Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Lóreál Nude magique blur cream

I samarbete med Lóreál har jag fått möjligheten att tävla ut deras nya Nude magique blur cream som har en "blurande" effekt på synliga porer och utjämnande effekt. Vinnaren får två Blur cream (light to medium och medium to dark skin, värde 338kr). För att delta behöver du bara: Lämna en kommentar i detta inlägg tillsammans med en kort motivering varför du skulle vilja testa produkten. (Glöm inte att lämna din mailadress i fältet för detta så jag kan kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren). Håll även utkik senare i veckan för då kommer en liten recension.
Tävlingen avslutas den 6:e april. Lycka till fina ni!
1 Emma:

skriven

Är med och tävlar!
Jag vill testa produkten då jag behöver en lätt produkt att ha som bas på jobbet, tycker foundation lätt blir för "tjockt".

2 Joanna:

skriven

Jag vill testa på något som jag vet kommer göra skillnad, därför vill jag vinna just den här produkten. Jag har hört från många närstående att resultatet skall bli fantastiskt!

3 Caroline:

skriven

Hej. Jag vill vara med och tävla. :)

Vill så gärna testa denna produkten, är ute efter en väldigt lätt produkt som enkelt smälter in i huden och har fått för mig att denna gör just det. :) Att känna sig snygg och fixad på ett snabbt och enkelt sätt hade passat mina stressiga morgnar perfekt. :)

Kram från Caroline ♡

Svar: Hej Caroline och STORT grattis! Du är vinnaren i tävlingen! Maila mig så fort du ser detta med dina adressuppgifter så kommer vinsten på posten inom kort!
Kram Therez
Therez Hahlin

4 Sandra:

skriven

Åh! Jag är med i tävlingen. Det är ju en produkt jag har letat efter. Den kanske ger min hud lite lyster :-)

5 Elita:

skriven

Åh Therez! Vilken underbart bra tävling!
Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag precis blivit av med min akne som jag kämpat med sen tonåren (är 20 nu). Att starta det nya kapitlet i mitt liv med en grymma produkter hade varit.... obeskrivligt. Jag har inte vågat sätta smink på ansiktet på flera år pga könslig hud men nu när det börjat återhämta sig så är jag väldigt nyfiken på hur denna skulle va. Jag har hört så mycket bra om denna Blur Cream och det skulle vara fantastiskt kul att få testa och göra sig lite fin för en gångs skull. Håller tummar & tår!

6 Amanda:

skriven

Jag är alltid lost i foundationdjungeln, har fortfarande inte hittat någon som passar min hy bra. Denna verkar spännande och något jag skulle vilja prova.

7 Michaela:

skriven

Jag vill testa Blur Cream för att min hy fått tuppjuck de sista månaderna och jag är prickigare än en hormonstinn femtonåring. Vill inte titta i speglar längre, så ska det ju inte vara när man är nästan 28 jordsnurr!

8 Madeleine:

skriven

jag är en sminkjunkie utan dess like och jag har försökt få tag på denna produkt utan lyckats så det skulle göra hela min vecka att få vinna :)

9 Malin:

skriven

Jag har aldrig hittat en flytande produkt för ansiktet som jag inte uppfattat som kakig, därför känns denna som något för mig och jag vill jättegärna prova! :)

10 Johanna K :

skriven

Jag tycker att den här produkten låter perfekt för användning nu i sommar. Nu när jag äntligen är bekväm med min hud skulle blur cream passa utmärkt som ensam bas under dagarna och som primer under party-makeupen :)

11 nett:

skriven

behöver få lyster och liv i mitt vinterbleka och trötta ansikte

12 Sandra:

skriven

Å jag älskar verkligen att testa nya produkter och krämer :) Att vara föräldraledig gör att jag inte kostar på mig den lyxen just nu så detta vore verkligen en perfekt vinst för mig!

13 Sandra:

skriven

Å jag älskar verkligen att testa nya produkter och krämer :) Att vara föräldraledig gör att jag inte kostar på mig den lyxen just nu så detta vore verkligen en perfekt vinst för mig!

14 Maria:

skriven

Hej! Jag vill gärna prova den för att jag gillar Loreals produkter och just den är jag intresserad att testa för att sluta med foundation varje dag särskilt på jobbet :)

15 Maria:

skriven

Hej! Jag vill gärna prova den för att jag gillar Loreals produkter och just den är jag intresserad att testa för att sluta med foundation varje dag särskilt på jobbet :)

16 Andrea:

skriven

Skulle vara en alldeles ypperlig present till min kära mor som tjatat och tjatat om denna:) lagom till påsk så varför inte en påskpresent☺️

17 Fröken Idas fina ting:

skriven

Jag är gärna med och tävlar. Jag behöver hitta något som kan förenkla min vardag och göra mig klar snabbare på morgonen. Jag stiger upp kl.6 varje morgon för att hinna så sömnen blir lidande. Kanske är detta lösningen? :)

18 Erika:

skriven

Å vilken rolig tävling!
Jag avskyr massa täckande smink och vill ha det så lätt som möjligt på huden. Denna känns perfekt! Har man dessutom en 8-månaders liten kille som har lärt sig att pussa sin mamma i hela ansiktet så är det skönt om man inte har en massa puder eller liknande som kladdas på han :)

19 Annster:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen.

Önskar vinna, då jag är i behov av produkter som är snälla mot hyn. Haft en del problem med make-up som kväver huden. Kanske är detta en produkt som gör under? :)

20 Anna:

skriven

Jag skulle verkligen vilja vinna! Skulle vilja testa produkten för att min hy har en del synliga acneärr och fina linjer som jag skulle vilja dölja. Har nu läst på om denna och den verkar suverän! Hoppas verkligen jag har chansen =)

21 Linn:

skriven

Perfekt vinst! Jag är ett stort fan av bb och cc-krämer och är på jakt efter en ny favorit. Denna vill jag verkligen testa då den är perfekt till vår/sommaren när man inte vill ha ett tjockt foundationlager utan vill låta huden stråla i sin egen glans.

22 Ellie:

skriven

Jag som nybliven mamma ha inte haft tid med mig själv på ett tag nu. Vardagen hår i ett och att sminka sig kommer längst ner på listan. Därför tror jag att blur cream är perfekt för mig, allt i ett!!

23 Sanna:

skriven

Jag är med i tävlingen! Jag har testat ett prov från en tidning av denna fantastiska produkt och jag blev fast direkt! Normalt brukar jag inte använda någon foundation eller puder i ansiktet, men med tanke på att jag är näst intill genomskillnig i ansiktet efter vintern så skulle jag med tacksamhet börja använda Blur cream!

24 Sanna:

skriven

Jag är med i tävlingen! Jag har testat ett prov från en tidning av denna fantastiska produkt och jag blev fast direkt! Normalt brukar jag inte använda någon foundation eller puder i ansiktet, men med tanke på att jag är näst intill genomskillnig i ansiktet efter vintern så skulle jag med tacksamhet börja använda Blur cream!

25 Lisa K:

skriven

Åh, jag skulle hemskt gärna vilja testa en Blur Cream! Har varit sugen på att prova sedan jag först hörde talas om dem för en tid sedan. Det vore skönt att kunna få piffa till sig lite extra såhär när våren kommer och allt genast känns lite roligare igen :-)

26 Viktoria:

skriven

Har spanat in lite info om dessa och tror att de skulle vara perfekta för mig. Vill ha något till vår/sommar som inte känns för tjockt och kletigt. Kommer även fungera som primer de dagar jag vill ha mer täckning. Tycker det låter perfekt så därför vill jag gärna vinna dessa. Skulle ge bort den mörkare till min syster :D

27 Frida:

skriven

Sedan mina tvillingar föddes i augusti har jag inte sovit 4-5timmar i genomsnitt per natt. Detta har fått min hud att se ännu tröttare o glåmigare ut än tidigare. Så jag hade verkligen varit i behov av lite flow i ansiktet :)

28 Sophia:

skriven

Vilken roligt tävling. Om jag skulle vinna dessa skulle jag ge bort lite mörkare tonen till min bästa kompis Andrea. Både vi älskar att sminka oss och prova nya produkter.

Vilka fina bilder, du måste ha en väldigt bra kamera! :)

29 Jenny:

skriven

Jag är en trött småbarnsmamma som just genomgått mitt livs värsta halvår. Skulle bli glad för att pigga upp mitt face med denna!

30 Felicia:

skriven

Vilken kul tävling!!

Jag skulle supergärna vilja vara med för att min hud blivit så mycket sämre på sistone och jag behöver då någonting att täcka mina sår med för att det är ganska jobbigt med alla blickar man får och mår så himla dåligt över.

Skulle verkligen vilja testa om den funkar,,

Min kompis har mörkare hud än mig och jag tror att den andra hade passat perfekt till hennes hud eftersom hon även har problem med finnar och jag vill så gärna ge henne något för att hon alltid finns där för mig.

Håller tummar & tår så jag krämen testa får!!

31 sara:

skriven

jag behöver få lite färg på min bleka hy :)

32 Veronica:

skriven

Jag vill gärna vinna för att jag skulle vilja prova denna produkt.

33 nathalie:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att jag helt enkelt vill testa denna primern! Jag har väldigt synliga porer och provat många olika produkter för att motverka detta men ingen har hjälpt. Jag har läst och hört att den ska vara väldigt bra! Jag skulle vilja behålla den ljusa färgen och ge den mörkare till min mamma. Hon har haft en svår period det senaste och en liten present kanske skulle lysa upp hennes vardag litegrann! :)

34 Sandra:

skriven

Jag vill vinna för att jag helt enkelt känner att jag är värd det. Min studentinkomst är inte speciellt hög och det är sällan jag kan köpa smink. Skulle vara kul och prova något nytt liksom! 😊

35 Anna-Märta Stålnäve:

skriven

Har suktat efter denna produkt sedan jag sett den på flera skönhetsbloggar senaste veckan! Älskar smink och skönhet men är INTE en morgonmänniska så tanken på en produkt som slätar ut, ger mindre synliga porer och lätt färg och täckning i ett låter fantastiskt för min morgonrutin. Med den här kanske jag till och med slipper springa till bussen ;)

36 V E N D E L A:

skriven

Jag är med! Skulle gärna vilja vinna eftersom jag vill pröva något nytt och inte riktigt har ekonomin till att lägga pengar på smink! :)

37 Daniela:

skriven

Har så svårt att hitta bra foundations i min prisklass. Är studerande så extra lyx i min vardag är väldigt lite med en knappt studiestöd på 200 kronor. Och denna ska även minska porer vilket jag verkligen behöver till mitt ansikte.

38 Petra:

skriven

Jag har en extremt oljig hy. Mina foundations som kag har använt ger mig en väldigt oljig hy, och har läst att denna inte ger en oljig hy. Därför använder jag Bara puder, som endast hölls 1/3 av dagen på. Sen har jag inte ekonomiskt råd med något annat än mat. Så ja, vill och BEHÖVER DENNA UNDERBARA PRODUKT<3333

39 Hanna Magnström:

skriven

Har aldrig hittat den där perfekta foundationen, och eftersom att jag har väldigt synliga porer och helst vill undvika smink som får mig att känna för sminkad, så lät det här verkligen som en drömprodukt för mig! Håller tummar och tår! Kram

40 m:

skriven

har i flera år följt din blogg för inspiration, sett lite tävlingar här och där men aldrig medverkat då jag aldrig haft någon tur i såna sammanhang. dock fastnade jag lite för denna (redan innan jag såg din tävling). jag har haft problem med porer i flera år. letat efter bra smink men oavsett så framhävs dom mer än nödvändigt. då jag jobbar med snabbmat syns dom ännu mer och jag känner mig oftast inte snygg. hade uppskattat denna vinst nu inför sommaren, studentfirande, födelsedagar, årsdag och massa mer. hade verkligen hjälpt min sommar en bit påvägen att bli lyckad :) stor kram och grattis till bebisen!

41 Daniella V:

skriven

Alltså- det är riktigt tråkigt med porer, finnar och andra ojämnheter som man som tonåring behöver dras med. Hur länge till kommer jag behöva stå ut??
Men krämen hade varit en perfekt lösning för tillfället iaf! särskilt då det sägs att tonårstiden är tiden man ser som bäst ut ;)

42 Ella:

skriven

jag skulle bli as glad om jag vann dom där 2 produkterna då foundationen jag har nu luktar skitilla haha och det blir så kakigt vilket jag hatar sen är den lite för ljus oxå men tycker det är så svårt att hitta rätt hudprodukter så därför skulle de va jättekul att få tästa den här produkterna då dom "smälter in" lite mer i huden. Sen har jag väldigt lätt för att få fet hy så skulle va jättekul att få skämma bort sig lite å inte behöva använda min dåliga foundation och istället få en naturlig fin look! :)

43 Tigist:

skriven

Jag skulle vilja testa den här produkten för att jag VERKLIGEN behöver något för min hy, som gör den jämnare och typ "lenare".

44 Malin:

skriven

Hej! Till vårens ankomst blir jag så sugen på att förnya både garderob och badrumsskåp... Som vanligt använder jag både solskyddsfaktor och foundation i ansiktet när solen börjar lysa på starkare, och min 20åriga hy börjar visserligen släppa tonårsacnen men oljig verkar den iallafall förbli... Jag tänker investera i en primer, jag måste bara testa! Loreal Blur cream verkar ha toppenbra reccensioner, den skulle jag bli väldigt glad över om jag vann :)

45 Victoria:

skriven

Jag skulle verkligen behöva denna kräm för min hud har väldigt många små synliga porer. Jag har aldrig hittat en som jag har fäst mig vid. Men vem vet? Denna kanske blir den krämen jag använder till vardags varje dag! :) <3

46 Emina:

skriven

Det är bra att kunna täcka om man vill det, men jag har aldrig hittat någon bra concealer eller täckningsprodukt för att de varit för mörka, eller inte täckt så bra. Dessutom älskar jag att testa nya produkter och jag tror detta blir en stor favorit därför att jag just nu lever i tonårsperioden då man får massvis med porer och finnar, hehe :))

Håller även på med Youtube och skriver blogg, vann jag skulle jag spela in en video och sprida vidare produkten och på så sätt skulle mina läsare också upptäcka och bli mer intresserade av produkten.

47 Sanna:

skriven

jag skulle väldigt gärna vilja vinna och få testa då jag ännu inte hittat en produkt som passar mig och min hud, det hade varit underbart att hitta en lätt produkt som passar och kanske kan denna göra det =)

moonzanna@hotmail.com

48 Jessica:

skriven

Jag skulle vilja vinna denna produkt då jag känner att jag har ganska mycket problem med det och känner mig inte självsäker med mitt utseende grund av detta. Jag har letat efter en bra cream som skulle kunna täcka porer men har ännu inte hittat något som jag känner hjälper. Därför skulle det vara roligt aatt vinna denna cream så att jag kanske äntligen hittar en cream som hjälper :)

49 Astrid:

skriven

Jag är sjukt intresserad av smink och har länge letat efter en bra bas till mitt smink som fyller igen porerna så att att vinna dessa skulle vara sååå kul!;):)

50 Emma:

skriven

Jag skulle gärna vilja tests denna Blur då jag tycker Loreal har bra skönhetsprodukter och trivs mycket bättre i en blur än en foundation :)

51 Elin:

skriven

Jag har alltid haft större porer än vad jag velat. Och det är svårt att hitta en bra produkt som döljer det, så att testa denna produkten skulle göra mig väldigt glad!

52 Henrietta Nylund:

skriven

Jag är med och tävlar!
Jag har en massa porer i ansiktet men speciellt i pannan som jag inte får bort med någon produkt och då skulle jag vilja testa denna och se ifall den funkar!
min email är dennis.etta@gmail.com

53 Julia:

skriven

Anledningen till att jag skulle vilja vinna är för att jag aldrig hittat rätt produkt för mitt ansikte att använda på dagarna. Antingen rinner det av eller så gör det bara porerna mer synliga. Tror att denna skulle passa mig utmärkt!

54 Beatrice:

skriven

Jag är med och tävlar! Vill vinna denna för att den verkar vara en bra bas-produkt för hyn. Jag tycker alltid att olika foundations blir alldeles för tjocka och för täckande då jag har en ganska fin hy redan. Behöver bara täcka lite rådnader. Skulle vara väldigt kul att testa denna!

55 Agnes Myrehed:

skriven

Å så praktiskt!
Vad bra att det äntligen finns ett "blur-filter" på riktigt och inte bara i Photoshop. Nu kan jag som modefotograf använda mina retusch-skills framför spegeln istället för att begränsa mig till datorskärmen. Fantastiskt!

56 clara:

skriven

Jag skulle helt enkelt vela vinna för att jag inte hittat någon primer som passar min hy och som gör det jag önskar att den ska göra, det här verkar vara en bra produkt och skulle vara kul att få prova! :D

57 Maja Fasth:

skriven

Åh vad kul!
Jag skulle vilja vinna dessa produkter då jag har väldiga problem med min delvis torra och skadade hy.

58 Maja Fasth:

skriven

Åh vad kul!
Jag skulle vilja vinna dessa produkter då jag har väldiga problem med min delvis torra och skadade hy.

59 Sofiasmode:

skriven

Är absolut med i tävlingen ! Skulle verkligen vara i stort behov av denna till sommaren och annars till vardagen eftersom andra foundations oftast känns väldigt feta på min hy. Dessutom är jag väldigt intresserad av skönhet och smink så skulle vara väldigt roligt att få prova denna produkt :)

60 Sofiasmode:

skriven

Är absolut med i tävlingen ! Skulle verkligen vara i stort behov av denna till sommaren och annars till vardagen eftersom andra foundations oftast känns väldigt feta på min hy. Dessutom är jag väldigt intresserad av skönhet och smink så skulle vara väldigt roligt att få prova denna produkt :)

61 Emma Göransson:

skriven

Detta är precis vad min hy behöver! Min hy blir tyvärr bara sämre och sämre och denna kräm skulle sitta perfekt att ha!

62 Emma Göransson:

skriven

Detta är precis vad min hy behöver! Min hy blir tyvärr bara sämre och sämre och denna kräm skulle sitta perfekt att ha!

63 Mimo:

skriven

Hej, jag vill vara med och tävla.

Jag har alltid haft problem att hitta något till min hy. Och behöver något lätt på ansiktet så jag åtminstone kan se lite leverade ut på universitetet. Då jag även stressar väldigt mycken om mornarna. Har hört väldigt gott om denna :)

64 Linda:

skriven

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag älskar att prova nya produkter och har VÄLDIGT synliga/stora porer så detta hade varit perfekt att prova!:D Är makeup artist och smink är mitt liv:D

65 Linda:

skriven

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag älskar att prova nya produkter och har VÄLDIGT synliga/stora porer så detta hade varit perfekt att prova!:D Är makeup artist och smink är mitt liv:D

66 Nathaly:

skriven

Jag vill vara med och tävla!
Jag lider av acne och har gjort det sedan tidiga tonår (är 19 nu) och jag har även stora porer som syns väldigt mycket även med smink och eftersom jag skäms över min hy så mycket så vill jag inte gå ut utan smink och att ha något som gör porerna mindre synliga både med och utan smink skulle typ va en dröm! haha.

67 Anastasia nordin:

skriven

Jag skulle vilja vinna den här produkten för att jag har aldrig hittat den rätte " blur cream " behöver något lätt som bas och älskar att testa nya produkter. Det är något jag aldrig tackar nej till! Jag är också väldigt förtjust i Loreals produkter.

68 Agnes:

skriven

Spännande produkt! Jag skulle vilja vinna för att jag har mycket porer i T zonen som jag inte visar så stolt. Skulle bara vilja ha något som tar bort dem.

69 Sara Pettersson:

skriven

Vad roligt, jag vill vara med och tävla!
Jag är jättenyfiken på denna produkt och skulle mer är gärna vilja testa den! Skulle vara intressant att se hur pass den håller under mina långa arbetsdagar. Tycker att en vanlig foundation lätt blir klibbig i slutet av dagen. Som sagt, jag är mycket nyfiken! ;)

70 Sara Pettersson:

skriven

Vad roligt, jag vill vara med och tävla!
Jag är jättenyfiken på denna produkt och skulle mer är gärna vilja testa den! Skulle vara intressant att se hur pass den håller under mina långa arbetsdagar. Tycker att en vanlig foundation lätt blir klibbig i slutet av dagen. Som sagt, jag är mycket nyfiken! ;)

71 Emmy:

skriven

jag skulle verkligen vilja vinna denna för den verkar vara grym! Jag har inte hittat någon BB-cream som jag gillar och jag vill kunna känna mig fin i ansiktet utan att behöva kleta på massor av fet foundation.
Jag har en ganska röd och finnig hy och den här skulle vara perfekt helt enkelt! :)

72 Alice:

skriven

Loreal är ett himlarna bra och prisvärt sminkmärke. Har en hel del smink som kommer där ifrån och är jätte nöjd med allt!
Skulle verkligen vara super kul att få vinna tävlingen, för jag vill jätte gärna testa den men pengarna räcker inte riktigt till för tillfället. Så är det ju, massor man vi köpa men det gäller att prioritera.
Den skulle iallafall vara helt perfekt nu till våren och sommaren då man inte vill gå runt med foundation för at täcka porer!

73 Rania :

skriven

Hejsan :)
Jag vill jätte gärna vinna den här produkten. Har alltid haft problem med att täcka mina porer när jag sminkar mig och när jag såg priset på denna produkt så tycker jag att det är väldigt dyrt för mig. Så att vinna den här skulle vara så kul för mig dessutom har jag försökt göra allt för att få bort mina porer och täcka dem. De här är första gången jag får höra om denna produkt skulle bli så kul om jag vann den också!! Håller tummarna.
Kram rania :)

74 Lisa :

skriven

För jag skulle vilja testa nya grejer och se ifall dom är bra och sen så hur bra dom är, och dels för att jag inte har pengar just nu att kunna köpa dom, ifall dom nu är bra.

75 Jaqueline:

skriven

Jag är med och tävla!

Jag skulle vilja testa produkten eftersom jag har hört att man kan använda antingen som mattad "dagkräm" eller som primer under foundation. Sedan är det perfekt till våren/sommaren då jag inte applicera så mycket smink :)

76 Anna Pettersson:

skriven

Jag har aldrig haft problem med min hy förut, men nu under vintern har jag fått dåligare hy med finnar och porer..
Om denna lilla tub skulle kunna hjälpa mitt ansikte skulle det vara guldvärt!

anna.pettersson@zonline.se

77 Olivia:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att jag jämt fått köra på budget smink. Jag har inte haft råd med bra grejer och eftersom budget inte alltid har dom bästa nyanserna så har jag aldrig fått det där wowet av riktigt bra resultat. Så att vinna för mig hade betytt så mycket!

78 Olivia:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att jag jämt fått köra på budget smink. Jag har inte haft råd med bra grejer och eftersom budget inte alltid har dom bästa nyanserna så har jag aldrig fått det där wowet av riktigt bra resultat. Så att vinna för mig hade betytt så mycket!

79 Agnes:

skriven

Jag har fet hy och blir ofta blank och flottig i ansiktet vilket är jätte irriterande… Jag skulle jätte gärna vilja testa denna och se om den kan hjälpa mig!

Puss & Kram!

80 Emilia Andersson:

skriven

Hej jag skulle jätte gärna vilja testa denna för att jag har väldigt synliga porer både vid näsan och hakan och det är irriterande att även fast jag använder concealer och puder så syns dem lika fort igen så det skulle vara kul att testa en täckande kräm som kan hjälpa mot just de problemet jag har

81 Emilia Andersson:

skriven

Hej jag skulle jätte gärna vilja testa denna för att jag har väldigt synliga porer både vid näsan och hakan och det är irriterande att även fast jag använder concealer och puder så syns dem lika fort igen så det skulle vara kul att testa en täckande kräm som kan hjälpa mot just de problemet jag har

82 valerie:

skriven

Hej , skulle så gärna vinna denna fin produkt från loreal då jag älskar deras märke och även letat efter en sådan här produkt just för att blurande effekt :) Kramar Valerie

83 Mikaela:

skriven

Hej! Jag har hudsjukdomen rosascea och brukar därför inte kunna använda foundations annat än till fest, då de irriterar huden. Samtidigt så vill man ju se fräsch ut även till vardags och dölja blemmorna och rödheten, så skulle bli jätteglad om jag fick chansen att prova Lóreáls blur cream!

84 Fanny:

skriven

För att jag 1, otroligt sällan, hittar foundations/krämer som passar min ljusa hudton. Och 2, för att jag just nu har riktigt dålig hy pga en medicin jag äter, så om den är så bra som det låter vore det jättehärligt!

85 Mizel Eriksson:

skriven

Jag vill gärna vinna denna för på sistone har jag haft problem med min hy, fått många ojämnheter i olika partier i ansiktet. Och jag testar jättegärna nya produkter, och självklart intresserar denna produkt. Skulle också vara ett plus i kanten om man kunde vinna den haha :)

86 jcb.webblogg.se:

skriven

Jag skulle faktiskt vilja testa produkten på min pojkvän som har ganska synliga porer för att se om den verkligen funkar! Om den gör det så kanske jag köper den såsmåning om ;)

87 Anonym:

skriven

Jag skulle vilja testa denna eftersom min mamma har värdigt synliga porer och jag behöver en present till henne :-)

88 Anonym:

skriven

Jag skulle vilja testa denna eftersom min mamma har värdigt synliga porer och jag behöver en present till henne :-)

89 Emilia Heribertsson :

skriven

Jag är med och tävlar! Jag skulle jättegärna vilja vinna för att nu till sommaren vill man gå med så lätt smink som möjligt som ändå täcker utmärkt. Tror att denna produkten skulle passa min hy som har en del finnar och liknande och är ganska känslig mot smink. Självklart är det superkul att prova nya produkter när man kanske inte har råd med nytt hela tiden och tillslut tröttnar på det gamla i sminkväskan. Kram :)

90 Britta:

skriven

Heh! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här produkten för att min hy är väldigt knottrig på kinderna, och jag skulle vilja få en slätare hy och mindre finnar, samt har jag fettig hy så den här skulle passa perfekt för mig! Skulle bli så glad om jag vann!!:)

91 Ingrid:

skriven

Har precis läst om denna produkt och blev genast sugen att få prova på den själv. Känns som helt rätt produkt att ha under vår och sommar när jag gärna kör på en ganska naturlig look! Dessutom perfekt till min student då man vill se sitt bästa ut!

92 Fanny Kvist:

skriven

Hej, jag är självklart med och tävlar!

Jag skulle vilja testa produkten för jag har ganska synliga porer på vissa ställen och djupa så min hy blir ganska ojämn. Jag försöker hitta någon produkt som funkar så jag slipper ha massa produkter i ansiktet och då skulle det vara väldigt kul att testa denna.

Kraaam!

93 Ida :

skriven

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att kunna täcka mina finnar min foundation hjälper inte & med en primer under tar det upp ganska mycket tid på morgonen så denna produkt skulle vara guld på morgonen! Att bara smeta på sen gå!

94 Ida :

skriven

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att kunna täcka mina finnar min foundation hjälper inte & med en primer under tar det upp ganska mycket tid på morgonen så denna produkt skulle vara guld på morgonen! Att bara smeta på sen gå!

95 Ida :

skriven

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att kunna täcka mina finnar min foundation hjälper inte & med en primer under tar det upp ganska mycket tid på morgonen så denna produkt skulle vara guld på morgonen! Att bara smeta på sen gå!

96 Erica:

skriven

Hej!
Jag är med!

Varför just jag skulle vilja vinna är för att jag har hört att denna produkt är jätte bra, och att den är lätt men ändå täcker porer osv, och just nu har jag ett problem med just porer, så därför skulle jag vilja testa denna och se om det fungerar.
Kram<3

97 Filippa:

skriven

Jag skulle gärna vilja vinna då jag har mycket finnar och porer på min hy som jag gärna vilja täcka men tyvärr inte hittat någon bra produkt till det. Jag vill gärna ha något lätt att arbeta med och som även täcker hyfsat mycket vilket jag tror denna gör. Denna skulle nog passa bra till min hy.

98 Anonym:

skriven

Jag vill vinna denna så att jag för första gången (det låter cliché men det är tragiskt nog sant...) kunna gå rakryggad i skolan och på stan utan att känna att jag inte "är lika fin som alla andra". I mina ögon ser 98% av alla tjejer man möter ut som om de vore hämtade ur en modetidning. Både i bloggvärlden och IRL. Tyvärr gör inte jag det och jag letar desperat efter lösningen för just mig. Jag hoppas att det är denna Blur Cream som jag har väntat så länge på!

99 Emilia:

skriven

Åh så kul! Det är väl nu man ska komma med någon grym motivering om varför man förtjänar den, men ärligt talat har jag ingen sådan. Jag är bara en fattig student som bortprioriterar att lägga pengar på smink och liknande, och därför hade det varit kul att få hem en riktig produkt som för en gångs skull inte är hm's egna, haha. Kram!

100 ida:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att jag behöver någon kräm till min hy och hitills har jag inte alls hittat någon kräm som passar mig, foundation är för tjock osv. man vet inte vart man ska börja leta. kram

101 Linda:

skriven

Jag är med och mina porer är lika stora som svarta sopsäckar så detta kan vara räddaren i nöden!

102 Hilma:

skriven

Jag skulle jättegärna få prova på produkten, för jag har stora synliga porer, och jag hatar dom! Det skulle göra mig så glad om jag vann detta :)

103 Amanda:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten för har lite lätt ojämn hy, och har inte mycket tid eller ork att fixa mig på morgonen. Så den här låter lovande för mig!

104 Matilda:

skriven

Jag är så trött på att känna att hyn blir fet hela tiden. Jag får väldigt lätt oljig hy och tjocka foundations är inte bra för mitt ansikte kan jag säga. Läste om den här på en annan blogg och den kanske skulle funka? :) Skulle vara kul att testa!

105 Jennifer:

skriven

Hej! Jag är med och tävlar. Jag skulle vilja vinna den för att den är så mycket bättre än en helt vanlig foundation och mycket lättare att ha på d.v.s - det känns istortsätt inte ens att man har på den. Fick prova utav min kompis. :) Den är också så lätt att applicera. Kram :)

106 Tilda Magnusson:

skriven

Hej! Jag är en tjej i tonåren som har sina små blemmor då och då, inget speciellt eller så. Använder just nu CC cream men tycker att den är för tung. Vill helst bara ha någon som jämnar till färgen lite grann samt jämnar ut mina porer runt näsan. Efter det har jag ju ändå puder, så varför en heltäckande kräm?
Skulle vara jättekul att vinna, kram!

107 Hanna Hedlund:

skriven

Jag är med och tävlar och skulle verkligen bli hur glad som helst om jag vann. Jag är en femtonåring som har lite för svårt att komma upp ur sängen på mornarna. Om jag vann skulle min morgon-fix gå lite fortare och jag skulle äntligen slippa att springa till bussen varje morgon med en macka i handen
Kram!

108 Sofie Fredricsson:

skriven

Skulle jättegärna vinna detta kit eftersom jag är mitt i tonåren med finnar och ojämn hud. Då skulle det vara extremt skönt att ha något som får min hy att se slät och fin ut, och även få sminket att hålla bättre så finnarna inte tittar fram igen. ;)

109 Maria Edvardsson:

skriven

Som 47-åring är man beredd att göra allt för att man ska hålla sig så ung, som möjligt!
Jag skulle väldigt gärna testa denna nya wow-produkt!
Mia

110 Maria Edvardsson:

skriven

Som 47-åring är man beredd att göra allt för att man ska hålla sig så ung, som möjligt!
Jag skulle väldigt gärna testa denna nya wow-produkt!
Mia

111 Mathina Reis :

skriven

Gud vad underbar tävling! Som småbarns-mamma har man ite riktigt råd att unna sig själv saker som bra smink. Blir ingen enklare motivering men här är en sliten mamma som hade blivit superglad!

112 Johanna vS:

skriven

Skälet till varför jag vill prova denna produkt är då för att jag har så synliga porer på på och rund näsan samt kinderna. Jag går en estetisk dans inriktning och dansar varje dag i veckan. Det gör att jag inte vill sminka mig med foundation eftersom det varken är bevänt eller nyttigt att träna och svettas med det. Går oftast därför utan smink när jag ska dansa vilket gör att jag känner mig ofräsch med mina synliga porer. Därför söker jag nu en lättar produkt som jämnar ut porerna och har en lätt täckning men inte är för tung på huden. Detta skulle helt enkelt vara perfekt! :)

113 Mathina Reis :

skriven

Gud vad underbar tävling! Som småbarns-mamma har man ite riktigt råd att unna sig själv saker som bra smink. Blir ingen enklare motivering men här är en sliten mamma som hade blivit superglad!

114 Moa Wallerstein:

skriven

Jag skulle jätte gärna vilja testa lóreál's nya produkt! Jag går nämligen helt sminklös på vardagarna eftersom att jag jobbar, tränar och inte ser någon anledning till att lägga ner tid på smink på morgonen. Däremot skulle jag gärna känna mig extra fräsch med krämen eftersom jag ofta nu känner mig trist och halvful.

115 Matilda:

skriven

Jag har testat så mycket för porerna på min näsa/under ögonen.
Jag vill ha något som täcker såväl som till skolan/festen. Concealers är verkligen något som är svårt att hitta bra av!

116 mia:

skriven

Huden på min näsa är väldigt ojämn, torr och oljig. Inte nog med det har jag även pormaskar!! Det är jätte jobbigt då jag varje dag måste stå ut med det ! Jag kan inte dölja det, har testat allt! Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Den här produkten skulle passa perfekt för mig!
Hoppas, hoppas HOPPAS!!

117 Ronja:

skriven

Hej! Jag vill vinna! Har testat L'Oréalr cc cream och gillar den, men skulle kanske behöva något mer blurande nu efter många långa vintermånader i mörkaste norrland... Ha de bra!

118 Rebecca:

skriven

Ååhh vilken grej till en tjej, som mig. Som har en tråkig hy, då jag är gravid. Jag känner att jag vill stråla så som jag känner mig inombords när jag bär på våran dotters lilla småsyskon. Och perfekt till vårens ingång.
Blurra mig strålande :)
Tusen tack
Rebecca.W

119 Ronja:

skriven

Hej! Jag vill vinna! Har testat L'Oréalr cc cream och gillar den, men skulle kanske behöva något mer blurande nu efter många långa vintermånader i mörkaste norrland... Ha de bra!

120 Ronja:

skriven

Hej! Jag vill vinna! Har testat L'Oréalr cc cream och gillar den, men skulle kanske behöva något mer blurande nu efter många långa vintermånader i mörkaste norrland... Ha de bra!

121 Sabrina :

skriven

Åh det skulle passa mig perfekt!
Varför? Jo jag är en väldigt ljus person, inte blek, men ljus och speciellt i ansiktet. Då jag är rätt ljus får jag lätt röda ställen och blå under ögonen då jag är vaken om nätterna med min 3 månaders gamla bebis. Jag skulle älska att få känna och se en ny, fräsch och jämn hy på mig själv då som nybliven mamma är det inte alltid lätt att känna sig fin som innan. Känner att jag skulle behöva lite 'pampering' :)

122 Ronja:

skriven

Hej! Jag vill vinna! Har testat L'Oréalr cc cream och gillar den, men skulle kanske behöva något mer blurande nu efter många långa vintermånader i mörkaste norrland... Ha de bra!

123 Electra Svorono:

skriven

Hej !
Jag skulle vilja testa denna produkt för jag har en väldans problem hy & väldigt synliga porer som jag har problem med dagligen.. Är mamma till två småttingar och har in te tiden eller pengarna att åka runt att leta och shoppa efter saker som jag särskilt inte redan provat, därför skulle detta vara utmärkt att få prova så kanske man rent ut av kan köpa detta sen .

är för övrigt väldigt sminkintresserad och sminkar mig nästan dagligen så detta skulle som sagt vara fantastiskt att få testa .

MVH Electra

124 Michaela hallberg:

skriven

Jag behöver värkligen något som hjälper mina porer samtidigt som ger fint resultat. Man kan inte heller säga att man inte vill ha en ny produkt som gör skillnad och jag har hört så mycket bara om den. Skulle vara bästa om jag fick tästa en helt ny Lóreál produkt

125 Bruleee:

skriven

Jag har provat allt ( väldigt många produkter) Men aldrig hittat rätt och en som fungera. Har läst om produkten tror att detta kan fungera. Och övertygar produkten mig är jag fast för evigt <3 Plus att jag fyller år den i april så det hade varit en fin gåva :)

Bra blogg girl.. Läs gärna min med :)
XXX Bruleee

126 Carolina:

skriven

Hej!

Jag vill vinna denna kräm för att den skulle vara perfekt för att dölja mina synliga porer (letat förevigt efter en primer som gör just detta) och sen har produkten (enligt min studentplånbok) ett rätt saftigt pris, så att vinna denna skulle vara perfekt!! :)

Massa kramar!

127 Sara-Olivia:

skriven

halloj, jag är med i tävlingen!

Vore himlans kul att få testa denna produkt! Min hy är för det mesta supermega torr och jag har letat och letat efter den perfekta foundation som gör att min hy ser perfekt och naturlig ut och som också täcker porerna - men har inte hittat den! Denna blur cream låter ju som räddaren i nöden!!

128 Klara:

skriven

Som student har sällan råd med det man vill och och behöver. Jag köper allt för mina egna pengar och måste därför prioritera mina köp. Lyxprodukter som denna står därför väldigt långt ner på listan och skulle vara toppenkul att vinna en.

129 Anonym:

skriven

Hej!
Jag skulle gärna vara med och tävla. En god vän till mig har gått och trånat efter en av dessa och det skulle vara roligt att få chansen att ge henne en (och spara em till mig,haha)
Ha en trevlig kväll!

130 Sofia ulldahl:

skriven

Jag vill vinna dessa för jag behöver dem verkligen! Jag har även hört att de fungerar bra och lila är exakt min färg!

131 Jessica S ♥:

skriven

Jag brukar inte använda så mycket smink. Jag vill såklart se fin ut, för min egen självkänsla, men jag vill inte heller gå runt med massor av tungt smink på mig. Naturligt är bäst för mig. Men jag har väldigt lätt att få påsar under ögonen, samt få synliga porer på näsan och delarna under ögonen, vilket är ett ganska känsligt område och det behövs samtidigt något som täcker väldigt bra. Jag tror att en produkt som denna kommer att få en känna sig trygg i hur man ser ut. Och att det då tar fram det naturliga vackra i en.

132 Edita:

skriven

Jag skulle verkligen behöva den här produkten! Min hud är både ojämn och lider av porer! Har testat massor med olika produkter men inget hjälper. Har hört av flera stycken att den ska vara jätte bra! Min primer har precis tagit slut och eftersom man kan använda denna som primer passar det jätte bra. Skulle verkligen uppskatta om jag vann! Det här är exakt vad jag behöver!!

133 Xojossan:

skriven

Jag skulle behöva en true boost till våren med självkänslan och om jag skulle vinna skulle jag typ dö av glädje!

Xo//

Jossan.lundstrom@gmail.com

134 Aimina:

skriven

Hej! Jag är lätt på och tävlar om denna produkt! :D

Jag skulle väldigt gärna vilja testa denna produkt då jag har några porer i ansiktet som är väldigt synliga. Jag har även ärr i ansiktet från min barndom som jag skulle vilja täcka över lite diskret, de är inte så synliga och jag har lärt mig att leva med dem även om jag tyckte att de gjorde mig ful när jag var yngre. Jag vill helt enkelt ha fin lyster och porslinhy och vill se om denna produkt är det jag söker efter. :)

135 Emma:

skriven

Jag använder just nu Loreal BB-cream (vit "flaska" med lila lock" och tycker den sjunker fantastiskt in i huden och döljer min annars ojämna hud. Jag tror att denna kommer att passa mig mycket bättre då denna ska utjämna mer och blurra bort mina porer. Känns som ett bra redskap mot självförtroende och självkänsla!

Därför hade jag superduper gärna velat vinna.

136 Robex Lundgren:

skriven

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

137 Anonym:

skriven

Hej!
Jag skulle gärna vilja testa produkten eftersom jag har ingen och då skulle jag vilja att min första kommer från ett bra märke som Loreal Paris! Den verkar också väldigt bra som du beskrev den så jag skulle gärna vilja testa denna produkt!
Mail: linncronstam@hotmailm.se

138 Anonym:

skriven

Hej!
Jag skulle gärna vilja testa produkten eftersom jag har ingen och då skulle jag vilja att min första kommer från ett bra märke som Loreal Paris! Den verkar också väldigt bra som du beskrev den så jag skulle gärna vilja testa denna produkt!
Mail: linncronstam@hotmailm.se

139 Johanna:

skriven

Jag vill vara med och vinna
Och se min ojämnt röda hy försvinna
Denna produkt verkar ju asbra
Den vill jag verkligen, verkligen ha!
:)

140 Therese:

skriven

Har testat så många produkter på senaste tiden då den Foundation jag använt i alla år har slutat tillverkas, letar fortfarande efter den perfekta och hade varit kul att testa dessa! Håller tummar och tår att jag vinner! :-)

141 Paulina Svensson:

skriven

Jag är gärna med och tävlar!

Jag har,så långt jag kan minnas, kämpat med att dölja mina porer. Det är nog det jag skäms mest över på min kropp. Alla dessa svarta prickar i ansiktet. Jag går alltid och undrar när någon tittar på mig ifall det är mina porer dem tittar på. Det skulle vara så skönt att för en gångs skull slappna av och bara vara jag utan att oroa mig för att mina porer är för synliga.

142 Tilda:

skriven

Hejsan svejsan!
Är med och tävlar!

Jag har bara provat en BB cream, ingen foundation. Jag är ute på jakt efter en ny produkt till mitt ansikte. Har provat lite olika. Men jag har inte riktigt fastnat för någon.

143 Johanna Königsson:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten för att jag fyller 28 år i år och haft nu efter jag fyllde 25 problem med min hy, i form av akne. Jag har stora porer och ärrbildning från denna akne. Även en del rodnad. Jag lägger ner stora mängder pengar på att prova foundations och concealers i alla prisklasser som kan hjälpa mig att trivas bättre med min hy. Det är ett jobbigt problem för mig och jag skäms över min hy. Jag önskar prova denna produkt för att se om detta kan vara en lösning för mig!

144 Stina:

skriven

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag har väldigt synliga porer och vill inte ha för mycket täckning. Tycker alltid det är kul att prova nya produkter!

145 Rebecca :

skriven

Är med och tävlar :)
Jag vill gärna prova den här produkten för jag har väldigt stora porer på näsan och dom syns vad jag än gör och hur mkt jag än försöker dölja dom. Och jag har haft stora problem med acne och finnar och vill gärna testa denna produkt för att se om den är så bra som jag hört och hoppas den kan dölja mina fel. Det hade varit obeskrivlig att kunna gå ut, utan att känna sig osäker för att någon ska se mina stora porer eller min acne ärr. Hoppas med hela min kropp att jag får chansen att vinna :)

146 Nicolina Viklund:

skriven

Hej!

Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att ge till min mamma. Jag har precis lärt henne vad primer är för något, och sedan hon fick testa min primer är hon helt såld! Dock har hon ingen än, så jag skulle verkligen vilja ge dessa till min mamma!

147 Amanda:

skriven

Jag är med! :)
Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här produkten för jag har sån problem med min hy och en enormt mycket problem att hitta produkter som passar till min hy, för jag får sånna porer och allt utav vissa, men jag har fått testa den här produkten och den var verkligen gudomlig! :)
Så får verkligen hoppas på att jag har turen på min sida nu! :D

148 Alice:

skriven

Jag skulle jätte gärna vilja testa denna för jag har inte hittat en foundation eller bb cream som passar min hudton och som inte skadar min känsliga hy. Jag har kollat på just denna ett tag nu faktiskt fast jag har inte vågat lägga ut så mycket pengar på en produkt jag inte vet om jag gillar.

149 Agnes:

skriven

Jag skulle jätte gärna vilja testa denna produkt då jag har ganska många synliga porer och inte den bästa hyn. Jag har inte riktigt hittat den rätta produkten än för att använda dagligen då det känns tjockt och ojämn med foundation till vardags. Denna skulle Därför passa perfekt för mig då jag nu inte vill gå utan smink, hade blivit mycket lättare och smidigare!

150 Linda Strömberg :

skriven

För ett halvår sen skedde en olycka under min fotbollsmatch, mitt korsband gick av. Det var inte bara mitt knä som gick sönder utan det var hela jag. Sen dess har jag tappat motivationen och vart väldigt ledsen då fotbollen betyder mycket för mig, jag har ätit väldigt dålig och min hy har blivit allt sämre. Jag har annars problem med porer så att testa en ny produkt vore perfekt för mig som annars är hel kass när det kommer till smink :)

151 Linda Strömberg :

skriven

För ett halvår sen skedde en olycka under min fotbollsmatch, mitt korsband gick av. Det var inte bara mitt knä som gick sönder utan det var hela jag. Sen dess har jag tappat motivationen och vart väldigt ledsen då fotbollen betyder mycket för mig, jag har ätit väldigt dålig och min hy har blivit allt sämre. Jag har annars problem med porer så att testa en ny produkt vore perfekt för mig som annars är hel kass när det kommer till smink :)

152 Linda Strömberg :

skriven

För ett halvår sen skedde en olycka under min fotbollsmatch, mitt korsband gick av. Det var inte bara mitt knä som gick sönder utan det var hela jag. Sen dess har jag tappat motivationen och vart väldigt ledsen då fotbollen betyder mycket för mig, jag har ätit väldigt dålig och min hy har blivit allt sämre. Jag har annars problem med porer så att testa en ny produkt vore perfekt för mig som annars är hel kass när det kommer till smink :)

153 Anette:

skriven

Har sett reklamen för den här produkten och för första gången tyckt att det verkar vara något för mig som aldrig nånsin haft foundation eller nån annan produkt i ansiktet förutom lite rouge på kinderna. Efter att ha passerat 30 strecket och fått barn behöver jag verkligen en produkt som hjälper mig lite ;)

154 Kajsa:

skriven

Jag vill vinna för leendet i mig själv skulle spridas vidare till andra!!

155 Kajsa:

skriven

Jag vill vinna för leendet i mig själv skulle spridas vidare till andra!!

156 Kajsa:

skriven

Jag vill vinna för leendet i mig själv skulle spridas vidare till andra!!

157 tanja slawik:

skriven

Vore skoj att testa då jag har väldigt synliga porer på kinder och haka. Hade varit fantastiskt att kunna trolla bort dem för dagen =) .

158 ZANDRA:

skriven

Hej Therez!

Skulle supergärna velat vinna dessa produkter då jag länge sökt efter en bas som passar mig. Som inte är för tjock, en som jag kan bära i skolan. Denna skulle vara så perfekt för mina behov, verkligen räddaren i nöden då jag länge testat en miljard olika krämer utan att hitta den rätta! Detta skulle vara lösningen, jag tror att detta är den rätta för mig!

159 stephanie thurow:

skriven

Hej :)
Jag vill gärna vinna därför mina porer lever ett eget liv ibland och vill absolut inte visa mig från min bästa sida. Så även om jag vill må fantastiskt så tynger stora porer eller en gropig hud min dag ibland.

160 Becca:

skriven

Jag skulle gärna vara med och tävla :)
Jag har väldigt känslig och kan inte använda vanlig foundation utan att få problem. Så jag skulle jätte gärna prova den här produkten!

161 Li:

skriven

Jag har fått värre besvär med porer så jag har fått stora "gropar" i ansiktet, vilket alltid får mig att känna mig ofräsch och jag gör allt för att sminka över, men flera lager concealer hjälper inte ens.. Har varit på jakt efter "hjälp" men som student har jag inte råd, därför kände jag att jag var tvungen att ta chansen nu. Skulle vara så skönt och finna lösningen och känna sig så fin man önskar igen :)

162 Caroline:

skriven

Jag gillar ju Garniers optical blur och det vore kul att se om denna är om möjligt ännu bättre. :) Mitt vintertrötta ansikte behöver det!

163 Johanna:

skriven

Hoppas man vinner =)
Jag skulle vilja testa produkten och se om detta är den produkt som kan ge min glåmiga bleka hy den lyster som den så gärna vill ha

164 Tove:

skriven

Dessa hade varit perfekt för mig, en att ge bort till en vän och en jag kan använda själv. Jag använder knappt foubdation längre eftersom det täpper till porerna och jag tycker det blir för "tjockt", men denna verkar helt underbar :) perfekt nu till våren/sommaren. Håller tummarna 😊👍

165 Kelsey:

skriven

Jag är så otroligt dålig på smink och använder mest bara mascara. Men nu börjar min fina solbränna från vinternsresa att blir allt mer ojämn och solarium och soldusch är inte ett alternativ. Kanske kan denna göra mig lite finare!?

166 Felicia Aveklew:

skriven

Jag hittar aldrig den "rätta" bb-cream som gör mina porer mindre synligare. Testat massor men ingen som jag fastnar för.
Skulle vara kul och vinna denna tävling och se om detta kanske är den rätta produkten för mig!

Min mail är- feliciaaveklew@hotmail.com

167 Tyra:

skriven

Jag skulle gärna vilja vara med i din tävling!

Varför just jag vill vinna beror på att jag vill ha något i väska som jag kan ta upp då o då. Har hört att den ska vara jättebra. Jag har provat att annan sorts sådan men den var inte bra. Skulle vara jätteroligt om jag skulle vinna!

168 Tyra:

skriven

Jag skulle gärna vilja vara med i din tävling!

Varför just jag vill vinna beror på att jag vill ha något i väska som jag kan ta upp då o då. Har hört att den ska vara jättebra. Jag har provat att annan sorts sådan men den var inte bra. Skulle vara jätteroligt om jag skulle vinna!

169 Felicia Andersen:

skriven

Hej! Jag skulle gärna vela vinna för min kompis fyller snart år och hon har alltid velat ha något sådant som jag själv inte är erfaren av mig! Men hon har typ snackar om något som skulle komma från loreal sol jag inte fattade men ja denna skulle gå till min kompis ifall jag vann

170 Felicia Andersen:

skriven

Hej! Jag skulle gärna vela vinna för min kompis fyller snart år och hon har alltid velat ha något sådant som jag själv inte är erfaren av mig! Men hon har typ snackar om något som skulle komma från loreal sol jag inte fattade men ja denna skulle gå till min kompis ifall jag vann

171 Hanne :

skriven

Jag är med! Jag vill vinna för min hy är ojämn i färgen och mina porer syns verkligen runt näsan och hakan så tycker inte om att gå utan fondation men tycker in om fondation heller pga att jag inte hittar rätt färg då jag är ganska gul i hyn. Skulle vilja testa om det här funkar!

172 Olivia:

skriven

Jag är med och tävlar! :)
Jag skulle vilja testa denna produkt och så om den fungerar då jag har väldigt synmliga porer på näsan. Den vore perfekt för mig om den funkar.

173 Josefin:

skriven

Jag skulle vilja vara med! c:
Anledningen till att jag skulle vilja vinna är för att jag vill gärna testa på något nytt! Har knappt aldrig använt några ansikts produkter hemma men eftersom jag går en hudvårdslinje gör jag det ofta i skolan. Men hade gärna haft något för eget bruk hemma! För att jag ska få resultat även när man inte är i skolan :D kram!

174 Anna:

skriven

Hej! Jag skulle vilja vinna denna produkt för jag har en röd prick på näsan (brustet blodkärl) som verkligen lyser! Jag har provat alla möjliga olika produkter (primers) men ingen fungerar! I höstas gick jag på konsultation för att utföra en laserbehandling men bara ett par veckor därpå fick jag veta att jag är gravid = ingen laserbehandling. Jag skulle bli så glad om jag fick prova denna kräm så jag får känna mig lite fräsch i ansiktet med tanke på att kroppen ser ut att tillhöra Barbamama ;) Kram

175 Emelie:

skriven

Jag har länge varit ute efter en produkt som minskar porena men inte hittat någon som funkar för mig, hade gärna velat testa denna också då den ser ut att vara en kanon produkt! :)
Kram

176 RMCK - en skönhetsblogg:

skriven

Jag är med! Det skulle vara kul att testa den, och visa upp den på min skönhetsblogg :) Har länge letat efter en bra primer, och den verkar vara perfekt!

177 Frida - en del av TEAMEP:

skriven

Jag skulle vilja vinna den här för att jag har fått oturen att få stora porer och är ljushyad så det ser inte så fint ut alls, sen dessutom så har jag tyvärr en ganska finnig hy så det här skulle vara superkul att ha :)

178 Sandra :

skriven

Halloj! Jag är en Jämtlandstjej, med ett sånt varierat klimat som vi har här uppe är det väldigt svårt att få huden att känna sig fräsch. Har precis blivit av med all min acne och mitt självförtroendet börjar verkligen komma tillbaka. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna då jag länge letat efter en liknande produkt men inte haft råd själv, självförtroendet skulle gå i topp om jag lyckades vinna detta!

179 Rebecka:

skriven

Jag skulle behöva en ny hudprodukt nu till våren och den här låter riktigt lovande för min hy & mina krav!
Kram!

180 Ems:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen då jag skulle gärna vilja testa något nytt. Jag som jobbar inom hemtjänst och gymmar en hel del har inte direkt större lust att använda foundation då det är lite "tjockare" och kan väldigt lätt täppa igen porerna och huden kan se allmänt glansig ut! Så denna produkt skulle jag vilja testa för att se om den är bra, att kunna känna sig fräsch utan allt kladd från foundation, täckstif och puder! :)

181 Ems:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen då jag skulle gärna vilja testa något nytt. Jag som jobbar inom hemtjänst och gymmar en hel del har inte direkt större lust att använda foundation då det är lite "tjockare" och kan väldigt lätt täppa igen porerna och huden kan se allmänt glansig ut! Så denna produkt skulle jag vilja testa för att se om den är bra, att kunna känna sig fräsch utan allt kladd från foundation, täckstif och puder! :)

182 Camilla K:

skriven

Har stora porer på kinderna så denna produkt hade passat perfekt att få prova, har testat lite olika produkter med primers men aldrig blivit helt 100 % nöjd.

183 Linnea:

skriven

Jag är med och tävlar :)
Jag skulle vilja vinna för jag har rätt kass hy haha :) Så detta är nåt jag gärna skulle vilja testa men har inte stålar nog att kunna köpa sånt här :)

184 Iza:

skriven

Jag har väldigt svårt för att hitta rätt foundation samt bra täckning för mitt ansikte. Därför skulle jag väldigt gärna vilja prova på denna produkt som jag läst på olika bloggar ska vara bra. Ur ekonomisk syn så är det bättre att få "gratis" prov och känna efter innan man köper.

185 Linn:

skriven

Jag är gärna med i tävlingen dels för att jag aldrig har vunnit något tidigare. Dessutom vill jag så gärna få bättre hy och detta skulle hjälpa mig på vägen nu när jag har lagt så mycket pengar på hudprodukter.

186 Aurelie:

skriven

Jag tycker att denna produkt skulle vara perfekt till sommaren, något lätt som smälter in i huden på ett bra sätt.

187 Anonym:

skriven

Jag tycker att denna produkt skulle vara perfekt till sommaren, något lätt som smälter in i huden på ett bra sätt.

188 Amina:

skriven

Hej! Jag ärende och tävlar, hoppas jag vinner! Wohoooo;)

189 Emelie Nathell:

skriven

Halloj! Jag vill vara med och tävla :D
Jag har funderat på att testa denna produkt under en tid nu eftersom jag har hört mycket bra om den. Själv har jag länge haft problem med min hy och har under flera år testat många liknande produkter utan bättre resultat. Därför skulle jag bli väldigt lycklig om jag vann denna och troligtvis skulle den även hjälpa mig att få en jämnade och finare sminkgrund, vilket jag verkligen är i behov av!

190 Ebba:

skriven

Jag är med och tävlar :)

Jag skulle vilja testa denna produkt då jag själv har väldig mycket snubblingar porer och det hjälper inte att försöka täcka det med varken concealer eller fondation. Det får mig att känna mig otrevlig :/.
Det skulle vara jätte roligt om man vann :)

191 Ebba:

skriven

Jag är med och tävlar :)

Jag skulle vilja testa denna produkt då jag själv har väldig mycket snubblingar porer och det hjälper inte att försöka täcka det med varken concealer eller fondation. Det får mig att känna mig otrevlig :/.
Det skulle vara jätte roligt om man vann :)

192 Angelica:

skriven

Jag vill gärna vinna Blur Cream. Den verkar enkel att använda och eftersom jag värderar sömnen högt på morgonen blir det inte många minuter över för att fixa till mig innan jobbet. Denna produkten skulle nog därför passa mig :)

193 Sarah Ellmin:

skriven

Jag skulle vilja testa magique blur cream för att jag har svårt att hitta en Foundation/bb-cream som är bra och som samtidigt är prisvärd. Perfekt med de 2 färgerna så att man kan blanda den ljusa och mörka för att få till rätt nyans när man är på solsemester!! Tack för en bra blogg!!

194 Camilla:

skriven

Jag är med å tävlar! Vill absolut testa denna produkt därför att jag anser att en täckande makeup med foundation på jobbet (förskolärare) är att misshandla sitt stackars ansikte! Men känner att jag måste, är allt för prickig å fläckig!

195 Camilla:

skriven

Jag är med å tävlar! Vill absolut testa denna produkt därför att jag anser att en täckande makeup med foundation på jobbet (förskolärare) är att misshandla sitt stackars ansikte! Men känner att jag måste, är allt för prickig å fläckig!

196 Camilla:

skriven

Jag är med å tävlar! Vill absolut testa denna produkt därför att jag anser att en täckande makeup med foundation på jobbet (förskolärare) är att misshandla sitt stackars ansikte! Men känner att jag måste, är allt för prickig å fläckig!

197 jenny:

skriven

Jag skulle vilja vinna eftersom min ansikte innehåller så mycket porer (speciellt på näsan och hakan) Min panna har en typ "rosa" nyans och ser blemmig ut. Skulle vilja testa denna produkten för att se om den fungerar på mitt ansikte, hoppas den gör skillnad när inga andra produkter gör det.

198 Sonia li:

skriven

Hej!
Jag skulle verkligen behöva en lätt kräm att ha till vardags i skolan. Min bb-cream från maybelline är precis slut och jag har hört mycket bra om denna.
Mail: soniali@hotmail.se

199 MissLie - Fucked up:

skriven

Jag vill gärna vara med och tävla!

Jag skulle vilja prova denna produkt på mina ärr som jag har i hela ansiktet. Jag har inte hittat någon bra produkt som gör dom mindre synliga, så därför skulle jag vilja testa denna. :)
Ha en trevlig helg! :)

200 Jennifer:

skriven

Hej! Jag är med i tävlingen!

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker produkten låter jättebra. Jag har ingen produkt som täcker porer och skulle verkligen behöva det!! Det hade varit jättekul och den skulle jag använda flitigt! :)

Hoppas hoppas! Den verkar jättebra! :)

201 Johanna Käll:

skriven

Jag har länge längtat efter en liknande blur cream! Nu när du lottar ut två stycken blev jag så himla glad, äntligen en chans att få en alldeles egen! :-)

202 Johanna:

skriven

Jag har hört att resultatet ska bli riktigt bra, så jag skulle själv vilja testa den för att sedan kunna få en egen uppfattning, haha :) Gillade verkligen Loreals CC cream, så jag är nästa helt säker på att jag kommer tycka om den här också :)

203 claudia:

skriven

Jag skulle vilja vinna produkten för att jag just blivit tvillingmamma och hinner därför aldrig sminka mig plus att jag har mörk hy och jättesvårt att hitta smink till mig. Detta skulle vara guld värt :)

204 Sofia A :

skriven

Jag skulle vilja vinna den här produkten för min foundation håller på att ta slut och jag har ingen bra primer. Nu till våren bär jag mindre basprodukter och då skulle denna passa jättebra eftersom den är en tunn foundation + primer. Jag skulle bli jätteglad om jag vann.

205 Emma nyström:

skriven

Trött småbarnsmamma som ska tillbaka efter ett års mammaledighet behöver verkligen pigga upp ansiktet :)

206 Emma nyström:

skriven

Trött småbarnsmamma som ska tillbaka efter ett års mammaledighet behöver verkligen pigga upp ansiktet :)

207 Emma nyström:

skriven

Trött småbarnsmamma som ska tillbaka efter ett års mammaledighet behöver verkligen pigga upp ansiktet :)

208 Kajsa Marklund :

skriven

Jag är alltid öppen till att testa nya produkter, särskilt denna från Lóreál. Det är även mer spännande att denna produkt är så pass ny så att ingen har hunnit testa den :)

209 Emma Frisk:

skriven

Hej jag skulle vilja vinna för jag har aldrig vunnit en giveaway så det skulle va kul att vinna , jag vill också vinna för att jag har en massa porer och tycker att det är kul att testa nya saker.

210 Jenny:

skriven

Har ingen ordentlig primer och älskar att testa nytt.

211 sabina:

skriven

alltid haft svårt med att täcka porer och aldrig känt mig riktigt 110% snygg. lagt ner massa pengar på både dyra och billiga täck produkter och det funkar liksom i 20 minuter innan man ser igenom till porerna igen.

får vi hoppas man har turen på sin sida!

Sabina

212 Alma:

skriven

Åh såklart jag är med i denna grymma tävlingen! Jag har använt endel produkter men aldrig någon sån här, vill jättegärna se vad den gör och hur den funkar osv. Hört endel bra om den och skulle verkligen behöva en sådan då jag väldigt ojämn hy mm..;) Hade varit superkul ifall jag skulle vinna och få chansen att testa produkten! Kram

213 Kristin Danås:

skriven

Sen jag fick barn har min hy blivit så dålig! Jag skulle verkligen behöva ngn ny produkt som gör mig fin igen!

214 lisa:

skriven

jag skulle vilja tästa denna för att min hy är otroligt flammig som jag har haft problem med.. kram! <3

215 ellen:

skriven

Önskar att jag vann och fick chansen att testa denna produkt eftersom att jag har väldigt synliga porer i ansiktet som jag hittills inte hittat någon bra produkt som täcker. håller tummarna :)

216 Alice:

skriven

Jag vill vara med och tävla!

Fick min första finne när jag var väldigt ung, i lågstadiet redan, och har kämpat med mina finnar sedan dess. Idag är min hy okej men lite fläckig och skiftar i färg. Om jag skulle vinna denna produkt kanske den skulle hjälpa min hy att jämna ut sig mer, och ge mig det resultat jag verkligen strävar efter (och förtjänar)!

217 sari:

skriven

Krämen jämnar ut små ojämnheter och porer.
Jag vill få ett fräsht glow i huden!

218 Madeleine:

skriven

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag känner på mig att den här är bra! Jag har synliga porer och inte den bästa hyn, så vågar inte kleta på mig nåt på ansiktet. Men just denna är ett undantag :-)

219 sara:

skriven

Jag vill testa denna produkt för att jag inte har en "perfekt" hy och har väldigt synliga porer vilken jag inte tycker om alls och jag vill inte ha tjocka lager med fondation, jag vill känna mig naturlig. Och så vill jag inte lägga ner FÖR MYCKET TID på sminket. Därför skulle jag vilja testa denna produkt för det skulle vara super kul och bra! 😙

220 sara:

skriven

Jag vill testa denna produkt för att jag inte har en "perfekt" hy och har väldigt synliga porer vilken jag inte tycker om alls och jag vill inte ha tjocka lager med fondation, jag vill känna mig naturlig. Och så vill jag inte lägga ner FÖR MYCKET TID på sminket. Därför skulle jag vilja testa denna produkt för det skulle vara super kul och bra! 😙

221 Petronella:

skriven

Krämen jämnar ut små ojämnheter och porer så att din hy blir silkeslen samtidigt som du får ett fräscht glow.
Jag vill jätte gärna ha den här krämen för att jag har letat efter en bra kram väldigt länge, och inte lyckats hitta någon. Men när jag läst hur bra den här är vill jag väldigt gärna testa. Jag har då väldigt många porer i ansiktet och det är inte särskillt fint.. Jag brukar inte vilja visa mig i skolan ibland då mitt ansikte är jätte fult, skulle betyda jätte mycket om jag vann. Kram bästa Nicole

222 Elin:

skriven

är med och tävlar!

Jag har personligen testat väldigt få sminkprodukter och hoppas nu att det inom en snar framtid kommer ändras... ;) Därför skulle jag bli super, mega, jätte, ultra glad om jag vann! :)

223 Vanessa Larsen:

skriven

Jag skulle vilja vinna då jag är väldigt make-up intresserad och behöver nått som täcker mina porer.

224 petra:

skriven

Jag vill testa produkten pga att jag har väldigt fet hy och denna skulle passa min hy perfekt :-)

225 Emelie:

skriven

Att vara ung och gå i skolan utan ett jobb gör att jag inte väljer att kosta på mig nya produkter till mitt ansikte utan det blir det gamla vanliga eftersom jag vet att den duger även om den inte är perfekt, köper jag något nytt kanske det blir värre och pengarna då bortkastade så en möjlighet att testa produkten vore super!

226 Signe:

skriven

Jag är med och tävlar för att jag har väldigt synliga porer och att jag inte funnit rätt foundation än. I sommras köpte jag Bare minerals och inte ens det passade för mig. Så det skulle vara roligt att vinna och testa. För att det är ju inte direkt lätt för dem utan egen inkomst att köpa dyra produkter. Som jag i detta fall. ( går i årskurs 9 )

227 Ida Bååth:

skriven

Nu under våren vill jag känna mig fräsch och då vill man ju inte ha ett lager med smink i ansiktet som täcker alla problem områden, så som näsan och hakan. Utan jag vill ha något som täcker men ändå ser naturligt ut!

228 Malin:

skriven

Jag skulle vilja testa den här produkten för att jag har alltid haft dålig hy och jag hoppas att denna hjälper till att dölja det nu på våren när man vill se fräsch ut istället för att ha tjock foundation.

229 Linnea:

skriven

Jag skulle vilja testa den för det låter så bra, vill uppnå en "blur" effekt men har inte hittat någon perfekt produkt som gör det! :)

230 Kaka - En blogg om the sims 3:

skriven

Har hört mycket bra om den här produkten och tror därför att det är något för min bråkiga hy. Det här skulle göra mina morgnar enklare tror jag!

231 Fatima:

skriven

Jag vill testa produkten därför att jag verkligen älskar skönhet och allt som har med skönhet att göra men som student tyvärr inte alls har råd att lägga pengar på skönhetsprodukter.

232 Robin Wallin:

skriven

För att jag ska känna mig vårfräsch slingar jag håret hos frisören, skaffar en kortare frisyr, köper nya mer färgglada kläder, kör spraytan några gånger i veckan, använder ansiktsskrubb tre gånger i veckan och använder lätt foundation med primer och puder samt att jag dricker en massa vatten för att hålla min hy så fräsch som möjligt! :)

233 Miranda:

skriven

Det vore superkul att få testa denna produkten eftersom den har en inbyggd primer i sig och jag har ingen primer som jag gillar för ansiktet. Sen verkar den väldigt krämig och det passar perfekt för mig med torr hy! :)

234 Lisa Brännström - Dressage By Lisa:

skriven

Åh vad jag gärna skulle vilja vinna den här produkten! Jag har tyvärr fet hy och synliga porer, vilket gör att jag har väldigt svårt att hitta bra produkter som håller hela dagen, ser bra ut hela dagen och inte täpper igen. Och nu i sommar tar jag studenten och skulle så gärna vilja se så bra ut som möjligt hela dagen utan att behöva oroa mig för att se kletig och blank ut!

235 Filippa:

skriven

Hej! Sjukt kul att du får göra en Give Away! Jag är super sugen på att testa den här nya produkten! har hört jätte mycket gott om den så skulle verkligen vilja köpa den men har inte riktigt råd just nu. - Livet som student. Så det skulle vara perfekt att få vinna och prova hur bra den är! / Filippa C

236 Moa:

skriven

Alltid haft problem med synliga porer och ojämn hud, speciellt under vintern så har min hud varit extra torr. Hade varit perfekt att kunna unna mig en kräm nu när våren knackar på dörren! 😊 Kram

237 Emma:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten eftersom jag har en väldigt flottig och fet hy. Skulle passa super. Har letat efter liknande produkter och den här verkar super.

238 Jennifer:

skriven

Jag skulle vilja testa denna produkt för att jag aldrig använt något linkande. Jag är helt ny i den så kallade smink världen. Jag tycker att denna produkt verkar vara en bra start för ett intresse som kommer att växa.

239 Iréne :

skriven

Jag brukar använda BBcream och vill gärna pröva nåt nytt!
Det vore toppen att hitta en ny favorit!

240 Iréne :

skriven

Jag brukar använda BBcream och vill gärna pröva nåt nytt!
Det vore toppen att hitta en ny favorit!

241 Fredrika:

skriven

Å det vore jätteroligt att få testa dessa! Har precis startat en sminkblogg med min kompis och det vore jätteroligt att få en ny produkt att testa! Dessutom har min hud (som under hela min uppväxt skött sig bra) börjat bråka på sistone, så allt vad gäller basprodukter är stora craveings nu, fastän man kanske borde lägga studielånet på annat... ;)

242 Frida :

skriven

Jag skulle vilja vinna då denna produkt verkar himla bra och inte alls sådär tung, tjock och kladdig foundation lätt gör. Att inte behöva känna sig så himla sminkad men ändå känna sig pigg och fräsch. Verkar alltså helt perfekt och enligt de som testat är den det också. Kram

243 Sandra:

skriven

Jag behöver det där lilla perfekta. Den där favoriten som hänger med i min lilla väska och gör så att min make håller under långa jobbdagar. Något som är friskt och fräscht!

244 Maria X:

skriven

Anledningen till varför jag är intresserad av varan är ju främst för att min hud är känslig för normala foundations och enligt vissa så ska denna varan vara annorlunda och heller inte ge känslan av fettig obehag i ansiktet, vilket är något jag närmast avskyr. En annan anledning är att jag om några veckor tänker delta i cosplay, jag tror nämligen att den här varan kommer att ha stor nytta för mig då jag kommer att kunna gå runt utan att behöva känna fett i ansiktet, och med slät hy som en manga figur. Också sägs den kunna dölja porer. Varan är det ända mina vänner talar om och jag skulle bli mer än lycklig av att få vinna den.

245 Camilla:

skriven

Hade så himlans gärna velat vinna och testa denna underbara, hade varit perfekt att ha på nattjobbet när man ändå vill känna sig fräsch:):) hoppas

246 Evelina:

skriven

Jag har länge haft problem med min hy och har inte riktigt kommit fram till vilka produkter jag behöver använda så skulle gärna vilja prova denna.

247 Jasmine:

skriven

Jag skulle bli så himla glad och glädjedansa om jag vann! Jag har ganska mycket problem med huden, den är finnig och flottig, så jag tror den här produkten skulle vara perfekt för mig att testa!

248 Elli:

skriven

För att känna mig vårfräsch så målar jag naglarna i pastell. Gärna Ljusblå eller mintgrön!

Man blir så glad och pigg av ett par fina naglar! :)

249 fia:

skriven

Jag vill vinna detta kit för att möta våren så där fin och härlig man ska va denna årstid.

250 Rebecka Johansson:

skriven

Jag vill vinna den här produkten eftersom jag har porer på bland annat näsan som är svåra att täcka med bara foundation och puder. Har även väldigt ojämn hy på grund av finnar (har fått ärr av finnar och har ganska mycket finnar just nu). Så skulle mer än gärna vilja vinna tävlingen!! :)

251 Anonym:

skriven

Jag vill vinna den här produkten eftersom jag har porer på bland annat näsan som är svåra att täcka med bara foundation och puder. Har även väldigt ojämn hy på grund av finnar (har fått ärr av finnar och har ganska mycket finnar just nu). Så skulle mer än gärna vilja vinna tävlingen!! :)

252 Simona ågren:

skriven

Jag har hört talas om denna produkt och den verkar superbra, och tror den skulle passa mig för har en väldigt fet och porig hy. Så skulle vara riktigt kul att testa den :)

253 Gina:

skriven

Jag är gärna med och tävlar. Jag är 25 år och har tidigare haft jättefin hy, har inte behövt använda mycket smink alls men nu på senaste halvåret har min hy förändrats helt och jag får fula pormaskar och annat som jag trodde jag gjorde bort när jag var 15.. Känns inte så kul att vara vuxen och börja om med dålig hy. Jag har provat allt möjligt, jag tänker på vad jag äter, dricker, vad jag smörjer och hur ofta jag tvättar ansiktet osv men det verkar inte hjälpa tyvärr och det känns oerhört frustrerande! Kanske en utväg är att prova en produkt som denna som ska kunna, om inte åtgärda problemet så åtminstone dölja det lite. Kram

254 Gina:

skriven

Jag är gärna med och tävlar. Jag är 25 år och har tidigare haft jättefin hy, har inte behövt använda mycket smink alls men nu på senaste halvåret har min hy förändrats helt och jag får fula pormaskar och annat som jag trodde jag gjorde bort när jag var 15.. Känns inte så kul att vara vuxen och börja om med dålig hy. Jag har provat allt möjligt, jag tänker på vad jag äter, dricker, vad jag smörjer och hur ofta jag tvättar ansiktet osv men det verkar inte hjälpa tyvärr och det känns oerhört frustrerande! Kanske en utväg är att prova en produkt som denna som ska kunna, om inte åtgärda problemet så åtminstone dölja det lite. Kram

255 Fanny:

skriven

Jag skulle bli superglad över att vinna då jag älskar att testa nya produkter för mitt ansikte. Jag har väldigt speciell och känslig hy så har väldigt svårt att hitta produkter som funkar bra och som mitt ansikte tycker om. Har hört massa bra om denna produkt så skulle vara kul att testa den. Jag älskar allt som har med smink och skönhet att göra och älskar att testa nya saker!
Mvh Fanny

256 Fanny:

skriven

Jag skulle bli superglad över att vinna då jag älskar att testa nya produkter för mitt ansikte. Jag har väldigt speciell och känslig hy så har väldigt svårt att hitta produkter som funkar bra och som mitt ansikte tycker om. Har hört massa bra om denna produkt så skulle vara kul att testa den. Jag älskar allt som har med smink och skönhet att göra och älskar att testa nya saker!
Mvh Fanny

257 Emmlan:

skriven

Efter att ha sökt jobb i ett par månader nu utan större framgång (fått komma på några intervjuer men konkurrensen har varit alldeles för tuff tyvärr) känner jag mig aningen sliten. Jag är i behov av extra vårpiff, känner man sig fräsch och snygg går det mesta lite lättare som t.ex. fortsatt sökande och kämpande efter drömjobbet :)

258 Tess:

skriven

Testar gärna för att jag är väldigt "enkel" då det kommer till smink. En enda produkt, istället för flera, som är enkel och samtidigt skyddar huden vore perfekt för mig.

259 Lisa:

skriven

Min motivering är att jag hört så mycket gott om denna produkt och den verka vara passande för mig och min tendens att ligga i sängen för länge och inte ha tiden att fixa i ordning mig ibland. Med denna produkt skulle ändå lyckas få mitt ansikte att se fin ut även om man vaknade för en kort stund sedan. Sen skulle den vara perfekt de gånger man lägger ner tiden att sminka sig och i och med det blir den en hjälp till att man få känna sig vacker och fräsch :)

260 ninnii:

skriven

Jag vill vinna för att jag har länge letat efter en primer som täcker pormaskar eftersom jag har problem med det. Jag är också ett stort fan av loreal paris produkter.

261 Klara:

skriven

Jag har precis tagit slut på min Porefessional från Benefit och letar efter ett nytt, billigare alternativ som är lika bra. Jag är mycket sminkintresserad och skulle tycka det var underbart om jag vann!

262 Milina Salihodzic:

skriven

Jag skulle vilja vinna då jag har fått jättedålig hy pga min njurstenssjukdom och även mina hjärtklappningar. Jag har jätteproblem med pormaskar och har inte hittat någon produkt som funkat.. Sen är jag sjukskriven och likaså mina föräldrar så jag har inte råd med att köpa dyra produkter.

263 Frida:

skriven

Ja skulle jätte gärna vilja vinna för har provat jättemånga krämen och inte hittat någon bra. ja skulle vilja testa den här krämen den är jätte bra.

264 astrud.blogg.se:

skriven

Hej! Jag har länge letat efter en bra foundation men tyckt att alla är för kladdiga och känns alldeles för tunga på hyn. Det skulle vara väldigt roligt att testa en produkt som sägs ska vara så neutral och lätt på hyn. Kram!

265 emelie:

skriven

Det här är en dröm som blir sann. En produkt som är som ämnad för mig. Jag är trött på produkter som inte hjälper, trött på att varje dag se de där stora porerna stirra tillbaka på mig. Därför vore det helt underbart att få vinna en produkt som kan minska ner dem och få mig att känna att "Jag är fin idag".

266 Elin:

skriven

Jag har nog, tyvärr, ingen annan motivering än att jag så gärna skulle vilja testa den. Har läst så mycket bra om den!

Kram :)

267 Liw - FINA LYAN:

skriven

Hade kanske piggat upp mitt gravidtrötta ansikte?

268 Holly:

skriven

Jag skulle vilja testa denna eftersom jag har svårt att hitta någon bas att ha på sommaren som inte täpper för porerna. Vill ha en lättare bas och bara hört gott om denna!
Supersugen på testa verkligen :)

269 Holly:

skriven

Jag skulle vilja testa denna eftersom jag har svårt att hitta någon bas att ha på sommaren som inte täpper för porerna. Vill ha en lättare bas och bara hört gott om denna!
Supersugen på testa verkligen :)

270 Anna Pettersson:

skriven

Jag skulle vilja vinna dessa eftersom jag aldrig förut har haft dålig hy och nu under denna vinter har jag fått massor av finnar och orenheter, ingenting har fungerat och kanske kan detta hjälpa till att täcka lite av det!!

Anna.pettersson@zonline.se

271 Ellie:

skriven

Det vore ju fantastiskt att få testa denna.
Har precis börjat jobba efter att ha varit mammaledig i 1,5 år och med tre barn här hemma så behövs verkligen något som är snabbt och enkelt men ändå ger ett bra resultat!

272 sari:

skriven

Behöver verkligen lite blur på mina fina linjer! ;)

273 Tilde L :

skriven

Att inte ha lika tung makeup och ändå kunna känna sig vacker utan smink får mig verkligen att känna mig vårfin, och det är just därför jag vill vinna Blur Cream. För att slippa den tunga primer, foundation & puder-vintermaken. Det hade verkligen varit kul att få testa Blur Cream, då jag ganska smutsig hy. En massa porer som skapar en ojämnhet i mitt ansikte. Något som jag inte alls är nöjd med. Vad hade då varit bättre än att ha hittat en lättare produkt som ändå har en bra effekt på mitt ansikte?

274 Mikaela:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten för att känna mig fräsch och fin nu till våren och sommaren! Helt enkelt känna den där lätta och tunna känslan i ansiktet som ger ett mycket mer naturligt intryck, än när man har en massa foundation kletat runt i ansiktet. Eftersom att denna produkt fungerar som både en primer och BB cream så VET jag att den kommer att kännas uuuunderbar! Puss <3

275 Isabelle:

skriven

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den krämen för att jag älskar att hålla på med smink och tycker det är väldigt roligt att testa på nya produkter.

276 Frida:

skriven

Skulle vilja testa denna just för att den ska kännas så himla lätt på huden! Min hud blir känslig om formulär är för tjock så tror att denna skulle fungera perfekt för mig! Den andra tuben skulle jag ge bort till min afrikanska queen neyla

277 Frida:

skriven

Skulle vilja testa denna just för att den ska kännas så himla lätt på huden! Min hud blir känslig om formulär är för tjock så tror att denna skulle fungera perfekt för mig! Den andra tuben skulle jag ge bort till min afrikanska queen neyla

278 Frida:

skriven

Skulle vilja testa denna just för att den ska kännas så himla lätt på huden! Min hud blir känslig om formulär är för tjock så tror att denna skulle fungera perfekt för mig! Den andra tuben skulle jag ge bort till min afrikanska queen neyla

279 Frida:

skriven

Skulle vilja testa denna just för att den ska kännas så himla lätt på huden! Min hud blir känslig om formulär är för tjock så tror att denna skulle fungera perfekt för mig! Den andra tuben skulle jag ge bort till min afrikanska queen neyla

280 Hanna:

skriven

Ända sedan jag var 9-10 år har jag haft svåra problem med mina porer. För att täcka över dom använde jag smink. Det var ju inte den bästa lösningen med tanke på att det samlades mer "skit" i porerna och nu är dom mer synliga än någonsin. Skulle mer än gärna vilja testa denna produkt för att se om den kan ta sig an mina porer!

281 Hanna:

skriven

Ända sedan jag var 9-10 år har jag haft svåra problem med mina porer. För att täcka över dom använde jag smink. Det var ju inte den bästa lösningen med tanke på att det samlades mer "skit" i porerna och nu är dom mer synliga än någonsin. Skulle mer än gärna vilja testa denna produkt för att se om den kan ta sig an mina porer!

282 Hanna:

skriven

Ända sedan jag var 9-10 år har jag haft svåra problem med mina porer. För att täcka över dom använde jag smink. Det var ju inte den bästa lösningen med tanke på att det samlades mer "skit" i porerna och nu är dom mer synliga än någonsin. Skulle mer än gärna vilja testa denna produkt för att se om den kan ta sig an mina porer!

283 Miranda :

skriven

Hej.å vad kul med giveaway!
Jag skulle bli jätte glad om jag fick testa lorials nya blure cream. jag ska nämligen bli mamma om en månad och jag tänker att smink kommer bli lågt prioriterat så en produkt som denna känns som den perfekta att ha i badrumsskåpet! Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna:)

284 Miranda :

skriven

Hej.å vad kul med giveaway!
Jag skulle bli jätte glad om jag fick testa lorials nya blure cream. jag ska nämligen bli mamma om en månad och jag tänker att smink kommer bli lågt prioriterat så en produkt som denna känns som den perfekta att ha i badrumsskåpet! Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna:)

285 Wilma Karlsson :

skriven

Skulle jättegärna vilja testa den, eftersom beskrivningen av den jämnar ut lite + at de jämnar ut där porerna är. Sen även en primer om man vill de. Skulle vara bra som primer på vintern men de räcker nog med bara den på sommar. Så är väldigt sugen på den! :)

286 Felicia:

skriven

Jag vill vinna för att jag har inte hittat någon primer som jämnar ut min hudton. Dessa har jag hört kan användas både som primer och helt ensamna. De dagar jag har bra hud dagar vill jag inte använda mycket produkt men vill ändå gärna jämna ut min hudton, då skulle dessa två vara perfekta!

287 Hanne:

skriven

Jag vill vara med för att min hy blir helt oljig och finnig av fondation så därför skulle jag vilja testa på det här för tycker inte om att gå utan fondation heller då min hy är väldigt röd..

288 Hanne:

skriven

Jag vill vara med för att min hy blir helt oljig och finnig av fondation och hittar aldrig en färg som passar till halsen så därför skulle jag vilja testa på det här för tycker inte om att gå utan fondation heller då min hy är väldigt röd..

289 Hanne:

skriven

Jag vill vara med för att min hy blir helt oljig och finnig av fondation så därför skulle jag vilja testa på det här för tycker inte om att gå utan fondation heller då min hy är väldigt röd..

290 Sara:

skriven

Jag vill testa denna produkt för att jag nu i flera år har vandrat bland olika produkter och alla i olika färger där endast ett fåtal eller egentligen ingen matchat min hud, detta har också försämrat min hud och den här produkten låter inget annat än perfekt för att slippa problemen som uppstått!

291 Elin:

skriven

Har hört så mycket posetivt om denna produkt o vill verkligen testa den. Den hade vart perfekt till min "tonårshy"
Hade verkligen gett ett sådant lyft nu inför sommaren! ;)
Kram på dig

292 Rebecca:

skriven

Jag är med och tävlar!

Då jag har en riktigt "problemhy" - med b.la. stora, synliga porer som även är väldigt "fet" så skulle jag vilja testa den här. Att använda foundation är för mej inget alternativ som står högt på listan då jag ofta får känslan av en för tung sminkning, så om denna kunde hjälpa mej vore det grymt!

293 Hanna:

skriven

Jag skulle gärna vilja testa produkten för jag tror den skulle funka bra mot mina små prickar jag har i pannan.

294 Anonym:

skriven

Jag har nyligen börjat bli intresserad av all sorts smink så det skulle vara jätteroligt att få prova Lóreals nya Blur Cream.

295 nadja:

skriven

Jag vill vara med i tävlingen. Jag har tänkt köpa denna men inte haft råd pga bytt jobb och får knappt lön denna månaden. jag behöver något som täcker mina ärr från finnar. hade vart roligt att vinna detta i en jobbig sits man är i just nu.

296 My:

skriven

då jag har stora problem ed ojämn hud så skulle det vara så kul att få prova de här & se om dem funkar bra för mig :D

297 Beatrice:

skriven

Helt klart byts den mörka paletten mot pastellfärger och skira tyger i form av luftiga blusar! Smink i ljusa toner, rouge och gärna rosa läppstift och håret får falla fritt över axlarna! Det går ju bara inte att inte älska våren!

298 Zanna:

skriven

Hej! Jag vill testa denna produkt för jag har hört hur magisk den är och hoppas då innerligt att den ska funka för även mig! Skulle behöva någonting som räddar min hud för tillfället!

299 Hannah:

skriven

I maj ska jag gifta mig och självklart vill jag ha en jämn och fin hudton på alla bilder jag sedan ska kika på resten av mitt liv ;) fin blogg!

300 Hannah:

skriven

I maj ska jag gifta mig och självklart vill jag ha en jämn och fin hudton på alla bilder jag sedan ska kika på resten av mitt liv ;) fin blogg!

301 Anna ▲:

skriven

Jag skulle jättegärna testa den här då jag på senaste tiden blivit superlat och dålig på att piffa till mig eftersom att jag tycker att de tar så mycket tid på morgonen att lägga foundation och ingen av de BB-krämerna jag testat passat mig. Denna verkar jätteintressant! :)

302 Susanne :

skriven

Hade jätte gärna velat vinna,och se om den funkar på mig med mörk hud. Och har rätt mkt porer. Kanske nått som äntligen funkar.

303 Melinda:

skriven

Hej. Jag vill vara med och tävla. (:

Vill så gärna testa denna produkten, är ute efter en väldigt lätt produkt nu till sommaren som inte blir kakig och som enkelt smälter in i huden och har fått för mig att denna gör just det. :)

Kram Melinda
(kolla gärna på min blogg)

304 Annelie:

skriven

Hej! jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja prova en "lättare" produkt än vanlig foundation för att försöka se lite fräschare ut till vardags.

305 Ellen:

skriven

Jag vill testa denna produkten för att jag alltid varit påväg att köpa den men tyvärr har det aldrig blivit av eftersom jag inte vågat lägga pengar på den för att se om den funkar:)

306 Petra:

skriven

Jag skulle gärna vilje vinna den för att jag är en tjej som brinner för smink m.m. Men jag har tyvärr inte mycket pengar så min dröm är redan krossad, jag använder rester från folk jag känner och skulle för en gångs skull vilja ha något helt som blir mitt :( det skulle betyda hur mycket som helst om jag skulle vunnit! Tack i förväg, btw älskar din blogg!!!

307 Sofie :

skriven

När jag ska känna mig vårfrääsch så använder jag mig oftast bara utav en dagcreme, lite foundation och rouge för att se uppfriskande ut. Tvättar alltid mitt ansikte med kallt vatten innan så blir man extra pigg!! Dricker även ett glas vatten med citron i på morgonen :)

308 Veronica:

skriven

Jag vill vinna för man kan ha den som fonduation eller en primer under om man vill vara extra fin! Hur grymt är inte det??

309 Elsa:

skriven

Jag vill gärna testa dem för att de verkar väldigt bra. Om man kollar på vad andra har sagt så verkar dem vara fräscha och täcker bra. Dessutom så är det vad jag skulle behöva nu, för jag vill gärna testa något nytt som kan ge skillnad.

310 lena carlsson:

skriven

Som fyrbarnsmamma och ett femte på gång
Ser jag ut som en vissen midsommarstång
Inte råd köpa krämer, dyra och bra
Bara drömmer om längtan att gå till ett spa
Men en kräm som gör susen för ansiktet grått
Skulle få mig att glänsa för finnar jag fått
En vinst vore fint, som mamma & tjej
En pigg liten mamma, får då barnen av mig <3

311 Jessica:

skriven

Jag blir alltid sugen på att testa när det släpps en ny sån här "mirakelkräm" som sägs göra allt man vill att den ska göra, det låter alltid för bra för att vara sant liksom! Befinner mig i någon slags mellanperiod just nu, när ingen av de foundations jag har tycks ha "min" nyans...så jag håller på och blandar varje morgon, suck, det har jag egentligen inte tid med! :-)
Det skulle vara jätteroligt att få prova den här! Kanske är det just den här som håller vad den lovar...?

312 Victoria :

skriven

När jag vaknar till solens strålar och fåglarnas sång finns det bara 3 saker att göra: playa Håkan Hellström, slänga på sig jeansjackan och placera brillorna på näsan, sen ut och göra stan osäker! Just det, en till sak, applicera Loreals Blurcream också, så kommer du vara vårens drottning hela säsongen!

313 Victoria :

skriven

När jag vaknar till solens strålar och fåglarnas sång finns det bara 3 saker att göra: playa Håkan Hellström, slänga på sig jeansjackan och placera brillorna på näsan, sen ut och göra stan osäker! Just det, en till sak, applicera Loreals Blurcream också, så kommer du vara vårens drottning hela säsongen!

314 Linnéa Johansson:

skriven

Det bästa med sol är att inte sminka sig alls, men att täcka mina envisa porer på näsan och hakan utan sminkkänslan, DET måste väl ändå vara en 10-poängare.

315 Julia:

skriven

Jag hade velat vinna då smink är en stor del av min vardag för mig, och jag har faktiskt aldrig haft en primer eller någon utjämnande produkt innan - tro det eller ej! Jag har inte råd att köpa produkter jag vill ha, men hade så gärna velat testa denna då jag har ojämn hy själv! Hade varit underbart att kunna få den där perfekta finishen och känna att man kan slappna av!

kram!

316 Amanda:

skriven

Jag vill testa produkterna då jag vill ha en riktigt bra primer som både jämnar ut ojämnheterna på huden och som håller sminket på plats hela dagen.
L'oreals blur cream ger och så ett fint lyster och hjälper till nu vid sommaren. :)

317 Amanda:

skriven

Jag vill testa produkterna då jag vill ha en riktigt bra primer som både jämnar ut ojämnheterna på huden och som håller sminket på plats hela dagen.
L'oreals blur cream ger och så ett fint lyster och hjälper till nu vid sommaren. :)

318 Helen:

skriven

Skulle vilja vinna och testa denna produkt för jag har fått så dålig hy på sissta tiden men med min student inkomst
Så har jag inte riktigt råd att testa massa nya produkter ... Skulle va kul att vinna så kag kan rädda min hy ! :D

319 Mejra:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten eftersom den låter perfekt för min hud. Så här när solen tittar fram syns ojämnheterna och porerna lite mer och det hade varit underbart att trolla bort dem med blur cream.

320 Mejra:

skriven

Jag skulle vilja testa produkten eftersom den låter perfekt för min hud. Så här när solen tittar fram syns ojämnheterna och porerna lite mer och det hade varit underbart att trolla bort dem med blur cream.

321 Julia:

skriven

Jag skulle vilja testa den här produkten för att jag har testat massa olika primers (och jag har förstått att den här fungerar som en riktigt bra primer) men har inte gillat någon av dem. Denna verkar perfekt så jag hade blivit riktigt glad om jag hade vunnit detta!

322 Fredrika:

skriven

Jag skulle vilja prova denna produkt av den enkla anledningen: den verkar väldigt bra. Jag vill ha en lätt produkt som även är täckande vilket denna verkar vara. Skulle vara så kul att få prova då jag bara hört positivt om den!

323 Fredrika:

skriven

Jag skulle vilja prova denna produkt av den enkla anledningen: den verkar väldigt bra. Jag vill ha en lätt produkt som även är täckande vilket denna verkar vara. Skulle vara så kul att få prova då jag bara hört positivt om den!

324 Liva:

skriven

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sedan länge har haft stora problem med porer och akne. Den här produkten skulle ge mig en hjälp på traven till ett flawless make up. JAg har hört mycket bra saker om produkten och jag tror att den skulle passa mig och min problemhy perfekt!

325 Liva:

skriven

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sedan länge har haft stora problem med porer och akne. Den här produkten skulle ge mig en hjälp på traven till ett flawless make up. JAg har hört mycket bra saker om produkten och jag tror att den skulle passa mig och min problemhy perfekt!

326 Liva:

skriven

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sedan länge har haft stora problem med porer och akne. Den här produkten skulle ge mig en hjälp på traven till ett flawless make up. JAg har hört mycket bra saker om produkten och jag tror att den skulle passa mig och min problemhy perfekt!

327 Liva:

skriven

Jag skulle vilja vinna eftersom jag sedan länge har haft stora problem med porer och akne. Den här produkten skulle ge mig en hjälp på traven till ett flawless make up. JAg har hört mycket bra saker om produkten och jag tror att den skulle passa mig och min problemhy perfekt!

328 Annica :

skriven

Jag har väldiga problem med synliga och stora porer. Även om de är väl rengjorda så syns de ändå därför skulle jag vilja testa denna produkt.

329 Annica :

skriven

Jag har väldiga problem med synliga och stora porer. Även om de är väl rengjorda så syns de ändå därför skulle jag vilja testa denna produkt.

330 Sandra:

skriven

Det skulle vara jätte roligt att testa denna produkten eftersom jag har lite porer och vill inte ha så mycket smink på mig underdagen (gillar mer naturligt) så den skulle passa perfekt till mig. Det skulle vara roligt om någon produkt för en gångskull hjälper mot det den ska hjälpa till och denna verkar jätte bra :)

331 Linn :

skriven

Att se fräsch ut på ett snabbt och enkelt sätt är nånting jag alltid velat göra och jag har letat efter en sådan produkt som kan uppfylla det (då jag inte har tid på morgnarna att fixa mig allt för mycket) därför känns denna produkt perfekt, snabb att applicera och man får en fräsch look hela dagen! För mig skulle produkten vara en fantastisk chans till ett bättre självförtroende och piggare vardag!

332 Linn :

skriven

Att se fräsch ut på ett snabbt och enkelt sätt är nånting jag alltid velat göra och jag har letat efter en sådan produkt som kan uppfylla det (då jag inte har tid på morgnarna att fixa mig allt för mycket) därför känns denna produkt perfekt, snabb att applicera och man får en fräsch look hela dagen! För mig skulle produkten vara en fantastisk chans till ett bättre självförtroende och piggare vardag!

333 Camilla:

skriven

Jag är med och tävlar!
Jag vill vinna för att jag hört så mycket bra om denna produkt. Har hört att den ska funka som en primer under foundation för att jämna ut huden så skulle gärna prova den :)

334 Anonym:

skriven

Jag har tittat på denna kräm ett tag och verkligen blivit sugen på att köpa den, sen påminner den tomma plånboken om det hårda liv av en shoppinggalen student. Just därför vore det helt underbart att få vinna denna tävling!! Hoppas hoppas hoppas <3

335 Anonym:

skriven

Jag har tittat på denna kräm ett tag och verkligen blivit sugen på att köpa den, sen påminner den tomma plånboken om det hårda liv av en shoppinggalen student. Just därför vore det helt underbart att få vinna denna tävling!! Hoppas hoppas hoppas <3

336 Amanda:

skriven

Jag skulle vilja vinna denna produkt då jag har problem med synliga pormaskar. Och det känns som att jag har testat allt. Men inte denna magiska produkt. :)

337 Julia Hemmingsen :

skriven

Jag skulle vilja testa produkten eftersom jag har en väldigt flottig hy, samtidigt som den också har mycket synliga porer som behöver 'bluras' .
Kram och tack för chansen!

338 Julia Hemmingsen :

skriven

Jag skulle vilja testa produkten eftersom jag har en väldigt flottig hy, samtidigt som den också har mycket synliga porer som behöver 'bluras' .
Kram och tack för chansen!

339 Emina:

skriven

Jag skulle jättegärna vilja testa produkten eftersom att produkten verkar intressant och för att det alltid är kul att testa nya produkter! PS. fattig student ;)

340 Jenny:

skriven

Jag ska gifta mig om mindre än två månader och är lite rädd att sminket inte ska hålla hela dagen. Har hört mycket bra om denna då den fungerar lite som en primer och är täckande med Foundation på.

341 emma:

skriven

Jag skulle vilja testa dessa produkter då jag tror dem kommer passa min gravidtrötta och när bebisen kommer, ett drag på ansiktet och jag är fit for figth på morgonen!

342 Caroline:

skriven

Jag skulle vilja prova denna då jag har väldigt ojämn hud som jag kämpat med i många år. Blir en ond cirkel då jag vill täcka det med mycket foundation och puder. Det här skulle kunna få mig att gå ut utan massor av foundation och bryta den onda cirkeln som blivit.

343 Filippa Lyzell:

skriven

Jag skulle vilja vinna för att denna produkt vekar vara precis vad jag letar efter!
eftersom den är så dyr är det inget jag har råd att köpa som en chansning, men nu när det är en tävling har jag chansen att se vad den går för innan jag köper den själv.

344 Vibsen:

skriven

Jag har jättelänge letat efter nån slags produkt som har alla dessa egenskaper i en enda flasa! Jag hörde om den här för ett tag sen och det var precis rätt för mig, fast lite dyrt för någon så ung som mig... :) skulle bli mega glad för en sån!

345 anna:

skriven

Vill gärna vinna denna produkt som kanske skulle kunna hjälpa till och jämna ut mina pigmenteringar som jag fått i samband med att jag fött mina 3 barn.

346 Emma:

skriven

Jag vill vara med! För det är orättvist att vi som har dålig tidsplanering på morgonen och glåmig hy ska behöva möta dagen med ett zombiefejs:)

347 Josefin Hådén:

skriven

Jag vill testa på något som jag vet kommer göra skillnad då jag alltid blivit så lost när det kommer till foundation hehe. Därför vill jag vinna den här produkten då jag har hört att den ger ett fantastiskt resultat!

348 Malin Gustafsson:

skriven

Kul giveaway! :)

Jag har svårt för att hitta en foundation som passar min hudtyp och är ständigt på jakt i foundation jungeln. Skulle verkligen behöva något bra till min hy som kan ge tillbaka den sin lyster och som
kan rätta till ojämnheter och problemhy. Denna kräm hade varit så kul och få testa, då jag hört så mycket bra om produkten. :) Hoppas på tur.

349 Tilda:

skriven

Jag är med och tävlar!
Jag tycker att din blogg är jättebra och jag skulle sååå gärna vilja vinna produkterna för att de verkar såå bra!

350 Samantha:

skriven

Jag skulle bli så glad om jag vann dessa två produkter, jag har dels aldrig vunnit något liknande (alltid den som har otur i tävlingar och aldrig vinner haha) men jag har också läst mycket om dessa och velat prova då jag bara blir blank i ansiktet oavsett produkter jag provar, en matt fondation, puder, definition powder... Inget verkar fungera! Så därför skulle det vara hur kul som helst att få prova dessa, och kanske är det just dessa produkter som gör magi för mitt ansikte och ger mig en mattare känsla så jag slipper oroa mig att jag ser äcklig och svettig ut på dagarna utan känna mig fin och fräsch!

351 Matilda Hallman:

skriven

Eftersom jag har ganska dålig hy, så skäms jag över att gå i skolan utan smink. Och jag har inte lust att slösa pengar på sådant jag inte blir nöjd över heller, ex. att det ger ännu sämre hy eller att det inte räcker hela dagen.
Eftersom jag är ungdom och inte tjänar mer än min månadspeng, så jag skulle bli jätteglad om jag vann ett gratis kit blur cream.

352 Elin Hedström:

skriven

Jag skulle vilja testa den här produkten då jag testat så många foundations, BB-creams och liknande men inte hittat någon som passat mig ännu! Men med recensionerna jag läst om den här får jag nytt hopp! :)

353 Elin Hedström:

skriven

Jag skulle vilja testa den här produkten då jag testat så många foundations, BB-creams och liknande men inte hittat någon som passat mig ännu! Men med recensionerna jag läst om den här får jag nytt hopp! :)

354 Joy Wagner:

skriven

Hade varit jätte kul att prova någonting nytt. För fem månader sedan fick jag äran att bli mamma för första gången men de hade sitt pris på både hud och hår!
Har hört mycket bra om denna produkt och vill verkligen testa den!
Hoppas du har en riktigt fin helg!

Joyrmwagner@gmail.com

355 Mathilda:

skriven

Jag tycker att jag ska vinna för att min hy blivit helt hemsk sen jag började med mineralsmink och är helt desperat efter nya produkter att prova!

356 Naz:

skriven

Ända sen jag var ca 17 år har jag haft problem med huden och försökt dölja det med täckande krämer. Nu när jag är 25 år så har huden blivit bättre men spåren finns fortfarande kvar vilket gör att jag har svårt att släppa taget av täckande foundation. Därför skulle jag bli super glad om jag vann och fick testa något jag är ovan med.

357 SSANNAALICIA:

skriven

Ja vill få chansen att vinna eftersom när jag provade den här produkten i affären så var den allt jag söker i en produkt. Den är allt som den utger sig för att vara. Tyvärr har jag inte tillräckligt mycket med pengar för att kunna köpa den och blev glatt överraskad när jag såg att den tävlas ut här. "Varför inte", tänkte jag och hoppas nu på det bästa.

358 Josefine:

skriven

Har haft lite problem med att hitta en produkt som är bra och täcker det som behövs, men den ska inte heller se tjock och kletig ut :)

359 Claire:

skriven

Jag har hört så mycket bra saker om L'oréals produkter. Har dock aldrig haft chans att prova dem, så detta hade varit ett perfekt tillfälle att få testa på :-)

360 kajsa:

skriven

Min motivering är kort, enkel och lyder: Jag vill vinna för att jag tycker att det är otroligt kul att få prova på nya produkter! :)

361 Tigist:

skriven

Hej! Jag vill testa den här produkten för att jag har letat efter en "Blur Creme" jätte länge nu, men har inte hittat någon som passar mig. Men den här har jag hört mycket bra om så den skulle jag inte taka nj till! ;)

362 Carola:

skriven

Tycker det är spännande att testa nya produkter. Just denna har jag tyvärr aldrig testat och ser och låter som den är ett måste att få testa.//Kram Carola

363 Julia magnusson:

skriven

Åh! Denna hade varit perfekt att ha i väskan till rhodos för den perfekta looken på kvällen!

364 Sara :

skriven

Min hud är inte så röd men ganska ojämn av finnar och porer. Det låter som att L'oreal Paris produkt är en perfekt bas för mig och skulle därför gärna vilja testa den!

365 Nathalie:

skriven

Min hy är inte den bästa och jag har inte helt lärt mig vilka produkter som funkar bäst för mig än. Det blir väldigt dyrt att testa sig fram så om man skulle vinna nått och slippa betala just för den då skulle det hjälpa lite. ;)

366 Hedvig:

skriven

Jag skulle vilja vinna för jag har länge letat efter en produkt som gör min ojämna hud mindre noterbar. Tyvärr har jag inte hittat något som är perfekt, men om det här skulle vara det, skulle de vara guld värda!

Kommentera här:

Annonsera här »