Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday - Big belly, big feets

Det bjuds visst på lite sol här i Umeå idag och vi sov lite extra länge denna morgon. Ingen bebis ännu och det börjar vara en smula plågsamt. Ha ha. Längtar ju så jag vet inte vad, eller vi längtar ju båda två så vi håller på att spricka. Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge tycker jag. Ha ha.
Just nu börjar det vara lite svårt att sysselsätta sig. Det hade varit mycket lättare om man var mer pigg i kroppen och inte hade så ont för då hade man ju kunnat gå på långa, härliga promender eller ta en tur på stan för att få tiden att gå men tyvärr är ju inte fallet riktigt så för mig utan det blir mest bara att vara hemma, vila och ta hand om sig. Jisses vad olika graviditeter är egentligen! Vissa tränar in i det sista och lever aktivt som vanligt medan vissa får jätteont och måste sluta med allt sådant som man gillar för att kroppen inte pallar det. Orättvist tycker jag, hade gärna varit den där gravida som snörde på sig promenadskorna och begav sig ut på en pw i en timma då plötsligt vattnet går och man får gå hem i rask takt och åka in på förlossningen. Ha ha. Aja, nu är det ju inte så men jag blickar frammåt för snart är liten hos oss och jag vet ju hur fantastiskt kroppen är så kanske går det snabbt att komma tillbaka så jag får ta långa härliga höstpromenader med bebis, barnvagn och älskling i höst. ♥

//It is a new day and still no baby yet. It´s starting to be kind of boring just being at home and rest, because that´s just about what I can do right now. I think it is a little bit unfair that the pregnancys can be so different. Some people can go on with their life as normal and take long walks and work out while some (like me) have so much pain and can almost do nothing. Buhu! :( Well well, soon we have our little baby girl with us and then I hope that my body will get back pretty soon to normal so that me, baby and my love can take long and lovely autumn walks together. ♥
1 Frida:

skriven

Ja visst är det märkligt hur olika det kan vara. Själv blev jag sjukskriven i vecka 26 med twinsen och kunde inte gå längre än mellan toaletten, sängen o köket sista 2 månaderna. Räddningen var när jag fick en rullstol o kunde lämna huset. Var så bitter på alla gravida som levde på som vanligt haha. Men det är en så kort period i livet och nu i efterhand spelar ju de där månaderna ingen som helst roll. Stort lycka till inför förlossningen och livet som mamma :)

Svar: Ja herregud vad olika det kan vara. Jag har ju ändå haft tur att jag klarat av att jobba den tiden jag planerat och det är ju mest nu på slutet det varit som värst för mig gällande smärta. Men som du skriver så blir nog allt detta ett minne blott när man väl får sin belöning. <3 Tusen tack för lyckönskningen!
Therez.se

2 Ninni - Foto & Vardag:

skriven

haha underbar bild

Svar: :D
Therez.se

3 Marie:

skriven

Nu får bebisen komma tycker jag! Jag förstår att vissa kan vara less på att bli gravid. Jag gick på pw in i v. 38 och i v39 föddes hon. Jag gick på gymmet till v35 och nu när hon är tre veckor är mina 10 kg borta och är nästan mindre än innan graviditeten, dock med mindre muskler och "klenare" än innan. Väntar med spänning på att er tjej ska komma nu! Tror på inatt. ;)

Svar: Ja jag tycker också hon får ta och komma nu. Är less på att vänta och längta nu! ;) Jisses vad härligt att ha kunnat hålla igång så länge. Önskar att jag också kunnat det men är ändå glad att trots att jag inte gjort det inte barkat iväg på vågen. :D
Therez.se

4 Emma:

skriven

Åh, det känns som om den lilla tjejen kommer natten mellan söndag och måndag! :D Lycka till! Kram kram

Svar: Tusen tack!
Therez.se

5 Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma:

skriven

Hoppas bebis bestämmer sig för att titta ut snart. Trist att du inte mår bra.

Svar: Ja jag hoppas det med! :D
Therez.se

6 Emmelie:

skriven

Ja fy den där väntan. Jag gick över två veckor, sega veckor när man mått illa konstant under hela graviditeten. Men underbar känsla att få träffa sin dotter för första gången! Lycka till! Bästa upplevelsen väntar er :-)

Svar: Tusen tack rara du! Hoppas slippa vänta i två veckor men man vet ju aldrig. ;)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »