Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - Best basic

H&M | 49.50kr
För ett tag sedan beställde jag hem en drös med baslinnen från H&M och blev så himla nöjd att jag nu måste tipsa er om dem. De är i tunt och mjukt material och är extra långa. Superbra på alla vis! Jag tog en storlek större än vad jag brukar ha och fick dem perfekt oversized. Kostar bara 49.50kr/st och finns i flera fina färger. Föresten såg jag även att H&M har 30% på valfri vara med koden 1605 (giltigt t.om 27/4)
1 Junitjej:

skriven

Fina!

Svar: :)
Therez Hahlin

2 anna:

skriven

vilka fina baslinnen! :)

Svar: :)
Therez Hahlin

3 Joe:

skriven

Nice. Bör också köpa lite basplagg! :)

Svar: :D
Therez Hahlin

4 ekochic.se:

skriven

Snygga!

Svar: :D
Therez Hahlin

5 Annster:

skriven

Så fina!
Vill ha alla tre :)

Svar: :D
Therez Hahlin

6 Malin:

skriven

Ser ut att vara perfekta basplagg! :)

Svar: De är toppen! :D
Therez Hahlin

7 Emma:

skriven

Jag har haft något liknande från hm innan, och jösses vad dom noppade! Eller så är jag dålig på att tvätta... Därför undrar jag, du som jobbar med kläder.. Ett inlägg om hur man bäst sköter sina plagg? Ska man använda sköljmedel? Är det viktigt att stryka kläderna?

Kram!

Svar: Åh vad trist att de noppar. Jag brukar alltid tvätta den här typen av material i fintvätt 30° och då tycker jag att de håller riktigt bra. Jag brukar inte få dem noppiga. :) Sköljmedel använder jag sällan, mest bara till sängkläder och stryker gör jag inte heller om det inte är en skjorta som är skrynklig. ;) Kram
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »