Powered by Jasper Roberts - Blog

TRIANGL Swimwear beauty

Alltså jag dör så snygg min nya bikini är från TRIANGL swimwear är! Efter jag läst lite omdömen om storlekarna är jag glad att jag tog en storlek större på trosan än vanligt. De är ju inte superstretchiga och man vill ju inte riskera allt för mycket bubbel. Ha ha. Nu fattas bara solen och palmerna! Jag längtar ännu mer än innan om det nu var möjligt!
Idag pysslar vi inte så mycket här hemma. Ska försöka börja med packningen inför resan hem i jul. Vi kommer ju även följa med älsklingen några dagar efter jul och bo på hotell när han jobbar i en annan stad. Så kul det ska bli! Då ska vi besöka IKEA och köpa barngrind och andra säkerhetssaker till hemmet. Man måste ju vara rustad när hon hon börjar ta sig iväg själv. Det går ju så snabbt nu! Hon rullar åt båda hållen och liksom ålar sig frammåt lite och kan snurra lite när hon ligger på magen. Bäst att vara redo!
1 Angelicas Closet:

skriven

Vilken härlig rosa färg!

2 idamaria:

skriven

Vad mysigt, första julen med en liten bebis. Vår lilla är 1,5 år och firar sin andra jul och i början på nästa år får vi en liten till :) längtar massor och hittar massa fin inspiration i din blogg. Men jag tänkte ge dig ett tips, vi har lika soffbord som ni har från MIO och de är en riktig fälla när lilltjejen börjar resa sig och gå. De är så lätta så de vippar jättelätt och det är lätt att skjuta ihop dem så små fingrar kommer emellan. Även benen är vassa, fick vi erfara när lillen snubblade när han precis börjat gå och landade med kinden mot benet. Än idag har han ett märke efter det och då åkte våra bord ut och ersattes av ett runt ISALA från IKEA. Toppen och inga fler skador har inträffat :) Bara ett litet tips :)
Tack för en fin blogg och lilltjejen är ju sååååå söt!

Svar: Tack rara för tipsen! Vi har funderat på att byta bord men det är så svårt att hitta något annat passande som vi båda tycker om. Men vi söker vidare! :)
Therez.se

3 Maria:

skriven

Fin bikini, så härliga färger!

4 Hanna Karlsson:

skriven

Cool bikini!

Svar: :)
Therez.se

5 Anette:

skriven

Vilken snygg bikini!
Mvh Anette

Svar: Tack! Jag är sjukt nöjd! :D
Therez.se

6 ANNAWII ♥:

skriven

Så fin hjärtat!

Svar: Tack min fina vän! <3
Therez.se

7 Sanna Andersson:

skriven

otroligt snygg !!

Svar: Tack! <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »