände sig som

207 Hanna:

skriven

1. LUMI innhåller ca 40 % vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne är när jag maxade på med rosa ögonskugga i fyran eller femman på ett disco i skolan. Haha! Kan även upplysa om att den var av crapkvalité och halva hade lagt sig under ögat innan discot var slut. I efterhand är det väl ändå lite gulligt kanske ;)

208 Amanda:

skriven

innehåller 40% rent vatten.

När jag tittar tillbaks är det nog när man sminka sig i flera timmar innan discot och man sminka samma ställe hundra gånger, men man ser bara ut som en transa.. det var under fjortis tiden..

209 Linnea:

skriven

1. LUMI Magique foundation består av 40% vatten

2. Mitt roligaste smink minne är: Jag och min mormor skulle gå på stan och kolla på smink till henne (Jag var bara 4-5 år gammal) och jag såg en jätte fin mörk ögonskugga som man fick prova. Så jag tog på jätte mycket och såg ut som ett spöke när vi skulle gå och betala.

210 allie:

skriven

Den innehåller nästan 40%vatten.



Roligaste sminkminne:

När jag var så trött på morgonen och sminkade halva ansiktet och sedan åkte till skolan!

211 Anita:

skriven

40%vatten.



Mitt roligaste sminkminne är också min första riktiga gång som jag blev sminkad.

När jag gick i 2 klass så hade en klasskamrat till mig disco hemma.

Min storebrors tjej fixade nya fina kläder till mig, fixade en ny frisyr och passade samtidigt på att göra en fin sminkning.

Detta var första gången som smink presenterades för mig och jag förstod inte så mycket men fint blev det.

När jag väl kom till discot väckte jag stor beundran och förvåning hos dom andra, ingen hade riktigt ännu börjat använda smink, och föräldrarna till tjejen som hade discot smög in under kvällen när jag dansade med en killarna och tog ett kort.



Kul att se det kortet idag och minnas =)

212 Caroline Erlin:

skriven

Svar: Foundationen innehåller 40% vatten.



Det här är roligt i efterhand men kändes hemskt frustrerande just då... Jag hade fin hy när jag gick 7:an men sminkade mig som tusan. Först en moussefoundation från Maybelline, sen en flytande foundation från Nivea, sen minst två lager täckande puder från MaxFactor.

Det värsta var att jag trodde att det var snyggt.

En dag i skogen stod killen jag var kär i och tittade på mig och det kändes pirrigt och helt plötsligt drar han sitt finger på min kind och en djup fåra bildas i foundationen. Jag höll på att dö och han skrattade och blev jätteförvånad han med.



Haha, usch vad hemskt men ändå roligt nu ett par år senare.



Kram!

213 Becca:

skriven

Lumi Magique foundation innehåller 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne är väl egentligen inte så roligt men det var väl i alla fall när jag var ca 12-13 år och började sminka mig och skulle gå till skolan och hade målat ögonbrynen alldeles för mörka, näst intill svarta och min mamma blev galen och tvättade bort allt smink. haha

214 Anna-Lisa:

skriven

Den består av 40% vatten.



När jag var 21 åkte jag på en tur i USA där vi mestadels besökte nationalparker och vandrade vilket såklart gjorde att jag blev vädligt brun av solen. En av de sista dagarna var vi i Las Vegas och efter några veckor i tält och utan smink ville jag göra mg lite fin. Problemet var att foundationen jag använde var lite för ljus eftersom jag var så brun, tyvärr hann jag inte kolla i spegeln innan jag gick ut. Jag gick glatt runt och såg ut ungefär som en leopard i ansiktet, med ljusa och mörkare fläckare. Självklart finns detta förevigat på mina semesterbilder så det är inget jag kommer att glömma.

215 Chenjing:

skriven

1. Den innehåller 40% vatten

2. Mitt roligaste sminkminne är när jag precis började intressera mig för smink och min kompis skulle göra det åt mig för att visa hur det går till. (Jag började sminka mig ganska sent, jag var 15 och hon 16.) Men mina ögon är av den asiatiska s k hidden double lids, vilket i princip medför att övre kanten närmast ögat syns när jag blundar men inte när jag öppnar ögonen. Det här gjorde ju då att hon ritade en linje med kajalpennan, varav jag öppnade ögonen och den var borta, hon la på lite till, jag öppnar ögonen och den är fortfarande borta, o.s.v. Hon blev ganska frustrerad... Till det här hör sedan att det till slut blev så mycket att jag såg ut som en panda. Mycket suck men också mycket skratt! XD

216 Kajsa-Lena:

skriven

1. Den inehåller 40% vatten

2. Mitt roligaste sminkminne handlrar faktiskt inte om mig utan om min 4 åriga lillebror! Han hade sett på hur mamma gjorde när hon sminkade sig och en vacker dag fick han tag på mammas mascara och målade sig där han tyckte att det skulle vara, det vill säga han hade mascara på ögonbrynen, under ögat på kindbenen men inte på fransarna där man ska ha dom..! Haha vad han så rolig ut!! :) Det var den första och förhoppningsvis sista gången som han sminkade sig... ;)

217 Sandra:

skriven

nästan 40%rent vatten. Mitt värsta sminkminne är från ca 2 år sedan. Jag sov över hos en kompis och på morgonen hade hon sovmorgon så jag tände inte lyset för att inte väcka henne. Där stod jag i sovrummet där det inte var särskilt ljust och sminkade mig framför spegeln. När jag sedan åkte till jobbet märkte jag hur folk tittade konstigt på mig. Inte förrän när jag anlände till jobbet frågade en kollega vad jag hade gjort... Jag hade nämligen fyllt i ögonbrynen med en grönaktig kajal istället för min bruna ögonbrynspenna... Ville bara sjunka ner genom jorden.... Äntligen har jag börjar kunna skratta istället för att gråta åt det :D

218 Therese:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten!



Ett minne jag kom att tänka är väl mer roligt i efterhand, kanske inte just då :) Hursomhelst, jag jobbade på en skidort på en restaurang och vi bodde även kollektivt hela personalen. Kranen i toan kunde slås om med en kran så att det kom vatten ur duschmuntstycket. Jag hade lagt ner ca 45 minuter på min sminkning och var jättenöjd, och sedan när jag sprang nerför trappen och in på toan för att tvätta bort foundationrester på händerna hade en av mina rumskompisar valt att vinkla munstycket i ansiktshöjd och vridit om så att jag fick vattnet rakt i ansiktet! Kan säga att jag inte var så glad just då... Jag haffade min necessär och sprang till jobbet. Hann sminka till mig några minuter där, sedan var det bara att se glad ut :)

219 Sosso:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Haha åh, roligaste sminkminnet.. Ja jag och min kompis skulle för några år sedan sminka oss inför hennes födelsedagsfest. Vi tänkte att vi sminkar varandra, ja det blir kul och..bra? Det blev lite väl starka ögonskuggor och starkt färg på läppstift, finfint med rouge och svart runt ögonen med mycket mascara..vi var ju tvungna att överdriva på varandra, så det blev bara mer och mer, haha. Ja resultatet blev inte jättesexigt direkt, men vi behöll det på och hade väldigt roligt!

220 Anonym:

skriven

1. Det består av 40% vatten. det är nästan hälften måste vara riktigt bra för huden!



2.Jag är i en period då jag testar massa foundation för att hitta den RÄTTA till min bröllopsdag En dag tänkte jag att jag kanske skulle fixa mig lite för att foundationet ska synas bättre på mig så jag bestämde mig för att noppa ögonbrynen, har aldrig gjort det förut och jag har jätte tjocka och stora ögonbryn.. resultatet blev så fel att jag var tvungen att vaxa bort lite av dom HAHA det sjuka är att om några månader är mitt bröllop och mina ögonbryn kommer nog INTE att hinna växa mycket till dess. fail. allt är foundationes fel! haha

Just Nu kanske det inte är det roligaste minnet direkt för att jag har sån panik MEN jag hoppas VERKLIGEN det kommer en dag då jag kan skratta åt detta! höhö



Kram!

221 Amanda:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.



Det kanske inte är roligt men min lillebror ville sminka sig och han är rätt liten (4) och han tyckte att han blev så fin i rosa ögonskugga och rouge :) Han blev lite söt faktiskt men skulle nog inte sminka han mer :D

222 Sofia:

skriven

40% vatten!



223 Malin:

skriven

1. Nästan 40% vatten :)

2. I november, när vi hade "Fjortiskväll" på Fredax (en ungdomssak i kyrkan) då vi hade sminktävling. Tre tjejer fick sminka tre killar, och de skulle se så fjortisaktiga ut som möjligt. De såg verkligen jätteroliga ut, hahaha, oj vad det blev mycket skratt!

224 Rebecca:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40% vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne var när "fjortistiden" var. Då sminkade jag och min kompis oss, först hade vi flera lager med foundation, alldeles för mörk för våran hy och plus det hade vi målat med täckpenna, kattmorrhår och en nos på näsan. Vi tyckte såklart att vi var skitsnygga... hahaha.

Tack på förhand!

225 Denise:

skriven

Kul med tävling!

1) Den består av 40% rent vatten

2) Mitt roligaste, eller kanske inte så roligt just då men roligt när man tänker tillbaka på det, var när jag och en tjejkompis var runt 14år gamla och skulle sminka oss för att gå ut och träffa några killar som vi tyckte om just då. Min vän hade precis köpt ett nytt puder som vi skulle testa för att matta ner foundationen. Vi stod och sminkade oss i nästan mörker och tyckte allt såg skitbra ut! När vi väl kommer ut och träffar killarna brister de ut i skratt och vi undrar varför. Tji fick vi när vi kollade oss i spegeln ute i dagsljus och såg att vi var lika orangea i ansiktet som Oompa-loompas i "Charlie and the Chocolate Factory". PINSAMT!



Såhär såg vi ut(!): http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/05/05/article-1177338-04CED2D4000005DC-714_235x282.jpg

Haha..

226 Josefin:

skriven

1. Ca 40%

2. Svårt! Älskar smink och har många roliga upplevelser ;) men i alla fall, jag och några kompisar gick och köpte en mode/skönhetstidning i någon liten affär när vi var kanske 11-12 år. Vi tyckte att det var jättepinsamt och var fnissiga redan då. När vi kom hem läste vi den och upptäckte att det fanns en sminkguide med. Vi bestämde oss för att testa. Ingen av oss var särskilt duktiga på att sminka men vi körde på. Det blev faktiskt ganska snyggt men sen spårade det ur och vi la till massa konstiga färger på ögonskuggor osv. Allt skedde under mycket skratt men när vi var "klara" märkte vi att färgen på de olika ögonskuggorna matchade våra tröjor perfekt (blå tröja och blå skugga, rosa tröja och rosa skugga osv)! Vi var 5 st tror jag och att det blev så klockrent gör att jag kommer ihåg det så väl.

227 Lee:

skriven

40 procent.



När jag och mina vänner klädde ut oss som transvestiter, överdrev sminkningen verkligen och sedan gick ut på stan. Bilar sackade ner och trodde vi var prostituerade.



Jag fyller år den 9 Mars, och ska tävla i skådespeleri i Hollywood till sommaren, så detta är välbehövligt för min del.

228 rebecca:

skriven

Foundationen innehåller nästan 40% rent vatten :)



Mitt roligaste sminkminne är nog från 5an då jag för första gången hade smink. Jag skulle på ett "skoldisco" där det var en kille som jag gillade jätte mycket, så min mamma hjälpte mig att stoppa på lite blå ögonskugga. Jag kände mig sååå himla fin!

229 Lisa:

skriven

40%! :)



När jag och min kompis var riktigt små så hittade vi hennes mammas sminklåda. Där låg det en massa konstiga saker som vi inte hade någon aning om vad det var för något. Vi började sminka oss själva och varandra. Sedan sprang vi ut och visade våra konstverk! ingenting var där det skulle vara, läppstift, rouge, ögonskugga, kajal. Allt huller om buller i en enda röra i ansiktet.

Så såg det ut första gången jag sminkade mig ;)

230 Filippa:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten



Mitt roligaste sminkminne hände faktiskt i förra veckan. Jag och min lillebror hade jättetråkigt och ville hitta på något, jag sa på skoj till honom att jag kunde sminka honom och han gick med på det. Jag bestämde mig för att måla min bleka bror med min mörkaste sommarfoundation. Jag blir rätt mörk på sommaren så det såg rätt galet ut.

I alla fall så sa jag åt honom att kolla sig i spegeln, det enda han sa var: jag ser ut som Björn ranelid, det är ett mirakel!



Herregud va jag skrattade!

231 Callie:

skriven

1. 40% H2O

2. På 90-talet, när alla kids hade silvrig läppenna, hu och ve!

232 Emma:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Ett av mina roligaste sminkminnen var nog när jag och mina två kusiner (vi står väldigt nära varann) hade bestämt oss för att vara med varann och fota oss. Så jag åkte till dom och vi sminkade varann och fixade håret o.s.v. Sen gick vi ut och fotade varann, när jag fyllde år lite senare fick jag dessutom en tavla på mig själv från den dagen. Den var en toppendag!

233 Klara:

skriven

Hej fining!

LUMI Magique Foundation innehåller ca 40% vatten.



Hahah, mitt roligaste sminkminne var nog första gången jag fick en ögonskugga (ifrån en Barbietidning), jag var fem år och tyckte jag var jättestor och cool när jag gick runt i huset och hade på mig den. Visste ju inte då hur det skulle appliceras så jag använde ögonskuggan som, läppglans, rouge, ögonbrynspenna, ögonskugga och foundation. Det slutade med att jag såg ut som en rosa gris. Nästa på tur var min lillebror, han vart snyggare! ;)

234 Denise:

skriven

1. Den består av 40% vatten (H2O).

2. Mitt roligaste sminkminne var när jag och några vänner sminkade några killkompisar. Vi skulle sätta på mascara på den ena killen och då sa han, oj var tungt det blev :O. HAHAHA! Sen sa han att vi skulle sätta på mera :D

235 Hanna:

skriven

1. Den innehåller nästan 40% vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne är från när jag var i 8års-åldern och jag och en kompis lekte med mammas gamla smink. Det slutade med rouge i hela ansiktet, ett tjockt lager turkos eyeliner och mascara-fräknar. Inte det vackraste man sett precis!

Önskar min mamma hade tagit kort på oss!



// Hanna ♥

236 Anette:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Det var nog när jag skulle sminka min pojkvän (efter mycket tjat så fick jag det).

Minspelet han höll på med under tiden var jätteroligt!

237 emma:

skriven

ca. 40% vatten!

mitt roligaste sminkminne är från när jag var väldigt liten.. jag var hos mormor och morfar och lekte med mormors smink inne i badrummer. när jag var klar gick jag ner till morfar i köket och han tyckte jag var så fin - det var jag, jag hade faktiskt lyckats ganska bra, inget överdrivet!

men så sa han att vi skulle iväg och fika hos grannen.. det skulle han inte gjort för då tassade jag upp och öppnade sminklådan igen och då, då blev det ganska överdrivet! det finns bilder på detta och haha det var inte vackert, men nog hade jag kul iallafall!

238 Rebecca:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten. Mitt roligaste sminkminne är när min syster skulle sminka mig för första gången. Hon hade frågat mig tusentals gånger innan jag tillslut sa ja. Då hon väl fick ett ja blev hon riktigt exalterad. Till saken hör att vi även hade lite bråttom då vi ungefär en timme senare skulle ut och äta och sedan möta upp våra vänner för att kolla majbrasan. Efter att hon ivrigt sminkat mig så kollar jag mig i spegeln och efter en kort blick på min syster brister vi ut i gapskratt. Jag såg verkligen ut som en påskkärring. Rouge över hela ansiktet, knallblå ögonskugga och rött läppstift. Tiden hade tickat iväg också så jag hann inte ens tvätta bort det. Men så himla roligt vi hade den kvällen ändå, det glömmer jag aldrig! Fast sen dess har jag skött sminkningen själv.. ;)

239 Olivia:

skriven

40% vatten!



Jag har jätte många roliga och pinsamma smink-minnen.

Det var en gång då jag gick i 6:e klass då jag var ute och campade med mina vänner på stranden, då hade jag somnat med sminket på. Måste notera att det var en speciell pojke där som jag tyckte så mycket om!

På morgonen när jag vaknade så låg han bredvid mig och då tittade jag på han, han blev alldeles förskräckt! Jag förstod inte så mycket utan bara skrattade åt det. Sedan när min mamma skulle komma och hämta mig så tittade jag mig i spegeln i bilen. Och såg då att min mascara var utkletad över hela mitt ansikte... Rough night...

240 Oliwia:

skriven

1. nästan 40% rent vatten

2. minns när jag var liten och min mamma sminkade mig när det var påsk. rosiga kinder, röda läppar, kajal prickar till fräknar och lite lite ögonskugga. varje år var det lika roligt. :)

241 johanna scherer:

skriven

1. 40% vatten

2. när jag va sminkös på min kusins 10års dag. det va super kul att sminka små tjejer för bara en dag. även om många av tjejerna inte fick sminka sig för mycket av sin mamma så blev dom glada för det lilla smink dom fick prova på.

242 maja:

skriven

40% rent vatten! :D

Det måste då vara när jag och min bästis ville sminka oss lite fina till en klassfest i andra klass. Det slutade med rod rouge, turkos ögonskugga och mammas två toner för mörka foundation överallt. Inte konstigt att läraren sa åt oss att gå och tvätta av oss genast!

243 julia:

skriven

nästan 40% vatten



Mitt roligaste minne var när jag var ungefär 10 år och började leka lite med smink så hittade jag mammas ögonbrynsborste som jag tyckte var rolig att leka med. så jag började måla på mina ögonbryn och det sluta med att de blev nästan dubbelt så stora som de var egentligen. jag gick sedan till skolan med detta och folk hade ju lite kul åt mig då för jag trodde inte de skulle märka något. xD

244 Josefin:

skriven

LUMI magique fondation består av 40% vatten!



Mitt roligaste sminkminne är nog från min studentbal i våras. Jag har en tendens att börja flagna på näsan när sommarsolen börjar skänka sina första strålar och just innan balen ville jag gärna få lite extra färg vilket hade resulterat i en Rudolf-röd näsa. Jag var förstås lite smått orolig för hur detta skulle urarta sig men gick ändå med gott mod till make-up artisten som skulle sminka mig inför kvällen. Även hon höjde ett oroligt ögonbryn då hon såg mitt rödljus mitt i ansiktet men gjorde ett fantastiskt jobb med primer, concealer och fondation och efter en dryg timme syntes inte ett spår av den röda näsan utan bara en skinande fräsh hy med ögonskugga i persikotoner som passade helt perfekt till min klänning!

Det var ett exempel på där smink verkligen kan vara en räddare i nöden och något som verkligen är kul!



Kram, Josefin

245 evelina:

skriven

Hejsan!

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Mitt bästa är nog när jag och några av mina vänner sminkade en kille i min klass. Haha skrattar nu när jag tänker på det. Vi hade på massor av foundation, böjde ögonfransarna och tog på mascara. Målade ögonbrynen gjorde vi också. Vi tyckte det var riktigt roligt men tror nog inte han tyckte likadant när han såg sig i spegeln efteråt... :D

Håller verkligen tummarna! Kram

246 moa:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.

Mitt bästa smink minne är nog när när var runt 11 år och jag och min kompis skulle sminka varandra och vi fick inte lov att kolla i spegeln förrän vi båda hade sminkat varandra. Det slutade med att jag hade blå ögonskugga och var helt kladdig i hela huvudet med en massa smink. haha vi liknade små söta clowner. Men roligt var det i alla fall.

247 astrid:

skriven

Den består av 40 % vatten.

Jag vill vinna för att jag lider av akne. Jag har provat nästan allt för att dölja finnarna, men inget fungerar. Men dom här sakerna låter och ser proffsiga ut, så det tror jag kommer funka mycket bra! kram

248 chinamyah:

skriven

40% vatten :)

ett av mina roligaste sminkminnen var halloween 2011. Jag sminkade mig med eyeliner runt ögonen, inte sådär fint och vanliga människor gör utan som en blåtira, så såg ut som en pandabjörn. Sen på väg hem från festen orkade jag inte tvätta bort sminket, för bor ändå hyffsat nära, sen när man går lite ute så ser man två killar bitchblicka mig och sedan skrika EMO efter mig :)

249 annaisabella:

skriven

-1 innehåller nästan 40% RENT VATTEN.

-2 make up inför halloween ett år, hade gjort egna häxkläder i svart med tyll, make up blev grön metallic, för att göra sista fixet hade jag grön metallic eyeliner på läpparna och även som tatuering på armen då även med lite svart kajal.. hehe.. man tager vad haver.. kul var det o snyggt såg det faktiskt ut!

250 E-L:

skriven

40% vatten.

När jag och min syster var yngre sa min pappa åt mig att visa henne hur hon skulle sminka sig för hon såg ut som en påskkärring.

251 Deniz:

skriven

Hej:)Den består av 40% vatten.

Jag vet att du kommer säkert bara så onödig hon e men vill ändå säga att jag aldrig haft en ''rolig smink minne'' det beror på att jag inte använder smink. Så jag skulle bli jätte glad om jag skulle vinna dom sminken o börja sminka mig kram :)

252 Rebecca:

skriven

Lumi Magique Foundation innehåller nästan 40% rent vatten.

Mitt roligaste sminkminne är nog när jag var en osäker liten tjej i 14-årsåldern och skulle impa på en kille på standen genom att vara lite extra söt. Hade satt på mig (trodde jag) lite vattenfast mascara för att se fusk-fin ut "naturlig". Denna mascaran låg sedan under ögonen efter några minuter (vilket jag inte märkte, men han gjorde). Dessutom smörjde jag in mig lite halvslarvigt med brun utan sol istället för solkräm så jag såg ut som en fläckig ko efter den dagen på standen. Haha!

253 Louise:

skriven

Jag har många roliga sminkminnen, delvis från när man var liten och jag och min kompis sminkade oss på läpparna med tuschpennor som var röda!

men det roligaste var nog när jag började sminka mig, och testade foundation första gången... Så hade alldeles för mycket på mig, och hade riktigt rosiga kinder, typ cirklar på kinderna.. sen hade jag mascara och kajalpenna! Senare den dagen hade jag varit med en kompis och vi skulle till affären, så regnade det.. och jag förstod ju inte att man var tvungen att ha vattenfast mascara, så där gick jag i en fullproppad affär med mascara ränder till hakan! Förstod inte riktigt varför alla stirrade, sen kollade jag mig i speglen.. ahaha..

254 Linda:

skriven

1. 40 % rent vatten



2. Detta hände för inte så länge sedan. Jag var superstressad till jobbet och so nen häll på att strula men äntligen kom vi iväg, han till dagis och jag till jobbet. Kolla mig i spegeln när jag hade bytt om innan jag gick ner till delikatessen och får se att jag har sminkat hela mitt ansikte utom mina ögonfransar, såg ju för fan inte klok ut!! Ringde ner till make up avdelningen om dom hade någon mascara som prov jag kunde låna men nej, så jag fick gå runt och se helt mongo ut hela dagen.

255 Erica:

skriven

40% vatten. Roligaste minnet är nog när ja matchade ögonskuggan efter färg på tröjan, idag används lite mer neutralt smink, dock händer det att jag går till jobbet med ett sminkat öga.. Inte lika roligt :)

256 Natson:

skriven

Nästan 40%! :)

257 BEAUTY TOOLS:

skriven

Den innehåller 40% vatten. Mitt roligaste sminkminne var när jag fick min första ögonskuggspalett och kunde börja leka mer med färger :) Det var en början på ett stort sminkintresse.

258 Natson:

skriven

Missade mitt sminkminne, så skriver igen ^^



1. Nästan 40 %!

2. I åttan så hade jag en mascara som lämnade klumpar på ögonfransarna, så jag särade alltid på dem med en tandpetare. Slutade med att jag petade mig i ögat med den och hela ögat svullnade upp. Gick ändå till skolan och höll för med min hand fram till lunchen, då åkte jag till en läkare och kollade det.

Men det värsta är att jag gör EXAKT samma sak bara några veckor senare. Den dagen stannade jag hemma och kramade min chloromycetin (ögonsalva, lär aldrig glömma namnet) hårt.

Men nu har jag lärt mig att det är bättre med en bra mascara, hahah :) Så det är även ett tips till alla, sära inte på fransarna med tandpetare/nål!

259 Kelly Svensson:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten

2. Mitt roligaste smink minne var när jag var sådär 12-13år och skulle börja sminka mig. Såg ut som att jag målat med spritpenna runt ögonen.

260 amiy:

skriven

Heeej! :D

1.LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

2.Min roligaste sminkupplevelse var första gången jag blev sminkad, min storebror fick då sminka mig eftersom att jag inte har en storesyster. Han kleta ut en massa mascara på mina ögonfransar och även på mina ögonlock. han satte även en stor mängd rosa rouge på mina kinder. det var inte den bästa looken men jag tyckte ändå att det såg bra ut för att jag tyckte att jag såg "vuxen ut" detta var när jag var runt 10 års åldern.

2012-02-28

261 Carola:

skriven

Hej och jättefin blogg!

1; Innehåller nästan 40% vatten

2; När jag tappade min ena lösögonfrans ute på krogen :) UTAN att någon berättade gick jag omkring så glad i hågen :) Tiihii!

262 frida:

skriven

Åh så kul tävling!!:D



1.Den innehåller ca 40 % rent vatten :)

2.Åh mitt roligaste sminkminne är när jag var runt åtta år och jag var på öland och campa med min familj och min kompis och hennes familj.Vi var ju små och sminkade oss inte då,men en kväll skulle det bli disco för oss barn och vi skulle gå. Då fick vi för oss att vi skulle göra oss fina så vi tog våra mammors smink och gick och sminkade oss,vilket resulterade i att vi fick stora buskiga ögonbrun,rött läppstift som var kladdat runt hela munnen och blå ögonskugga som mer såg ut som vi hade blivit slagna haha och rogue på kinderna. Kan du ana hur mycket våra föräldrar skratta när dem såg oss?haha.Så sen dess har jag nog lärt mig lite mer;)

263 Marie Sjöberg:

skriven

1.Ca 40 procent

2.det bästa och roligaste sminkminnet jag har är ganska gammalt nu,si så där 14 år gammalt,men jag fick chansen att få vara modell för en dag i en veckotidning och det var en grym känsla att få känna sig ompysslad och resultatet sen då!Det gick ju knappt att känna igen mig själv,men jag kände mig som en prinsessa och jag har fortfarande klippet från tidningen kvar <3

264 Simone Holmeros:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.



Mitt roligaste "smink minne" var såklart första gången nu när man kollar på kort..

Läppstift över heeelllaa munen och runt om kring och på tänderna (rött var det desutom)

Och mascaran vet jag inte om jag vågat berätta om hur det såg ut..

Och när mamma skulle sminka mig som påskkäring när man var yngre

265 Sandra:

skriven

Nästan 40% vatten.

Roligaste minne måste vara då min kompis bestämde sig för att sminka mig i skolan. Hon ville se hur jag såg ut som "emo". Så fram med hårspray och kajal. Så snäll som jag är lät jag henne hålla på.



När hon var klar så skulle hon gå och hämta sin mobil för att ta kort. Så undertiden fick jag sitta där i skolans skorum, ingen aning om hur jag såg ut.. Men alla som passerade stannade och glodde, pekade och skratta. Med all rätt kan jag ju säga ;).

266 Caroline:

skriven

Ca. 40% vatten innehåller den!



När jag o min bästis var små stal vi mammas smink och kladdade på oss av allt som fanns i hennes väska. Det var på 80talet o min mamma använde blå mascara, haha. Vi hade den i vårat blonda hår. Målade rött läppstift i hela ansiktet och diverse ögonskuggor i olika färger (tänk grön, blå, rosa, svart). A alltså vi såg inte kloka ut.

Mamma tog kort på oss och detta kort användes på min student :)

267 Madde:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.



Mitt värsta sminkminne:

Oj oj oj ! När jag gick i femman (vad är man då… typ 11?) Så stod jag och min kompis och sminkade oss innan vi skulle på disco. Vi körde på med läppstift, glitter rollon eller vad det nu heter. Dock så hade vi inge ögonskugga så jag tog glittrigt NAGELACK på ögonlocken istället. Det gick ca 5 sek sen stod jag och gallskrek för det sved så. Mina ögonlock blev jätte uppsvällda och jag såg ut som att jag hade två discokulor till ögon.

Inte ett sminktips!

268 Andrea:

skriven

Svar: nästan 40%



jag kör på en av mina skönhetsmissar (som det finns många av). Men det värsta var nog jag gick i åttan, jag ville vara brun och använde väldigt(VÄLDIGT) mycket mörkare färg i ansiktet än vad man hade egentligen, skillnaden var nästan lika fel som svart på vit. och på köpet var man helt fläckig med, haha! Så gick man runt och förstod inte alls att alla andra var så himla bleka i ansiktet om man stod bredvid varandra i spegeln. Istället för fart-blind blev man smink-blind och tillslut så man inte att det var så mycket mörkare.

269 Stephanie:

skriven

ca 40 % vatten.



Mitt roligare sminkminne måste vara när jag gick på disco i 4an och fick börja ha smink för min mamma. Jag hade blå ögonskugga, blå mascara och blått läppstift. Tur att det inte finns några bilder på det som hade förevigat denna "fina" sminkning.

270 Josephine:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten



2. Jag minns när jag gick i ettan och man absolut inte fick sminka sig i skolan då jag och några kompisar smög in på toaletten på lektionstid och smetade knallrosa läppstift på läpparna, garanterat en hel del utanför också, och spatserade in i klassrummet igen och trodde att det inte skulle märkas men så fort vi kommit innanför dörren blev vi utskickade för att tvätta bort det.

271 sabina dzubur:

skriven

1. LUMI Magique foundation inehåller ca 40% rent vatten

2. jag gick i 5:an och skulle för första gången använda eyeliner. la den fint och gick till skolan. på vägen började det klia i mina ögon så jag kliade mig i ögonen och fortsatte gå. när jag kom fram var det en jätte söt kille i min klass som garvade åt mig och sa att jag såg ut som en panda. jag hande smetat ut eyelinern när jag kliade mig i ögonen. ska jag vara ärlig så jag faktiskt ut som en panda. haha

kramar sabina

272 Josse:

skriven

40 procent vatten, skulle bli en lycklig tjej om jag vann !

273 Amanda:

skriven

40% vatten!



Mitt roligaste och hemskaste sminkminne var för ca 1 år när jag hade sminkat mig i sådär halvmörker. Jag är väldigt blek också. Det gick några timmar i skolan och det var efter en gympalektion som jag tittade mig i spegeln och upptäckte att ansiktet var kritvitt och fräknigt & ögonbrynen var KNALL-orangea! Hemskt ;)

274 Olivia:

skriven

Nästan 40%. Har redan berättat om ett väldigt roligt sminkminne, men kan lika gärna ta ett till! Ett annat väldigt roligt minne var när jag nyss hade börjat sminka mig med foundation och jag gick upp 2 timmar tidigare för att kunna se så snygg ut som möjligt. Den gången bestämde jag mig för att låna mammas superdyra foundation i glasflaska och det skulle jag verkligen ångra.. Så fort jag har greppat tag om flaskan glider den ur min hand och slår i golvet och min mamma springer upp och blir helt förskräckt när hennes favoritbas ligger trasig på golvet och sminket bara forsar ur flaskan, jag tror faktist inte att hon ännu har förlåtit mig för det, haha.

275 Terese:

skriven

1. Ca 40% Vatten!

2. Mitt roligaste minne är la snarare en pinsamhet för mig och min syster men ett nöje för släkten! Vi var nämligen hemma hos min farmor och farfar för släktkalas och likt alltid annars stod jag och min ett år äldre syster (då 7 och 8år) framför farmors sminkbord och beundrade allt hennes smink. Nyfiken som man är kan man ju inte låta bli att testa allt fint man ser oavsett om man vet hur man ska använda det eller ej. Min syster hittar en rakhyvel och beslutar sig för att den använder man till ögonbrynen och vipps så var hela ögonbrynet borta, och trotts att jag ser hur alla hårstrån försvinner ska jag tvunget göra samma sak så där står vi men enbart vars ett ögonbryn! För att täcka över vårt misstag hittar vi en penna (kajal) och ritar så fint vi kan vars ett sträck till ögonbryn! Du kan ju förstå hur lustigt detta såg ut och dummast var förstås jag som ser vad som händer men ändå tvunget ska göra som stora syster! Kan ju säga att släkten fick ett gott skratt!

276 Jennifer:

skriven

1. Ca 40 % vatten



2. Mitt roligaste minne av smink är då jag är hemma hos farmor och farfar med med faster och kusiner.

Plötsligt fick min Faster en impuls och tog fram sin mobil ur handväskan och visade en bild. Hon frågade vilken av mina kusiner det var på bilden.



(Det är en tjej o kille med 2 års åldersskillnad)



Jag ser då min tjej kusin fint sminkad med blå ögonskugga och rosa rouge på kinderna. Tjej kusinen har ganska långt hår sandré färgar hår, dock inte så synligt. En VÄLDIGT söt flicka



Får då reda på att detta var min KILLKUSIN 8 år GAMMAL !!



Gissa om jag skratta ..

277 emelie:

skriven

1. 40% rent vatten

2. Mitt roligaste minne var nog när min 4 åriga lillarsyster hade kletat in sig i massvis med foundation , hahha , det var så gulligt. Kommer även ihåg då jag och mina systrar sminkade oss till påsken vilket också var himla mysigt.

Håller tummisarna!

278 Anonym:

skriven

Hej! 1. 40% vatten

2. Det roligaste sminkminnet jag hat var när jag sminkade min kusin som är kille jätteöverdrivet! Sen tvingade jag ut honom på stan och jag kan säga att han fick många blickar på sig!:) han var inte jätteglad på mej kan jag oxå tillägga! juliak1997@hotmail.com

279 Emilia:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.



Mitt roligaste och pinsammaste sminkminne var när jag skulle på fest en gång och satt på bussen så skulle jag måla i ögonbrynen. Jag hade ingen spegel så jag tog upp ögonbryns pennan och målade på lite slarvigt. När jag kom till festen märkte jag att alla tittade på mig så jag gick till närmsta spegel och tittade och då hade jag råkat måla med min svarta kajal över hela ögonbrynen och jag var blond då... Lite pinsamt eftersom att det tog ett tag innan jag märkte att folk stirrade på mig. Nu är jag iallfall väldigt noga på att se ifall jag tar min kajal eller ögonbrynspenna!

280 Mini:

skriven

LUMI innehåller 40 % vatten!



Mitt härligaste sminkminne var när jag och min pojkvän hade en vadslagning. Förlorade han skulle jag få sminka honom hur mycket jag ville (för att såra hans manliga ego en aning) och förlorade jag skulle han få sminka mig inför en utekväll. Jag förlorade såklart och var vääldigt nära på att stoppa huvudet i ugnen så jag kunde skylla på feber och få stanna hemma. Men han satte igång och otroligt nog så kände jag mig både nöjd och snygg! Inte visste jag att världens manligaste kille kunde lägga en perfekt make up- men man ska aldrig säga aldrig!!

281 SnyggAnna:

skriven

Svar på frågorna:

1. nästan 40 %

2. När jag nästan i 2 års, lyckligt ovetande, använde mig av en rengöringsmjölk i tron om att det var en dagkräm. Först i 6:an, när mina engelska kunskaper började ge utdelning, läste på flaskan och insåg mitt misstag!!

282 Emma:

skriven

1. ca 40 % vatten!

2. Jag jobbar som au pair i England, och i höstas skulle jag och en kompis till en nattklubb med halloweentema. Vi sminkade varandra något extremt, använde glittriga lösögonfransar, spindelnät i håret och färgade linser för ögonen. När vi under natten kom fram till utestället visade det sig att INGA andra hade klätt ut sig! Vi gick in ändå, dansade loss och var helt galna -eftersom vi båda är au pairer så kände vi inga andra, och de kände inte oss. Det var den roligaste natten någonsin!

Till vardags föredrar jag en naturligare look, och då verkar ju LUMI perfekt! Kul tävling!

283 Andrea:

skriven

Hej:)

Den består av ca 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är nog från när jag gick i åttan och kajalen blev min bästa vän. Jag visste inte alls hur den skulle användas så gick med sneda sträck och kolsvart runt ögonen och tyckte jag var sjukt snygg;) Går knappt en dag utan att jag tänker på hur jag såg ut och skrattar gott år det.

284 Camilla:

skriven

Svar; Innehåller 40% vatten.



Mitt sminkminne; En höstdag för några år sedan hade jag lite bråttom när jag skulle lägga makeup för kommande utekväll. Tilläggas bör även att lampan på toaletten sjöng på sista refrängen och ljuset var minst sagt dunkelt. I min kamp mot klockan lyckades jag ta rouge istället för puder ( i hela ansiktet!) något jag dessvärre inte upptäckte förrän jag kom fram till förfesten. Detta innebär alltså att jag promenerade till affären och handlade chips, samt tog mig vidare till förfesten med ett ansikte i en färg snarlikt en tomat. Ingen rolig upplevelse då, men ganska rolig nu så här i efterhand :)

285 Alva:

skriven

1. 40%

2. Jag tyckte att det var jätte fint med grön ögonskugga över hela locket när jag var mindre. Självklart hade jag det i skolan en gång! Haha, alla skrattade åt mig!



Puss!

286 Reka:

skriven

Lumi innehåller 40% vatten

Roligt sminkminne....hmm att sminka sig då man är lite dragen är hur roligt o pinsamt som helst. Speciellt om man inte inser att mascaran har kladdat och underlaget är ojämnt, inget ont anande beger man sig ner på stan och vid en anblick i spegeln så inserman helheten :-) tja de är bara att försöka kleta bort de värsta och smeta ut ojämnheter sen Rocka loss.

287 Jenny Gunnarson:

skriven

Svar på frågan: LUMI Magique foundationen innehåller ungefär 40 % vatten.



Mitt roligaste sminkminne måste vara när jag var 14 år och applicerade alldeles för mycket eyeliner runt ögonen och alldeles för mycket foundation på inget mindre än på LÄPPARNA.. Hela 8:an velade jag framåt mellan EMO och Fjortis men idag kan jag skratta mig glad åt att jag äntligen hittat mig själv - OCH främst av allt lärt mig sminka mig bättre, hehe..

288 Luisa:

skriven

Hejsan, jag är gjärna med och tävlar! :)



1, LUMI magique foundation innegåller ca 40% vatten. :)

2, Mitt bästa sminkämne var nog när jag var bjuden på en maskerad hemma hos en kompis då temat var sagor, så då bestämde jag mig för att klä ut mig till mulan. Då fick min syster sminka mig, hon pudrade mig vit och jag fick ha på mig rosa läppstift och pinnar i håret, hihi. :)

289 sanna:

skriven

Hej!



1. 40% vatten

2. Det var en superhypad och fin nyårsafton då jag hastigt och lustigt (inklusive något glas vin) skulle ta mig ann mascaran. Dock var den dubbel en vit sida för förlägning och en svart sida för färg.... dock glömde jag färgen. Nyårsaftonen blev bra dock såg jag ut som en sjuk albino med vita fransar!

290 Mimmi:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten :)

Mitt roligaste ( och pinsammaste ) sminkminne var när jag skulle träffa en kille jag tyckte om. Jag hade sminkat mig och sådär, och när jag gick till honom regnade det. Tänkte inte så mycket mer på det, utan märkte allting först när jag kom hem från honom igen. All mascara hade runnit som tusan! Och han hade inte ens sagt något. Det pinsamma var att hans mamma med såg mig.. :P

291 Lisa:

skriven

Svar: ca 40%



Var inte så kul då, men i efterhand är det rätt så komiskt... Jag hade haft en spelning med mitt band och kom hem rätt sent. Jag frågar systern min om var sminkborttagningsmedlet var någon stans. Hon svarar " den rosa flaskan på andra hyllan." Väldigt trött tar jag den första rosa flaskan jag ser och dutta vätskan på mina ögon ihopp om att få bort all mascara. Jag känner svedan uppstå, brännande. Jag kisar upp mitt ena ögat och läser på flaskan "ACETON!!!" Jag får panik, ropar på mamma för hjälp. Efter en halvtimmas sköljande kändes allt bra igen. Dagen därpå läste jag på flaskan där det stod: vid kontakt med ögon, sök läkare.

292 Jennifer:

skriven

1. Den innehåller 40% vatten



2. Mitt roligaste sminkminne:

Det måste nog vara den gången som jag haft min lila ögonskugga från Make Up Store. Jag och min bästa vän var på väg in till stan och hon såg mig bara i profil och trodde att jag hade fått ett blåmärke på ögat! HAHA!

293 Emmis:

skriven

svar: 40 % vatten

Mitt roligaste sminkminne: Blev sminkad för en tidning där vi va stylade som olika stjärntecken för ett par år sedan. Jag va stjärntecknet "skorpion" och fick en riktigt cool sminkning med sotade ögon och röda läppar. Va riktigt snyggt och en rolig grejj att vara med på :-)

294 Anja . 18 år & mamma till Sabina!:

skriven

Svar: 40 % vatten.

Jadu, något roligt sminkminne.. klurigt! Kanske kan ta den gången jag råkade blanda ihop foundation- och rougeburkarna. Dom ser likadana ut, förutom innehållets färg då, men bråttom som jag hade så tog jag bara en burk och slängde på fort som attans i hela ansiktet, och såg sedan att det var rouge jag hade tagit istället för foundation! Ingen hit..



anjahakanson@hotmail.com

295 Kim:

skriven

Den innehåller nästan 40 % rent vatten.

Hade varit jätte kul att vinna detta kitet med lyxiga produkter =)

296 Linda Andersson:

skriven

Lumi innehållerca 40 % vatten!

Roligaste sminkminnet är nog när jag i alla hast på en fest blandade ihop min svarta eyeliner penna med min mellanbruna ögonbrynspenna och fyllde i mina ögonbryn med svart. Behöver jag berätta hur svårt det var att få bort?!

297 Elin:

skriven

Det innehåller ca 40% vatten.



Nu handlar inte detta riktigt bara om smink... (men är för roligt att hålla inne på)

Hade precis blivit dumpad av killen och kände att jag behövde göra någon förändring. Så ny hårfärg fick det bli! Drastiskt skulle det vara också.. från blond till riktigt mörkbrunt. Tog hjälp av en vän hemma en kväll och satte igång med färgningen.. kruxet var bara att strömmen gick mitt i allt - o där satt jag med färg i håret! Det fick sitta i längre än det skulle pga famlandet i mörkret.. När jag väl sköljt ur allt i det iskalla vattnet kom såklart strömmen igen. Jag fönade håret och fram kom grå-grön-lila toner! Vilken härlig förändring jag hade fått... Så sminket var min räddning där kan man säga - det fick bli i fokus och synas mest den tiden när gråa tanten var i farten :)

298 Anne:

skriven

Svar: 40% vatten



Lumi Magique låter som räddningen för mitt vinterglåmiga, trötta ansikte!

299 Ann:

skriven

Svar: Innehåller ca 40% vatten.



Bästa sminkminnet är när vi under frisörskolan skulle göra oss klar inför avslutningsvisningen. Jag klantade mig självklart med det mesta pga nerverna och dessa lösögonfransar satt här och var och inte direkt där de skulle. Fick sen hjälp av en av mina klasskompisars kompis (som var makeupartist) som gjorde om all min sminkning från grunden och blev tillslut smashing! :) Nerverna kom aldrig till sans men jag kände mig iallafall riktigt fin! :)

300 Amanda:

skriven

LUM innehåller 40% vatten :D

301 jasmin:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten. Och mitt absolut galnaste/roliga smink minne är från en kurs jag varit på. Jag hade köpt en flytande rouge från Yves Rocher som liknade en nagellacks flaska. Efter att ha duttat "lite" på kinderna i damrummet gick jag ut på fikarummet för att mötas av storögda blickar från kurs kammeraterna. hahaha de frågade vrf jag var så röd i ansiktet. Givetvis hade jag missbedömt mängden rouge pga det dåliga belysningen i damrummet.



Tack för en underbar blogg!

Jag håller tummarna för en vinst :)

302 SaraEmilia:

skriven

1) Den innehåller nästan 40 procent rent vatten



2) Det roligaste måste nog ha varit när jag var yngre så min äldre syster fick sminka mig (hon brukade göra det fint) men den här gången så fick jag inte alls se mig i spegeln under tiden hon sminkade mig, och att allt slutade med att hon hade sminkat mig lite som en man men mustah (stavning) och skägg

303 Marie:

skriven

1. LUMI Magique innehåller nästan 40% rent vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne var när jag gick i högstadiet och tittade mycket på Ricki Lake. Det här avsnittet handlade om transvestiter som hade problem med sina pojkvänner.

Jag minns att jag tyckte att en av killarna (tjejerna?) var så snyggt målad på munnen, så jag tänkte att jag skulle göra likadant... vilket resulterade i att jag gick till skolan med grå kajal som lipliner och utsuddat överläpparna toppat med ljusrosa läppstift (kyssäkta dessutom så att mina läppar såg helt nariga ut).



Varje gång jag såg mig i spegeln tyckte jag att jag såg ut som ett lik... jättekul för de andra i skolan, men mindre kul för mig som fick skrubba bort allt med socker när jag kom hem...



Ha en superfin dag!

Kram från Marie :)

304 Jenny:

skriven

Svar: 40% vatten



Mitt roligaste sminkminne:

Jag var 13, min storasyster rekommenderade då ögonbrynsfärg. Kanon!

Jag; 'hur länge ska det sitta i?'

Syster; 'ha så lång tid som möjligt'

..jag hade skolfotografering dagen efter, såg ut som Bert i Mupparna med ljusblont hår. Bummer.



305 Elina:

skriven

Nästan 40%



Mitt roligaste smink minne var när jag sminkade min lillesyrra till en "fjortis" Brunaste brunkrämen, idomin på läpparna och tuperat hår + att hon är superduper blond. Det roligaste med det var min pappas reaktion när han såg henne. Det första han sa var: Du går ingenstans sådär!

306 Olivia:

skriven

1. Ca 40 % vatten.

2. Haha, mitt roligaste smink minne var nog när jag och min kompis satte oss i en mörk garderob så att vi inte såg ngt, och sminkade varandra. Då såg vi ut som monster och vi fick smink överallt och jag råkade ta en blå ögonskugga i hela hennes ansikte för att jag trodde de var puder^.^



Det skulle vara jätte roligt att få vinna :)<3

307 REBECCA:

skriven

Hej! :D Jätte fin blogg !! <3

Frågor ;

1.Den består av nästan 40% Rent vatten



2.När jag var ca 5 år och skulle på disco så rotade jag i mammas sminkväska så hittade jag jätte mycket roliga grejer, så tog jättemycket puder , ögonskugga o så tog jag ett rött läppstift på mig . Jag såg jätte hemsk ut på discot men det var jätte skoj! :)



308 Cecilia:

skriven

svar: innehåller nästan 40% rent vatten



Mitt roligaste sminkminne var när jag och min närmsta tjej kompis sminkade oss som pj:s . vi hade illrött läppstift, ljus blå ögonskugga och mörkaste foundationen vi kunde hitta. Det roligaste var väl att vi gjorde lika dant med våra mammor och tog ett kort på oss alla 4a. Vi såg hemska ut men roligt det hade vi !

309 valentina:

skriven

310 valentina:

skriven

1.ca.40% rent vatten

2. Det här hände för en tid sedan när jag skulle fara till skolan och jag hadde jätte brottom så lagade jag istället för läppstift tush! när jag kom till skolan kollade alla på mej och då förstod jag att nånting var på tok ...

311 Ingrid - Mamma till Zelda:

skriven

Jag är supergärna med och tävlar!



1. SVAR; ca 40% rent vatten



2. Mitt roligaste sminkminne måste vara från morgonen då vi skulle ta klassfoto i 8:an! Jag hade glömt att noppra brynen innan och upptäckte det på morgonen, så jag tog genvägen för att få det ansat mellan ögonbrynen; rakhyveln! Slant, rakade för mycket och FICK PANIK! Jag tog första bästa pennan jag hittade i sminkväskan, försökte måla dit där det fattades och kastade mej iväg. Det var inte förrän efter skolfotograferingen som jag upptäckte att jag fått tag på en rödbrun penna! Hade väl inte gjort nåt, om det inte vore för att mitt andra ögonbryn var svart...



Kram, Ingrid

312 Ellen:

skriven

Svar: 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är när jag får ganska många år sedan sminkade mig helt galet med ett par vänner. Vi hade en massa lilaglittrig ögonskugga och gjorde stora kajalkrusiduller ut från ögonen. Då tyckte vi att vi såg urhäftiga ut... ;)

313 Signe :):

skriven

1. Det är ungf. 40 % vatten såå kanske 37 %??

2. Mitt bästa sminkminne är när jág och en kompis släckte lampan så att vi inte såg vad vi gjorde, sen sminkade vi oss och jag råkade ta läppglans på ögonfransarna för att det lät likadant när man druog ur penseln ur burken hihi!! <3



314 Johanna:

skriven

Den innehåller nästan 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne var när jag var 7 år gammal. Jag skulle på en halloweenfest, där det fanns en tävling för bästa utklädsel. Jag hade bestämt mig för att jag skulle klä ut mig till en sol! Mamma målade mig gul i ansiktet med solstrålar och allt, satte på mig en gul peruk och gula kläder. Vann gjorde jag inte men jag hamnade i tidningen. Under bilden på mig stod texten: Hade någon fått pris för minst skrämmande utklädsel skulle det vara denna flicka.hihi

315 Hanna:

skriven

Den består av ca 40% rent vatten :)



Mitt roligaste sminkminne var Halloween 2010. Jag hade fixat blodsoppa med "mögeldryck", ormar (bröd) och små marsipanspöken till middag. Efteråt gick jag upp och sminkade mig med kajal. Och då menar jag inte som den brukar sitta, utan jag svart över hela ögonlocket upp till ögonbrynen och minst två centimeter under ögonen. Sedan gick jag och min bästa vän på fest, och inte ens min dåvarande pojkvän kände inte igen mig! Min mormor tog kort på sminkningen och visar mig det fortfarande varje gång vi ses :)

316 erica furevi!:

skriven

1. LUMI magique foundation innehåller nästan 40% rent vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne..hm.. det måste vara när jag som liten lekte med min bästa barndomsvän som jag (tyvärr) glidit ifrån idag, trots att vi ses varje dag. Om jag minns rett så var de en sommarlovsdag och vi gick väl i årskurs F eller 1.. vi hade fått tillstånd av våra föräldrar att få sova över och vi var jätte spralliga och glada för vi hade fått tillstånd till att vara ute och leka till klockan tio på kvällen. Vi satt ute på min trappa och föreberedde oss för att jaga nyckelflugor (de fanns en stor vattenpöl när skogen där de flyger massa flugor, och vi trodde att dom flugorna var sånna som finns i den första harry potter filmen).

jag tog fram sminket som jag fått av min mormor, de var sånt smink som hon inte använde längre. jag sminkade mig som en tiger och min kompis sminkade sig som en tomat, där efter skuttade vi runder i kvarteret och försökte skrämma alla som rastade hundarna och var ute och framförallt nyckelflugorna.

317 Emma:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen:)

1) den innehållernästan 40% vatten

2) haha måste nog vara när jag var mellan 6 och 8 år när jag och min dåvarandebästa kompis sminkade varandra, vi tyckte att vi var skitsnygga men verkligheten var att vi såg ut som clowner. Mascaran var väl det enda som satt rätt. Den blå ögonskuggan gjorde så att vi såg ut att ha fått på käften och hade blåöga. Ögonbrynen var i princip svarta, kajalen var så långt ut som i tinningen och läppstiftetsatt låångt utanför läpparna och då var läpppennan ännu längre bort från läpparna. Och kinderna var ju väldigt väldigt rosa som att man varit ute i vinterkölden en hel dag. Hahaha:D

318 Denise:

skriven

1. Nästan 40% rent vatten

2. Mitt roligaste sminkminne var när det var skolfest, då hade jag och en vän bestämt att innan skulle vi hem till mig för att fixa oss, så vi gick hem till mig och plockade fram sminket, kläderna och parfymen, vi började med att ta på oss kläderna och sen så sminkade vi oss, jag kommer inte riktigt ihåg hur vi sminkade oss för det var ju längesen men jag kommer ihåg i alla fall att vi hade jättemycket chockrosa ögonskugga ända upp till ögonbrynen och sen så tog vi på oss jättemycket parfym och så stack vi, när vi kom fram sa vår kompis till oss att vi såg ut som clowner och vi var ju asnöjda med våra sminkningar, men vi hade en jättekul kväll och jag fick ett fint och roligt minne i alla fall, haha! xD <3

319 Cazandra:

skriven

1. 40% vatten består den av!

2. Mitt roligaste sminkminne var när jag och min kusin skulle sminka hennes storasyster (min äldsta kusin), jag var inte så gammal så jag fick mest borsta lite med en ren puder borste i hennes ansikte och min kusin gjorde alltså det mesta jobbet. Vi höll till inne på mitt rum, som var ganska mörkt, och använde en liten sminkpalett som jag hade fått i julklapp som innehåll rouge, ögonskuggor och läppstift. Storkusinen fick inte se förrens vi var klara. Så vi kladdade på och hade oss, och tyckte såklart det blev skitsnyggt. Enda problemet var att när min kusin sen gick och kollade sig i spegeln var det mycket bättre ljus där och hon såg verkligen förskräcklig ut, massa nedfall av ögonskuggor mm, hon blev inte glad kan jag ju säga men himla kul såhär i efterhand!

320 Carola L:

skriven

1: 40%

2: Dottern då 5 år som "lånat" storasysters smink - ögonskugga över halva ansiktet, vattenfastmaskara överallt o.s.v.

321 Miriam:

skriven

1. Nästan 40 % vatten.



2. Mitt roligaste smink minne är när jag och ett par vänner hade fixat oss inför en middag med resten av vår klass. Det var mulet och det regnade ute den kvällen. Vi såg väldigt fina ut när vi lämnade huset. När vi sedan kom fram till middagen så vart det helt tyst. Alla bara stirrade på oss. Så vi sprang in i toaletten för att se vad det var, och då såg vi hur vårat smink, särskilt mascaran, hade runnit över ansiktet och kladdat sig enormt! Så pinsamt, men roligt att skratta åt nu i efterhand! :)

322 Claudia'*:

skriven

1. LUMI Magique foundation består utav 40% rent vatten

2. Mitt roligaste sminkminne är nog när jag var liten, och blev sminkad av min mamma. Hahah älskade att bli sminkad, känna mig lite extra fint. Dock såg man inte riktigt klok ut. Eyeliner runt ögonen och illröd läppstift på läpparna. Vi gick över till några bekanta. Då kände jag mig för att pussa allt och alla. Ja inklusive pojkarna! Haha

323 Tilda:

skriven

1: Den består av 40% vatten.



2: När jag och min kompis var små skulle hon sminka mig med läppstift och då kom det lite utanför och hon bara fortsatte & fortsatte att måla utanför (jag fick inte kolla mig i spegeln).. :)

324 Emma | Fotograf från Norrland:

skriven

Jag skulle vilja vara med i tävlingen om det inte är för sent.



Svar: Den innehåller nästa 40% rent vatten :)

Motivering; Mitt roligaste sminkminne jag har, är när jag lyckades övertala min pappa (han liknar Hulk Hogan - på pricken) att få häva på han puder och ögonskugga. Tänk er en 61 åring med chock rosa och grön ögonskugga, illrött läppstift. När jag tvingade han att visa mamma så brast hon i skratt och jag kunde inte hålla mig. Jag sa till pappa att jag skulle utbilda mig till makeup artist och behövde en "sminkmodell" för att klara uppgiften (måste alltid hitta på nånting om skolan för att få han att göra saker)



det är min bästa och roligaste sminkminne.



Tack!



Emma - emmaeriica.webblogg.se

325 Ida J:

skriven

Svar: Den innehåller nästan 40 % rent vatten :)

326 Mirjam:

skriven

Nästan 40% rent vatten :)



Mitt roligaste smink minne var för ca 4 veckor sen när jag fick sminka min killkompis som är ca 1.80 cm, libanes rakt genom och hatar allt som har med just smink att göra! När jag äntligen hade tjatat mig till att få sminka honom möttes han utav en chock när han såg att jag var klar, han tyckte han blev jätte fin och frågade mig om allt som hade med smink att göra! Haha det tyckte jag var lite roligt ;)

327 siri:

skriven

Svar: Den innehåller 40% vatten.

Motivering: Mitt roligaste, eller snarare pinsammaste sminkminne är nog när jag precis hade börjat sminka mig. Jag och min kompis åkte till H&M och skulle köpa smink. Vi tyckte att H&M-smink var det coolaste man kunde ha, så vi köpte upp ett helt lager. Tyvärr i fel färger.. Så följande månader gick vi omkring med väldigt mörkt puder, knallgrön ögonskugga och röd rouge.

Det är väldigt kul att se bilder från den tiden men jag hoppas att jag aldrig får för mig att köpa sånt smink igen!



Det är mitt roligaste sminkminne :)

328 Samira:

skriven

svar: 40 % vatten.



Haha, bla för mörk foundation! För vitt puder som fastnat på svarta tröjans ärm när jag av (barnslig vana) torkat mig på ärmen som ung haha. När det blev inne med bronzer trodde jag att samma effekt kunde uppnås om jag rougade hela ansiktet, snacka om morot på hög nivå (ps, rouget hade glitter i ) hahaa.

329 Rebecca:

skriven

Ca. 40 % vatten!

330 Roxana:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.



Mitt roligaste sminkminne var nog en gång då jag var inne i H&M med min kusin, jag använde aldrig smink och jag var 12 år. Så jag var inte van vid att sminka mig, inne i H&M testade jag liquid eyeliner runt hela ögonen och jag kände mig så otroligt snygg och sen la jag lite mörkblått (glittrig) ögonskugga runt hela ögonlocken. Jag går in i toaletten, och kollar mig i spegeln och började ta massa bilder och gick runt i det sminket resten av dagen.. Än idag så skrattar jag åt det! Man ska aldrig ångra något som fått en att lée :) Kram!

331 Erika:

skriven

1. Den innehåller nästan 40% rent vatten.

2. När min syster skulle sminka mig för skojs skull; hon plockade fram sitt smink och borstar och hela kitet och gjorde riktigt mörkt sotade ögon, lade flera lager mascara och lite rouge. Vi båda kom fram till att jag i slutänden såg ut som en clown. Jag brukar inte sminka mig speciellt mycket och jag skrattar fortfarande lika mycket varje gång jag tänker på hur rolig jag såg ut!

332 emma:

skriven

1. nästan 40% vatten 2. Roligaste sminkminne var när jag och min kompis Ebba hade samlat på oss smink från våra mammor när vi var 7 och 6 år gamla. Och sedan låtsades som ingenting när familjerna kom hem, blå ögonskugga, röda "läppa" (lite överallt) osv.

333 Linnea Persson:

skriven

LUMI Magique Foundation består av cirka 40 % vatten.



Mitt roligaste (eller kanske hemskaste) sminkminne var när jag skulle på fest för runt 1,5 år sedan. Jag stod säkert i tre hela timmar och försökte få den bästa sminkningen och håret jag kunde. Jag kollade på klockan och blev väldigt stressad då jag märkte att festen började om en halvtimme. Jag började tappa alla grejer jag använde av ren stress, jag lade platt-tången, lock-tången och hårfönen på toalettsitsen. Rätt som det var trampade jag på sladdarna så alla ramlade ner, jag fortsatte ta på mascaran medan jag skulle ta upp hårfönen som jag skulle använda, jag tog såklart fel och råkade ta ett rejält grepp om locktången istället (som var 200 grader) jag släppte såklart taget om den och börja skölja vatten på fingrarna, kunde inte använda dom på ett tag. Sedan lade jag upp platt-tången på vasken för att inte trampa på sladden. Jag hade fyllt vasken med vatten för att jag skulle doppa mina fingrar där medans jag fortsatte. Självklart stöter jag till platt-tången så att den ramlar rätt ner i vasken! Strömmen gick inte som den gör på filmer men platt-tången gick sönder. Ännu mer stressat fixade jag klart mig och for iväg i all hast till festen. Det ösregnade ute men jag drog upp luvan över huvudet så att jag skulle klara mig. Men när jag kommer fram kollar alla på mig. Trodde det var för att jag såg bra ut tills jag går in på toaletten och kollar mig i spegeln. Min mascara var nere vid mungiporna, jag hade torkat under ögonen så det var utsmetat till tinningarna. Min foundation hade blivit fläckig på kinderna och min lugg hängde i 3 bitar.



Det var mitt hemskaste minne men som jag nu bara skrattar åt när jag tänker på det. Har ärr på mina fingrar nu (haha)!



MVH Linnea Persson =)

334 belliz:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

Har himla många roliga smink minnen, men ett skiljer sig ifrån de andra. Jag var i butiken H&M med min kompis och testade smink produkter. Plötsligt föreslår hon att hon ska testa smink produkterna på mig och få tillåtelse att sminka mig. Hon verkar trovärdig nog att få sminka mig fint, så jag tillåter henne. Jag blundar medans hon använder kajal runt mina ögon. I mina tankar föreställer jag mig hur fin jag kommer bli, men så var det inte riktigt.. När hon sedan säger att hon är klar kollar jag resultatet i den smala smink spegeln... Hon hade målat med svart kajal vilt runt mina ögon! Det såg hemskt ut! Sedan försökte jag ta bort det med papper som fanns i smink avledningen, men det blev inte så mycket bättre. Istället så blev det helt grått runt mina ögon och jag såg mycket mycket gammal och trött ut. Sedan försökte jag med foundation från smink avdelningen täcka det fula gråa. Men det var inte så lyckat där heller. Så pga min kompis fick jag åka hem sådär, helt grå runt hela ögonen! Först blev jag sur på henne, men i nästa sekund bröt jag ut i skratt. Det var jätte pinsamt att behöva åka hem sådär men samtidigt kul för hur jag såg ut! Det var verkligen roligt. Hoppas jag är värdig priset för jag behöver verkligen det!

335 Aida:

skriven

Ca 40% vatten! :)



Mitt roligaste sminkminne är från när jag var mycket mindre, då brukade jag ta min storasysters smink och sminka mig tills jag hade förstört hennes smink totalt! Hon blev rätt arg då :P

336 chanette *pixi-jo*:

skriven

1. 40% vatten



2. det var faktiskt då jag blev sminkad för min första modelvisning för scwartzkopf...wow va kul det var att bli proffs sminkad..

337 Natalie:

skriven

Den innehåller 40% vatten :)

Mitt roligaste sminkminne är från när jag fick sminka min storasyster. Jag var väl runt 8 år och hade inte sådär jättestor erfarenhet ;)

Jag blandade alla möjliga färger och nyanser av ögonskugga och läppstift och allt jag hittade och målade hur fint som helst, tyckte jag i alla fall. När min syster tittade sig i spegeln började hon skratta så mycket att hon till slut låg på golvet och grät! Min mamma kom in och hamnade på golvet i tårar av skratt hon också.

338 Johanna - HOBBYFOTOGRAF:

skriven

DEt består av 40% vatten.

Mitt roligaste och kanske även pinsammaste sminkminne var när jag hade köpt mitt första puder (i femman) och pudrade på som tusan med en sån där lite svamp. När jag kom till skolan så frågade min lärare mig om jag hade vart utomlands, och då hade jag liksom varit i skolan dagen innan utan smink... :))

339 Danijela:

skriven

Består av 40% vatten.



Den består av 40% vatten.



Jag har ganska många roliga sminkminnen... fast ett som jag aldrig kommer att glömma är när jag var ungefär 11 år och min några år äldre kusin sminkade mig. Min mamma var helt emot att jag skulle sminka mig men jag tyckte det var så spännande och fint, så jag lät min kusin göra det ändå. Dock innan jag skulle kila hem så var hon tvungen att ta bort mitt smink (hon tog bara med papper+vatten), hon var så hårdhänt så jag kommer än idag ihåg hur ont det gjorde när hon skulle ta bort det. Haha!

340 frida:

skriven

1. den består av 40% rent vatten!

2. mitt bästa sminkminne var när jag skulle köpa en rosa glittrig ögonskugga när jag skulle på ett disco! jag satt på mig de på kvällen och blev ganska missnöjd men när jag kom in på discot så tyckte alla jag var jättefin !

jag fortsatte ha ögonskuggan efter det.

341 Defne:

skriven

Hei,de består väll av 40% renat vatten.

Hihi det roligaste smink minnet jag har är när jag skulle sova över hos min kompis med några andra och jag blev sminkad när jag sov,det konstiga var att det blev verkligen blev jättefint //kram

342 Anonym:

skriven

40 procent vatten består de av. Mitt roligaste smink minne var när jag och en kompis hade sminkat oss som påskkäringar med mitt nya smink sen gick vi ut då kom de massor av människor och titta på oss och vi glömmde bort att vi hade sminkat oss hahah kram

343 emelie:

skriven

1. Den består av ca 40% rent vatten.

2. Mitt roligaste sminkminne var när min kompis och jag (då vi var ca. 10år) skulle sminka varandra så konstigt det bara gick. Vi la på en foundation som var helt fel färg på oss, massa rouge, jättemycket blå och lila ögonskugga så det nästan såg ut som att vi hade två blåtiror på ögonen. Vi tog på knallrött läppstift och massa andra grejer, så vi såg så konstiga ut som möjligt. Sen när vi skulle gå ut precis utanför huset och ta massa kort på skoj så kommer det en massa killar från skolan gående. Vi sprang in igen och började gapskratta! Härliga minnen :)

344 My:

skriven

1. ca 40 % vatten!

2. När jag köpte min första foundation som 12 åring och valde heelt fel nyans. Jag gick en hel skoldag innan någon vågade sig fram för att påpeka att hela mitt ansikte var gult! haha :D Åh det var tider det!

345 Stina:

skriven

40 % :)

Haha mitt roligaste sminkminne var nog när jag jag hade jättebråttom till skolan och bara drog på några lager av mascara och sedan sprang ut genom dörren! Framme vid skolan börjar min kompis skratta när hon ser mig och jag fattar ingenting, men när jag går in på toan ser jag att jag har långa svarta streck, båda ovanför och under ögat! Såg ut som en clown :)

346 Jennifer:

skriven

1. 40% rent vatten

2. När jag och min kompis sminkade oss som fjortisar, hahah, man kan ju nästan räkna med hur vi såg ut! ;)

347 Isabelle:

skriven

1. Den består av nästan 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är från när jag var ca. 8 år gammal. Jag och min kompis hade lyckats övertala min mamma att sminka oss, vilket resulterade i extremt mycket rouge, blå och röd ögonskugga samt jättemycket färg på ögonbrynen. Tyvärr tyckte min mamma att det var minst lika roligt som vi och fotade alltihop. Ganska roligt att se idag men så fult smikade att jag skäms! :D

348 Beata:

skriven

1. LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.

2. Mitt roligast sminkminne måste ha varit när jag var tolv år. Jag och min kompis skulle åka till centrum (det var "coolt" då). Desvärre hade inte min kompis något busskort. För att komma på bussen skulle vi därför sminka mig till storasystern. När min kompis skulle sminka mig tryckte hon först in hela mascara borsten i mina ögon och sedan sprutade hon parfym i mina redan svullna ögon. Resultatet blev katastrofalt. Röda ögon och en massa klet med brunkrämen. Hahaha!

349 Elvira:

skriven

Den består av hela 40 procent rent vatten, helt fantastiskt!

Mitt roligaste smink minne måste vara när jag och mina kompisar sov över, och så fick vi sminka två av killarna om dem fick sminka mig!

Så vi sminkade dem som fjortisar och jag blev sminkad som en uteliggare, mascara som polisonger och hela köret!

Puss och kram!

350 Cassandra:

skriven

1 Rätt svar:40 % vatten

2. mitt roligaste sminkminne var när jag och min syster en kväll bestämde oss att sminka ut oss till killar. Hahaha, mustasch och grejer!

Resultatet blev förvånansvärt bra, när vi var ute så var det t.o.m en kille som frågade oss: "Har ni cigg, grabbar?" hahahaha snacka om att vi höll på att dö!!!

Kram Cassandra

351 anna:

skriven

1. 40 %

2. Mitt roligaste sminkminne är då jag skulle böja ögonfransarna och när jag skulle ta bort "böjen" satt den fast i ögat! Jag fick inte bort den och försökte jättelänge. Den bara hängde där. (kul att gå till skolan så tänkte jag...) Till sist var jag tvungen att väcka pappa som efter lite pill och många minuter fick bort den! Gjorde ganska ont just då, men kul nu efter!

352 Bitte Kråkbo:

skriven

40% vatten.

Detta smink låter för bra för att vara sant så därför skulle jag själv vilja prova och se om det är så bra.

Just nu ekar det väldigt tomt i min sminkväska och jag behlöver verkligen nya produkter.

353 Jennifer:

skriven

Den består av 40% vatten.



Mitt roligaste smink minne var nog när jag var runt 8 och hade precis upptäckt smink och hade köpt ganska mycket av det. Men min stora syster tyckte inte om att jag använde smink, så en natt när jag so så målade hon mina ögon kolsvarta med vattenfast ögonskugga och målade runt mina läppar som en clown med illrött läppstifft. När jag vaknade på morgonen var det första jag såg, ett rött avtryck på min kudde, så jag sprang upp och kollade mig i spegeln. bakom mig stod min syster och skrattade så jag tog mitt lila läppstifft och målade så henne.

354 michelle:

skriven

Lumi foundation består av 40% vatten!



Mitt roligaste minne med smink var faktiskt när jag var 8 år. Jag höll på att rota i mammas smink när jag plötsligt hittade ett jätte fint läppstift ^^ då smetade jag ut den över läpparna och det visade sig att det var en sån där penna som täcker över finnar! haha, lite pinsamt och roligt samtidigt ^^

355 Sanja:

skriven

1: 40 procent vatten

2: Roligaste sminkminnet måste nog vara när jag och min kompis skulle sminka oss för första gången, vi var ungefär 6 år gamla och hade "lånat" min mammas smink. Vi trodde att det såg så himla bra ut, men på korten vi har från den dagen så måste jag erkänna att vi ser ut som clowner båda två.

356 Petra:

skriven

hej hej!

Jag vill vara med & tävla!!

Den består av 40% vatten.

Hmm, värsta skönhetsmissen... måsste vara min rouge incident på högstadiet... såg ut som ett stoppljus !! =)

357 Elin Jonsson:

skriven

Hej hej klart att man är med och tävlar! =)



Svar: Den består av ca 40% rent vatten.



Jag minns då jag var yngre ca 14 år och det var inne med übertunna ögonbryn så för att få dem supertunna så rakade jag och en kompis bort dem för att kunna måla ett eget med ögonbrynspennan. haha Måste ha sett helt galet ut! I samma veva var det inne att ha vit eyeliner och det var inte snyggt kan jag säga!



håller tummarna



KRAM

358 Oliwia Fränden:

skriven

1. Den innehåller 40% renat vatten.

2. När jag och min bästa vän hade sminkat oss super fint & skulle ut och ta foton för nån blogg har jag för mig (det var cirka 3 år sedan) och det började ös regna så sminket bara rann och vi hade suttit i timmar och fått oss vackra, så bilderna blev helt förstörda men gud vad vi satt och skrattade hela kvällen sen åt bilderna!



Tack på förhand. :)

359 joffie:

skriven

SVAR: Den innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag behöver en ny produkt,

som tillför huden naturlig fukt.

Resultatet utstrålar en magisk och enastående lyster,

som detta väcker avundsjuka hos min bråkiga syster.

Nu till det avgörande beslut,

får man ett lyckligt slut?

360 Isabelle ~ ena halvan av en modeblogg:

skriven

Är gärna med!



Svar: 40%



Mitt roligaste sminkminne var när jag gick i 8an och var i omkl.rummet i skolan efter idrotten med mina kompisar. Jag skulle sminka mig och hade ett stort solpuder och så tappade jag hela i marken så att det blev puder över halva golvet. Mina kompisar började skratta och sen hjälpte dem mig att torka upp!

361 Mimmsan:

skriven

40% rent vatten.

Hoppas det går bra för alla i tävlingen!

Min Mail: miriamhedlund@hotmail.com

362 Jessica:

skriven

1. Den består av 40% vatten.

2. Ett roligt sminkminne jag har är också ett av mina första. Jag skulle bli påskkärring och min mamma skulle måla läppstift på mig. Men jag tyckte att det kittlades så mycket att jag inte kunde sluta skratta vilket resulterade i rätt utsmetat och kladdigt resultat.

363 Linda S.:

skriven

1. 40% vatten

2. Roligaste sminkminnet var när jag kom lite försent till en fest med några av mina närmsta kompisar. Så jag klev just in i lägenheten precis när en vän höll på att arrangera ihop en lek. Alla tystnade och tittade på mig. De sa "åhh vad snygg du är linda". Sedan kom följdfrågan efter gapskratten "Vem har sminkat dig?! Din mamma eller din chef?"



Det är så mig i ett nötskal. Är usel på att sminka mig. Och när jag väl ser bra ut så förväntar sig ingen att det är jag som har gjort det. (Kan inte påstå att det är jag osm sminkar mig heller. ;))

364 jossan:

skriven

1.LUMI Magique foundation innehåller cirka 40 procent vatten.



2.mitt roligaste sminkminne var när jag var kanske 7 år och skulle prova sminka mig själv. min bror var på sitt rum och mamma var ute i stallet. Mamma hade kvar sin sminkväska hemma, så jag gick och tog den. jag gick in i badrummet och började sminka mig själv. jag visste ju inte hur man skulle sminka sig så därför blev mitt ansikte katastrof. när mamma kom in igen började hon skratta och tvättade bort allt.



3.lägger till en sak varför jag vill vinna sminket. Jo såhär är det. Jag läser tidningen frida och allt smink jag få därifrån får jag utslag av. Jag har inte råd att köpa eget bra smink så jag använder bara det. Nu har min hud skrapats upp vid näsan och förstör min hud, därför vill jag vinna ett bra smink som detta.



4. Min mailadress är comeandsayhelloo@hotmail.com



Kram från Jossan

365 D E L i L A H <3:

skriven

SVARiS:

Nummer ett: Det är som sagt 4O% water.



Mitt roligaste sminkminne:

Jag hittade en film på mig när jag var runt 4 år, blond och full av bus. Där jag står på knä på själva handfatet inne på toaletten. (Pappa filmar i smyg.)

Då ser man hur han går in i badrummet och säger: Hanna, vad har du gjort?!

Sen filmar han mig som står där på knä, nästan slickar spegeln för jag står så nära och alldeles svart i ansiktet då jag hittat mormors fina kajal och tydligen försökt härma henne... Sen börjar jag ropa efter mormor på ett så gulligt barn språk så det lät mer: Mojmoj, mojmoj, MOJMOJ till slut skrek jag jätte högt: MONICA, MOOOOONIKA.. för jag ville ju visa så fin jag blev... Hahaha.

Det var mormos fina smink det.



/ Delilah

366 sophie:

skriven

1.LUMI Magique foundation består av ca 40% vatten.



2.hmm.. mitt roligaste sminkminne?

Ja, det var nog när jag lät mina kusiner sminka mig. Dom sminka mig med allt möjligt! Jag fick 5 lager brunkräm,massor av rosa på kinderna och mina ögonbryn vill jag nästan inte ens nämna.. Till mina ögonbryn använde dom en eyeliner.. kan ni tänka er hur jag såg ut? haha.. Men det värsta var ju att mamma ropar från nedervåningen och jag springer ner och där står mammas väninna och hennes skitsnygga son. Gud vad jag skämdes! Men nu när jag tänker tillbaka på det så skrattar jag bara :D

367 Annika:

skriven

Svar: Ca 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne måste vara när jag var 12 år och precis börjat experimentera med ögonskuggor. Jag såg en bild i en Frida-tidning med blå sminkning och försökte mig sedan på detta. Jag tyckte det var superfint men det tyckte tydligen inte någon annan. Många skratt på stan och i skolan blev det och när mamma sedan fick syn på mig fick hon en chock! Haha det såg ut som jag blivit svårt misshandlad med stora blåtiror runt ögonen!

368 Annica:

skriven

Svar: 40% vatten.



Skulle sminka mig inför en kväll ut på krogen, och tänkte att jag ska bli så himla snygg att alla ska titta på mig. Men såklart så dagen innan så var jag så stressad att köpa smink så jag tog tyvärr fel nyans på brunkrämen. Eller kan man kalla det brunkräm. När ansiktet blir jätte ljust och jag ser ut som ett lik! haha ^^ jag tänkte inte på det, och var på krogen och tyckte att några titta på mig men jag tänkte inte på det. Men sen fråga min kompis mig om jag skulle se ut sådär.. Vi gick på toan och jag såg ut som ett spöke med svarta ögonskugga. haha skämmigt. fast idag så skrattar man bara åt det.

369 manuella:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller cirka 40 % vatten.



2. Mitt roligaste sminkminne är nog när jag gick i 6-8 då jag konstant varjedag sminkade mig med ORANGE smink och använde VIT kajal över ögat med rosa läppglans och fyllde i mina ögonbryn med brun färg.. Jag hade en massa sminkstreck eller aa "fjortisstreck" som det kallades och min mascara den var nog så tung att jag inte ens kunde hålla ögonen öppna. Ingen påpekade detta i skolan eftersom att ingen vågade och när mina föräldrar sa något så sa ja att det var fint eftersom att alla i skolan "tyckte om det". En dag när vi skulle ha anonyma komplimanger åt varandra i skolan så jag jag runt 15 lappar där de stog "måste gå på sminkkurser" "lär dig att sminka dig" "doppad i orangekräm" osv.. och det var riktigt pinsamt eftersom att jag hade gått runt så i ca två år..

370 Sandra Tysk Karlsson:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten

2. Mitt roligaste sminkminne, måste nog även vara mitt hemskaste också. Det var första gången jag skulle gå och köpa smink och skulle välja foundation, jag hade ju ingen aning om vad man skulle ha så tog bara någon. För detta var ett måste ha! Jag kom hem, sminkade mig med foundationen dagen efter när jag skulle till skolan och jag var sjukt brun i ansiktet. Notera att det var vinter (jag var likblek dagen innan) Alla kollade på mig och gud va jag skämdes. Idag kan jag dock bara skratta åt det. Att hitta rätt nyanser ÄR svårt, hah!

371 Elvira:

skriven

Hej!



1. Den består av ca. 40 % vatten

2. Åh, mitt roligaste sminkminne måste vara när jag och två andra kompisar sminkade varandra som Jack Sparrow i The Pirates of the Caribbean; dvs målade ögon på ögonlocken. Sedan tog vi massor med skrämmande bilder där vi hade ögonen stängda.

När vi hade fotat färdigt så skulle vi äta middag med min kompis föräldrar. Vi glömde bort att ta bort sminket, och min kompis familj blev lagom skrämda när vi såg ner på maten vi ksulle äta ...

372 J E N N I F E R:

skriven

Sv: LUMI Magique foundation består av nästan 40% vatten.

Mitt bästa sminkminne var när jag sov över med en kompis. På morgonen när hon fortfarande låg & sov tog jag fram läppstift & kajal och målade i ansiktet på henne.. (hon sover väldigt djupt.. haha!) Och hon märkte ingenting förrens vi skulle gå ut den dagen.

373 tove:

skriven



1) 40% vatten innehåller den!

2) mitt roligaste sminkminne var när vi var på klassresa i 8:an och skulle ha disco med några andra klasser som också var där. Vi tjejer sminkade oss och gjorde oss fina så kom en av killarna i klassen in till oss, vi lyckades övertala honom att vi skulle få sminka honom, så då gjorde vi det. Vi satte jätte mycket Rouge, färgstarka ögonskuggor och hittade till och med ett par lösögonfransar till honom. Han fick aldrig se sig i en spegel och när vi var klara med honom så var vi tvungna att gå för att hinna, han hann alltså inte tvätta bort sminket! Och jag tror inte han fattade hur mycket vi hade sminkat honom... Haha, han hade det hela kvällen och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket...!

374 Julia:

skriven

1. LUMI Magique foundation innehåller nästan 40 % vatten

2. MItt roligaste smink minne är deffinitivt när jag och min vän sminkade ut oss i 70 tals färger så som turkos, orange och gult mm. Så väldigt starka färger. Sen så tog vi fram hennes Stoooooora trampolin och ställde nere vid deras brygga då dem har en sjö tomt. Så hoppade vi och gjorde volter mm. och turades om att ta kort på varandra. Riktigt fina kort vart det! Desstuom så var det solnedgång så bilderna vart riktgt bra, minne för livet!

375 Klara:

skriven

Den består av 40 procent rent vatten.

Mitt roligaste sminkminne var efter ett tal jag hade hållit i skolan. Jag var sist ut och hade varit så hemskt spänd inför det här talet i flera dagar. När det och lektionen äntligen var över, efter de där få minuterna av hjärtklappning, så går vi alla ut ur klassrummet och man känner den där lättnaden svepa igenom hela kroppen när det hela trots allt gick väldigt bra. Fortfarande lite spänd drar jag upp mitt lypsyl ur väskan och bestämt drar det över läpparna och mungiporna med våldsamma rörelser medan vännerna framför mig talar uppmuntrande om hur bra det gick. Jag glömmer aldrig deras chockade miner när det visar sig att det var läppstiftet jag hade dragit upp ur väskan och inget lypsyl.

376 Josefine:

skriven

a) 40%

b) Det var inför musikalen i nian då jag fick sminka hur många killar och tjejer som helst och då var det allt ifrån brunkräm till att de skulle likna sköldpaddor, det var hur roligt som helst!

377 Cynthia:

skriven

1.Den innehåller 40% vatten

2.Mitt bästa sminkminne var när jag spenderade en helg i åhléns city, göteborg åt att bränna 3000 kr på endast smink. Det var riktigt roligt!

378 Annina Hannu:

skriven

1. 40 % vatten

2. Mitt roligaste sminkminne var när jag och en kompis hade fixat oss till en fest, Vi hade bråttom och bilen vi skulle åka med stod utanför på gården. Vi skyndade oss ut till altanen för att ta på oss skorna, på gården stor dock min kompis storebror och fyller vatten in i en pol, han vänder sig om, tyvärr med slangen i handen och min kompis får allt vatten på sig, i ansiktet! Hon hinner inte fixa om sig så hon måste helt enkelt åka med blött hår och runnet smink, otroligt synd om henne, men kunde inte sluta skratta :')

379 Fanny!:

skriven

1. 40% vatten!

2. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver verkligen nya fräscha skönhets grejer! I min familj så är vi 8 hemma oss mamma och 6 till familjemedlemmar på pappas sida så alla nästan alla mina småsyskon vill bli sminkade lite då och då och då tar saker slut så fort + att jag vill att mina små syskon ska använda bra grejer så att dom inte får så mycket problem med huden när som blir större!

Tack så mycke! :)

380 Sara:

skriven

1. LUMI innehåller ca 40% vatten.

2. Mitt roligaste mi8nne var när jag om mina tre kompisar Sara, Rebecka och Paulina skulle sminka oss bara på skoj. Man fick inte se vad den andra sminkade på en själv. I slutet när Paulina skulle sminka mig så slant hon med det knallröda läppstiftet och hela mitt face blev rött. :S Vi började skratta när vi såg oss i spegeln och tja... när vi skulle ta bort sminket så hade Rebeckas sminkborttagning (vi var hos henne) tagit slut. Vad glad man blev när man märkte det... D:

381 Lisa:

skriven

40% är det rätta svaret! :) Mitt mest komiska sminkminne var året 2006 och jag var 17 år gammal och jag och mina tjejkompisar var på en hemmafest med maaassa killar. Vi hade förfestat i en av mina tjejkompisars flickrum och kom till festen fnittriga. Jag och en kompis sprang då in på toaletten för att "pudra näsan" då jag vände mig till min kompis och sa "jag ser ju jätteflottig ut! kan du pudra min panna?" Vilket hon gjorde! Inga mer tankar på det förrän dagen efter när jag går igenom min kamera och ser då att jag ha ren stor brun bajskorv i pannan! Det vill säga en fläck på 8 x 5 cm med brunt solpuder! Som jag tydligen glassat omkring med. Dock sa ingen något om det så förmodligen var alla för fulla för att se!

382 Emelié Wirbing:

skriven

LUMI Magique foundation består av ca 40% rent vatten.

Mitt roligaste sminkminne är nog när min pojkvän låg och sov med ansiktet rakt upp och jag satt och sminkade mig inför dagen. Men när jag var klar så ville jag ju göra han lite fin, och jag vet hur svårt han har för att vakna. Så jag satte igång, gjorde allt möjligt.

Foundation, kajal, läppstift, mascara, ögonbrynspenna, ögonskygga, allt. När han vaknade märkte han ingenting, och jag låtsades som ingenting.

Vi gick ner för att käka frukost och han råkade spilla lite mjölk i ansiktet och skulle ta hans vita tröja och stryka mot ansiktet. Men då märkte han att tröjan blev alldeles färgad och han sprang till en spegel och märkte då hur fin han var (ironiskt). Och därefter tvättade han sitt ansikte i 40 minuter dryga.

Tror jag nästan aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

383 linn:

skriven

1. 40 %

2. 2. Det var nog för nån vinter sen när jag hade köpt en lite grönare concealer som skulle täcka finnar bättre. Men inte så bra att använda det när man inte blandar ut det ordentligt! Hade lite gröna fläckar i pannan..

384 nadja:

skriven

LUMI Magique foundation innehåller ungefär 40% vatten. jag skulle vilja vinna för jag är en ny beauty guru på youtube och jag skulle behöva lite nya saker som fondation och sånt, mina tips är att göra rent ansiktet med en tvål som inte torkar ut huden sedan ta canceler på rodnade ställen som innan man tar på sin fondation och av sluta med en puder som har en jämn ton med din egen hud typ .ett roligt minne jag har är när jag råkade ta frans lim som eye liner :p . jag vill jätte järna ha kittet för jag har inte så mycket pengar efter som att jag bara är 15 år.

385 Lisa:

skriven

1. Ca 40% vatten innehåller LUMI!



2. Mitt roligaste sminkminne? Hmm.. Måste vara för ett år sen. Jag och några kompisar skulle göra en "vågar du" lek. Man skrattade såklart när de andra skämde ut sig. Men när det väl var mi tur var det inte alls kul. Jag skulle bli sminkad till panda, gå till en djurbutik (genom stan så att alla såg mig) och fråga ägaren om han sålde pandor. Alla kollade såklart på mig och trodde att man var puckad. Ganska kul om man tänker efter nu :)

386 emma palonen:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% vatten.

Mitt roligaste sminkminne är när jag bada förra sommarn och glömde sminka vänstra delen av aniktet

387 elin:

skriven

den innehåller 40% vatten :) Mitt roligaste sminkminne är när min killkompis skulle sminka mig och det blev en katastrof, jag såg ut som en påskkärring :D

388 Alva Alsvik:

skriven

1. Den innehåller 40 procent vatten



2. Mitt bästa sminkminne var när jag var runt 5 6 år. Min mamma sminkade mig på påsk när vi var klara var jag alldeles röd om kinderna, hade knallrött läppstift och hade eyeliner-dutter som fräknar :).

389 Pauline Fagerholm:

skriven

LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten.



Mitt roligaste smink minne måste vara när jag skulle gå på Gudrun Sjödéns jubileums visning. Jag har aldrig blivit så omhändertaget förut, tre olika människor som står och sminkar en! underbar känsla faktiskt. Och även efter det två som fixar håret, det kan vara det "roligaste" minnet jag har faktiskt. Själva visningen va grym i sig!

390 Angelica:

skriven

1. ca 40% vatten

2. Det var för ca 4 år sedan då jag och mina 3 bästa tjejkompisar sminkade oss tillsammans innan balen i nian. Vi hade så kul. Det är ett minne för livet.

391 Klaudia:

skriven

Innehåller nästan 40% rent vatten.



Jag skulle vilja vinna det för att jag har aldrig vunnit någon i mitt liv och jag har även väldigt svårt att välja rätt fundation.

392 Sabina:

skriven

1.LUMI Magique foundation består av 40 % rent vatten.



2. För något år sedan fick jag och mina kompisar sminka en kille i våran klass. Han fick jättelånga ögonfransar, rosenröda kinder och glittriga,rosa läppar. Han hade dessutom ganska långt hår, så på några minuter hade han förvandlats till en tjej. Vi fick ett väldigt gott skratt, även om han inte blev jättesnygg!

393 Sara palm:

skriven

Svar på din första fråga är - LUMI Magique foundation består av 40% rent vatten :)

Och svar på din andra fråga - Jo, roligaste smink minnet var nog när jag skulle använda foundation för första gången, jag var nog 13 och hade fått en från min kompis som var lite äldre och flera nyanser mörkare än mig, och så liten som jag var trodde jag inte det spelade någon roll och smetade på den mörka foundationen i hela ansiktet och gick till skolan och samma dag hade vi klassresa. Och hemma i badrums spegeln så är det så starkt ljus så foundation såg inte så jätte mörk ut sedan på bussen mot kolmården med flera klasser tar en tjej från några klasser högre än mig upp en spegel och visar hur jag ser ut i dagsljuset och där satt jag som om jag hade doppat huvudet i jord i flera timmar och skämdes men nu för tiden skrattar jag och mina kompisar mest om det och det har blivit till en rolig sak! Och man lär sig av sina misstag haha...

Min hotmail är saarus-08@hotmail.com

394 Malin:

skriven

Det består till nästan 40% av vatten.



Mitt bästa sminkminne... Ja, det är när jag som ung & naiv fick för mig att det var en utmärkt idé att smörja in hela ansiktet med Brun utan sol så att jag skulle bli brun och sommarfräsch i ansiktet utan att anstränga mig i solen och slippa behöva använda foundation.



Typiskt nog så var det någon dag innan skolavslutningen också och till min förskräckelse blev jag inte snyggt brun i ansiktet utan fick istället en morotsfärgad slash bajsbrun fläckig ton i ansiktet. Det slutade med att jag fick hjälp av min pappas fru att skrubba bort allting från ansiktet med peeling och en scrubvante, vilket gjorde att ansiktet blev väldigt rosigt, rött och mindre morotsfärgat. Pappas fru älskar att påminna mig om detta och jag lärde mig en läxa för livet, BUS är inte för mig. Särskilt inte billiga Niveavarianter.

395 Pew:

skriven

1. den innehåller ca 40% vatten!



2. Var när jag var påskkärring för första gången och kletade på kajalprickar i hela ansiktet, mamma skrattade ihjäl sig!

396 Melinda:

skriven

1) nästan 40%



2) Jag brukar inte låta andra sminka mig, men en gång så lät jag ändå en kompis sminka mig för vi skulle gå ut och fika, och då gjorde hon det, jag sa att hon fick absolut inte använda något glitter för jag och glitter går inte ihop ;) men sen då jag fick se hur hon hade gjort, så var typ hela mitt annsikte fullt med glitter, och det gick inte å få bort med smink rengöring och tvål, men då lät hon mig sminka henne som ''payBack'' för att hon gjorde så mot mig, så då sminkade jag henne med flera olika färger och så, så det vart jätte fult, men det gick bort iallafall. så hon hade tur men jag fick gå ut med glitter i hela ansiktet, så då vart jag sur. :)

397 Hanna Magnström:

skriven

LUMI Magique foundation innerhåller 40% vatten



Mitt roligaste smink minne var nog när jag hade sminkat mig innan en tjej kväll, och i badrummet hemma är det inte så stark belysning och därför så såg foundationen bra ut, men sen hos kompisen så märkte jag att dom kollade lite extra på mig, så kollade jag i en spegel och märkte att jag såg helt orange ut i ansiktet. Jag tvättade bort det, och så vi skrattade! Men eftersom att jag kände dom så bra, var det inte pinsamt utan bara kul! Jag är glad att det hände när jag var med några jag kände bra!

398 Lina:

skriven

Svar: 40% vatten.



Roligt minne om smink? Nej, det målas och det kladdas, men roligt blir det väll aldrig.

399 Caroline:

skriven

Svar: Innehåller 40% vatten



När jag var tonåring hade min mamma kastanjevatten i badrumsskåpet. Det skulle baddas in med en bomullstuss och ge en fräsch brun hudton. Självklart skulle det testas. Tyckte att jag blev brun och snygg, MEN det var i vår spegel det!

När jag kom till skolan upptäckte jag att nyansen var orange och till råga på allt även väldigt ojämnt applicerad. Pinsamt!!! :-D

400 Elise:

skriven

LUMI Magique foundation består av nästan 40% rent vatten.



Jag har 2 roliga sminkminnen.



Ett som hände för ett bra tag sedan var en morgon när jag försovit mig och fick kasta i mig min frukost osv. Lampan som vi då hade i badrummet var ganska mörk när man tände men blev ljusare eftersom. Jag skulle snabbt sätta på mic concealer och mascara och springa till bussen. Jag gjorde det och sprang till bussen.

När jag väl var på bussen fick jag många blickar på mig, men jag fattade inte varför.

Men när jag kom till skolan och gick på toa så såg jag att jag hade råkat tagit min mammas röda läppstift, jag hade röda prickar i mitt ansiktet. Jag såg inte klok ut! Men jag tvättade bort allt med en gång.



Det andra hände för kanske en vecka sedan då min 7 åriga lillasyster provat sminka sig när vi skulle på resturang. På vägen dit hör jag henne säga:

-Åhh..min mascara har runnit igen, fuck.



Gud vad alla i min familj skrattade, hon också eftersom hon inte förstog vad hon hade sagt.



Håller tumarna nu! :)

401 Felicia:

skriven

1. Den innehåller 40% Vatten.

2. Haha, mitt roligaste sminkminne var när min kompis sminkade mig innan jag skulle upp på scenen och sjunga på scandinavium tillsammans med 700 andra skolelever på en konsert som heter Marching for life. Vi sjöng med massa artister som ex. Måns zelmerlöw! Det var det största jag någonsin varit med om. Det blev en sådan feeling när 700 elever sjöng i olika stämmor på massa vackra, afrikanska låtar. Det var flera som blev rörda och började gråta, och alla sa att det var storslaget, riktigt coolt!

402 Louise - Fotoblogg:

skriven

1. Innehåller 40% rent vatten.

2. Roligaste sminkminne var nog när jag skulle sminka min kompis jag skulle ta på mascara på henne och jag råkade få hela mascara borsten i hennes öga hela hennes öga var svart!

Båda började skratta efter! :D

403 Anonym:

skriven

1. Ca 40% vatten ~



2. Det var när min kompis och jag skulle sminka varandra utan att kolla! Vi började med rouge och fortsatte sen med allt annat. Vi såg ut som monster efter! Haha, det är värt att testa! ;D



Min e-mail: ecollin@hotmail.se

404 sannececilia:

skriven

Hejsan! Den innehåller nästan 40 % vatten!



Innan jag tog studenten så hade vi en utklädnadsshow på skolan och min klass var utklädda till "mormor och morfar" Det var så himla roligt för alla var super engagerade och vi samlade ihop lite pengar och gick och köpte lite smink som vi sedan använde på alla och utförde "gamling-sminkning" så att vi alla sedan såg ut nästan precis som pensionärer! Det såg så verklighetstroget att vi inte kunde göra annat än att skratta allihopa när vi tittade på varandra, det var nästan läskigt! Och jag behöll min sminkning på när jag kom hem till familjen, gissa om de blev paffa när jag klev innanför dörren!

405 Tilde Ågren:

skriven

1.ca. 40% vatten!

2.Mitt roligaste sminkminne var när jag var 10år! Jag och en kompis gickin på toaletten och tog mammas smink och sminkade varandra utan att se något alls!Det blev helt sjukt! :D Sedan smög vi ut och gömde oss,och när min mamma kom hoppade vi fram och skrämmde henne...Superkul eftersom vi såg nästan läskiga ut av allt smink som dessutom var hennes...!

/Tilde

406 Linnéa:

skriven

den består av nästan 40% rent vatten.

ett av mina roligaste smink minne var när jag var liten, visste inte vad jag skulle använda mascaran till och hade läppstift med en liten pensel till som jag inte heller visste vad man hade det till. mascaran satte jag på ögonbrynen, och läppstiftet som fräknar.

sen gick jag ut och trodde jag var hur snygg som helst.

407 Ella:

skriven

Produkten innehåller 40% vatten!

Mitt roligaste sminkminne var när jag hade sminkat mig som påskkärring på skoj när jag var 13 år. Det var bara det att jag glömde tvätta bort det. Senare gick jag ner till affären för att köpa något och utanför stod nästan alla killar från min skola!!!!

DE SKRATTADE IHJÄL SIG!

408 nemo:

skriven

nästan 40% vatten ist för vanligen 20%



roligaste sminkminne: när jag och en kompis i mindre ålder sminkade oss o lekte topmodels med en kamera. :) framkallade bilderna och idag garvar vi åt hur "fina" vi var

409 Mira K:

skriven

1. ungefär 40 %

2. Det var en period när jag sminkade mig inne på mitt rum som inte har något fönster med hjälp av konstgjort ljus. Låter kanske inte så farligt, men det i det gula ljuset såg jag inte om det blev kakigt i ansiktet... Tänkte inte alls på det förens jag såg en bild tagen i dagsljus där jag såg ut som om kvinnorna vid skönhetsdiskarna på arlanda (= waaaaay 2 much smink hehe). Det blev ett riktigt wakeup-call, och sen dess kollar jag alltid hur det ser ut framför ett fönster innan jag går...

410 amanda bergholm:

skriven

Den innehåller cirka 40% vatten.



Mitt roligaste sminkminne är när jag skulle gå på skoldisko i 3:an. Jag tog en massa blå ögonskugga så det såg ut som jag hade blåtiror samt ett kilo glitter i hela ansiktet. Jag skulle skynda mig iväg till discot innan mamma kom hem. Men så han hon hem och tvingade mig tvätta bort allt..undra varför haha? Slutade med att mamma fick sminka mig och jag var sur hela kvällen över att jag inte fick ha min sminking!

411 TovaNilsson:

skriven

den innehåller ungefär 40% vatten !



för ett tag sedan blev jag så irriterad på mina ögonbryn att jag rakade av dom , ja helt och hållet.. och fick gå runt med kolsvarta dit målade ögonbryn som var såhär ungefär ^ ^ helt otroligt fult .. skrattar fortfarande när jag ser bilderna på hur fan jag såg ut ..

412 marianne eriksson:

skriven

Den innehåller nästan 40% rent vatten.

Mitt bästa sminkminne är när min dotter var liten och fick härja fritt med mitt smink. Både hon och jag fick ordentliga krigsmålningar och roligt hade vi.

413 eveline:

skriven

Svar:

"LUMI Magique foundation" innehåller nästan 40% rent vatten.

Sminkminne:

Mitt roligaste sminkminne var nog när jag var på konfirmationsläger och min bästa vän fick sminka mig. Hon täckte för alla speglar i hela huset och sedan sminkade hon mig, när hon var klar gick jag runt i huset och frågade olika personer hur jag såg ut (de flesta hade jag aldrig träffat förut, eftersom vi delade på lägergården med två andra konfirmationsgrupper).

Alla sa att jag var jättesnygg och jag blev förstås glad och trodde på dom.

Lite senare kunde inte min kompis och våra rumskamrater hålla sig längre utan dom började skratta och jag sprang fram till spegeln och började gapskratta. Hela mitt ansikte var glänsande orangeglittrigt och mina ögonlock var helt svartsotiga + ett knall lila läppstift. haha har aldrig skrattat så mycket åt en sminkning.. Detta har dock blivit som en tradition, lite då och då när jag och mina bästa vänner är så får min kompis sminka mig och det är lika roligt varje gång!

414 eveline:

skriven

Kram!

Kommentera här:

Annonsera här »