Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunsilk Vibrant color protection

Förra veckan fick jag hem ett härligt kit från Sunsilk via blogg.se stil. Jag har testat Vibrant color protection som innehåller Amino shield-teknologi och UV filter som hjälper till att bevara pigmenten och skydda färgat hår. Håret känns verkligen supermjukt efter användning och lite extra plus måste jag ge hårinpackningen som verkligen gör skillnad på mina torra, färgade toppar. Doften är dessutom helt ljuvlig som med de flesta andra Sunsilkprodukter jag testat genom åren. Fick även med ett torrschampo som jag bara hunnit testa en gång, även det doftade supergott. Nu är det första gången jag testar just torrschampo och jag kan väl inte påstå att jag blev fast heller, men det slog lite hål på min myt att det känns äckligt eftersom håret luktade riktigt fräscht resten av dagen och gav lite extra volym från rötterna.
Föresten! Ni missar väl inte Sunsilks grymma tävling de har just nu där man kan vinna en resa till Ibiza tillsammans med 5 vänner! Här hittar ni den! Rösta gärna på teamet där jag och Anna är med - här.
1 ANNAWII ♥:

skriven

Åhh hoppas, hoppas, hoppas!

Svar: :D
Therez Hahlin

2 Tess:

skriven

Åhh, sunsilk är bra!

Svar: Ja verkligen! Har alltid gillat dem! :D
Therez Hahlin

3 Anna:

skriven

Jag hade tidigare lite samma tankar om torrschampo som du, men inte längre. Jag har gått från att tvätta håret varje dag (andra dagen kändes det redan flottigt och ofräscht) till att tvätta det var tredje och ibland t.o.m. var fjärde dag med hjälp av att använda torrschampo däremellan, och det har gjort bara gott för mitt hår som inte slits på samma sätt av att tvätta, torka och styla det lika ofta som tidigare. Luggen tvättar jag varje dag, men det är snabbt fixat.

Jag har dessutom rätt silkigt och halt hår, som utan hjälp lätt lägger sig platt, men med torrschampo får jag det lite strävare och det är mycket lättare att få tupering och annan volym att hållas.

Jag är brunett som du, ännu lite mörkare, och har använts Klippotekets torrschampo. Visst, den ger oss brunetter lite mattare hårförg men med lite rufsigare frisyr också i långt hår lider jag inte så mycket av att färgen inte är så superglansig. Men det finns ju också torrschampon specialutformade för brunetter.

Det var mina tankar om torrschampo, blev lite längre utläggning än planerat :)


Svar: Vad kul att höra! :D Jag kanske ska testa lite fler innan jag liksom dömer ut det helt. ;)
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »