Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary

Jag har fått många kommentarer och mail med önskemål om att jag ska göra ett inlägg där jag berättar lite mer om vår underbara resa i usa och självklart kan jag göra det. Får se om jag börjar redan i morgon, annars dyker det upp någon gång till veckan. Har föresten börjat samla på fina kylskåpsmagneter och på vår resa köpte vi två nya som ni kan se här ovan. Glömde helt bort att köpa en i San Francisco men vi kanske åker dit igen i framtiden. Nu ska jag hoppa upp på cykeln och bege mig till syster yster och familj på middag. Lyx! Ska försöka få en av mina systerdöttrar att ta outfitbilder på mig, har slarvat bort min självutlösare och det är därför det är så lite av den varan just nu. Önskar er alla en trevlig kväll!
1 Angelica:

skriven

Låter toppen att du ska göra ett inlägg om resan, jag ska nämligen göra en liknande i höst och det är alltid bra att få tips och idéer från någon annan=)
Kommer jag ihåg det så kan jag säkert köpa en kylskåpsmagnet åt dig från San Francisco.

Svar: Vad kul att du tycker det! Håller på att försöka samla ihop allt i ett inlägg just nu och hoppas få det klart tidigt i veckan. Åh det vore ju hur gulligt som helst om du kunde göra det. Har spanat på Ebay efter en men de är bara så fula, vill ju ha något liknande dessa ovan. Hi hi. Åh vad avis jag är på dig, du kommer få en alldeles underbar resa!!
Therez Hahlin

2 Angelica:

skriven

Det ska inte vara några problem, jag ska åka i November så jag hör av mig strax innan för att dubbelkolla att du inte fått tag på en magnet under tiden. Jag ser fram emot ditt inlägg=)

Svar: Vad gullig du är! Tusen tack!
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »