Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary - No sleep

Godmorgon allesammans. Förstår verkligen inte vad det är för fel på mig. Jag har knappt sovit något inatt (har varit vaken sedan strax efter 02.30. Vridit och vänt mig i sängen till jag till slut gav upp och satte mig här framför datorn istället. Juni sover som en stock som vanligt, hon är otrolig den lilla sötnosen så varför kan inte jag också sova? Gaah!
Well well, dagens planer är att försöka sova när lillan gör det för jag antar att jag kommer vara väldigt trött senare idag. Tänkte även försöka förbereda lite inför vår resa till inlandet i helgen och skriva upp lite saker som måste inhandlas innan dess. Tänk att snart är det jul, lite svårt att förstå faktiskt!
 
Förresten.. Om ni har ett sådant här dockskåp/hushylla hemma och vill sälja det så maila mig gärna. Det är tydligen ett som såldes på Ellos för ett tag sedan. Spekar ingen roll vilken färg det är i. Har fått för mig inatt att Juni bara måste få ett sådant. Så himla fint! Bilden är lånad härifrån.
1 Joanna:

skriven

Vad jobbigt det är när det blir sådär! Hoppas du får ta igen lite sömn under dagen! :) tittade lite i din home kategori. Ni har verkligen fint hemma. Du nämnde någonstans att ni köpt garderobssystem till er walk in closet, vore sååå kul att få en sneek-peek där inne! :) behöver inspiration på det området, och älskar din/ eran stil! Kram

Svar: Tusen tack rara du! Har passat på när lillan vilat så nu känner jag mig som en ny människa igen! :D Vad gullig du är! Jag ska se om jag får till några bilder där. Det är ju så mörkt när det inte finns några fönster. :) Kram
Therez.se

2 Anonym:

skriven

Såg den där till salu i en lokal säljsida på fb häromdagen, ska se om jag hittar den...

Svar: Åh alltså jag skulle bli överlycklig om du ville dela med dig med var du sett den! Var det här i Umeå eller?
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »