Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary - Soon vacation

Jag laddar just nu för en arbetsdag. Utanför bokstavligt talat vräker det ner och jag längtar inte till själva promenaden till jobbet, men jag ska väcka älsklingen och höra om inte han kan sjutsa mig. Hi hi. Spanade in vädret i LA och det ser ut att bli sol i morgon och runt 25 grader varmt. Las vegas däremot ligger temperaturen på över 40 grader, jisses! I morgon den här tiden sitter vi på planet! Can´t wait! Packningen är klar och jag känner mig lugn! Snart börjar semestern och jag är så jäkla lycklig!
//It is a rainy day here in Umeå, but I do not mind because I´m gonna work almost the whole day and after that travel by car in a couple of hours to Stockholm. Vacation! Yey!
1 Helen:

skriven

Ha nu en underbar semester och födelsedag!! Njut av varandra och ert äventyr!!! skönt att lämna regnet.....

Svar: Tack fina du! :D Vi har det helt fantastiskt här! kram
Therez Hahlin

2 Josefin:

skriven

Så kul att ni snart far! Ni kommer säkert ha en underbar resa. Ha det så jättebra och ta gärna massvis med bilder och visa oss som sitter här hemma i regnet. Kramar

Svar: Det ska jag absolut göra! Tack rara!
Therez Hahlin

3 Rebecca:

skriven

Åååh jag blev så valet avis just nu när du skrev om Las vegas. Min sambo och pratar mycket om att åka tillbaka dit, älskade den härliga fantasistaden. Ha en underbar resa!!

Svar: Hi hi, ja det ska bli riktigt spännande att åka dit! :D
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »