Powered by Jasper Roberts - Blog

Black and white - By Malene Birger

Högt upp på min önskelista just nu är denna fina scarf från By Malene Birger tillsammans med Alexander McQueens underbara döskallescarf i vitt. Perfekt att önska sig i födelsedagspresent eller varför inte i påskägget. Hi hi. Det känns som den perfekta accessoarerna nu när våren är här och man fått ta fram tunnare jackor.
Och väskor... Alltså hallå? Det finns verkligen INGEN snygg skötväska i hela världen känns det som. Jag söker och söker men hittar ingenting. Alla ser ut som skolväskor som jag hade när jag var liten eller är bara helt enkelt apfula. Satt och funderade om denna snygging från By Malene Birger skulle kunna funka? Den har ju en lång rem (dock ser den inte ställbar ut) men kanske fungerar ändå. Har ni några fina tips kanske?
1 julia:

skriven

Jag blev också kär i denna väska men när jag såg den i affären blev jag så otroligt besviken… Den kändes billig och inte alls värd pengarna tyvärr.

Svar: Åh vad trist! Då går nog den också bort i valet! Tack för att du delade med dig!
Therez Hahlin

2 ANNAWII ♥:

skriven

Vet att Emma köpte en begagnad från Gucci som var väldigt snygg och som även funkar efteråt som jobbväska. Kanske nåt att spana efter?

3 Nicki:

skriven

älskar mönstret!

4 Anna:

skriven

Tycker denna från Rebecca Minkoff är jättesnygg (för att just vara en skötväska)

http://www.shopbop.com/marissa-baby-bag-rebecca-minkoff/vp/v=1/1531647515.htm?folderID=2534374302087713&fm=other-shopbysize-viewall&colorId=12867

5 Fröken Idas fina ting:

skriven

Jag hade en fin och praktisk från något danskt märke. Men tror att många vanliga väskor passar, det går ju att köpa någon typ av krokar/karbinhakar att hänga upp den med.

6 Fröken Idas fina ting:

skriven

Jag hade en fin och praktisk från något danskt märke. Men tror att många vanliga väskor passar, det går ju att köpa någon typ av krokar/karbinhakar att hänga upp den med.

7 Kajsa:

skriven

Köp eller använd en vanlig rymlig snygg väska som du gillar. Det är rätt onödigt med särskilda skötväskor. Man kan köpa en diaper bag insert organizer och sätta i sin vanliga väska istället, typ 8-12$ på ebay...

Svar: Tusen tack för tipset! Det ska jag absolut spana in!
Therez Hahlin

8 Sandra:

skriven

Hej Therez! Jag har denna som skötväska o den är ju inte i klass med de andra väskorna från BMB men den går att tvätta o fungerar bra som skötväska. Materialet är typ som de gympapåsar man hade som barn.

Svar: :D
Therez Hahlin

9 Ellie:

skriven

Fördelen med "riktiga" skötväskor är väl att det oftast är väldigt smarta förvaringslösningar jämfört med många vanliga väskor. tycker OiOi, storksak, littlephant har några snygga. Har du kollat hos Nordstrom? Sen beror det kanske lite på vad du väljer för barnvagn med, man vill ju att de ska funka ihop :-) Nova Harley har en modell som heter Milan som också är snygg (dock tämligen dyr, som alla designerväskor)

Svar: Ska spana in där med detsamma!
Therez Hahlin

10 Johanna Almgren:

skriven

Personligen så har jag använt min skötväska typ..1 gång! Haha, tycker den mest bara är i vägen (så stor), så såhär i efterhand räcker det med en vanlig väska så man får plats med några blöjor å våtservetter typ, tycker iaf jag:)

Svar: Hi hi, ja det kommer nog sluta med att jag har en "vanlig" väska bara som går att hänga över vår barnvagn. :D
Therez Hahlin

11 Anna L:

skriven

Jag hittade inte heller någon skötväska som föll mig i smaken så vi körde på en clean dataväska i skinn tills efter 1 .5 år då jag hittade samma väska från Malene Birger som du har länkat till. Jag har Grinolas sen tidigare och den känns bra mycket lyxigare än den andra modellen som faktiskt känns ganska billig i kvalitén, och minus är att den inte har olika fack och saknar dragkedja. Dock så hänger den snyggt och passande till min Grinolas på vagnen! ;) annars har jag ett tips: spana in "tiogruppen" som har ett par skötväskor som är stilrena i svart-vitt och riktigt fina i verkligheten!

Svar: Tack för tipset!
Therez Hahlin

12 Lovisa:

skriven

Snygg :D Men huvudsaken är ju att den är praktisk :)

Svar: Hi hi, jag tycker det är väldigt viktigt att den är fin också. ;)
Therez Hahlin

13 Www.alexandrastyle.se:

skriven

Hej, jag har bland annat denna väska ovan fast i andra färgen och den är superfin men tunn och tål inte att bli "fylld" med allt man proppar i en skötväska, tro mig! Däremot har jag denna som ett komplement till skötväskan och den funkar att "hänga" över en vagn. Gå och kolla :))
Kram

Svar: Åh vad trist! Jag kommer säkert köpa en vanlig annan väska. :)
Therez Hahlin

14 Ami:

skriven

Jag tyckte precis likadant tills jag såg att Marc Jacobs ändå har rätt fina :)

Svar: Nice, ska spana om jag hittar någon från det märket! :D
Therez Hahlin

15 Elin:

skriven

Kolla in skötväskorna från Littlephant! Superfina!!

Svar: Ska spana in dem. :D
Therez Hahlin

16 Joanna:

skriven

Jag har den väskan, och remmen är inte ställbar, men går absolut rund vagnen så att du kan hänga den! :) den är jättefin! Tycker den funkar jättebra som skötväskan!

Svar: Vad bra! :D
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »