Powered by Jasper Roberts - Blog

Pregnancy - Week 40

Herregud, idag har vi gått in i vecka 40 (39+0) och nu är det riktigt nära. Alltså vad jobbigt det är att vänta på något, att inte ens ha en liten blekaste aning om när hon kan komma utan det blir ju liksom den största överraskningen man någonsin kan få. De senaste dagarna har jag märkt att jag känner mig omänskligt trött igen och måste sova mitt på dagen, igår sov jag nog två timmar och hade kunnat sova ännu mer om jag velat. Inatt trodde jag dessutom att liten skulle ta sig ut själv via magen istället för den normala vägen eftersom hon var vildare än vildast och levde rövare så jag inte alls kunde sova. Undrar om hon blev speedad av de där mumsiga surisgodisarna jag åt innan jag la mig. Ha ha.
Just nu längtar jag efter vår lilla tjej, att få tillbaka min kropps rörlighet - att kunna böja mig ner, ta mig ur och i bilen/sängen utan att ha ont och kunna gå i rask takt. Jag känner mig klar med att vara gravid och även om det är mysigt med att ha hjärtat i magen och få rå om henne på det viset, att det är hon och jag liksom i ett så vill jag nu få henne på utsidan och ge henne all min kärlek. Jag/vi är så redo vi kan bli nu! ♥

//Today we are 40 weeks pregnant (39+0) and it really feels amazing that we now are so close to meet our daughter. It is the most amazing feeling and I/we really looking forward to it. Right now I feel like i´m done with being pregnant and want nothing more than to get our daughter on the outside and give her all our love. We are as ready as we can be. ♥
1 Josefin :

skriven

Oj så snabbt det gått :) förstår att du längtar. Men snart så <3 läser med spänning här varje gång ifall det hänt nåt.
Jag hade tvärt om, jag ville att mitt lilla hjärta skulle stanna kvar i magen så hon kunde växa till sig. När jag skulle varit i v. 40 så var min dotter redan 5 veckor gammal eftersom hon togs ut vecka 35+0.
Från v 29 så blev jag inlagd en vecka, och sen var det dagliga besök på sjukhuset eftersom jag fick havandeskapsförgiftning, så redan där var det tal om akutsnitt. Varje dag höll jag andan att hon skulle stanna kvar i magen, att jag inte skulle bli sjukare men till slut var jag så dålig att de inte hade nåt val.
Det är underbart att bli mamma och du har så otroligt fint framför dig :)
Kramar

Svar: Åh vad jobbigt det måste varit att måsta gå igenom det! Men det viktigaste är att ni båda mår bra! <3 Vår lilla skatt är ju färdigbakad nu så nu får hon komma när hon vill vilket känns skönt. Jag är otroligt tacksam för det! Kram
Therez.se

2 Helena N:

skriven

Jisses vad fort tiden har gått, snart (precis när som helst) kommer er lilla sessa, så himla spännande.
Och jag antar att ni har ett namn klart för henne, så det blir ju kul att se om ni tycker det passar lillan när hon gör entré :-)
Stort lycka till när det är dags fina!
Kramis Helena N

Svar: Namnet är klart sedan länge och det får hon heta än hur hon ser ut. Hi hi. Vi var så överens om det och har kallat henne det hela tiden så det skulle nog bara kännas underligt att ta ett annat nu. Tusen tack för din lyckönskning! Nu håller vi tummarna att vi inte behöver gå över tiden i allafall. ;) Kram
Therez.se

3 Ellenor:

skriven

Åh vad mysigt, väntar som en tok själv (vi har 3månader kvar ungefär) och det har börjat bli jobbigt att böja sig ner för att ta upp saker på golvet nu. Magen tar i benen. Tycker nästan att det är lite läskigt att inte veta vilken dag hon bestämmer sig för att komma ut till oss. Kanske mest pga 11mil till bb, liksom hinner vi fram?! Det går nog fint.

Har eran fått något namn ännu eller bär hon fortfarande ett "arbetsnamn"?

Svar: Åh vad underbart, då har du också något alldeles fantastiskt att se fram emot! Jag förstår verkligen att det känns lite läskigt med 11mil men du ska nog se att det går hur bra som helst. :) Vi har redan namn på vår lilla tjej men vi har valt att hålla det för oss själva till hon är ute. Och jaa, man vet ju faktiskt aldrig. Kanske kommer det ut en kille fast det är tre BM som sagt att det är en tjej. Hi hi.
Therez.se

4 EMELIECATRINE:

skriven

Vad fint du skriver!

Svar: <3
Therez.se

5 Anna:

skriven

Vad fin du är :) Förstår att du längtar, nu är det inte långt kvar.

Svar: Tack rara du! :D
Therez.se

6 Jonna:

skriven

Å jag vet hur det känns!! Den där ovissheten var så himla dryg med Majken! Nu andra gången var det lite bättre iallafall 😄 Se till att vila, vila, vila nu!! Och ät! Massor av energi behövs 😄 massa lycka till när det sätter igång - det kommer vara det häftigaste du gjort ❤️ Kramar!!

Svar: Ja jisses, man blir ju nästan galen, speciellt när man är en sådan person som tycker om att planera saker. Ha ha. Men men jag får hoppas att det i allafall inte blir så mycket över tiden! Tusen tack för lyckönskningen! Jag längtar så mycket! Många kramar!
Therez.se

7 E.W - photography:

skriven

Ohhh vilken vacker bild

Svar: <3
Therez.se

8 thess:

skriven

Vilken fin bild!:) Bra och inspirerande blogg du har :).

Svar: Vad gullig du är, tusen tack! <3
Therez.se

9 Tess:

skriven

Så himla fin bild! :) Kram

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

10 Mia:

skriven

Åh vilken fin bild på dig och magen! Kan tänka mig att ni känner stor längtan nu :) Jag längtar så till det är vår tur att bli gravida.

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

11 Anonym:

skriven

Så vacker! Leverans när som, underbart! Längtar så in i Norden tills jag är där jag me

Svar: Ja det känns helt fantastiskt! :D
Therez.se

12 Anette Starby:

skriven

Vad spännande & vad fin du är med magen! Mina barn kom några veckor tidigare så man vet aldrig när de vill ut i världen. Lycka till med förlossningen ifall det händer något inatt!
Mvh http://starby.devote.se/

Svar: Tusen tack för lyckönskningen. Håller tummarna att jag slipper gå över tiden. :D
Therez.se

13 www.alexandrastyle.se:

skriven

Vackra vackra du!

kram

Svar: <3
Therez.se

14 Ozzy:

skriven

Hej, ville fråga länge var köpte du denna klänningen?

Svar: Jag har köpt den på H&M och den finns fortfarande kvar på deras damavdelning. :)
Therez.se

15 Susan:

skriven

Jag känner igen mig så väl i det du skriver, jag är själv i v.38 (37+4) och nu vill jag bara att liten ska komma ut. Jag är galet redo för att gå in i nästa fas, att få rå om liten och att få tillbaka min kropp. Innan har tiden gått så fort men nu tycker jag att det går såå långsamt...men det är bara att vänta <3

Svar: Ja jisses vad tiden smyger nu. Antar också för att man är hemma och ja, i stort sett bara väntar och längtar. Borde aktivera mig mer med något. Tror jag ska ta tag i något nytt projekt. Ha ha.
Therez.se

16 Gabriella:

skriven

Åh du är så vacker! Vilken spännande tid, kan tänka mig att ni längtar till ert lilla hjärta är här:)

Svar: Vad gullig du är, tack rara! <3
Therez.se

17 Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma:

skriven

Så spännande att hon kan komma närsomhelst.

Svar: Ja jisses! Längtar som en galning nu! :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »